„Mi a fene az az Önszeretet?”

– Mester, én nem értem ezt az önszeretet, önszerelem őrületet. Azt mondod nem szeretem eléggé magam és ezért ilyen… ilyen…, szóval ilyen az életem. Nem is értem. Ez számomra teljesen megfoghatatlan, hogy mi a fene az az önszeretet. Nem leszek önző ember, ha erre törekszem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

Az agyalás útvesztőjébe kerültél. Az előtt akarod ezt megérteni és véleményt alkotni róla, mielőtt megtapasztalnod. A spirituális ego fogja az elméd. Aki mindig mindent tudni és érteni akar, a legmagasabb szinten, mindent előre akar látni, és csak utána cselekedni. Ez így nem fog menni. Ez nem fejlődés, hanem egyenesen szaladsz bele a megrekedtség állapotába.

– Remek! Tehát a spiri egóm megint elhiteti velem, hogy a tudás elég. Ahhh… hát ez fog vissza mindig a cselekvéstől. És használja a félelem eszközét, nem merek lépni, cselekedni, amíg azt hiszem, nem tudok mindent.

– Igen. Térjünk vissza az önszeretethez!

Sokat beszéltünk már erről. Így nem akarok megint elméleteket átadni neked. Amikor megtörténik majd az áttörés, és belső bizonyosságból érezni fogod, hogy megérezted az önszeretet minőségét, majd tovább lépünk elméletben is. Most az a dolgod, hogy kezdd el a gyakorlatokat csinálni. Ez fejlődésed következő lépése.

Válassz 3 technikát

Válassz három technikát. Majd tűzd ki célul, hogy megérzed az önszeretet minőségét, határozd el, hozz döntést arról, hogy szereted magad, és azonnal kezdd el a cselekvést.

– Rendben Mester, tehát:

Cél: Megérzem az önszeretet állapotát
Döntés: Úgy döntöttem, szeretem magam!
Cselekvés első lépése: Kiválasztok három technikát, amit rendszeresen és folyamatosan végzek.

– Nagyon jó!

RÖNT – Radikális Önszeretet Növelő Technikák

tükör törvényének használata
szeretet alapú kommunikáció használata
– pozitív megerősítések
– fess a körmödre szívecskét, és jusson eszedbe mindig mikor ránézel, szeretem magam
– szeretgesd meg a belső gyermekedet, biztosítsd arról, hogy mindig megvéded őt, és nagyon szereted
– ajándékozd meg magad minden nap, valami aprósággal, nem kell pénzért vett dologra gondolni. lehet ez bármi, ami felvidít.
– tükör meditáció, ülj le a tükör elé naponta tíz percet és mantrázd: Én szeretem magam, te szereted maga.
– védd meg magad. Ha valaki negatívan minősít, bánt, degradál, bármivel rombolja az önbecsülésed, kedvesen figyelmeztesd, hogy nem haragszol, de ezt soha többet ne tegye.
– írd magadra szeretem magam és naponta többször nézz rá
– Mantrázd: mindig minden pillanatban a szeretetet választom
– vizelet szertartás, feküdj be egy nagy kád forró vízbe, pisilj bele, és válj eggyé tested termékével

– Úristen! Ez mire jó?

– Arra, hogy az önelfogadásod 100%-os legyen. Csak akkor lehetsz önszeretetben, ha minden részedet elfogadod. Mindaz, ami a testedből kijön, bárhonnan, és undorít, egyre távolabb visz önmagadtól. Hiszen ezáltal magadtól, a fizikális belső folyamataidtól undorodsz. Meg is ihatod.

– Ohh, jó, majd hallgatok a megérzéseimre.

Ha nem látod tisztán magadat, kinek a megérzésére hallgatsz?

– Ha nem látod tisztán magadat, kinek a megérzésére hallgatsz? Mely aspektusod, mely személyiséget megérzéseire? Félelemből, vagy szeretetből hallgatsz a megérzéseidre? Feltérképezted már a tudatalatti programjaidat, hogy tud melyek nem tartoznak hozzád?

Ki tudsz jönni a félelem alapú életből, ha a figyelmed fókuszát az önszeretetre irányítod. Minden technika segítheti ezt a rendszeresen, folyamatosan és kitartóan alkalmazod őket, legalább 18 hónapon keresztül. Ám a technikák önmagukba nem hoznak változást, ha a tisztánlátásodat nem fejleszted a valódi önismeret útján.

És nem könnyű egyedül kijönni a dobozból. Ám ha nem jössz ki, nem láthatsz rá tisztán a saját életedre és a saját belső folyamataidra az érzelmi befolyásoltságod miatt.

Csináld a technikákat, és fejlődj, mert az önszeretet az alapja az önfelvállalásnak, az önbecsülésnek, az önértékelésnek, a sikernek, a magabiztosságnak, a határozottságnak, a döntéshozatalnak, a kommunikációdnak, úgy alapvetően mindennek.

Kérj segítséget, ha elakadsz!

Kattints az ingyenes értesítőért!