Siess! Az OtthonFa Club regisztrációját hamarosan (hónapokra!) lezárjuk!
És a tagsági díj is emelkedik…kivéve, ha még most regisztrálsz!

[PERSAAS id=”33866″ user=”4709″ ev=”0″]
OtthonFa Club Logo

1337 percnyi videó az életed jobbá tételéhez

"IGEN, szeretnék folyamatos támogatást az életemhez"

1337 percnyi önismereti videó

havi 60 perces, élő Club Webinár (ahol élőben kérdezhetsz is)

“örökélet” 20% kedvezmény mindenre

Vagy olvass tovább a részletekért…

Hozzáférés a cikkek előfizetői részéhez

A blogcikkek még értékesebbek lesznek számodra, hiszen a csak előfizetőknek elérhető részt is látni fogod. Azaz Te hozzáférsz azokhoz az ínyenc, exkluzív tartalmakhoz is, amihez az egyszerű olvasók nem.

Havi 60 perces élő önismereti közvetítés

Minden hónapban újabb lökést és izgalmas témákat követhetsz az élő Club Webinár közvetítéseken, ahol élőben kérdezhetsz is. Így nyugodt lehetsz afelől, hogy nem marad megválaszolatlan kérdésed és folyamatosan jobbá teszed az életed.

"És ha lecsúszok az élő adásról?"

Ez persze előfordulhat, hiszen 1000 dolog jöhet közbe. Azonban az előfizetői felületről eléred az összes webinár felvételét. Igen, az eddigieket is. Így már most is több, mint 10 órányi videó vár, hogy megnézd őket.

20%-ot spórolsz minden vásárlásnál

Így ha csak néhány önismereti anyagot veszel tőlünk, akkor is “kifizeti magát” az előfizetésed. Így gyakorlatilag minden más már “ajándék”. Mégse ezért akarj Club Tag lenni. Ez csupán egy jól eső gesztus, amivel anyagilag is jól jársz.

Még a havidíj is "kényelmes"

Mindezt mindössze havi 5000 forintért megkapod, ami lássuk be nem tétel ha az életedről van szó. És ne aggódj az utalással járó macera miatt sem, mert macera az nincs. Az egyik legnagyobb pénzintézettel (PayPal-Braintree) szerződtünk, így a havidíjad biztonságosan és automatikusan kerül levonásra a kártyádról. Persze egy kattintással bármikor lemondhatod.

"És ha bármikor kérdésem van?"

Akkor egy lelkes, motivált közösség (és persze mi is) örömmel várja, hogy válaszoljon rá. Az OtthonFa Club (zárt) Facebook csoportjába a regisztrációd után tudod kérni a felvételed és akár azonnal meg is írhatod az első kérdéseidet. Ez egy értékes bónusz a tagságodhoz.

"Személyesen nem is találkozunk?"

Szeretnél? Akkor találkozunk! És nem csak a bárki számára elérhető tréningeken (amelyekre Te 20% kedvezménnyel jösz), hanem az exkluzív OtthonFa Club találkozókon is, amelyeket csak Club Tagok látogathatnak.  Ugye jól hangzik?

Hogyan tovább?

Egyszerűen csak kattints a zöld “Előfizetek a Club Tagságra” gombra, végezd el a 3 perces regisztrációt és máris bent vagy ott, ahová minden komoly önismereti utazó tartozni akar.

IGEN, Club Tag szeretnék lenni!

Előfizetéseddel hozzáférsz az összes Club tartalomhoz, részt vehetsz a havi Club Webináron és 20% kedvezménnyel vásárolhatsz az OtthonFa termékeiből örökre, amíg tag vagy.

Az előfizetés csak havi 5000 forintba kerül és a kényelmed érdekében csak bankkártyával regisztrálhatsz.

Hozzáférés az önismereti blog előfizetői részéhez

CSAK ELŐFIZETŐKNEK: Ínyenc részek a blogon is

A “legszaftosabb” falatokból csemegézhetsz a blog írásaiban

Hiszen előfizetőként hozzáférhetsz azokhoz a külön Club előfizetőknek készített részekhez is, amihez az “átlag olvasó” nem. Így ha eddig sokat segített a blog, előfizetőként még többet fog. Igazi exkluzív tudás az önfejlesztésedhez.

“Pont akkor jönnek, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.”

of-blog-visszajelzes-Balogh-Zoltan

Élő önismereti közvetítés, amit élvezni fogsz

A 60 perces műsor OFC karikás, tehát csak előfizetők élvezhetik az adást.

Élőben kérdezhetsz, hogy ne maradjon megoldatlan problémád és meg nem válaszolt kérdésed. 

Ez az a nyugalom és biztonság, amit nem kapsz meg máshol. Így amikor épp a kezedbe veszed a sorsod, akkor nem kell egyedül harcolnod, mi ott leszünk és Veled együtt harcolunk. Ráadásul akár egy okostelefonon is élvezheted, még laptop sem szükséges hozzá.

OtthonFa Önismereti Club Élő Adás

“Bogi lendülete mindig magával ragad”

ofc-webinar-visszajelzes-meszlenyi-andi-mehet

 

Élő Önismereti közvetítés az OtthonFa Clubban

A Te személyes önismereti videótárad

Amelyben jelenleg 1337 percnyi önismereti videó közül választhatsz.

Ez azért jó, mert jó eséllyel mindig találsz 2-3 videót abban a témában, ami éppen érdekel. És ha lemaradnál az élő Club Webinárról, akkor a felvételét bármikor megnézheted. Tehát emiatt sem kell aggódnod, nyugodt lehetsz ha közbejön valami a webinár idején. Így az élet és a mindennapi hajtás nem állhat közéd és a fejlődésed közé, és nem kell a pénteki programot emiatt lemondanod. Akkor leszünk itt, amikor kellünk.

A Clubot a pénztárcád is szeretni fogja

20% “örökkedvezmény” mindenre

Így amíg Club Tag vagy, addig folyamatosan spórolsz. Minden egyes vásárláson. Évekig. Örökké!

20% OtthonFa kedvezmény minden vásárlásnál
OtthonFa Club Tagság bankkártyás fizetéssel

Igen, a Te bankkártyáddal is működik.

mastercard visa maestro amex 
diners discover jcb

A Clubban minden a kényelmedet szolgálja

Egyedülállóan kényelmes “dőlj hátra és kész” fizetés, az egyik legnagyobb fizetési szolgáltató garanciájával.

A bankkártyás tagdíj fizetést a BrainTree bonyolítja. PayPal fizetési rendszerén keresztül 315,3 millió dollár cserél gazdát naponta, 188 millió fióktulajdonosa van és híres a vásárlók védelméről! A BrainTree ennek a cégnek a leányvállalata. Tehát egy különösen biztonságos fizetési módról van szó. Mégis vannak kétségeid? Katt ide és olvasd el mit ír egy szakértő.

Ez azt jelenti neked, hogy nem kell papírozgatnod, utalnod, semmit. Teljesen automatikusan fizeted a tagdíjat, és foglalkozhatunk az érdemi dolgokkal: a fejlődéseddel.

Magyarországon egyedülállóan kényelmes “dőlj hátra és kész” fizetés, amihez a bankkártyádat fogod használni, mint a közértben.

Mindig ott leszünk neked. Gyorsan.

OtthonFa Club Tagként kiemelt figyelmet és gyorsabb válaszokat kapsz tőlünk. 

És megkapod a támogatást a többi Club Tagtól is a zárt Facebook csoportban, ahová a regisztráció utána azonnal kérheted a felvételed. Ez nem kerül semmibe, bónusz az előfizetésedhez. Nincs is annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor hasonlóan gondolkodó, pozitív szemléletű emberek támogatnak folyamatosan. Mindig számíthatsz erre a Clubban.

OtthonFa Club zárt Facebook csoport
OtthonFa Rendezvény

Exkluzív Club rendezvényeken is találkozni fogunk

Szeretnél? Akkor találkozunk! És nem csak a bárki számára elérhető tréningeken (amelyekre Te 20% kedvezménnyel jösz), hanem az exkluzív OtthonFa Club találkozókon is, amelyeket csak Club Tagok látogathatnak.  Ugye jól hangzik?

Hogyan működik a Club Tagság?

Mindössze 1 perc alatt letudod az egyszerű regisztrációt. A gyors regisztráció során megadod a bankkártya adataidat is, amelynek segítségével a BrainTree rendszere minden hónapban levonja a csupán 5000 forintos havidíjat. 

Az előfizetésed bármikor lemondhatod anélkül, hogy nekünk szólnod kellene (csak egy kattintás, kínos magyarázkodás nélkül).

Ez egyrészt megszabadít Téged a havi utalgatás macerájától, másrészt a regisztráció és bankkártyás fizetés után azonnal hozzáférsz a Club tartalomhoz.

IGEN, regisztrálok a Clubba!

A biztonságod 3-szorosan garantált

A PayPal (ami a világ 21. legnagyobb bankja) fizetési rendszerén keresztül 315,3 millió dollár cserél gazdát naponta, 188 millió fióktulajdonosa van és híres a vásárlók védelméről! A BrainTree ennek a cégnek a leányvállalata és még szigorúbb ellenőrzési és biztonsági előírásokat alkalmaz.

szamok1-1Ezért banki és személyes adataidat a 256bites Comodo SSL-el titkosított oldalon adod meg (ezt a címsorban látható zöld lakat ikon is jelzi). Ez a gyakrolatban azt jelenti, hogy a böngésződben beírt adatok magas szinten titkosított csatornán kerülnek át a BrainTree-hez, így sem mi, sem pedig más nem férhet hozzájuk.

szamok1-2Ez a fizetési mód megfelel a legmagasabb szintű banki biztonsági szabványnak, a PCI DSS (Level 1)-nek. Azaz a Visa, a MasterCard, az American Express stb. közösen megalkotott biztonsági szabványa is garantálja a bankkártya adataid és a pénzed védelmét. Ha ezek a “giga-kártyavállalatok” biztonságosnak találják, akkor nyugodtan használhatod.

szamok1-3Ha mindez nem lenne elég, bármikor élhetsz “pénzvisszahívással” is. Azaz ha bármikor úgy gondolod, hogy illetéktelen levonás volt a kártyádról, akkor nem csak a saját bankod, hanem külön a BrainTree is visszautalja a pénzed a kérésedre.

Ha még többet szeretnél megtudni a nálunk történő bankkártyás fizetés technikai hátteréről, csak kattints ide és olvasd el egy szakértő magyarázatát.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

Akik már bizalmat szavaztak az OtthonFának

Gyakori kérdések a tagsággal kapcsolatban

Csak bankkártyával fizethetek?

Igen. A bankkártyás fizetés nyújtja a legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldást Neked. Más fizetési módra nincs lehetőség. Ne is kérdd, tényleg nincs más út.

Milyen bankkártyával tudok fizetni?

Szinte bármilyennel. Az összes elterjedt bankkártya típust használhatod a regisztrációhoz.

mastercard visa maestro amex 
diners discover jcb

Hogyan történik a havidíj fizetése?

Nagyon egyszerűen. Az első regisztráció során a biztonságos felületen megadod a bankkártyadataidat (amit mi nem látunk, gyakorlatilag egyből a PayPal-Braintreenek adod meg). Ezután havonta automatikusan levonásra kerül a havidíj összege a kártyádról. Ha lemondanád a tagságod, akkor a következő havidíjat már nem vonja a rendszer.

Hogyan érvényesíthetem a 20%-os Club kedvezményem?

A kedvezmény érvényesítéséhez aktív tagnak kell lenned. Azaz a havidíjad rendezett kell hogy legyen. Amikor vásárolsz tőlünk, akkor az alábbi két lehetőség közül fogsz találkozni valamelyikkel:

  • be kell pipálnod az adott rendelésnél, hogy Club Tag vagy (ezt természetesen ellenőrizzük)
  • vagy automatikusan a kedvezményes árat fogod látni (és a rendszer jelzi is, hogy 20% kedvezménnyel vásárolsz)
Bármikor lemondhatom az előfizetésem?

Igen, bármikor. Nincs “hűségidő”. Mi a hűséged nem megköveteljük, hanem kiérdemeljük. Ezért az előfizetésed egyetlen kattintással lemondhatod.

Kell hozzá PayPal vagy BrainTree fiók?

Nem. Csupán a bankkártyádon lévő 3 adatot (kártyaszám, lejárati dátum, CVV/CCV kód) kell megadnod a regisztráció során. Pont úgy, ahogy azt megszokhattad a nagyobb, modern oldalakon (edigital.hu, pizza.hu, netpincer.hu stb.)

Tehát nincs szükség sem PayPal, sem BrainTree fiókra/regisztrációra.

Kapok számlát az előfizetésemről?

Természetesen. Minden egyes előfizetési díj levonásakor automatikusan kiállításra kerül egy letölthető, elektronikusan aláírt PDF számla, amely 100% megfelel a törvényi előírásoknak. 

Cégnévre is kérhetem a számlát?

Igen. A regisztrációkor jelöld be, hogy céges számlát kérsz. Ekkor meg kell adnod a cég nevét, számlázási adatait és adószámát. Ezután a számlát már cégnévre szólóan fogod kapni. Megj.: A számlázási adataidat bármikor megváltoztathatod a tagsági felületen.

Regisztrálj most és azonnal hozzáférsz minden Club anyaghoz!

Csatlakozz az OtthonFa Clubhoz most és azonnali hozzáférést kapsz a zárt Club felülethez és minden “titkos anyaghoz”.

önismeretitréningeklogoA cég elnevezése: Mental Energy Betéti Társaság
Cégjegyzékszám: 13-06-069655
A cég székhelye: 2111 Szada, Boncsoki u. 34
Adószám: 25554939-2-13
Közösségi adószám: HU25554939
Bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-99054/2016.

ÁSZFAdatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat