VISSZAJELZÉSEK BOGIRÓL, ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

Az anyagok amiket küldtél mind nagyon tanulságosak és megoldó kulcsokat adnak a problémáimhoz. Az előadás remek, olyan módon leköti az ember figyelmét, hogy egy pillanatig sem kalandoztam el másfelé. Ez óriási dolog, gratulálok hozzá. Fantasztikus tréner vagy, árad belőled a segítő szándék, a benned lévő letisztult tudás, a rendezett, összeszedett tematika. alapján tisztán érthetően kommunikálsz Még néhányszor biztosan meghallgatom és elolvasom az írott anyagokat is. Hálásan köszönöm, hogy ennyire lelkesen és nagy figyelemmel igyekszel alámtenni mindazt ami neked van annak érdekében, hogy valóban ki tudjak lépni a bezártságomból. Nagyon sokat tanultam tőled és tapasztaltam önmagamról mióta beszélgetünk. Valóban rendkívül jól ráérzel arra, hogy hol kell keresgélni az ember lelkében és személyiségében. Örülök, hogy rádtaláltam és befizettem erre a tréningra. Köszönöm, hogy hallgathatlak, olvashatlak és most már látom, hogy szépen egymás után el fognak tűnni az akadályok az életemből. Az égiek küldtek hozzám Bogi, ez sem véletlen! Legyen áldott a munkád a szent Célod és az életed!
Cili

Feltétel nélküli szeretettel teli, őszinte kommunikáció, tiszta tükör, lelkes, erős hit önmagadban és a célodban, vidám, pozitív kisugárzás, határozott egyéniség, folyamatos fejlődésed által A példakép.

Sventek Klarisz

Nagyon jól látod, érzed az embereket. Emberismeret, pontos – alapos helyzetfelmérés. Az elakadásaikat, azokat a lehetőségeket, hogy mit lehet személyenként kihozni belőlük. Nagyon érzed, hogy kinél mikor és meddig lehet keménynek lenni és hol a határ. A fókuszáltságod mind a hozzád fordulókkal, mind az otthonfával, önmagaddal kapcsolatban. Hogy automatikusan működik a tükör felfogás és önmagaddal kezded a vizsgálódást. Az elfogadásod mértéke – mindenki kap egy esélyt, még akkor is mikor…… Felkészültség – széleskörű ismeret – bármi adódik, észrevétlenül megoldódik, mint ha úgy lett volna tervezve. Lelkesítő, motiváló képesség. Kemény észrevételező mikor kell. Nyitottság az új dolgokra. Segítőkészség, tisztelet, életszeretet.

Kiss Györgyi - Acces Bars tréner

 A Változás jelei blogbejegyzésről: (https://otthonfa.hu/valtozas-jelei/) Ez az írás,, hihetetlen, mintha ismernél és leírtad volna a gondolataimat, a dillemáimat, a kérdéseimet, a válaszaimat….
Pápainé Tímea

Tegnap miután beszéltünk, könnyedebb lettem. Van valami a stílusodban, a kommunikációdban, ami nagyon különleges. Érzem,hogy tudod,merre haladunk,és ebben nincs semmi erőlködés,keménység,semmi erőszak,mégis hatásos. Azt érzem,céltudatos vagy és könnyedséget adsz át.
Lilla

Felismerő agysejt (Pongor- J. Attila szavaival élve): ha durr bele a közepébe, agyalás nélkül írom/mondom ami az eszembe jut akkor egyrészt kiderül,h milyen valódi tudás lakozik bennem, másrészt őszinte vagyok, mert nem hagyok időt magamnak a dilemmázására, gondolkodásra. Pontosan így írtam össze a memoárom a konzultációnkról, és a kérdéseket is szinte egy szuszra, minden gondolkodás nélkül, kapásból ami a szívemen az rögtön utána a klaviatúrán. Teccik ez a módszer. Az üzleti tárgyalás fortélyai lenyűgöztek, igazán hasznos, csodás élmény volt hallgatnom téged. Nem tudom, h mennyire általános ez az üzleti stílus, de e gyanítom, h az üzletkötők, értékesítők kisebb hányada dolgozik ezen irányvonal mentén, de lehet, h tévedek. Nyilván a biznisz alapjait, (no meg a felépítményt is) be kell majd nyalni, a szakmai tudás az alap, ami nélkül nincs siker. Noha most még nem tudni előre, h mi lesz majd pontosan az a terület ahol kibontakozom, de egyet biztosan tudok, érzek, miszerint amibe belevágok abban sikeres leszek, s azon sikerben nagyon nagy része lesz annak a felbecsülhetetlen értékű tudásnak amit tőled elsajátíthatok. Köszönöm, h megosztod velem a gondolataidat, az ismereteidet, köszönöm, h tanulhatok tőled.

Kérdések, amikre választ várok Bogitól a fejlődésemhez…. Nos, milliónyi lenne, de persze csak kb. kettő jutott eszembe amikor nekiálltam összeírni.. Ezért arra gondoltam, h fogom magam és végigolvasom az OtthonFa blogot, s ha merül fel közben kérdést az lejegyzetelem majd. Szombat este neki is fogtam, s éjjel 2-ig a gondolataidban lubickoltam az írásaid kapcsán, majd másnap szintén addig olvastam amíg a végére nem értem a blognak. Sok cikket többször is átolvastam, idézeteket írtam ki belőle magamnak pl.:

„A szeretetet válasszad minden szituációban. Ez vezet csak el valódi önmagadhoz.” „Akkor leszel tudatos, ha mind azt a tudást, amit szellemi esszenciádba elrejtettél, a lehető legegyszerűbben tudod felhasználni és alkalmazni a pillanatról pillanatra történő jelenben. És közben boldog vagy! ” „Az Élet legeslegnagyobb titka az, h az első lépést tedd meg, mielőtt bármilyen gondolat eltántoríthatna a cselekvéstől.”

Fantasztikus utazás ez a blog (is). Ami külön jó benne, h teljesen egyszerűen fogalmazol, logikusan vezeted le a dolgokat, követhető a témában nem járatos emberkéknek. Legalábbis a bejegyzések nagy része, mert vannak számomra nehezebb falatok is benne, azokkal nem is foglalkoztam. Elképesztő miken mentél, mehettél keresztül a történtekhez képest viszonylag rövid idő alatt. Mással tizedennyi nem történik egész életében, mint veled történt meg kb. 10-15 év alatt, ha jól számolok. Nekem sem volt éppen unalmas az életem…mondom ezt most, de bízom benne, h ami rám vár még ahhoz képest dögunalomban telt az eddigi 4 és fél iksz…

Skype tréning

Drága Bogi! Pontosan ez történik most velem. 30 év együttélés után teljes mértékben elengedem végre a köteléket. Lezárom a múltam. Ahogy ezt a döntést meghoztam, fénysebességgel megkaptam hozzá a támogatást. Olyan hihetetlen és csodás dolgok történnek , olyan mértékben fonódnak a szálak körülöttem, és az érdekemben, amit az emberi agy képtelen lenne irányítani. Csak kapkodom a fejem, és egyfolytában mosolygok, mert folyamatosan felismerések törnek rám, hogy miért történnek úgy a dolgok, ahogy, és miért pont most. Végtelen HÁLA van bennem, hogy az égi rendezőelv milyen tökéletesen működik, és hogy elértem a tudatosságnak azt a fokát, hogy ezt meg is értsem. Nagyon izgalmas ez az időszak, és ami még előttem áll, de úgy érzem, hogy felkészültem rá, és összhangban vagyok az engem segítő energiákkal.. Sok erőt merítek az írásaidból, és az is fantasztikus, hogy mindig az éppen aktuális kérdéseimre kapok válaszokat ezen a módon is. KÖSZÖNÖM! Látom a napi megnyilvánulásaidból, hogy mennyire kiteljesedtél az utadon Kívánok Neked további sikereket, örömteli feladatokat, szeretetben levést! Áldás kísérjen, bárhová vezet az utad! Ölellek: Andi
Zankó Andrea

Hátszóval a „Wellness”. Minden alkalommal, amikor szóba került, hogy ott tölthetek egy kis időt, öröm és boldogság töltött el. Mert tudtam mi fog rám ott várni:

Ha nyugalomra volt szükségem, akkor nyugalom. Ha beszélgetésre, akkor beszélgetés. Ha információra, akkor információ. Ha nevetésre, akkor nevetés. Ha segítségre, akkor segítség. És azt hiszem, hogy ez tette olyan csodálatossá.
Veperdi Márton

A Skype tréningről!

Amióta a földön vagyok érdekeltek azok az emberek, akik valamiben hasonlítottak hozzám, hasonló érdeklődési kör, ugyanolyan csillagjegy…. ráadásul ugyanazon napon,ugyanazon évben, na ott már nagyon érdekelt, ki lehet ez a Nő, aki felbukkant csak úgy a neten.. Olvasgattam a blogját, születésnapon küldtem neki üdvözletet, meg kicsit akartam is vele beszélgetni, de kedvesen meg köszönte de semmi más, hát jól van..hűvösen ennyi..

A facebook üzenőfalam szinte mindig betöltötte az otthonfa és Bogi megosztások- na ez de jó, csak már sok, nem unja még magát? -gondoltam.

Könyvek tömkelege és tanfolyam tanfolyam hátán, azt hittem már tök jól vagyok, pedig nem voltam!!!

Bogi fel-fel bukkan, engem meg csak érdekel de vajon miért is? Skype konzultáció?

Na megpróbálom! El sem tudtam volna képzelni miről tudunk mi majd 2 órát beszélgetni. A konzultáció megtörtént, ami engem teljesen felemelt, jól éreztem magam és azt hittem, most már mindent tudok és félig megvilágosodtam…

Jöttek a házi feladatok, na ott mattot kaptam, ezt meg minek? hiszen már mindent tudok, jól vagyok.:)))Jah, csak a házit nem tudom megcsinálni  Nem tudtam szinte egy házit sem megcsinálni. Ez gáz? Azt gondoltam nem, minek ilyen hülyeség? Ez önismeret? Nem kell ez nekem, megköszönöm a segítséget és kész ennyi volt.

Na igen, itt van a gond, olyan szintű egoval rendelkezem,hogy ezt betörni kemény lesz:)  De Bogi segít és újra megpróbálom, de jó tényleg megy ez nekem, magamban Bogit a legjobb barátnőmnek fogadom, mert ő tényleg akar rajtam segíteni..

Elvagyok.. néha jobban néha szarul, nem is tudom igazából mit kell érezni, mondom a megerősítő mondataimat, megírom a házikat megy az életem. Van amikor tényleg csodásan vagyok, de néha iszonyat szarul, akkor most mi van???

Olvasom a Blogodat és kezdem már látni a fénynek pici lángját, hogy teljesen jól leszek én is egyszer. Nyugtatom magam azzal,hogy másnak se jobb az elején…

A konzultációk elől, olyan mintha, ki akarnék térni azaz nem akarnék találkozni… de miért? Nem is értettem! Pedig mindig olyan jó volt beszélgetni végül.

Eljött az utolsó előtti skype, tuti beszélgetés, katasztrofális végeredmény :)))

Bogi most miért csinálod ezt velem, Te aki értem vagy?

Többet nem is akarok veled beszélni, mit gondol, mit tud rólam? Hagyjon engem békén!Kapkodtam ide -oda próbáltam magam megnyugtatni mankókat keresni, de akkor senkit nem értem el, egyedül maradtam….

Napok telnek és mindenhol Bogit látom, uralja a fejem az elmém! Na ne, ez most komoly?? Játszol velem??? Petinek se merem elmondani,hogy Bogival is sikerült ilyen helyzetbe kerülnöm, mit fog rólam gondolni..Azt,hogy tényleg inkább, hagyjam a spirituális probálkozásaim, mert nem megy???:))

Na Judit, most aztán tényleg senkid nem maradt aki még felkarolna és segít. Nézz tükörbe JUDIT!

Jött egy felismerés vagy nem tudom minek nevezzem, Bogit szeretném, hiszen szeretem őt, szeretnék vele együtt tovább “tanulni”.

Sorra jönnek a felismerések, meg tudom lassan különböztetni mikor vagyok én a szívemből és mikor dumál az egom.  Durva felismerés, hogy látom be vagyunk programozva, szinte mindenki az mondja és érzi amit a másik, tényleg programok vannak, azért van rossz kedv, mert a szomszéd is mindig panaszkodik és így tovább. Na én nem akarok így élni.

Én a szívemmel akarok gondolkodni!!!Most és mindig!

Skype utolsó találkozás Bogival! Ego beszól, hu mennyi dolgom van, toljuk el az időpontot. Dehogy, most szeretnék Bogival találkozni.

Előtte egy torna, ahol érzem,hogy van testem és szeretem, nem is fáj az izmom és élvezem amit csinálok akkor ott a MOSTBAN!

Skypolás 10 órakor tiszta szeretetteli barátságból ahol Bogit olyan szépnek láttam,mint még soha:) Örültem neki, szerettem őt és boldog voltam,hogy végig csináltam ezt a tréninget vele. Ő értem van és én érte vagyok, mindegy egymásért vagyunk.

Az utamat most kezdem igazán, biztos lesznek nehéz helyzetek, de akarom és hiszem.hogy menni fog…Rájöttem, mikor vagyok én az ősforrásban és mikor jön az elmém ami már régóta szorongat és mondja mi is kell tennem. Nem” kell “tennem,  hanem érzem a szívemből ,hogy ezt teszem…

Előttem az út ami virággal van kirakva, de ha rálépek a kőre is segíti a virágzást:))

Bíztál bennem, segítettél még akkor is ha én már feladtam…

Köszönöm Kárpáti Boglárka Neked

Táncos Judit

Szia Bogi!

Igen elolvastam írásodat sőt azóta mindennap 2x megnézem a weboldaladat hátha írtál valami újat.Tudod az ember mindig keres keresgél jár körbe körbe.Keresi önmagát de mindig a körön kívül. Az írásaid által értettem meg hogy a kör széle az a tükör amibe mindig saját magamat látom:)Köszönöm.Hálás vagyok amiért rád találtam.Az írásaid egy az egyben nekem szólnak,szinte mindegyikben magamra ismerek.

 

Novákné Anett, Nanett

Szép napot! Én ajánlom mindenkinek Boglárkát! Én is voltam nála nemrég Skype konzultáción, mindent kiveséztünk, ha szabad így fogalmazni, és úgy érzem, hogy már kezdem érezni a hatását a tőle kapottaknak. Van házi feladat, amit csinálni kell, és egy idő után meghozza a változást az ember belső világában, ami után a külső körülmények automatikusan hozzáigazodnak! Kell egy kis őszinteség, egy kis bevállalósság hozzá, hogy az ember fel merjen tárni mindent az életéből, de ha a változtatás igénye nagy az emberben, akkor ez az őszinteség eltörpül mellette. Megbízható, segítőkész életvezetés tanácsadó, bátran ajánlom mindenkinek! További szép vasárnapot neked is Boglárka!  Egy hónap múlva jelentkezem a változásokkal. /Skype konzultáció után/
Farkas Tibor

Nagyon fontosnak és hasznosnak találom az írásod! Az emberek gyakran esnek bele abba a hibába, hogy a pénzt mindössze annak fizikai minőségével azonosítják, miközben megfeledkeznek a pénz – az átlagember számára kevésbé megfoghatónak tűnő -, spirituális vonatkozásáról. Pedig ha a dolgok mögé nézve megértjük a pénz energiáját mozgató működési elveket, könnyebben befogadhatóvá válik számunkra. / VÉLEMÉNY A „PÉNZ, MINT ENERGIA, A PÉNZTUDATOSSÁG MISZTÉRIUMA” KÖNYVRÉSZLETRŐL /
Szabó Ibolya

Hogyan érezted magad a konzultáció előtt? Szürkének és kényelmetlennek. Változó volt a hangulatom. Nem tudtam mit akarok valójában. Hogy érezted magad a konzultáció alatt? Mintha hullámvasúton utaztam volna hol lent hol fent. Voltam pokolian lent és voltam a felhők felett fent:) Mi volt a legmegdöbbentőbb számodra a konzultáción? BOGI (Ezt nem tudom másként leírni) Ehhez BOGI-t meg kell ismerni!!! Hogy érzed magad most? Köszönöm szépen jól. Megtanultam,hogy az egyik legfontosabb dolog hogy meg kell hozni a döntéseket. Enélkül nem lehet teljes életet élni. Valamint megtanultam, hogy hogyan élvezzem a csendet. Mi az, amin szerinted FELTÉTLENÜL változtatnom kellene? Ne változtass semmin!!! Minden így jó, ahogy van. Mi az, amin ÉRDEMES LENNE változtatnom? Nem tudok ilyet mondani Összességében mennyire vagy elégedett a velem történt beszélgetéssel? Azt gondolom,hogy ez az, amit nem lehet pénzbe mérni, mert annál sokkal, de sokkal többet adott. Ajánlanád-e másnak a konzultációt? Igen, tiszta szívemből ajánlanám. Ha ajánlanád, kinek ajánlanád leginkább? Mindenkinek,de azt is tudom, hogy ehhez meg kell érni, a BOGI-hoz el kell jutni. Esetleg ajánlottad már valakinek? Igen, már ajánlottam.
Skype konzultáció résztvevőjétől

Kedves Boglárka! Részlet a könyvedből ˝˝brutálisan ˝˝jó tökéletesen és érthetően írtál le mindent ebben a részben! A könyvedet minden kép be fogom szerezni! És ajánlom mindenkinek!! Neked pedig köszönöm ezeket a felismeréseket amit eben a kis részletben meg mutattál!!  Köszönettel Tóth Erika / VÉLEMÉNY A „PÉNZ, MINT ENERGIA, A PÉNZTUDATOSSÁG MISZTÉRIUMA” KÖNYVRÉSZLETRŐL /
Tóth Erika

Kedves Bogi! Nagyon jó volt a könyv,nem is gondoltam volna ilyen összefüggésekre,amikre utalsz a könyvben! Élmény volt olvasni, és amint módom lesz rá,megrendelem a könyvet!
Kánya Péter

Mik változtak, mióta Bogi Tréningre járok:

 

Az egyik fontos változás, hogy kezdenek dolgok letisztulni bennem, hogy mit és hogyan csináltam vagy nem csináltam eddig. Azt már látom, hogy nem vállaltam a felelősséget a mostani életemért, hogy olyan amilyen. Okoltam mindenkit, ráfogtam mindent a múltra és tök jól elücsörögtem saját magamat sajnálva és úgy gondoltam, a múlt eseményei és egyéb körülmények miatt jutottam oda ahova. Nem tettem semmit, pedig tudtam, hogy nem érzem jól magam és ez így nem jó nekem. Ma már látom nagyjából, hogy a múlt dolgait el kell engednem és meg kell bocsátanom a szüleimnek és magamnak is azért, ami történt. Ez egész jól megy.

Kezdem felfogni, hogy én vagyok a felelős az életemért és senki más. A rosszat elfogadni még nehezen tudom, de azt legalább látom, hogy én tudok változtatni rajta és senki más. Nem mondom hogy felemelő érzés arra gondolni, hogy egy gyáva nyúl voltam és sajnáltam magam, mert ez elég szar érzés.

A párkapcsolatra úgy gondoltam egész életemben, hogy én erre alkalmatlan vagyok és tutti egyedül fogom leélni az életemet, ha nem változom 180 fokot. Bár változnom kell, de már nem gondolom magam űrlénynek. Látom mi a különbség a birtokló szeretet és valódi szerelem között, tudom, hogy mire nem vágyon és azt is, hogy a szabadság fontos nekem. Az egész biztató, hogy ezt egy párkapcsolatban is talán meg lehet élni.

Az önutálat magasfokát is a napokban élem. Olyan szarul érzem magam a bőrömben, mint még soha, de nem hagyom, hogy elragadjon ez az érzés. Nagyon rossz és fogalmam sincs hogyan lesz vége, de elég jól sikerül többször függetleníteni magam tőle. Azt látom, hogy ezzel kapcsolatban csak pörgök a saját hülyeségemben, nem érzem jól magam a bőrömben, az önpusztító életmód megtette hatását az egészségemre is és még most sem tudok változtatni rajta. Ezzel kapcsolatban azt hiszem elég gyáva vagy gyenge vagyok vagy mi, de valahogy nem teszem amit kell, pedig tudom, hogy kéne. Nem jutok előrébb, de azt már látom,  hogy ez van és nem gyártok kifogást, hogy nem én vagyok a hibás, mert beismerem, hogy így van. De legalább már akarok változtatni és nem dugom a homokba a fejem és nem nem veszek tudomást a helyzetről, mint eddig.

Sőt pozitív változást is észlelek, ami az erőt és energiát illeti. Sokkal jobban bírom az edzést és sokkal nagyobb súlyokkal dolgozom.

Az érzésektől sem félek már sőt sokszor élvezem hogy szembenézek velük és a jóban még lubickolni is szoktam. Korábban menekültem minden érzés elől és odáig se jutottam el, hogy megfogalmazzam, hogy mit érzek. Megengedem, hogy érezzek és már nem félek attól, ami éppen bennem van.

Voltak furcsa pillanataim is. Egy pár perc alatt tudtam a rossz kedvből a rekedő vidámságba kerülni pusztán csak attól, hogy arról beszéltem, amit tervezgetek és amire már nagyon vágyom jó ideje.  A rendezvények, a pörgés, a szervezés, a mozgás, kreativitás, változatosság, ezek kellenek nekem. Amikor kreatívkodok, ötletelek, és szabad vagyok, miközben dolgozom. Ezt szeretném, idővel nem munka mellett, és sikerülni fog és kész!  Ez nagyon jó tapasztalás volt, mert régebben tutti elbizonytalanított volna, de most nem!

A múltkori alkalom, amikor a szeretetnyelvről beszélgettünk szintén érdekes és nagyon új volt. Azt hiszem tényleg fordítva működnek nálam a dolgok.

Ahogy ezt átláttam és rájöttem, hogy ami van most, nem azért van mert rossz vagyok! Olyan, mintha egy évezredes bűn alól szabadultam volna fel és nagyon jó érzés mostanában minden helyzetben, amiben korábban rögtön ostoroztam magam, most azt mondani, hogy „semmi baj, minden úgy jó most, ahogy van”. Egy picit mintha kezdeném elfogadni a jelent és nem bántom folyamatosan magam miatta.

Az emberi kapcsolataim terén is érzek változást. Kaptam pozitív visszajelzéseket is olyanoktól, akiktől nem vártam.

A megerősítő mondatokat folyamatosan mondom és bár mindent nem tudok kijelenteni, hogy igaz, de már legalább elhiszem, hogy lehet így és nagyon jó érzés, amikor belegondolok abba, hogy már így van.

Összességében: nem menekülök az érzések elől, már nem tartom magam olyan nagyon rossznak és bűnösnek és a negatív tulajdonságaimat sem próbálom agyon magyarázni, hogy nem így van. Elfogadom. A jelen pillanattal ugyanígy vagyok, igyekszem tudatosítani magamban, hogy amit érzek, az nem én vagyok és ahogy kimondom magamban azt, hogy „ ez van, elfogadom, hogy most így van és minden így jó, ahogy van” egyből megkönnyebbülök és nem bántom magam. Látom, hogy min kell változtatnom, de nem görcsölök rajta és nem türelmetlenkedem, elfogadom, hogy  most még itt tartok, de már elindultam a változás felé.

Örülök minden érzésnek, jónak és rossznak élvezem, hogy érzek.

Lőrinc Vera

A kapcsolat a pénz és szex között nekem újszerű. Kicsit „ezoterikeus- ízű”, így nem az én stílusom. De összességében van benne munka, marketing szempontból is jó. / VÉLEMÉNY A „PÉNZ, MINT ENERGIA, A PÉNZTUDATOSSÁG MISZTÉRIUMA” KÖNYVRÉSZLETRŐL /
Jakab Gyöngyi

Szia Boglárka!

Nem udvariaskodásnak szánom,de nagyon tetszett az írásod.Még ilyen megvilágításban nem is gondolkodtam a pénz és a szex közötti összefüggésen.Pedig a csakrák ismeretében ez elég kézenfekvő.Írj még sokat,további sok sikert,szép napokat kívánok Neked!
Nóra

Tele voltam szorongással, kilátástalansággal, reményvesztettséggel. Nemrég hagyott ott a barátnőm, úgyhogy még ez a veszteség érzés is jelentős mértékben jelen volt bennem.
 
Először kicsit tartottam tőle, de aztán oldottá vált a hangulat, el tudtam mondani minden problémámat, Bogi fesztelenül végighallgatta mindet, és megoldásokat javasolt rá, amivel kezelni lehetett ezeknek a problémáknak a kiváltó okát.
 
Már javult az állapotom, többször vagyok jobb hangulatban, de még kell az a 3 hét pluszban, mert nálam mélyek voltak ezek a régi beidegződések, amik a rossz hangulatokat okozták, több, mint 20 éve cipeltem magammal ezeket, így ezeknek idő kell, amíg felülíródnak, és tényleg megváltozik az ember hozzáállása ezekhez a problémát jelentő dolgokhoz.
 
Elégedett vagyok, a legfőbb problémáimat átbeszéltük, és találtunk rá megoldásokat, amelyekkel át lehet alakítani a hozzáállásokat ezekhez a dolgokhoz, amik pedig meghozzák a változásokat.
 
Igen, tiszta szívemből ajánlom mindenkinek, akinek bármi problémája van az életben.

Kedves Boglárka! 
Az írás nagyon betalált nálam…igazából tudom, hogy a pénz is energia, és a szexualitáshoz is energia kell…de hogy ez ennyire összefüggjön :O…belegondoltam a saját életembe, és amikor a pályám összeomlott, vele együtt sodorta a magánéletemet, legalábbis a szexuális részét mindenképp…most mindkettő – illetve inkább előbb saját magam – újjáépítésén, megújításán dolgozom, és milyen igazad van. Javaslataim nincsenek, én téged – a fent olvasható háttérrel – nem tudlak, csak annyit tudok, hogy meg szeretném köszönni, jókor jött az írásod! Most megtisztítom az egész életemet, ki a régi, elavult dolgokkal, hogy helyet csináljak az újnak, és egyre energikusabb vagyok, valóban 🙂 Köszönöm, hogy olvashattalak 🙂 Lesz még több írás, és azt is megkaphatom ?
 
/ VÉLEMÉNY A „PÉNZ, MINT ENERGIA, A PÉNZTUDATOSSÁG MISZTÉRIUMA” KÖNYVRÉSZLETRŐL /
Északi Fény

OTTHONFA ÖNISMERETI ÉVINDÍTÓ NAPRÓL ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

Remekül éreztem magam,ez egy olyan évindító ami kell az életedhez, ha igazàn fontos vagy magadnak ott a helyed a következőn. A legtàmogatóbb közeg, nagyon jó hangulattal,kedves emberekkel. Csak fejlődni lehet ott hanyatlani nem!! Kell ennél több!? Imàdtam!! <3

Nagyné Bíró Mária

Egy dolgot nem tudok kiemelni, mert szerintem nagyon jó volt összességében:) Először is örülök, hogy van ilyen évindító nap, ami arról szól, hogy hogyan tudunk előre haladni az életben, hogyan tudjuk tudatosan tenni azért, hogy érjük el a céljainkat. Nagyon szép helyen volt a rendezvény:) Nekem tetszett Bogi szenvedélyes, lelkes stílusa és az, hogy ennyire érthetően adta elő ezeket a dolgokat meg, hogy ennyire közvetlen volt mindenkivel:) Ami még jó volt, hogy ilyen hosszú szüneteket tartottatok, így lehetett beszélgetni egymással (nem voltam még olyan rendezvényen, ahol ilyen sok szünetet tartottak volna az előadások között) Ami számomra hihetetlenül inspiráló az a vendégelőadók előadásai/beszédei. Fantasztikus, hogy mekkora nagy kitartás, szenvedély, akarat van bennünk és, hogy megmaradtak ennyire szerénynek a sok siker ellenére is. Nekem tetszett, hogy kérdezhettünk tőlük, mert nagyon jó kérdések voltak, szóval a kérdésekből is lehetett tanulni, meg a válaszokból is, rengeteget.

Anonim

Divatosak manapság a kreatív és meditatív színezők felnőtteknek. Képzeld el, hogy az életed egy ilyen színezőfüzet. Az Évindítóval pedig kezedbe kapod a színes ceruzákat. Használd őket, alkoss és csodák születnek 🙂

Diener Lúcia Zita

Igazi, mély tartalom, felesleges máz nélkül. Már a régóta ismert dolgokat is mindig új megvilágításba tudjátok helyezni!

Ittes-Virág Veronika

Bogin mindig elámulok, hogy mennyire érzi az energiákat, és ennek függvényében hol nevetett, hol megmozgat, van hogy megdorgál, és elképesztően motivál, cselekvésre ösztönöz. Rengeteget adtatok csak jött jött jött, áradt belőletek! És boldog vagyok mert, a célok amiket ott a papírra írtam, amiért elmentem, mind teljesültek! 🙂 Huh és rengeteg felismeréssel gazdagodtam aznap! Mire hazaértem teljesen kipurcantam, és nagyon boldog voltam! 🙂 Köszönöm!

Ispán Kinga

Valódi önismeret mélyítő technikák, gondolkodási szokások megváltoztatására gyakorlati tippek és sok hasznos információ, melyeket ha használod boldogabbá, teljesebbé teheted Vele az életed! Inspiráló, nagyszerű előadások, érdekfeszítő témák, és valódi felismerések önmagaddal kapcsolatosan (ami nem mindig könnyű). Ez, és egy fantasztikus, kirobbanó energiájú, rendkívül éleslátású hölgy gondolatai, tanácsai várnak Rád az évindító napon! Hajrá! 🙂

Lehoczky Rita

Magával ragad, megnyit és olyan lendületet kapsz, hogy hazaérve azonnal cselekvésbe fogsz.

Kiss Görgyi

Nagyon nagyon hasznos, jó hangulatú és elgondolkodtató nap volt, örülök, hogy ott lehettem. Ott helyben is sok mindenre rájöttem, de ami szerintem még fontosabb, hogy olyan útra lökött rá (vagy talán inkább lökött tovább, megadva az új lendületet), ami azóta is újabbnál újabb felismeréseket, tapasztalatokat hoz, amiért nagyon hálás vagyok. Sok kérdésemre választ kaptam, Köszönöm!

Vanyová Klára

Segítség elindulni az úton….

Dr Végh Andrea

Önismereti Évindító Nap – az elnevezés egyértelműen jelzi, h mi a téma. Feltételezem vágod a szavak jelentését, ezért hadd ne játsszak most wikipédiát. Röviden arról, h mire számíthatsz és mire nem ezen az eseményen: Nincs mellébeszélés, zagyva spiri duma, angyalkaröptetés, unalmas szónoklat. Ellenben vannak izgalmas témák, gördülékeny, élvezetes, pörgős stílusú előadások, azonnal használható, működő technikák az életed felturbózásához. Meg egy csomó szuper dolog, de nem akarom elspoilerezni a sztorit. Ha ennyi nem elég ahhoz, h ott legyél, akkor maradj otthon; én megyek, az tuti ! 🙂

Valentin Dániel

Vártam nagyon, hogy találkozzunk újra, mind Veled és Losival, továbbá az OtthonFa „keménymagjával”! Jól vagyok! Sok új információt kaptam, az információn felül a legfontosabb a Bogi + Losi hatás volt! Ahogy mondtátok is egy újabb lövés, ami kitart egy ideig. Most már csak azt keresem magamban, hogy hogyan tudnám saját magamnak, magamból beadni a „szert” 🙂 . Habár fáradt vagyok, újra kezdem megtalálni a Sanyit és lelkes vagyok, ötletek, gondolatok jönnek a fejemben, vége a decemberi zombi üzemmódnak. A célkitűzésről részletesebben beszéltem volna, habár én részt vettem a maximális edzésteljesítmény tréningen, azonban sok résztvevő nem. Abból kiindulva, hogy nekem mennyit segített, változtatott a gondolkodásmódomon, úgy gondolom, hogy szintúgy másoknak is hasznos lehet. Tökéletesen elégedett vagyok! Tiszta szívemből ajánlom másoknak is.
Barna Sándor - Nokia Senior Manager

Izgatott várakozás volt bennem 🙂 Nem tudtam miben lesz más, mint az eddigi találkozásaink, ezért kíváncsi is voltam. Nagyon vártam 🙂 Tiszta szívből és teljesen őszintén: Nagyon jól! Minden pillanata lekötött. Sok új információ, gondosan, jól összeállított anyagok, szuper prezentáció 🙂 Az, hogy a pici Bogi fejében, micsoda tudás van…látszik, hogy nagyon sokat olvasol, tanulsz. 🙂 Amikor hazajöttem, nagyon fáradtnak éreztem magam, de pörögtek a gondolataim. Másnap erős fájdalmat éreztem a fejemben és pörögtem, tettre kész voltam, tele ötletekkel, tervekkel. Tiszta szívemből ajánlom másoknak is.
Józsa Andi - Atlantisz Életmódközpont tulajdonosa

Hatalmas támogatást kapsz céljaid eléréséhez. Bármilyen problémád van cselekedj másként mint eddig és tapasztalj új dolgokat. Légy hálás minden hibáért amit elkövetsz, mert a következő szituációban már másképpen reagálsz. Ez visz a célod eléréséhez.

Matiszlovics Zoltán

ANTARES TÁBORRÓL ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

Losi és Bogi Drága! Hálás vagyok Nektek a táborért és az ott megélt érzésekért. A kitűzött céljaim közül egyet már teljesítettem is! 

Drága Bogi, nem tudom szavakkal kifejezni azt a hálát, ami bennem van irántatok. Köszönöm, hogy segítségetekkel felismertem, nagyon sok munka vár még rám, hogy valóban Én legyek én. Hosszú ideje dolgozom már ezen több-kevesebb sikerrel és azt hittem, túl vagyok már a nehezén. Hát nem. Bizony van bőven helyére pakolni való. Csupán ez a két nap olyan változásokat indított el bennem, hogy magam is meglepődtem. Életem végéig hálás vagyok Neked és Losinak, hogy felnyitottátok a szemem. Nektek köszönhetően megváltozott bennem valami. Szárnyalni akarok….a szárnyak pedig repülés közben nőnek

 
Herczeg Mónika

Szóval, fúúúúú, azt sem tudom,hogy hol kezdjem… Hazafelé ültem a kocsi hátsó ülésén… Néztem kifelé, és majdnem sírtam az örömtől, akkor éreztem először,hogy tényleg csodálatos vagyok.. Megfogalmazhatatlan,hogy milyen pozitív érzésekkel töltődtem fel,semmi másra nem cseréltem volna le !  Akkora mosollyal aludtam el, melegség hála volt a szívemben.
Köszönöm hogy szeretsz, imádtam,hogy utáltalak,mert most mégjobban szeretlek! és még valami Amikor a végén elérzékenyültél akkor tetted fel az i-re a pontot a szememben mert megláttam egy másik oldalad, amit még nem láttam, amióta ismerlek ez volt az a Bogi Büszke vagyok Rád,hogy megcsináltad. És ez volt az igazi, a legigazibb, amit adhattál, ami követendő példa. Szerintem, ki se tudom fejezni,hogy mit hoztál mit indítottál el ezzel

Mánolovics Erika

Drága Losi és Bogi!

Hatalmas élményben volt részem a két napos táborban! A fejlődés a metamorfózis leírhatatlan!

Azt gondolom, hogy igazi MESTEREI voltatok a csoportunknak! Hihetetlen volt, ahogy figyelni tudtatok az egészre és az egyéni problémák gyógyítására is.


KÖSZÖNÖM!!!
Hajnal Csilla

Drága Bogi Köszönöm a Sorsnak hogy azon a hétvégén ott lehettem Veletek, s köszönöm neked és Losinak mindazt amit átadtatok.. Rájöttem hogy eddig arra fordítottam az energiámat hogy megtanuljam eltűrni a fájdalmat, ahelyett hogy megszüntettem volna. Mindig más volt fontos az életemben, s mindig azt néztem másnak mi a jó..de a jövőm nem ez. Pikk-pakk fejben összeállt mik is a legfontosabbak amin azonnal változtatnom kell, s a héten minden nap kipipáltam egyet. Boldogan és büszkén zártam ezt a hetet. Döntöttem, Cselekedtem , kivirultam.. Péntek este mikor azt mondták nekem azok akik az elmúlt 5 év poklát végignézték , hogy „ Isten hozott újra köztünk, nagyon hiányoztál! ” akkor tudtam jó úton vagyok, és újra Önmagamra leltem. Örömmel gondolok vissza a két napra..

Ungár Mónika

Bogi, én most jöttem rá arra, h csak akkor van értelme tűrni a nehézségeket és megpróbáltatásokat, ha az a céljaimért van. Máskülönben azonnal azt kell mondanom h NEM. mert csak az időmet baszom el!

Ha akkor tudtam volna,amit most tudok és éreztem volna, amit most érzek…talán sohasem ment volna végbe az az átalakulás, aminek következtében felszabadultam!  Bogi,Losi!!! Hogy csináltátok ezt???!!!
Nincsenek már félelmeim, mert tudom és érzem, hogy szembe tudok nézni a kihívásaimmal,feladataimmal,ezért sokkal kezdeményezőbb lettem és magabiztosabb is.
Most már azt tudom mondani, tényleg beváltottad az ígéreted,miszerint a tábor hatása, hogy önmagunk is meg tudjuk oldani az életünk problémáit,külső segítség nélkül. Én ezért jöttem el.Érthetetlen, hogy tudtátok ezt elérni.Ez egy átnevelő tábor volt. Most úgy érzem, teljes ember vagyok és enyém az életem, én irányítom,mert képes vagyok rá! Ahogy arra is, hogy bátran, akcióként éljem! Ez egy hatalmas áttörés. Köszönöm Nektek és minden résztvevőnek, hogy hozzájárult ehhez a csodás átalakuláshoz!

Szia Bogi szia Bogi!! :)) Csak el szeretném mesélni, hogy nagyon hatásos, amit tanultam, és gyakorlom egyfolytában. És nagyon hálás vagyok! 

Nahát Bogi! Most van itt az ideje, hogy én is összefoglaljam a velem történteket. Teljesen megváltozott a dolgok folyása! Más dimenzióba került. Mivel nincs agyalás, játszmázás, érzelmi zsarolás egyikünk /főleg az én / részemről sem, egyszerűbben simábban történnek meg a dolgok.  Nem idegeskedek. Magam helyezem előtérbe és így is meg van minden. Sokkal többet beszélgetünk és nyugodt, szeretetteljes hangnemben. Százszorta jobb így!  

Nahát Bogi! Ha „csak” ez a két nap ilyen változásokat tudott hozni, adni, mi lesz ezek után??? Olyan felszabadító ez a mostani állapot. Mintha centikkel a föld felett lebegnék. Most még jobban bízom a bekövetkező változásban. Szeretettel ölellek.

Szia drága Bogi! Úgy érzem, meg kell osztanom Veled azt, ami velem történt, történik! Kiléptem a komfort zónámból többször is . Az első utam természetesen a Városligetbe vezetett, hogy egyek egy jót . Érek én annyit magamnak, hogy egyek egy jót és igyak egy finom pohár bort? Ittam egy jó pohár bort és egy iszonyatosan jó tatár beefsteak-et. Köszönöm Bogi és Losi! Hálás vagyok! Sok-sok puszi és ölelés!

Barna Sándor

OTTHONFA SZABADULJ FEL NAPRÓL ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

„Semmiből nagyot teremteni”! (by Losi) * „Az ideális párkapcsolat megteremtése”, hasonlóképp, egy az egyben! (by Bogi) (Azok az energiák.. „Zakkant spiriségtől” mentesen: még a lehalkított, a táska mélyére száműzött és hűsben lévő mobiltelefon is felforrósodott az előadás utánra.)

Rab Gerda

Az, hogy gyakorlatias volt nagyon, és egyszerűen volt tálalva. Mindkettőtök stílusa nagyon bejön, hétköznapi, egyenes, és kemény odavágós szavakkal. Imádom az ilyet, nem az a finomkodós stílus. Tényleg amire szükség van.

Gulyás Zsolt

Az a lendület, elhivatottság ami egész nap áradt belőletek felénk. Tetszett a változatosság. Hogy betét előadóként megszólaltak azon társaink akik már a változás útján járnak és sikereket értek el. Ennek mindenki számára meggyőzőnek és hitelesnek kell lennie. Jó volt látni a változásukat, fejlődésüket. Hogy a táborból még haza akart menni, most meg gyönyörű eredményeiről számol be. Jó volt látni azt az összefogottságot, belső változást amin keresztül mentek. Jó ötlet a kérdés-felelet is a végén.

Kiss Györgyné Marcsi