Ez egy “lólépésben önismereti előadás” arról a 3×3 önismereti problémamegoldó módszertanról, amelyet az Önismereti Évindító Nap résztvevői részleteibe menően megismerhettek.

Hangfelvétel (MP3) formátum:

Kapcsolódó anyagok:

INGYENES TRÉNING: Hogyan szüntesd meg a visszatérő problémáidat?

Kezdd ezzel az ingyenes videótréninggel!

Transcript (videó legépelve)

Sziasztok OtthonFások!

 Szeretettel köszöntelek benneteket a mai Önismereti 33 elő Facebook műsorban, ahol megoldásokat kaptok varázslatok és mellébeszélés nélkül. 3×3 módszertan lesz a mai témánk. És azért mert szombaton volt az 5. Önismereti Évindító Nap. Juhuu. Fantasztikus volt és csodálatos. És hát gondolva azokra, akik valamiért nem tudtak eljönni vagy valami közbejött vagy nem tudtak időben beregisztrálni az Évindító Napra, tehát nekik hoztam az előadásomból egy nagyon fontos részt a 3×3 módszertanát. Úgyhogy erről fogunk ma beszélgetni és aki már itt van tőle várok egy hellót, egy sziát. Lájkoljátok le vagy szivecskézzétek le a videót, hogyha itt vagytok illetve osszátok meg kedvenc csoportjaitokban ezt az önismereti műsort mindazokért akiket szeretnétek hogy fejlődjenek önismereti szempontból és fejlesszék saját magukat.

Én is ráfrissítek itt és akkor remélhetőleg én is fogom látni a kérdéseiteket. Mert hogyha vannak kérdéseitek ezzel kapcsolatban, amiről ma beszélünk, akkor feltétlenül írjátok meg hozzászólásban és élőben fogok rá válaszolni.

A 3×3 módszertan egy nagyon fontos lépés a valódi önismeret útján, hiszen rengeteg technika van, rengeteg területünk vár arra, hogy fejlesszük. Rengeteg olyan önismereti hiányosságunk van, amit rendbe kell tenni. TDe nem mindegy hogy hogyan állunk hozzá ezekhez a dolgokhoz és miközben fejlesszük magunkat milyen úton, milyen folyamatokkal, milyen fő állomásokkal megyünk végig ezen a folyamaton. Hiszen az önismeretben is minden egy folyamatra épül fel méghozzá a te életedre. És nem elég pusztán csak egy technikával alkalmazni, hogy magasabb legyen az önbecsülésed, vagy  az önértékelésed vagy az önszereteted, hanem egy belső hozzáállás egy belső stabil állapotot kell létrehozni ahhoz hogy folyamatosan tudj haladni a valódi önismert útján. És a 3×3 módszertan ebben fog neked óriási nagy segítséget adni, hogyha elakadnál, hogyha nem tudnád, hogy mi a következő lépés, hogyha nem tudod, hogy merre indulj tovább akkor előveszed ezt a 3×3 módszertant és végtelenül könnyedén tudsz tovább haladni a valódi önismeret útján.

Szóval szombaton volt az Évindító, az 5. Önismereti Évindító Nap és hát 2020 januárjában lesz sajnos csak a következő. No de addig is rengeteg visszajelzés érkezett már erről a napról, hogy mennyire szuper volt, mennyire finomak voltak az ételek, gyönyörű volt a hely. Mennyire hasznosak és értékesek voltak az előadások és mennyi csodás felismerés érkezett azoknak az embereknek, akik ott voltak az Évindítón. És hát ehhez nagyon sokat tesz a 3×3 módszertana.

Úgyhogy vágjunk is bele gyorsan hogy mi az  első lépése. Hiszen a 3×3 módszertan az 3×3 lépéssort tartalmaz, ezért is lett ez a neve. Az első ilyen sorozatot már biztosan jól ismertétek, hiszen rengeteget beszélek erről az OtthonFa Clubban illetve az OtthonFa- Önismeret-Szabadulj Fel! Facebook csoportban hogy ez mennyire fontos és mennyire megkönnyíti a fókuszálásodat illetve az önismereti fejlődésedet.

Az első 3×3 lépés, vagyis az első 3 lépés az a cél, döntés, cselekvés folyamata. Ugye erről már sokat beszéltünk itt az önismereti adásokban is egy picit azért ismételjük át hogy mit is jelent ez pontosan. Ugye itt a valódi önismeret útján mi abban hiszünk, hogy borzasztóan megkönnyíti az életünket, hogyha tisztában vagyunk a céljainkkal, hogyha tudjuk hogy mifelé tartunk, hogy mi a következő lépés és hogy hogyan tudjunk könnyedén lazán megvalósítani a céljainkat. Éppen ezért ugye nagyon fontos az Évindító Nap, hiszen ott rengeteg segítséget kapsz ehhez.

Az első lépés a cél. Ugye rengeteg célkitűző Workshop meg tréning meg mindenfajta sztori van én mégis azt tapasztaltam a hosszú, saját önismereti utazásom alkalmával hogy valahogy nagyon furán működik ez a célkitűzés és valami nagyon hiányzik belőle. Éppen ezért az OtthonFánál egy lépésről lépésre folyamattal dolgozzuk ki a céljainkat. Pontosan azért, hogy ne megfelelési kényszerből születő céljaink legyenek, ne a társadalmi elvárásnak megfelelő céljaink legyenek. Ne a családunknak megfelelő céljaink legyenek, ne a hiánycélokból táplálkozzanak az új céljaink, hanem abszolút arra építünk és arra tűzzük ki a saját céljainkat, hogy ez egy személyiségfejlődés legyen. Éppen ezért a cél-döntés-cselekvés annyit jelent, hogy kitűzöm a saját céljaimat és meghozom hozzájuk a döntést. Hogy igen ezt megcsinálom és elköteleződöm a saját céljaim mellett. És hát ezután jön a célirányos cselekvés, hogy azoknak a teendőknek, tetteknek, cselekedeteknek adok elsőbbséget és azokkal foglalkozok leginkább, ezeknek a megoldásával töltöm fel az elmémet, amelyek célirányosak, tehát hozzásegítenek a célok megvalósításához. A cél-döntés-cselekvés folyamata tehát a céltudatos gondolkodás alapja és nagyon fontos része éppen ezért képezi a 3×3 módszertan abszolút legelső és legfontosabb lépéssorát.

A következő lépéssorunk. Ám mielőtt ebbe belemegyek ránézek hogy jött-e esetleg kérdés ezzel kapcsolatban.

A következő lépéssorunk a hit- akarat- lelkesedés. Ugye látható hogy ez egy sokkal inkább belső beállítottság, a belső térben történő rendezéshez segít hozzá ez a folyamat. A hit- akarat- lelkesedés az a fajta belső beállítottság, ami segít ahhoz, hogy minden egyes áldott nap szorgalmasan, lelkesen, szenvedélyesen, motiváltan tudjak felkelni, motiváltan  álljak hozzá a különböző feladataimhoz, a nehézségeimhez. Hogy azokat pikk-pakk meg tudjam oldani. Ugye ennek az első része a hit. Erről nagyon sokat beszélünk az OtthonFa Clubban és a Szabadulj Fel csoportban is. Hiszen ez az alapja annak, hogy a saját magunkba vetett hitünk és bizalmunk által tudjuk az önértékelésünket és önbizalmunkat növelni. És hogyha hiszünk magunkban, hiszünk abban a képben, abban a célban, amit felállítottunk magunknak, hogyha hiszünk a döntésünk erejében, akkor ki tudjuk árasztani magunkból árasztani azt a végtelen nagy erőt, amivel rendelkezünk és ezáltal sokkal könnyebben tudjuk a problémáinkat megoldani. Nem a problémáinkat fogjuk látni, hanem a megoldásokat és azt hogy mit kell meglépnünk ahhoz hogy a céljainkat el tudjuk érni legyen ez bármi cél is.

Az akarat egy nagyon fontos dolog. Ugye a mai világban már tudományosan igazolt tény is az, hogyha mentális erőt, azaz az akaratot hozzáteszem a célmegvalósításhoz akkor sokkal könnyedebben tudom megvalósítani a céljaimat. Az akarat, erről is volt már Önismereti 33 videó, az egy nagyon érdekes dolog bennünk. Ugyanis van egy titka. A titka az, hogyha pihentebbek vagyunk, akkor nagyobb a mentális akaratunk, ha fáradtabbak vagyunk, akkor kisebb a mentális akaratunk. Hogyha mindenfélével foglalkozunk és multitaskingolunk és egyszerre ezer dolgot akarunk megcsinálni és tele van a fejünk a napi feladatainkkal, akkor nagyon gyorsan csökken az akaraterőnk. Hogyha viszont nagyon jól tudjuk szervezni, rendezni az időnket, az életünket, a feladatainkat akkor az akaraterőnk az nagyon sokáig kitolható egy nap folyamán és nem érezzük azt délután kettőkor, hogy úristen hulla fáradt vagyok, már nincs agyam semmihez már igazából abszolút átkapcsoltam robotpilóta üzemmódba, bekapcsolt az egom, hisztisebb vagyok, fáradt vagyok, mindenki hagyjon békán és már alig várom, hogy hazaérjek és ledőljek a kanapéra.

Ugye ebből látható, hogyha az akaraterőnk leesik, azzal együtt megy a tisztánlátásunk is lefelé, a rezgésszintünk is lefelé. Éppen ezért nagyon fontos foglalkoznunk az akaraterőnkkel, hogy legyünk mindig pihentek, pihenjünk sokat. Legyenek tudatos pihenőnapjaink, figyeljünk arra, hogy az akaraterőnk az mindig csúcsra legyen járatva. Ebben a folyamatban a következő lépés pedig a lelkesedés, ami ugye abszolút a szenvedéllyel kapcsolódik össze. Amikor azt érezzük, hogy nem vagyunk annyira lelkesek, nem vagyunk annyira motiváltak, nem annyira akarunk a bármit is csinálni, nem bírunk már még egy döntést meghozni ma, nem bírom, ha már még egyszer felhív valamivel kapcsolatban és megkérdez valamit, akkor az azért van mert a lelkesedésünk elveszett. És a lelkesedésünk akkor veszik el, ha nem a saját dolgunkat csináljuk. Ha nem célirányos cselekvésben vagyunk, akkor bizony eltűnik a lelkesedésünk. Hiszen felvetődik a tudatalattinkban, hogy tök jó hogy ezt a sok mindenfélét csinálod, de minek? És akkor nem jön belülről lelkesedés, nem jön belülről a szenvedély. Egy jó cél nagyon sokat hozzá tud tenni ahhoz hogy lelkes legyél, hogy szenvedélyes legyél, hogy mint egy atombomba úgy állj neki a feladataidnak. Nagyon erős hittel, nagyon erős mentális akarattal és akkor azt fogod érezni, hogy megállíthatatlan vagy és törsz előre a céljaid megvalósításának irányába. Tehát ez volt a második fontos sorozat ebben.

Közben rákattintok itt a hozzászólásokra és nézem, hogy jött-e esetleg kérdés. Látom, hogy azt is írtátok, hogy honnan nézitek a műsort. Igen ezt is mindig szoktam kérni, hogy a világ mely pontjáról vagytok itt velem élőben. Írjátok meg feltétlenül, hogy melyik országból nézitek a műsort, illetve ha Magyarországról nézitek, akkor hogy melyik városból tartotok velünk itt az OtthonFa közösségben.

Na és akkor menjünk tovább a harmadik lépéssorra. Ugye összegzésként eddig  ott tartottunk, hogy a célunk az, hogy legyenek saját céljaink, és hogy legyenek eszközeink mind belső, mind külső eszközeink arra, hogy könnyedén, lazán és sikeresen meg tudjuk valósítani a céljainkat. És miközben haladunk előre a célmegvalósításban jönnek szembe akadályok, nehézségek, amelyeket megfejlődünk, ezért óriási nagy segítség az önismert. És megyünk tovább és sokkal rövidebb idő alatt képesek vagyunk megvalósítani a céljainkat. Ugye ehhez van egy mentális rész. A cél-döntés- cselekvés céltudatos gondolkodás része. Ezt beszéltük át először. Utána a belső beállítottság, a hit- akarat-lelkesedés, ami ahhoz segít hozzá, hogy belül stabil legyek, belül meg tudjam őrizni a belső középpontomat, hogy kibillenthetetlenné váljak, hogy higgyek magamban, hogy erős akarattal rendelkezzek és lelkesen, szenvedélyesen tegyem a dolgomat tovább.

Na és akkor ebben a folyamatban következik az utolsó lépés. És ez a 3×3 módszertan utolsó lépéssorozata a gondol-érez-cselekszik. Ugye erről is sokat beszéltünk már és foglalkozunk ezzel, hogy a tudatos teremtés az igazából mi fán terem, hogy a vonzás törvénye, a titok, ezek a különböző csoda dolgok hogyan működnek, és hát sokan azt tapasztaltátok, hogy nem annyira működnek és ennek egy titka van. Az a titka hogy nagyon sokan az érzelmi rendszerükre figyelnek és nem figyelnek arra hogy a tudatos teremtés nem az érzéseinkkel indul hanem a gondolatainkkal. Hogy milyen képet őrzök a fejemben, hogy mit vizualizálok, hogy mire figyelek, hogy mit akarok látni a külvilágomban és hogy azt látom a fejemben is. Éppen ezért nagyon fontos hogy ennek a folyamatnak az első lépése a gondolat. Hogy nemcsak az érzéseinkre kell figyelni, hanem mentális önfegyelemmel is kell rendelkezni, hogy azokkal a gondolatokkal töltsem fel az elmémet, amiket a külvilágban tapasztalni akarok. Olyan pozitív gondolatokat gondoljak magamról, másokról, a külvilágról, az életemről, amelyeket kiárasztva meg tudom teremteni a külvilágomban is azt az életet, amit akarok. Éppen ezért nagyon fontos hogy rendezni kell a gondolatainkat. A gondolataink rendezése által történik egy csoda dolog. Mivel a gondolataink hatással vannak az érzéseinkre ezért a negatív, lehúzó, romboló érzéseinket is szépen felül tudjuk írni azzal, hogyha figyelünk arra, hogy a fejünkben milyen minőségű gondolatok vannak. Pozitív vagy negatív? Romboló vagy építő? Kifele mutogató vagy felelősséget vállaló? Tehát nagyon fontos az önismeret útján elsőként, hogy milyen gondolatokat gondolsz magadról, hogy mennyire negatív vagy pozitív képet alkotsz arról, hogy te milyen is vagy valójában. És hogyha feltöltöd a gondolataidat pozitív gondolatokkal önmagadról, másokról, a világról, az életről, akkor azt fogod észrevenni, hogy folyamatosan egyre jobban és jobban érzed magad. Éppen ezért használjuk az OtthonFánál azt a sok megerősítő mondatot, ami segít ahhoz, hogy gondolatainkat irányba tudjuk állítani egy tudatos teremtő irányba tudjuk állítani őket. Hogy ne összevissza csapongjunk, hogy ne azonnal, mert valami, ha történik a külvilágban, akkor az kibillentsen és összevissza kezdjek el gondolkodni főleg ugye mindenhonnan jönnek a szörnyűségek, a negatív hírek, a katasztrófák, a tragédiák meg a mindenféle más szörnyűség. Viszont, ha meg tudom őrizni, hogy akkor is megőrzöm a pozitív életszemléletemet , nem ezt a fura optimizmust, hanem azt hogy oké történet valami, de akkor ezzel mit kezdjünk, vagy ez milyen tükör, vagy mire akar ez tanítani engem, mit tudok én ebből felvenni magamnak és a fejlődésemet szolgálni általa, akkor sokkal-sokkal könnyebb lesz az érzelmi iránytó rendszeremet megőrizni a belső stabilitásban és ennek hála a jó istennek az lesz az eredménye, hogy nem egy őrült érzelmi hullámvasúton fogok ülni össze-vissza, hogy az egyik percben úristen de boldog vagyok, a másik percben meg tiszta depressziós vagyok, hanem azt fogom tapasztalni, hogy az érzéseimet is a céljaim megvalósításának irányába tudom állítani.

És ez nagyon fontos. Hiszen amit érzek, az kisugárzik belőlem. Azt én oda adom másoknak. Azzal én hatással vagyok a külvilágomra. És nagyon nem mindegy hogy mit adok a külvilágomnak hiszen azt kapom vissza. A negatív, romboló, kritizáló, véleményező, bíráló érzéseket sugárzok ki folyamatosan magamból akkor tök természetes, hogy ezt kapom vissza. Nincs ebben semmi csoda. Tehát ha rendezem a gondolataimat, ha irányba állítom, ha használom a pozitív megerősítő mondatokat és egy pozitív jövőképet alakítok ki a fejemben, akkor ehhez igazodni fognak az érzéseim. És hát ennek a folyamatnak a harmadik része a gondol-érez-cselekszik.  Hiszen, akkor leszek egységben, akkor érzem magam szuper tuti jól, akkor érzem azt hogy hatékony vagyok, hogy produktív vagyok, hogy megállíthatatlan vagyok, hogy van bennem erő és érzem hogy ez az egész elönti,és tolom magam előtt és hogy tényleg úgy alakulnak a dolgaim ahogy én azt szeretném ennek az a titka, hogy összhangban kell lennie, hogy amit gondolok, amit érzek azt cselekszem.

Azok az emberek, akik még frissek itt az OtthonFánál és nemrég csatlakoztak hozzánk, ugye ők biztosan tapasztalják azt, hogy nem mindig van szinkrocinitás a belső világ és a külső világ között. Hogy belül akarok valamit, gondolok valamit, szeretnék valamit, de valahogy az istenért se akar megjelenni az a külvilágomban. Sőt olyat is tapasztalhatnak, hogy teljesen az ellentéte teremtődik meg annak, amit én elgondoltam vagy akartam. Na ezt végtelenül egyszerűen ki lehet küszöbölni azzal, hogy figyelek arra, hogy mire gondolok, mit érzek és hogy ezekhez kapcsolatosan cselekedjek.

És sokat tanuljuk azt, hogy az elme az egy, bár végtelenített kapacitással rendelkező csodadolog,  ugyanakkor a tisztán látást, a rendezett gondolatokat, a mentális csendet, a belső békét nagyon-nagyon  segíti az, hogyha ezeket a folyamatokat figyeled és ezt folyamatosan végzed az önismereti technikával, a céltervezéses technikával. Éppen ezért a cél-döntéses- cselekvés, a hit-akarat- lelkesedés, a gondol-érez-cselekszik folyamatára lehet felépíteni gyönyörűen nemcsak az önismereti fejlődésedet, de az egész életed megvalósítását. És hogyha ezekre figyelsz, hogy ez a három szint: gondol-érez-cselekszik, hit-akarat-lelkesedés, cél-döntés-cselekvés, hogyha ezekre folyamatosan figyelsz és harmóniában vannak benned ezek a dolgok, mire gondolsz, mit teszel, mit érzel, mit akarsz és annak érdekben mit cselekszel, akkor sokkal-sokkal könnyebben el fogod érni a céljaidat.

Közben nézem, hogy jött-e esetleg kérdés.

Na most nyilvánvalóan ez nem fog menni egyik napról a másikra. Tökre emlékszem, hogy saját életemben, amikor először hallottam ezt a hit-akarat-lelkesedést meg a gondol-érez-cselekszik, meg hogy mi ez az egész sztori, akkor nyilvánvalóan azt sem tudtam, hogy hova építsem be a saját életembe ezeket a dolgokat. De ahogy elkezdtem lépésről lépésre fejleszteni magam, közben folyamatosan figyeltem – nem viccelek – most is van egy ilyen táblám és ez kint van az irodámban, hogy sose felejtsem azt el, hogy ezekre oda kell, hogy tudjak figyelni. Ugyanis olyan gyorsan eltelik az a napi  12, 18 óra amit aktív cselekvéssel tudok eltölteni. Nekem az aktív cselekvésben benne van az is, hogy aktívan figyelek a gondolataimra, aktívan figyelek az érzéseimre és aktívan figyelek arra, hogy éppen most mit csinálok. És amikor egy kicsit így elkóborlok a jelen pillanatból és így nem értem, hogy jaj most  mit csinálok  annak mi értelme van, akkor mindig meg szoktam magamtól kérdezni: hogy te figyelj már Bogi tök jó hogy itt ülsz a Facebook előtt vagy a kedvenc sorozatod előtt már egy órája, de hogy vajon ez a mai feladataid elvégzését segíti? Vajon ezek a tevékenységek most közelebb visznek a céljaidhoz? Tudatosan pihensz? Vagy abszolút lustaságban és halogatásban vagy és abszolút szabotálod most a céljaid megvalósítását? Ilyen  jól elszoktam beszélgetni magamban. És ilyenkor teljesen őszintén el szoktam magamnak mondani, hogy nem, most igazából halogatok, hogy most így nincs kedvem valamit csinálni és akkor azt szoktam mondani, megegyezek magammal, hogy tök jó akkor most nézd végig ezt a részt, de utána akkor kelj fel, menj és tedd a dolgod, hogy megvalósítsd a céljaidat, hogy elérd azt, amit akarsz. Esetleg elő is veszem a céltervezőmet és megnézem, hogy mit is akarok. Úristen, de tök jó lesz, hogyha ezt meg fogom valósítani. És máris felbuzdul bennem a lelkesedés és a szenvedély és megyek és teszem a dolgomat.

Tehát nagyon fontos azt észre venni, hogy mikor nem vagyunk ebbe a folyamatba benne. Mert amikor kiesünk ebből a folyamatból, abszolút szabotáljuk az életünket, a céljainkat, a szenvedélyes életünket és mindent, amit meg akarunk valósítani.

Sziasztok. Sziasztok. Sziasztok. Közben látom, hogy egyre többen vagytok itt. Szuper.

Tehát összegzésképpen a 3×3 módszertan abban fog neked óriási segítséget adni, hogy mindig, amikor elakadsz a valódi önismeret útján, a céljaid megteremtésének az útján, akkor oké megállok, előveszem ezt a papírt – CÉL-DÖNTÉS-CSELEKVÉS, HIT-AKARAT-LELKESEDÉS, GONDOL-ÉREZ-CSELEKSZIK- szépen ide rakom magam elé és végigmegyek ezeken a lépéseken. Oké cél. Megvannak a célok. Tök jó. Mi is a döntés? Ráerősítek a döntésre. Mi is az ehhez tartozó célirányos cselekvés? Akár össze is írom. Tök jó. A héten ezeket megcsinálom. Hit. Hiszek és bízok magamban. Meg tudom csinálni. Akarat. Feltöltöm az akaratomat, megnézem, hogy mikor tudok pihenni, hogy mikor kell dolgoznom, hogy mikor lehet az,hogy túlhajtom magam és nullára leesik az akaratom. És hisztis leszek és toporzékolós, és egóban és a minden. Oké, akkor ezeket kiküszöbölöm és lelkes vagyok mert folyamatosan figyelek arra, hogy a saját szabad életemet akarom élni. Belső szabadságomat meg akarom élni és ehhez nekem tenni kell. És ehhez jön a tudatos teremtés folyamata: a gondol-érez-cselekszik. Tehát rendezem a gondolataimat, pozitív gondolatokkal töltöm fel, ez hatással van az érzelmi állapotomra, tehát az érzelmi önfegyelmem is erősödik, mert én választom meg hogy pozitív, magas rezgésű, abszolút építő érzéseket akarok kisugározni magamból. Hogy a szeretteimnek is ezzel tudom odaadni a legtöbbet, amit csak adhatok és természetesen figyelek arra, hogy mit cselekszem.

És van egy óriási nagy titok ebben a listában, hogyha megnézed, -CÉL-DÖNTÉS-CSELEKVÉS, HIT-AKARAT-LELKESEDÉS, GONDOL-ÉREZ-CSELEKSZIK – hogy van valami, ami kétszer szerepel rajta. És ez nem más, mint a cselekvés. A célirányos cselekvés. Én abban hiszek és azt is tanítom, és azt tapasztalom a tanítványaimon, akikkel szorosan együtt dolgozom, hogy azáltal, hogy ezeket a folyamatokat végzik minden nap egyre több és több célirányos cselekvést végeznek. Brutálisan felgyorsul az életük és sokkal pozitívabbak, sokkal bátrabbak, sokkal erősebbek, sokkal jobban bele tudnak állni az életükbe, sokkal jobban meg tudják húzni  a határaikat, sokkal magabiztosabban kommunikálnak, nő az önértékelésük és az önbecsülésük, mert tudja, hogy mit akar, tudja hogy azt hogyan tudja elvégezni és tudja hogy meg fogja csinálni hiszen hisz benne, bízik magában.

Úgyhogy ehhez a 3×3 módszertanhoz kívánok neked nagyon nagyon sok sikert. Hogyha elakadsz akkor írd meg a kérdésedet ide a videó alá, fogok rá válaszolni. Egy szuper, fantasztikus 2019-es évet kívánok neked. Legyen a legjobb éved 2019, és találkozunk a következő Önismereti 33-ban.

 

Sziasztok.

 

Kárpáti Boglárka on Facebook
Kárpáti Boglárka
Kárpáti Boglárka
Szia! Kárpáti Boglárka vagyok, az Önismereten alapuló problémakezelés specialistája, az OtthonFa társalapítója, író, vlogger és az OtthonFa Önismereti Blog szerzője. Célom az emberek tudatának felszabadítása. Köszönöm, hogy az én írásomat olvasod. Hiszem, hogy Neked is segít.

Pin It on Pinterest

Read previous post:
{2019. 3. hét} A szeretet törvénye

A valódi önismeret útján képesek vagyunk megérteni mi is a szeretet. És megtanuljuk, hogyan szeressünk, és hogyan fogadjuk el mások...

Close