A szerelem

Amikor az Ősi párok visszatalálnak egymáshoz, és mélyítik a kapcsolódásukat, valami egészen rendkívű kapcsolódás történik.

„Szerelemes vagyok” -halk hangon suttogja, mégis belerezeg az egész univerzum.

A szeretet, szerelem és az ősi szerelmek mentik meg a világot hitem szerint. A bölcs tudás, az antaresi szeretet, és a mennyei szerelem szent hármasa életem fő hajtó rugói. Az erők, amikben hiszek. Én így vagyok szabad.

Mielőtt elérhető lenne bárkinek is, a mennyei szerelem, előtte végig kell menni a szerelmi intelligencia fokozatain.

Mély Önismeretre fel!

A szerelem „fokozatai”

Ami persze nincs, hiszen alacsony szinten nem szerelmet élünk meg, csak kölcsönös függést, de most a könnyebbség kedvéért így fogom hívni.

Ismerd fel a jelenlegi helyzetet, és lépj feljebb.

Ha nem vagy szerelmes, vagy soha nem is voltál, vagy nagyon régen, ideje szerelembe esned magaddal. Nem a másik megteremtéséért, hanem önmagad bőségéért.

A szerelem legalacsonyabb megélési fokozata

A dualitásban szenvedő lélek és szív.

A dualitás azt jelenti, hogy a két fél harcban áll egymással.

A dualitásba ragadt elme, nem tud szeretni, csak harcolni, elvenni, birtokolni. A nyájaskodó, hízelkedő hozzáállást, felváltja az elvárás, és a baszogatás, ha valamit nem kap meg. A hatalmi drámák vannak jelen. Szegény én, aki sajnáltatja önmagát. A zárkozótt, aki már közönybe menekült. A vallató, aki soha senkinek sem hagy nyugtot, és mindenkit kontrollálni , irányítani akar, a megfélelmlítő, aki érzelmi, mentális, spirituális és fizikai terrort hajt végre a másikon.

Az állnadó meg nem értetség, a rengeteg veszekedés, tűzeli a dühöt, a haragot. Nincs itt se bizalom, se egyenrangúság, se asszertivítás, csak folyamatos harc, éppen ki kerül fölérendeltségbe a másik alárendelthez képest.
Csúnyán, számomra fájdalmasan beszélnek egymáshoz.

Teljesen felszines, látszatpolitikás a kapcsolat, nincs benne semmi mélység, semmi őszinteség, semmi szépség, csak hazugság, színjáték.

Finomanyagi szinten úgy élnek, hogy folyamtosan sebzik egymást egy láthatatlan törrel, és aki a gyengébb, előbb utóbb vagy elmenekül.
Mindannyian innen indultunk. Jelenleg is a kapcsolatoka nagy része ebbe a kategóriába sorolható, ahol mindig mindenért, a másik a hibás.

Hiszen ezek a felek mindent tudnak, nekik nem kell önismeret, az egojuk irányítja az életüket, és ha szembesíted, hogy ő mit tesz, rögtön azt mondja: de a párom is. 😀

A felelősséghárítás, a problématudatos gondolkodásmód van jelen.
Egy érzelmi és mentális feketelyuk az egész kapcsolat, mindenhonnan támadást feltételeznek, így féltékenység, irigység, bosszúállás jellemző.

Végtelenül rombolják és degradálják egymást folyamtosan. Teljesen alacsony 4ö, vagy inkább nincs is, höbörgés van, mert mind a ketten egy 3 éves gyerek szintjén élik meg az érzéseiket. Barbár és nyafogó gyerekként.

A szex erőszak. Birtoklás, ahol a legizgatóbb mondat: enyém vagy.

Itt nincs se szeretkezés, szerelmeskedés, csak kefélés van. Ha van egyáltalán szex.

Ez a szint megragad a testiség, a fizikai intelligencia szinjén.

2. fokozat: Polaritásba felszabaduló szív és lélek.

Ahhh, hatalmas önismereti út vezet a dualitásból, a polaritásba, ahol a támogatás, az egymás felé fordulás, a nyíló szív, az asszertivitás, a kölcsönös bizalom, szeretet, elfogadás van jelen.

Ehhez mind a két embernek közelebb kell kerülnie önmagához, hogy létre tudjon jönni.

A két fél támogatja, emeli, szabadítja fel egymást, egyre önazonosabbak, őszinték, a kommunikációjuk csendes, megértő, elfogadó. A gondolkodási mód, megoldás centrikus, és épül be a céltudatos gondolkodás is. Hiszen mind a ketten a saját önmegvalósításukon dolgoznak, így tökéletesen értik a másik belső folyamatait.

Önismeret nélkül nem lehet ezt a szintet elérni.

Ha legalább az egyik fél foglalkozik önismerettel, türelemmel a másikra is hatással lesz. De itt már nincsenek elvárások, baszogatások, tisztelet, türelem, alázat van.

Mindenki tiszteletben tartja a másik evolúcióját, szívvel fordulnak egymáshoz, és nem egoból. Nem az ellenséget látják egymásban, akit le kell győzni, hanem a szerelmét, a lélektársát, akit nem tud bántani, mert neki jobban fájna.

Folyamatosan tisztuló kommunikáció van, egyre közelebb kerülnek egymáshoz szívben, lélekben.

Nem a pénz, nem a karrier a legfontosabb, hanem hogy fejlesszék azt a csodát, amit geüytt megélnek.

Ezzel a finom bölcseséggel fordulnak a gyerekikhez is, már nem dandártábornokként otthon, mások előtt meg nyájaskodó, hízelkedő jaj de nagyon szeretlek hazugként.

Ez az önismereti szint a valódi szerelem ajtaját nyitja meg.

Én azért léptem ki az előző párkapcsolatomból, mert kijelentette a másik fél, ha a fejlődés szenvedéssel jár, ő nem fogja csinálni, van neki így is elég baja.

És megteremtettem Losit, akivel első pillanattól kezdve, így tudtunk kapcsodni, és a felszabadulás az állandó ego hisztiktől, berobbantotta a szívem, a lelkem, az életem.

Ám fontos tény, hogy a régi kapcsolatom utolsó 3 évében, én már teljesen polaritásban kapcsolódtam, rengeteget dolgoztam magamon, végtelen türelemmel hárítottam a hisztit, a degradálást, és mindent, amit már nem akartam tapasztalni a valóságomban.

Nem volt mindig könnyá, de megérte. És mivel ő nem akart változni, ezt tiszteletben tartva, felszabadítottam a jövőnket. Neki is és nekem is így sokkal jobb lett.

Nagyon nagyon sokan benne ragadnak egy szar kapcsolatban, és sosem jutnak el erre a szintre.

Nem csoda, elfáradtak az örökös harcban, teljesen alacsony a 4Öjük, nincs hitük, és fogalmuk sincs hogyan is kezdhetnének új életet.

A legjobb ha elkezd foglalkozni önmagával, éípti saját magáét, erősödik, és egy nap könnyűnek fogja éreznia tovább lépést.

Ám sokan visszafordulnak, és nem mernek lépni, így dualitásba ragadnak egész életükben.

A polaritásban megélt szerelem már egy igazi szabadság, egy igazi csoda.

Őzinte, önazonos, önfelvállaló, önmegvalósító élet, gyomorgörcs nélkül. Ahol nincs félelem, hoyg mit fog ehhez szólni a másik, mert azt fogja mondani: csináljuk.

Így akkora erők szabadulnak fel, hogy gyorsan minden átalakul, és egy teljesen másmilyen élet kezdődik. Igazi örömmámor ez, ahol eltünnek a nehézségek, a problémák, mert a szerelemből teremtő szabad szív és lélek, olyan könnyedén varázsolja át a valóságot, hogy szinte egy év 10 év lesz, annyi minden történik. De ez nem fárasztó, hanem egy csodás, mámoros mindennapi utazás.

Ezen a szinten a magas fizikai, érzelmi és menális intelligencia szinten járunk.

A folyamtos kommunikáció, a folyamtos gyors döntések, az intuitív időtérrendezés, erős csapatot alkot.

Elismerik, megbecsülik, megünneplik egymást, minden valódi sikerért. Folyamtosan emelik egymás 4Öjét, biztosítják arról a másikat, hoyg hisznek benne, ezzel emelve a másik hitét önmagéban.

Erre a dualitásba ragadt elme azt mondja: jaj nekem nem kell ez a nyálasság. Én a valódi életet akarom, és az kemény, nehéz harcos. 😀 😀 😀
Öhöm, akkor hajrá 😀

Aki viszont itt van, ne dőljön hátra, mert ez itt még csak a kezdete a megtapasztalható szerelemnek.
Az, amiért valójában idejöttél a földre, az még csak most jön.

3. fokozat: A szerelem Egysége, a mennyei, kozmikus szerelem

Huh, erről egészen nagy kihívás írni, hiszen itt már minden szó, szómágia, csak pici része lehet annak, amit ki akarok fejezni.
A magasra feljesztett fizikai, érzelmi és menális intelligencia, megnyitja a kaput a léleknek. És így könnyedén történhet meg a lelkek újraegyesülése.

Ez a spirituális intelligencia szintje. A Lélek tere.

Ez már a finomanyagi szinten létező szerelem, aminek csodás eredményei jelennek meg a fizikai világban.

Csakis a céltudatos, bölcs, nyugott, csendes elme, a nyitott szív, érheti el ezt a tágulást.

Itt a 3D, a külvilág elveszíti jelentősségét, létrejön egy új valóság, egy új burok, ami teremti a valóságot.

Ez a szerelem érzete tovább lép az érzelmi intelligencián, és az érzések átalakulnak érzékeléssé, mert a lélek intelligenciájának terébe érkeztünk.

Mint a kvantumösszefonódás, úgy érzékeljük egymást. Az egyetemes telepátia felszabadul, és eltünnek a titkok.

Lelkileg teljesen meztelenek vagyunk egymás előtt.

Ez az igazi szabadság! Amint megszünik minden takargatni való, a lélek megkönnyebbül az abszolút őszinteségben.

Nincs hatalmi dráma, nincs hiszti, mert teljesen értelmetlen lenne.

A hétköznapok feladati szépen belesimulnak a közös időrendbe. Látszólag minden lassan halad, miközben egy nap egy évnek érződik.

A megfelelési kényszer, a teljesítési kényszer teljesen eltűnik, hiszen a cél viszi előre mind a két felet.

Közös teremtésük kozmikus robbanásokat idéz elő, és óriási a hatásuk a tapasztalható valóságra.

Egységbe érkeztek, és a földi létezés nagyon magas szintjét tapasztalják meg. Nincsenek akadályok, korlátok, ledőlnek.

Teljes az önátadás a másiknak, miközben egységbe olvadva mindenki megőrzi a saját szuvenerítását.

A testi szexulitás elsőre értelmetlenné válik. Új értelmet kap a test, a testi kontaktus, és sokkal inkább egy őszinte önkefejezés lesz, mint sem a test energetikai rendszerének felfrissítése.

A nemiszervek találkozása és egybe forrása, valami egészen különleges érzékelést ad. Nincsenek rá szavak. Éld át!

 

Most te jössz!

Oké, nos a teljesség hiányában, átvettük a 3 szerelmi szintet.

Gondold át: Hol tart most a szerelem érzékelésed?

Teljesen természetes, ha mind a 3ból jelen vannak minőségek, de lásd tisztán mik azok, hol tartasz most, és hova akarsz eljutni.
Nőként, Férfiként a szerelem ugyan az, csak máshogyan éljük meg.

Láss tisztán magadban.

Kapaszkodj bele a szerelem érzésébe és láss tisztán, tedd meg, amit szükséges, és csak engedd, hogy emeljen téged és az életed is egy sokkal magasabb szintre, egy új dimenzióba.

Gerjeszd magadban a mennyei szerelem érzését, és egy új világ nyílik meg számodra.

Ezzel tudod az életedet egy magasabb mínőségre emelve, egyre jobban felszabadítani a benned élő nőt és férfit.

És ha még nem is tudod beengedni a mennyei, kozmikus szerelmet a szívedbe, legalább:

„Hagyd abba önmagad és partnered bírálgatását! A legnagyobb mértékben azzal mozdíthatod elő kapcsolatod megváltozását, ha társadat teljesen olyannak fogadod el, amilyen, anélkül, hogy megpróbálnád őt kritizálni vagy megváltoztatni.”
~Eckhart Tolle

Szeress és mindig válaszd a szeretetet és akard átélni a mennyei, kozmikus szerelmet!

Ha úgy érzed, van még hova fejlődnöd a szerelem megélésében, szeretettel várlak téged itt, kattints a képre: 

női intimitás tréning
Hajrá 💚🙏

Kattints az ingyenes értesítőért!