Az Elme, a Tudatosság, a Gondolat hatalmának világa köszönt be ránk

A világ megváltozott. A zsigereimben érzem.

Hosszú időbe telt, mire megértettem, a világ olyan, amilyennek én látom. Rögzült gondolataim, paradigmáim szűrőjén keresztül befogadott fény mennyiség mutatja meg nekem, hogy a világ szörnyű, nehéz és terhelt, vagy csodákkal teli, könnyű és boldog.

Ha elmém teli van sötét gondolatokkal, félelmekkel, egos gondolatokkal, sötét az elmém.

Ha elmém tele van szeretettel, fénnyel, alázattal, megbecsüléssel, tisztelettel, kedvességgel, jó szándékkal, világos az elmém.

És amilyen az elmém, olyan teremtett valóságban élek. Hiszen az elmém, a tudatom,  a gondolataim teremtik az életem. Teremtett valóságban élek, melyet az elmém milyensége határoz meg.

A világunk pont olyan, amilyennek látni akarjuk. Vagy amilyennek látni merjük. És ez a Tudatosság.

A pozitív változás 3 brutálisan egyszerű törvénye ingyenes letölthető könyv. Töltsd le  💡 

Világunkban sokkal több minden van, amit most látni vélsz belőle

No nem az angyalok seregére, vagy a varázslatok homályos, érzelmi káoszban fürdő teremtményeire gondolok. A tiszta, csendes elme, a könnyű szív magas minősége által teremtett világ sokkal tágasabb, és élhetőbb hely. Amit emberi szem és szív csak akkor fedezhet fel, ha előtte hisz benne, majd tudatosan törekszik emberi energiáit és rezgéseit egyre magasabb szintre emelni. Így láthat bele a csodák birodalmába.

A valóság teljesen másmilyen

Én sokáig nem hittem e csodákkal teli világban. Elmém annyira tele volt lehúzó gondolatokkal, hogy nem láttam túl fájdalmaim és szenvedéseim által teremtett világon.
Sajnálom azt a 20 évet, amikor alacsony minőségű érzelmeim áldozataként teremtettem egy szegény és bántalmazó világot, melyben folyamatosan csalódnom kellett. És csalódásaim eredményeként bezárkózva, utálkozva és kritikusként éltem az életem, szeretet, hála és alázat nélkül.

Nem hittem el, amit mondtak. Nem hittem abban, hogy bárki segítene nekem. Koldus voltam, ki szeretetre éhezett. És éhségem csak nőt. Nem szerettem magam, nem szerettem a világot. Nem volt jövőképem, csak féltem. És egyre jobban féltem mindentől.

Ám volt egy belső hajlam, egy késztetés bennem.. Ez hajtott, űzött tovább. Késztetett, hogy ne adjam fel. Táplálta bennem a reményt.

Akkoriban azt hittem a pénz a gyógyír minden bajomra. „ Ha lesz végre sok pénzem, minden problémám megoldódik majd”- gondoltam.

Oly sok éven keresztül arra koncentráltam az önismereti utazásomban, hogy a bennem lévő sötétséggel, félelmekkel, démonokkal, árnyék személyiségekkel szembenézzek. Minden törekvésem arról szólt, hogy tisztítsam magam és egyre tágítsam a tudatosságom. És ez idő alatt elfeledkeztem egy nagyon fontos személyiségemről. A bennem élő legjobb jóról, a Világosságról.

A Világ Világossága

Az önmagamra való figyelem fókuszálása megnyitotta az elmém, és egy teljesen új világba léptem be.

A Tudat teremtő erejét (tudatosság) a kvantummechanikai kutatások igazolták. Alap spirituális törvény, hogy minden energia, minden adott frekvencián rezeg. Ez ma már nem hókuszpókusz, hanem az 1950-es évek tudományos kutatása alapján tények.
Tehát, ha minden energia, és minden hullám, és valami csak akkor vesz fel anyagi szerkezetet, ha nézzük, kérdezem én:

Ki a felelős  és ki teremti, a  teremtett valóságot?

Aki figyelmet ad, egy adott belső képnek, ő teremti a teremtett valóságát. Azaz te, és azzal teremted, amire figyelsz, hiszen abba teszel figyelem, gondolati, érzelmi és akár cselekvési (mozgási) energiát is.

Te vagy, aki teremti a valóságodat

Ha nem vagy boldog abban az életedben, amit élsz, mivel ezt is te teremtetted, jogodban áll változtatni rajta.
Minden lehetőséged meg van ahhoz, hogy radikális pozitív változást hozz létre. Ehhez az eszköz az önismeret. Hiszen csak a kvantumvilágban (belül) történő változás eredményezi a makro (kívül, 3D) világban tapasztalható változást.

Tehát ahogy vagy, aki vagy, amilyen vagy, amit hiszel, gondolsz, érzel, mondasz, teszel, alakítja, teremti a belső és külső világodat.

Itt az ideje felelősséget vállalnod azért, hogy teremtője vagy valóságodnak. És nem áldozata.

Tehát most, ebben a pillanatban: lehetőséged van letenni a karmáidat, önkorlátozó hiedelmeidet, hamis személyiségeidet, hogy Tudatos Teremtőként, ( tudatosság) felelősséget vállalva menj tovább a boldogság, szabadság felé.

Új utak nyílnak meg előtted

És most ha lehatolsz hamis hitrendszered legmélyére, szembenézel hazugságokkal, felismerheted végre ki nem vagy. És ez óriási felszabadulást fog hozni és sok-sok felismerést, és megértést az életedről, önmagadról.

Mind azt, amit eddig tanultál a valódi önismeret útján, itt az idő gyakorlatba ültetni. Hiszen valódi személyiségeddel, új célokat, új vágyakat, új küldetéseket tudsz megfogalmazni.

Az elengedés, a radikális változás, az önismeret egy folyamat, és nem egyik pillanatra a másikra történik meg. Ám vannak időpillanatok, amikor a legkisebb erőbefektetéssel óriási hatást, eredményt lehet elérni hosszútávon. És most a hosszútávon-t 84 évig értem. Tehát, amit most teszel belül, hatással lesz a következő 84 évedre. Nos igen, a gyermekeidére, a tanítványaid életére is.

A jövődet ebben a pillanatban építed.

Minőségi szintemelkedés – A tisztánlátás által

A Tisztánlátás azt jelenti az önismeretben, hogy a felettes énem szemével látok. Objektív érzelemmentességben, magas rezgésszinten átlátom az összefüggéseket, és megértem azt, amit eddig nem.

A Tisztánlátásnak köszönhetően, megértem mi az, amit el akarok engedni. Már nem más és nem egy helyzet, vagy ember kényszerít bele az elengedésbe, hanem én magam, szabad akaratomból döntök arról, hogy mitől akarok megválni, mert már nem szolgál engem, hogy szolgálhassak.

És ez azért egy teljesen más létezési sík.

A magas mentális intelligenciának köszönhetően, erős önfegyelem alakul ki, így spontán tágul a tudatosság, és a 4. tudatossági szintre léphetsz. A folytonos tudatosság a belső béke alapja, mely szükséges ahhoz, hogy Tudatos Teremtőként, bőségben élhesd az életed.

Az önismeretnek és a szeretett törvényének hála, képes vagy mentális szintet lépni most.

Ahh, micsoda felszabadulás ez <3

Végtelenül könnyedén tudod működtetni, amit már tudsz

Mert minden belső segítséget meg fogsz kapni, hogy legyen erőd lépni, csak légy rá tudatos.

Hallgass zenét, énekelj, táncolj, meditálj, légy felfedező, kérdezz önmagadtól sokat, légy mozgásban. Ezek mind segíteni fognak abban, hogy a következő lépéssort könnyedén a gyakorlatba tudd ültetni. Ezzel a lépésorral eléred, hogy szintet tudj lépni az önismeretben, azaz a saját életedben. És nagyon intenzíven erősíti a mentális és érzelmi önfegyelmed is.

Ezt a gyakorlatsort minden nap érdemes elvégezni, és az lenne a legszuperebb, ha önműködővé (szokássá) tennéd, a sok gyakorlásnak köszönhetően.

Így pillanatok alatt, (mint James Bond, vagy Lara Croft) mindent tisztán látnál, és döntenél, és azonnal meglépnéd a következő lépést. Mintha folyamatosan folyamatban, lendületben, motivációban lennél, mindenféle hiszti, erőfeszítés, szenvedés nélkül.

Így biztosan egy állandóan változó, dinamikus harmóniában megélt életed lesz, tele élményekkel, szeretettel, szenvedéllyel, és ami a legfontosabb élet lesz az életedben. Élni fogsz, és nem csak túlélni.

Ezt a lépéssort nem hónapok alatt, nem hetek, nem órák alatt csináljuk végig, hanem max 15 perc alatt. Majd sok gyakorlás után a másodperc, tört része alatt elvégezzük.

A lépéssor ellen dolgozik az ego, félelem (veszteségtől, bírálattól, jövőtől, felelősségvállalástól, kudarctól való félelem) keltéssel, elbizonytalanítással, agyalással, kishitűséggel, és olyan emberek és szituációk egos bevonzásával, melyek rombolják a rezgésszinted.

És alacsony rezgésszinttel nem tudsz belépni a folyamatba, biztosan kiesel így a felfele emelő örvényből.

Mindennél fontosabb, hogy megőrizd most a magas rezgésszinted bármi is történjen, vagy ép ne történjen semmi.

A céltudatos művészként légy jelen a pillanatban. A céltudatos művész a magas minőségű személyiség részeid egysége, a békés harcos férfi oldal és a kreatív művész zseni női oldal támogató és felemelő egysége.

Amikor magas rezgés szintben vagy, automatikusan a Céltudatos Művész állapotában vagy.

Mint egy kiválasztott szuper hős, aki felvállalja önmagát,  tudatában van képességeinek és magas önfegyelemmel működteti is azokat. Elsőként azért, hogy ő jól legyen, másodsor azért, hogy a környezetében és a világban mindenki jól legyen.

Minőségi szintemelkedés lépéssora

 1. Magas rezgésszint elérése, megtartása
 2. Objektív érzelemmentesség, érzelmi önfegyelemmel
 3. Rálátó értelem, összefüggések meglátása a magasból
 4. Múlt Tudatosítása a múlt rendezés által
 5. Engedd el, mindent, ami már nem szolgál téged
 6. Korszakalkotó ötletek, radikális változtatás
 7. Igazi lehetőségek meglátása, elfogadása, meglépése
 8. Minőségi Szintemelkedés

Amire most szükséged lesz, a minőségi szintemelkedéshez

 •  zene, tánc, ének
 • belső belassulás és megtisztulás
 • mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
 • fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
 • találd meg az örömöt és a szeretetet mindenben
 • radikális döntések meghozatala
 • gyors, érzelem mentes elengedés
 • bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

Mi növeli a Tudatosságod?

 • az önszeretet szint növelése
 • felülemelkedni az egón, és fülön csípni az összes érzelmi hatását
 • elfogadni ki is vagy te valójában
 • elfogadni a vágyaidat
 • céltudatos gondolkodás mód
 • erős mentális önfegyelem
 • erős érzelmi önfegyelem
 • erős mentális akarat
 • bátran szembenézni a félelmekkel
 • tudatos jelenlét, azaz a mentális csend kialakítása
 • célirányos cselekvés
 • időtér tervezés és annak betartása

A valóság maga

Ideje felébredned a való világra: Semmi sem születik meg kint, anélkül, hogy bent ne lenne megszületve.
Mindenki a saját valóságát tapasztalja. Azt, amit létrehozott. Hogy ezt tudatosan, vagy öntudatlanul teszi, az a bölcsesség, és tudatosság kérdése. Ha valami nincs, azért nincs, mert nem akarod. Ha valami van, azért van, mert akarod. Tudatosan, vagy tudat alatt, de a te fekhatalmazásodra történnek az események a valóságodban.
Fogadd el.
Ideje jól csinálni. Nincs több idő tökölni, lépni kell.

Minél kevesebb ember építi az régi világát, és minél több ember építi a szeretet világát, annál előbb lesz béke.
Hogy lesz e béke, vagy ez a civilizáció is elpusztítja önmagát, rajtam, és rajtad múlik.
És mindenkin. Hiszen mindenki egy csepp a tengerben, ám a tenger a cseppek összessége.
Minden csepp számít! Nagyonis! Te is!

Tudatosságban tudod, hogy egy adott szituációban nincs objektív igazság. Szubjektív igazság létezik, hiszen szubjektív valóságot lát mindenki. Akkor is ha egy asztalnál ül.

Egy adott szituációban, a bölcsesség és a szeretet nevében, mindenkinek igaza van, aki része ennek a térnek (mezőnek).

A béke csakis akkor jöhet létre, ha abbahagyjuk az ovis hisztit, hogy kinek van igaza, nem állunk, egyik, vagy másik oldalra, hanem közös célként tűzzűk ki a Békét!

Nem a valami ellen kezdjük el finomhangolni a valóságot, hanem a közös célért!

A tiszta szándék, a tudatosság, a szeretet, a bölcsesség, ami ott van mindenkiben, és minél tudatosabb valaki, annál könnyebben teremtheti azt, amit akar.

Nincs objektív tudatosság. A szubjektív tudatosság a kozmosz alapvető tulajdonsága.

Azt a valóságot, amit végre a tudomány is bizonyított, a láthatatlan világot, ami az egész mező 96%, lehet “látni”.

A Tér, az idő, a gravitáció fizikia, és kvantumfizikai törvényei egyszerüek, önismereti szemmel nézve is:
A szilard és tömör anyag üres. Egy sejt tartalma 99,9%ban üres tér. Az, hogy látszik, hogy látszódunk, az elektrosztatikus hatások eredménye.

A tömegvonzás hozza létra a látható világot. Ez a gravitáció.
A tömegvonzás az egyén szándékára reagálva hozza létre a látható világot.

Az összefonódás (kísérteties távolbahatás) értelmében, minden egyből született, egy közös tudatból, és mindig energetikai hatással vagyunk egymásra, akkor is, ha fizikailag távol vagyunk.

A gravitáció nem az anyagra fejti ki a hatását, mert légüres térben egyszerre zuhan le a kalapács és toll, hanem a környezetre, a mezőre fejti ki a hatását.

Ugyanígy az idő és a tér is a mezővel lép kapcsolatba és nem az anyaggal.

A mező az a kvantum mező, amit generál az a rezgési frekvencia, ami az anyagból sugárzik.
Te is rendelkezel kvantum mezővel.
Te programozod a kvantummeződet.
Te teremted a saját valóságodat.
Valóságyártó entitás vagy. Egy ember, aki korlátlan hatalommal rendelkezik az általa megfigyelhető valóságról.

A korlátlan hatalom a szándék, amivel megfigyel.
Kvantum szinten nincs jó vagy rossz szándék. Senki sem dönt efelől, senki sem ellenőrzi ezt,
Így ezt az erőt elvették az emberektől, és lebutították őket.
Ám attól, hogy nem tudtad, hogy ezt csinálod, ettől még csináltad.
Itt az ideje önazonosan “csinálni”.
Ez a Tudatos teremtés maga. A valóság maga.
Evolúciós előny az önismeret, mert aki ismeri önmagát, nagyobb tudatosságra tesz szert, így tudatosan alakíthatja a valóságát.

A szeretet tisztán lát, elfogad, megbocsát, elenged, szeret, hálás, mert csakis így teremthető pozitív változás.

Át kell írni a kvantummeződet

A Tiszta szándék és a tudatosság változtatja meg a kvantummeződet.
Nőként meg kellett bocsátanom a keresztény egyháznak, a muzulmánoknak, a harcolászó férfiaknak, hogy felszabadulhassak.
Férfiként meg kell bocsátanod a nőknek, és ideje lenne nem félni tőlük tovább.
Le kell tenni a bűntudatot, és szeretetben fordulni egymás felé.
Magadnak kell elsősorban megbocsátanod.
Mindazért, amit tudatlanságból tettél.

Itt mindig minden csakis rajtad múlik!
És ez az igazi szabadság!

Létezésednek értelme és célja van és te azt akarod kifejezni, megélni.

Légy bolond, őrült, játékos, szabad, kreatív, kacagós! Még ha most szarul is vagy, tudd, hogy ezek az energetikai lehetőségek neked is jelen vannak, és csakis egy döntés választ el attól, hogyan éled az életed.

Ébredj fel az életedre! Válts világot, és ezzel megváltod önmagad! Most és és minden pillanatban!

Gyerünk tovább!

 

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

A pozitív változás 3 brutálisan egyszerű törvénye ingyenes letölthető könyv. Töltsd le  💡 

Kattints az ingyenes értesítőért!