A lélek felszabadulása

Ahogy egyre mélyebben megismerjünk önmagunkat, egyre tisztábban látjuk, hogy sok mindenben ugyanúgy gondolkodunk, érzünk, cselekszünk, ahogy azt szüleink, nagyszüleink tették.
Hasonló az életfelfogásunk, a szemléletmódunk, és ahogyan a mindennapi problémáinkat megoldjuk. A lelked nem lesz szabad, amíg a szüleid életét éled, amíg nem a saját életedet éled.

Az őseinktől sok tudást, sok kincset hozunk, amik segítik számunkra, hogy azzá váljunk, akik vagyunk, és mindemellett még támogatják is sorsfeladatunk beteljesítését.
Ugyanakkor fontos leszögeznünk, hogy boldogok, lelkileg szabadok csak akkor lehetünk, ha önazonos életet élünk.

Elfogadva az őseink tudását az a feladatunk, hogy megismerjük önmagunkat, és ne másoljuk mások, (őseink) életét, hanem a saját életünket éljük. Mert más korban élünk, más generációban, más a gondolkodás módunk, a társadalmunk szerkezete. Ma már máshogyan kell élni.

Őseink „rossz” cselekedeteinek a következménye a karma, „jó” cselekedeteinek a következménye a darhma. Ugyan úgy, ahogy mi is tetteinkkel hatást váltunk ki a világban, és vagy karmát, vagy darhmát idézünk vele elő, amit aztán visszakapunk.

A különbség a régi világ és a mostani karma köre között az, hogy ma már azonnali visszacsatolás történik. Gondolatainknak, kisugárzott érzéseinknek, kimondott szavainknak, tetteinknek következménye van.

A lélek a belső és külső szabadságban tud kiteljesedni, és bevégezni küldetését, sorsfeladatát (életfeladatát.)

Ha az őseink karmájában sínylődik, csak szenved, és egyre jobban elgyengül, elveszíti kapcsolatát a mindenséggel, és végül testi betegségeket produkálva a halál megtörténtével tud csak kiszabadulni, felszabadulni.

 

Az Önismeret a kulcs a családi karma feloldásához

A mélyre hatoló önismeret, a bátor szembenézés önmagunkkal a kulcsa annak, hogy fel tudjuk oldani, a minket béklyóba záró kódoltságunkat, családi karmáinkat.

Az önismeret 3 részből áll.

1. A múlt rendezése
2. Jelenbe való megérkezés, és önmagunk felszabadítása
3. Új élet építése, azaz új célkitűzések, célmegvalósítások

Ebből a folyamatból a legnehezebb az első rész, a múlt rendezése, leépítése. Itt történik meg a családi karma felbontása is, hogy a lélek felszabadítása meg tudjon történni és a saját útjára tudjon lépni.

A Múlt rendezése


Biztosan tapasztaltad te is, hogy ez a rendbetétel sokszor „eléggé” tud fájni. Nos, ez természetes része az önismeretnek.
Ahhoz, hogy elérjük a célunkat és meg tudjunk békülni a múltunkkal a következő lépéseken érdemes végig menni:
Gyerekkori traumák feldolgozása
Belső gyermek gyógyítás
Szülői programok, minták felismerése és felülírása
Párkapcsolati traumák
Férfi/Női energiák rendbetétele

Múlttal kapcsolatos érzelmek letisztítása is fontos, hogy meg tudj békélni a múlttal, és fel tudd szabadítani a lelked.

 

Ehhez az 5 érzelmi lépcső technikáját csináld végig

Első lépésként írj egy levelet a szüleidnek és mindenkinek aki sebet ejtett a lelkeden. Írd le a fájdalmakat, sérelmeket, amiket általuk elszenvedtél. Ezt a levelet természetesen nem kell elküldeni nekik. Csak írd ki, hogy fel tudd szakítani a mélyben meglapuló sebeket, így felszínre tudod hozni a romboló érzéseidet.

Második lépés, hogy alkoss pozitív megerősítő mondatokat, amiket 30 napig minden nap 2 szer olvass fel hangosan. Vagy vedd fel a telefonodra a saját csilingelő hangoddal, és hallgasd meg annyiszor egy nap, ahányszor csak teheted. Így megtörténik az érzelmi sérülések felülírása, és a harag, a düh, a gyűlölet helyét átveszi a szeretet és a hála állapota, ami sokat segít a családi karmák feloldozásán.

A következő érzelmi lépcsőn kell végig menned:

1. elfogadás
2. megbocsátás
3. elengedés
4. szeretet
5. hála

A pozitív megerősítő mondatokat pedig így alkosd meg:

Úgy döntöttem, hogy elfogadom az anyukámat olyannak, amilyen.
Úgy döntöttem, megbocsátok az anyukámnak mindenért.
Úgy döntöttem elengedem az anyukámmal kapcsolatos érzéseimet.
Úgy döntöttem szeretem az anyukámat.
Úgy döntöttem hálás vagyok az anyukámnak mindenért.

Természetesen az „anyukám” szót, mindig helyettesítsd be azzal a személlyel, akivel a megbékélés állapotába el akarsz jutni. Így lesz egy pár megerősítő mondatod és a haragos levélben felszínre hozott sérülésekkel, fájdalmakkal mélyen tudsz dolgozni, és átírod őket pozitív érzésekké, így felszabadítod a lelked a fájdalmaktól.

 

OtthonFa Club tagként az OtthonFa Clubban találsz az 5 érzelmi lépcső technikájáról egy egy órás webináriumot, letölthető anyagot, és javaslom az elengedés meditációt is elvégezni a fájó érzéseiddel kapcsolatban.

A valódi önismeretben nagyon fontos a múlt rendezése, hiszen csak letisztított, karmától feloldozott szabad lélekkel lehet új életet kezdeni. 

Az Antares 1.0 önismereti tréningen a következő témákkal foglalkozunk a múlt rendezése (megértése, feloldása, a múlttal való megbékélés) kapcsolatosan:

figyelmed fókuszát állítsd magadra
problémák okának feltárása
önkorlátozó hiedelmek feltérképezése, felülírása
félelmek megértése
szülői minták
valódi elengedés
belső gyermek gyógyítása
ismerd fel a szerepeid
nemi szerepek
párkapcsolat
szexualitás
pénz
tükör törvénye
100%-os felelősségvállalás
személyiség típusok
depresszió feloldása
asszertív attitűd
tiszta kommunikáció
kérdezéstechnika
megértő figyelem
konfliktuskezelés
pozitív gondolkodás
fejlődő gondolkodás
Céltudatos- megoldás centrikus gondolkodás
szakrális spirituális gondolkodás, zakkant spiriség helyett
100 éves tábor filozófiája
cél
döntés
cselekvés
bátor cselekvő attitűd kialakítása
önbizalom-önbecsülés
önszeretet
tudatos teremtés
hogyan helyett-mi a cél
hit
mentális-érzelmi megnyílás
mentális önfegyelem
érzelmi önfegyelem
ego, spiri ego
intuíció, ösztön
egység-harmónia megélése
kizökkenthetetlenség
„gyereknevelés”
változás folyamata, változást akadályozó tényezők/félelmek és azok leküzdése
futó programok felismerése, átírása
időtervezés
kvantumfizika és spiritualitás összefüggései

 

Ez így elég soknak tűnhet, ám biztosan érzed te is,  hogy a múlt rendezéséhez, a családi karma letételéhez, hogy a lelkedet fel tudd szabadítani a sok trutyitól, szükséges ennyi lépés.

Évente csak egy Antares önismereti tréninget indítok. Ha rendezni akarod az életed, akkor itt az ideje, hogy részt vegyél ezen a legendásan hatásos tréningen.

 

A felszabadult lélek útja

2019. 6. hét – Önismereti előrejelzés

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Kezdődik

Azt tapasztalom, hogy bármit is akarok tenni, csinálni, most úgyis azt fogom tenni, amire belülről erős késztetést érzek.
Nem tudom megtenni, hogy ne azt tegyem, ami belülről szétfeszít.
Mélyen összekapcsolódva önmagammal egy teljesen új irányba indítom el az életem.
Fogalmam sincs a „hogyanok”-ról, csak egy belső bizonyossággal átitatott hang hangjára hallgatok.
Letisztulva és felszabadulva lépkedek.

 

A 6. hét elhozza a családi karma feloldását, amiben nagy segítséget kap a Sötét Holdtól, hogy a lehető legmélyebb szinten betekintést kapjunk a legsötétebb részeinkbe és ott tisztán meglássuk azt, amit most fel kell oldani. Szeretettel, a tudás gyakorlatba ültetésével, alázattal, és felelősségvállalással.

 

Most sok minden összeáll egy kerek egésszé és megértjük, mi, miért, úgy történt a múltban, miért ezt az életet választottuk, mi a dolgunk, kik is vagyunk valójában, és mi az, milyen az az élet, ami maradéktalanul boldoggá tud tenni.
Elkezdődik az átalakulás a lehető legmélyebb szinten.
Februárban az elültetett magukban kvantum szinten energiaátrendeződés történik, mert készül a mag, a maghasadásra, ami egy atombomba robbanásának megfelelő energiát használ fel.

 

Itt a friss kezdett

Érzed, ahogy lüktet a véred, és játékosan, gyermekien, megújulva, kacagva, bohókásan nézel szembe a legcsúnyább szörnnyel is, mert szívedet elönti a szeretet.

Új ötletek, új gondolatok, új célok, új irányok, új emberek lépnek elő, és mély lelkesedéssel és motivált állapotban fogadod be az új energiákat.

És mind ez egy nagyobb összefüggésre egy nagyobb igazságra fog rámutatni, mintha a lelked most beavatna a családi karma tisztánlátásába, hogy mély szeretettel tud ezután fordulni őseidhez, ezzel sorsfordító személyiségként feloldva az összes családi karmát.

ÓRIÁSI NAGY SEGÍTSÉGET KAPUNK MOST 

A több ezer éves családi karmákat most könnyedén, gyermeki lelkesedéssel tudjuk feloldani, és „csak” annyit kell ezért megtenni, hogy:

  • vállalj felelősséget önmagadért és az életedért
  • légy alázatos
  • légy szeretetben (elfogadás, megbocsátás, elengedés)
  • és a már megszerzett tudásodat ültesd a gyakorlatba

Nem kell keresztre feszíteni önmagunkat, hogy felszabadítsuk a lelkünket, nem kell szörnyű dolgokat végig élni. Csak ezt a négy dolgot építsük be az életünkben, és közben könnyedén szembe tudunk nézni őseink hagyatékával, felvenni belőle ajándékaikat, majd szeretettel feloldani a karmát, és menni tovább, élni a saját szabad és boldog életünket.

Akkora energiát kapunk most, amekkora a maghasadáshoz kell, tehát minden itt van, csak élj vele.

Én annyira, de annyira hálás vagyok ezért. És olyan jó érzés, hogy tudom, valaki mindig támogat az utamon, hogy sosem vagyok egyedül, és ha teszem a dolgom, ekkora mértékű, óriási segítséget kapok, hogy fel tudjam szabadítani a lelkem és azáltal mindenkire hasonló pozitív hatással tudok lenni.

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Belső beállítottságodban válaszd mindig a lelkes, játékos gyermeket, és a feladataidhoz, megoldásra váró problémáidhoz is gyermeki lelkesedéssel állj hozzá, hiszen most minden érted történik, minden a te lelked felszabadulását szolgálja. 

Szeretek, mert még nem volt elég
Szeretem magam és szeretlek téged is

Sok csodálatos élményt kívánok neked erre a hétre.

Szabadulj fel

[/bts_restricted_content]

 

Kattints az ingyenes értesítőért!