Csináld! – kiáltott rám, és annyira meglepődtem, hogy teljesen lefagytam

Tombolt az egóm, hogy hogy képzeli, hogy így beszél velem, és nem igazán hallottam tiszta elmém és égő vágytól telt szívem halk és bölcs hangját
Mesterem, mintha ideges lett volna a töketlenkedésemtől. Ő sosem lesz ideges. Nem szokta elveszíteni a belső békéjét.
Most mégis kiabált.
Valamit nagyon nem látok tisztán. És amíg ezen morfondíroztam, felkeltem a fotelből és elindultam cselekedni.

Cselekszem akkor is ha kényelmetlen ha kellemetlen, ha nincs hozzá kedvem. Ha frusztrált leszek, akkor cselekszem leginkább, mert tudom, hogy csak az ego védekezési mechanizmusai próbálnak megállítani és bent tartani a komfortzónámban.

Sok éven ment rá arra, hogy szétagyaltam magam, mitől lehetne könnyebb a cselekvés, és hogyan szabadulhatnék meg a célirányos cselekvés miatt kialakult frusztrációtól.

Hiába tudtam, hogy ha meghozok egy döntést az új céljaimért, ami teljesen szembe megy a hiedelmeimmel, a cselekvés előtti pillanatokban mindig jönni fog a frusztráció, hogy megállítson.

Mégis próbáltam elkerülni, enyhíteni valamivel. Minden technikát kipróbáltam, csak egyet nem.
Nem cselekedtem célirányosan.

A frusztráció pedig, hipp-hopp eltűnik

A frusztráció néha annyira beerősödött, hogy szorongást és erős fizikai tüneteket is okozott. Meggyőzött a testem, hogy álljak le. Akkoriban sokkal erősebb volt a testem miatti félelmem. És a testem uralta az elmém is.

Ma már ez kezd végre megfordulni és kezd erősebb lenni az elmém és az elmémbe vetett hitem, mint a testem.
Azért nehéz ezt megváltoztatni, mert a test itt van, kézzelfogható, azonnal érezhető, míg az elme ereje sosem azonnali, és általában nem látható, ha valakinek negatív a gondolkodása.
És nekem az volt.

Így kialakítottam a pozitív gondolkodást, erősítettem a mentális önfegyelmem az akaraterőm, lettek jó céljaim, amiért képes voltam erőfeszítéseket tenni és ego áldozatokat hozni.

Ma már nem rinyálok s nem nyekergek a célirányos cselekvés előtt. Jön a frusztráció, de ő ma már jó barátom. Mutatja, hogy az ego fél. És ha ő fél, akkor biztosan kijönni készülök a komfortzónámból és haladok a bizonytalan ismeretlen felé, ahol a céljaim vannak. És akkor örülök, mert tudom, jó az irány, és ez elkezd lelkesíteni. Cselekvés közben megérkezik a motiváció és a szenvedély is, és megállíthatatlanná válok. A frusztráció pedig, hipp-hopp eltűnik.

Persze nagyon fontos volt, hogy le kellett szoknom a halogatásról

Még nagy ritkán észreveszem magamon, hogy halogattam, de akkor gyorsan cselekszem is, mert tudom, óriási romboló hatása van a halogatásnak az energia szintemre és a céljaim megvalósulására is.

Csináld és ne agyalj. Több tettre van szükséged és kevesebb filozofálgatásra.

Ne akarj előre mindent érteni. Valamit csak akkor érhetsz meg igazán ha csinálod, tapasztalod. Addig csak elméleti tudásod lesz róla. Az meg nem sokat ér. Legalábbis a valódi önismeret útján. Itt szinte semmit sem ér a csak elméleti tudás. 

Csináld, gyakorold, menj szembe a félelmeiddel és győzni fogsz.

És ha azt kiáltom neked:

Csináld! Gyerünk tovább!

Ne fagy le. Hanem pattanj fel bátran, és azonnal cselekedj célirányosan.

Ne a frusztrációdat akard csökkenteni, hanem az új életed elindítani

Az új életedben, a 4. tudatossági szinttel, azaz az új mentális beállítottságoddal elindíthatod az új életedet.

Itt az idő, hogy a belső változásokat felvállald, megmutasd, kiáraszd a külvilágba is. Mindig, mindenhol, mindenki előtt.

Merj konfrontálódni ha szükséges, de ne keresd a veszekedést. Maradj békés, szeretettel teli, ugyanakkor állj bele azokba a szituációkba, amikbe bele kell állnod.
Amikor új, ismeretlen, bizonytalan kimenetelű dologba kezdesz az egod nagyon félt téged, és mindent el akar követni, hogy megállítson. Még fizikai tüneteket is produkál, csak állj meg a komfortzónád határánál.

Önismereti előrejelzés 2019. 18. hét

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Mester az égi rend szerint tanít

Így nem csoda, ha nem érted, mit akar. Csak csináld, és jó lesz neked.

És ha lelkesen, motiváltan, szenvedélyesen cselekszel most, akkor meg is kapod a jutalmad érte. Minden, amiért cselekszel megjelenik a külvilágban. Juhuuuuu

Miért cselekszel? Összhangban van a cselekvésed a szívbéli vágyaiddal, határozott döntéseiddel?
Figyelsz mindig a belső beállítottságodra, hogy a megfelelő legyen?
Mennyire vagy termékeny a világodban?
Csak feladatokat látsz el egész nap, és pipálod ki őket, vagy valami hasznosabb, értékesebb dolgot is teszel?

A cselekvő férfi (vagy ha nő vagy akkor a cselekvő férfi részed) tapasztalatai, harcai, akaratereje szükséges most a továbblépéshez.

(Hagyd békén a férfi párodat. Ne őt nyaggasd, hogy cselekedjen. )

Lelkes cselekvés által (bármit is csinálsz, csináld lelkesen, még akkor is ha eddig utáltad, vagy most már utálod azt csinálni) változik most könnyedén a külvilágod is.

Vasárnap hajnalban ÚjHold is van, ami sokat fog segíteni a héten és még a jövő héten is abban, hogy bátran cselekedd meg, ami előre visz a céljaid felé.

[/bts_restricted_content]

A fő cél idén, a bőség megteremtése (belül bőség, kívül gazdagság)

így itt az ideje, a pénzügyi intelligenciádat is fejleszteni. (Töltsd ki a Bőség füzetet, és ha szükséges keress befektetési vagy passzív jövedelmet hozó lehetőségeket.)

Nem a pénzért akarsz már dolgozni, hanem meg akarod teremteni azt az életet, hogy nem kell foglalkoznod a mindennapi megélhetéseddel, hiszen az érkezik a befektetéseidből és a passzív jövedelmedből, és így egész nap, az év 365 napján azt csinálhatod, amit szeretsz, ami feltölt, ami jó érzéseket vált ki belőled.

Ehhez a mentális beállítottságodon kell változtatnod, és azon, hogy fizikai szinten mit cselekszel.

Mert hiába változtatsz a gondolkodásodon, ha közben ugyan azt cselekszed, mint eddig semmi sem fog változni, csak egyre szarabbul fogod magad érezni.
Az új életedben egyre nagyobb bőség, fizikai biztonság, anyagi függetlenség, anyagi vagyon vár rád. Ezt akartad. Itt van. Csináld

M kell ahhoz, hogy megváltozzon az életed?

  • megváltoztatott gondolkodásmód (pozitív, céltudatos)
  • szívbéli célok
  • határozott gyors döntések
  • célirányos cselekvés
  • felelősségvállalás
  • kitartás
  • megváltoztatott szokások
  • őszinte, önazonos, önfelvállalás

 

Ha ezek mind pipa, megcsináltad.

És nem, ez nem könnyű. De lehet élvezetes, és bulis, még akkor is ha nehéz.

 

OtthonFa Clubból ajánlott tudásanyagok

TIPP: Az OtthonFa Önismereti Clubba, csak időszakonként tudsz regisztrálni. Ha most nyitva a lehetőség, élj vele. Ha most zárva van a regisztrációs lehetőség, iratkozz fel értesítőre.

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Webinárium: 
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata
 Fekete lyuk az elmédben, a kishitűség
 Hogyan hagyd magad mögött a kishitűséged?

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,100,. 101., 102., 103., 104., 105,. rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival
 Meditáció a 3 Mesterrel
 Férfi Női energia harmonizáló meditáció
 szakrális csakra tisztító meditáció

Földeld le magad minden reggel és este.

Önismereti Kihívások:
 Pozitív énkép
 Tudatos önértékelés

Workshop:
 Equinox workshop 2019-03-20

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.