Ki akarsz jönni az agyalásból?

– Mester! Döntöttem, de hogyan tegyem meg az első lépést ha nem tudom mi az, és nem tudom, hogyan? És ráadásul ne agyaljak? Hogyan tudok kijönni az agyalásból?

– Végtelenül egyszerűen tudsz kijönni az agyalásból, ha a valódi önismeret útját járod!

Akkor találkozol ezzel a kérdéssel magaddal, ha nem jó a döntésed, ha nem a tiéd, ha megfelelési kényszerből döntöttél, ha nem a szívedre hallgattál, hanem egy külső kényszer hatására döntöttél úgy ahogy.

Vagy!

Már a döntésed meghozatala előtt agyaltál és már egy csomó félelmet, kétséget gerjesztettél magadban a döntésed következményével kapcsolatban.

Tudod, hogy döntést kell hoznod egy adott szituációval kapcsolatban. De félsz attól, hogy mi lesz ha, olyan döntést hozol, ami miatt mások megbírálnak, így finomítod a döntésed, de legalább komfortzónán belül tart. Nincs kockázat, nincs félelem és a döntés is meg van. Az egod elhiteti veled, hogy jól döntöttél, valójában el nem jutsz egy olyan döntésig, ami nem is a te választásod.

Majd csodálkozol azon, hogy nem jön az intuíció, hogy mi az első lépés. Minden sejted, a valódiságod tiltakozik a döntésed ellen. Persze, hogy nem cselekszel. Ám az ego most is résen van, és különböző kompenzációs, racionálisnak tűnő ész-érveket hoz fel, hogy most miért is nem kell cselekedned. ( Nincs itt az ideje. Nem megfelelőek a körülmények. Még nem vagy felkészülve. Még nem állt össze tökéletesen a kép a fejedben. Nincs meg rá az összes pénz. És rengeteg más fontosabb dolgod van: ki kell takarítani, stb…)

De Te nagyon akarsz cselekedni és elkezdesz agyalni. amitől még jobban bekerülsz a lehúzó félelem spirálba. Hiszen a belső késztetés hajt, ami valójában csak a megfelelési kényszer, hogy nyüzsögj, cselekedj. Ám ezek mind csak időkitöltő cselekvések, hogy megnyugtasd magad teszel valamit a célodért, ám ezek nem célirányos cselekvések. Nem is tudnak azok lenni, hiszen a cél nem a tiéd, a döntést kényszer szülte, minek is cselekednél.

És egyre rosszabbul vagy, majd feladod és visszahúzódsz a korfontzónába. Egyre nagyobb a káosz. Ha nem segít valaki, hogy rendbe tedd a tisztánlátásodat, bizony ez egy nagyon fájdalmas élet lesz.

Hogyan ne agyalj?

1. ne halogasd a döntést, DÖNTS AZONNAL
2. ne halogasd a cselekvést: CSELEKEDJ AZONNAL
3. VEDD ÉSZRE HA AGYALSZ A KÖVETKEZŐKÖN:(félelem spirál)
– mi lesz ha?
– mit fognak szólni?
– mi lesz a következménye?
– képes vagyok rá?
– változnom kell ehhez?
– elveszítem a barátaimat?
– megvonják a szüleim a szeretetüket?
– hogy fognak rám nézni az ismerőseim?
– hogy vállaljam ezt fel a párom előtt?
– egyedül maradok?

Gyakorold a nem agyalás művészetét:

Hozz hirtelen egy őrültnek tűnő döntést, cselekedj azonnal, és tapasztald meg, milyen fantasztikus érzés és erő van benned!
Lelkes vagy, motivált, lendületes és tele vagy erővel!
Tiszta a tudatod és pontosan tudod mit kell tenned!

Az agyalást csak akkor tudod kiküszöbölni, ha nem félelemből, hanem önszeretetből éled az életed!

SZOKTASD LE MAGAD AZ AGYALÁSRÓL VÁLASZD A SZERETET ÚTJÁT!

TUDOM, HOGY KÉPES VAGY RÁ!

FANTASZTIKUS ÉS CSODÁLATOS ÉRZÉS ÍGY ÉLNI!

TAPASZTALD MEG! GYERE KI AZ AGYALÁSBÓL!

HAJRÁ!

Készítettem ehhez egy mini videó sorozatot!
Érdemes megnézni, segít, hogyan gyere ki az agyalásból, és hogy egyre jobban tisztuljon a kép a fejedben!

Az 1. videóhoz kattints:  >>>> HOGYAN TOVÁBB? <<<<<

A 2. videót pedig itt találod: >>>>KITŐL…<<<<

Kattints az ingyenes értesítőért!