…ami az önismeret mögött van!

„ Kicsikét szűk a világ nekem,
Keresem benne még a helyem,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok!”
Majka

Nem találom a helyem a világban. Nem ért a világ és fogalmam sincs, hogy mit kezdjek magammal.
Szeretnék kiemelkedőt alkotni, válni valakivé. Értelmes és fontos életet akarok élni. Olyan munkát akarok, amit szeretek csinálni, hagyják, hogy úgy csináljam, ahogy akarom, nem korlátoznak és közben baromi sok pénzt keresek.

Nem akarok rabszolga lenni! Nem akarok heti 7 napból 5-öt dolgozni, egy irodában, ahol megfulladok, mert teljesen felesleges rabszolgamunkát végzek. Kreatív és pezsgős életet akarok! Nem akarok soha többé szorongani! Élni akarom a saját életem, azt, aki vagyok!

Ám a világ nem kíváncsi rám. Már annyi időt elvesztegettem, és nem tudok felmutatni semmi igazán értékeset. Tehetséges és különleges vagyok. Próbáltam magam eladhatóvá tenni, de nem éreztem jól magam a bőrömben. Olyan volt, mintha hazudnám az életem és ebbe belerokkan a lelkem. Nem akarok színjátékot játszani a poroszos elvű, korlátozott és szabályozott világban élni.

Nincs időm felesleges eltölteni a napjaimat. Most mégis csak a szorongás tölti ki az életemet, mert nem tudom, mit, hogyan, kivel és miből csináljak.

Minden érdekel és egy csomó mindenben jó vagyok, még sem tudom kiválasztani azt az egyet, amihez a legnagyobb tehetségem van. Félek attól, hogy mi van, ha szarul döntök, és kiderül, hogy nem is ezt kellett volna választanom.

Jól tudok alkalmazkodni és kitartó vagyok, azonban, ami nem érdekel azzal kínszenvedés foglalkoznom! Az idő sürget, és egyre jobban szenvedek a tehetetlenségtől. Vezetői képességeim vannak, de nincs arra pénzem, hogy úgy öltözködjek, olyan kocsival járjak, mint egy mai menő manager.

Innoválni, alkotni, teremteni akarok felszabadultan, könnyedén és nagyon sok pénzért! Nem azért mert érdekel a pénz. Pont azért, mert nem érdekel.

Az emberek, akik körül vesznek, bár a barátaim, és tudom számíthatok rájuk, sokat segítenek, és ők is számíthatnak rám, nem értenek meg teljesen. Jól el vagyunk, valami mégis hiányzik. Talán a támogató közeg.

Ha nem érzem, hogy pörgök, az olyan, mintha nem is élnék. És sokszor érzem ezt. Meg akarok szabadulni a szorongásaimtól, könnyed, gyors, pörgős, egyszerű, izgalmas, önkifejező életre vágyom.

Vajon elég jó vagyok havi egy millió forintra?
Elég jó vagyok egy tökéletes párkapcsolatra?

Mit kezdjek az életemmel?

Vákuumot kell létrehoznod. Gondolati, érzelmi, piaci vákuumot. Azt a helyet, amit Te töltesz be. A te gondolataid, a te érzéseid. Azt a vákuumot, ami a te kiteljesedésnek ad teret.

Robbanj be az új életedbe!

Felrobbanni, alkotni, újítani, kreatívoskodni, szeretni, élvezni, pezsegni, elementáris erővel kiteljesedni, felszabadulni, könnyedén, lazán pénzt teremteni, élni, élni úgy, ahogy én szeretnék!

Lázadni és élni!

Képes vagy megteremteni!

Ezt érzed ma, ha tisztítottál, ha törekedtél a vákuumra!

Ha még nem ezt érzed, tisztíts, takaríts, kívül-belül üresedj!

Ha még nem ezt érzed, dolgozz a vákuum létrehozásán!

Elég a korlátokból!
Elég a túlszabályozott életből!
Lázadj fel és élj!
Lépj ki a mókuskerékből!

Isten hozott a gyorsítósávban!

Bogi-Atlantisz-hatter-nelkul-2-PNG-500px

„Legyen valami pezsgés!
Legyen valami mozgás!
Legyen valami pengés megoldás!
Legyen valami rezgés!
Legyen valami zsongás!
Soha ne legyen csend és csalódás!”
Hooligans

Nem megy egyedül? ➔ Ne pánikolj!

„Nem az a kérdés, hogyan ültess új, innovatív gondolatokat a fejedbe, hanem az, hogy a régieket, hogyan tüntesd el onnan.”
Dee Hook- a Visa alapítója

Itt a megoldás…


 

Kattints az ingyenes értesítőért!