A múlt rendezésének pozitív hatása 

Biztosan láttál már olyan embert, aki elképesztően kreatív, csodás dolgokat hoz létre, és közben örömben, szenvedélyben és lelkesedésben éli az életét.

Nincs egóban, bölcs és alázatosan türelmes, nem halogat, és az élete kívülről tökéletesnek tűnik. És nem csak látszólag van rendben az élete, hanem tudod, hogy őszinte, önazonos, önfelvállaló életet él. Látszik rajta, hogy uralja önmagát, az életét, és dolgait úgy szervezi, rendezi, ahogy számára a lehető legtöbb örömet adja.

 

A múlt rendezés hiányának hatása

Egy átlagos ember, aki nem foglalkozik önismerettel, egóban van. Tehát folyamatosan azt látja, mit veszíthet (pénz) alacsony az önértékelése (mindenki át akarja őt verni, így nem bízik senkiben) megfelelési kényszerben van (mindenki másnak meg akar felelni) jó gyerek szerepben van (a tudatalatti programjai olyanokra késztetik, amitől boldogtalan lesz).

És nem tudja, hogy amit jelenleg tapasztal a külvilágban a fél évvel ezelőtti gondolkodásának a következményei. Nem vállal felelősséget, és az élete egy örök szenvedés és harc, hogy másoktól rabolhasson energiát a túlélésért.

Nagyon sokan nem mernek szembenézni a múltjukkal, mert rettegnek akkor, hogy kiderülne, a jelenük hazugságokra és önámításra épülne.

És minél inkább el akarja nyomni magában az igazságot, annál boldogtalanabb lesz, és annál jobban fogy az ereje, amit majd másoktól akar pótolni. Ezt eltusolva látszatpolitikában éli az életét és mélyen retteg attól, hogy titkára fény derül, és lebukik.

A belső ellentétek lassan szétszedik elméjét, és üldözési mániája lesz, folyamatos frusztráltságban, melyeket pánikrohamokkal díszített depresszióban él meg.
Mind ezt azért, mert nem meri még magának se bevallani, sőt mások előtt felvállalni, hogyan is akar valójában élni.

És ami a legszomorúbb, hogy telik az idő, és eljut odáig, hogy elkezd félni önmagától, az erejétől, attól, aki ő valójában.
Így végleg lemond a szabad akaratáról, saját félelmei, azaz az ego rabszolgája lesz.

És a mélyen ott él benne a céltudatos művész, aki lehetne.
Ahogy körül nézel, láthatod, hogy a világban sokan élnek így.

Te már meghoztad a döntést, hogy a saját, szabad életet akarod élni?

A saját élet azt jelenti, hogy már nem megfelelési kényszerből éled az életed, nem másoknak akarsz megfelelni, és nem azért vagy olyan, amilyen és teszed azt, amit, hogy mások elismeréséért küzdj.

A saját életedben te döntesz az dolgaidról, és törekszel önmagad boldogságáért mindent megtenni, hogy a lehető legjobban legyél. Hiszen az nem korrekt a szeretteiddel, ha szarul vagy. De a saját életedben nem miattuk akarsz jól lenni, hanem magad miatt elsősorban.

A szabad élet azt jelenti, hogy te dönthetsz arról, milyen a gondolkodási módod, milyen érzelmek vannak benned, miről beszélsz, mit cselekszel, úgy hogy közben tiszteletben tartod mások szabad akaratát, és már senkinek sem akarod lenyomni a torkán a saját igazad.

Már nem érdekel kinek van igaza, békét, szeretetet, támogatást akarsz adni és kapni, miközben könnyedén teremted meg a vágyaidat, ezzel mutatva pozitív példát másoknak.

Felébresztetted azt, aki valójában vagy, és folyamatosan tisztítod az útját. A múltrendezés, a jelenre és a célra fókuszálva, őrizve a látomást, vízióját egy csodás jövőnek és az ego uralása által.

Azzal, hogy 100%-os felelősséget vállalsz a saját teremtett valóságodért, máris megnyílt az út a boldogság és a szabadság felé. Kitartó szorgalommal teszed a dolgod, és már nem foglalkozol azzal, mások mit gondolnak rólad.

Ha meghoztad a döntést, hogy a saját, szabad életed akarod élni, akkor itt az ideje a múltrendezésnek, és elengedni mindent, ami nem te vagy.

 

Robbantsd szét a belső korlátaidat és kezd ezzel a múltrendezést:

 

 

Merd áttörni a saját korlátaidat, válj szabaddá, mert az ego fegyverei lebuktak

2019. 8. hét – Önismereti előrejelzés

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

 

A saját, szabad élet nem ellentéte annak az életnek, amit most élsz

Aki nem mer változtatni az életén, azt hiszi, ha ő a saját életét élné, akkor a jelenlegi élete elveszne. És a veszteségtől való félelme és a mások általi bírálattól való félelme, sokkal nagyobb, mint a nyereség iránti vágya, hogy boldog legyen.

Belekényszerítette magát egy szar életbe, amiben boldogtalan, de legalább ez már biztosan ez övé (gondolja) már valamit elért, már valamit fel tud mutatni, amiért másoktól elismerést és felhatalmazást kap, így nem fordul önmagához.
Lassú öngyilkosságot válassza tehát.
Közben racionálisan leérveli magának, hogy ő tesz a boldogságáért, mert információt gyűjt, de szart se ültet a gyakorlatba, csak okoskodik.

Aki nem változik és nem változtat az életén, úgy ahogy azt a legmélyebb szinten ő is akarja, halálra ítéli a lelkét.

Csak ego és önámítás nélkül lehet megtapasztalni az egység és a bőség állapotát.

És ennek első lépése a múlt rendezés.

Miért lesz neked jó, ha ezeket megtapasztalod az egység és a bőség állapotát?

Egység

Az egység érzete azt hozza el neked, hogy amit gondolsz, érzel, mondasz, teszel, összhangban van az tudatalattiddal, az univerzummal, a céljaiddal, és méltó ahhoz az élethez, amit érdemelsz.
A rend állapota. A bölcsesség előszobája.

Bőség

A Bőség egy látásmód, egy szemléletmód, ami megnyitja a végtelen lehetőségek világát a külvilágodban is. Csak az látja meg a bőséget a külvilágban, és utána teremtheti csak meg, aki kifejleszti önmagban ezt a látásmódot.

Mind a két állapot csak az ego feladása után, a múlt rendezés által érhető el.

A benned élő művész és békés harcos, sokkal jobb választás, mint az ego.

Persze a sikertől és a boldogságtól való félelem visszatartó ereje óriási. Ehhez hozzákapcsolódik a veszteségtől való és a bírálattól való félelem, és az, hogy az eddig eltitkolt belső világra fény derül, és sok sok hazugság, sumákolás, mások átverése, és mások kihasználása itt és most, már nem lesz titok.

És ezért bizony vállalni kell a felelősséget.

 

Merd áttörni a saját korlátaidat, válj szabaddá!

Ez a te szolgálatod.
Nem másokat kell szolgálnod, hanem önmagad, hogy jól legyél (ego nélküli állapot). Mert csak akkor adhatsz másoknak értéket, ha te jól vagy, türelmes vagy, jó példát mutatsz, teszed a dolgod, és a saját szolgálatoddal szolgálod mások jólétét.

Ha te rendben vagy belül, leszoktál a hatalmi drámákról, az energiaszívásról, a megfelelési kényszerekről, akkor vagy pozitív és emelő hatással önmagadra és másokra.

Összességében mind az a belső állapot, amire vágysz, csak akkor érhető el, ha a saját, szabad életed éled önmagadban és kint a nagy világban is. Tehát a múlt rendezésével.

Amíg a két világ (belső-külső) teljesen más, boldogtalan vagy. Majd jön a frusztráció, a pánikroham, a depresszió. Majd jönnek a gyógyszerek és végleg elveszíted az irányítást az elméd felett.

Itt az idő, hogy rendezd a múltad, hogy rendezett és stabil jelened legyen, és olyan jövőt teremthess magadnak, amire vágysz.

Kezd ezzel: 

 

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest