Mit jelent a Tükör törvénye?

A legegyszerűbben megfogalmazva:

Bárki/Bármi, aki/ami intenzív negatív, vagy intenzív pozitív érzést vált ki belőled, üzenetet hordoz a számodra. Megmutatja azon aspektusaidat, amik fejlődésre várnak benned.

Tükör törvényének gyakorlati alkalmazása elvezet, az egoból az elfogadó szereteten át, a hála állapotába.

Mikor egy szituációval kapcsolatban negatív érzéseim vannak és nem az elfogadó szeretet állapotában vagyok tudom, ez egy jel, dolgoznom kell magamon. A múlt árnyai közül, valamelyik tisztításra, feloldásra „jelentkezett”. Visszatartó ereje nem támogatja fejlődésemet tovább. Eljött az idő, hogy egy régi programot felülírjak.

Imádom a Tükör törvényét, mert támogatja fejlődésem, hogy tisztábban és boldogabban élhessem meg a jelen pillanatot.

Nézzük a folyamatot.

Megtörténik egy adott szituáció és bennem fájdalom van. Ez lehet harag, düh, félelem, féltékenység, önsajnálat, aggodalom, agresszió, bármi.

Ezt persze, először nem ismerem fel, hiszen egoból, a reaktív elméből reagálok.

Tudatosítom magamban; mi is történik velem pontosan?

Bogi! Egoban vagy, ezért van benned a „nem jó érzés” (nem szeretem) érzés.

Lenyugtatom magam. Általában ehhez elég egy pár mély, lassú lélegzetvétel. Bár volt olyan, amikor törtem, zúztam, üvöltöttem, toporzékoltam.

Ezután kérdéseket teszek fel magamnak:

Miért érzem ezt?

Miért esik rosszul?

Hol van a gyökere a múltamban ennek az érzésnek?

Mely életesemény generálja bennem az érzést?

Milyen fájdalom test kapcsolódott be?

Mi billentett ki a középpontomból?

Mi lökött ki a belső békémből?

Közben figyelem magamat, érzéseimet, fejemben a képeket.

Ehhez tudatosan és éberen kell jelen lenni, hogy a tisztán látásom segítségével, ki tudjam szűrni a valós és valótlan képeket, azaz ami ide, ehhez a történethez tartozik, azt felismerjem.

Persze ilyenkor még üvölt az ego, a másikba keresi a hibát, őt okolja, mert fájdalmat okozott nekem. Ötleteket ad, mit mondjak neki, miben változzon meg, hogy nekem ne kelljen átélnem ezt az érzést újra. Tehát menekül, kifogásokat keres, kompenzál, védekezik.

Ebben a fázisban, nagyon ébernek kell lennem. Meghallgatom az ego ötleteit, tudatosítva, hogy a megoldás nem kintről érkezik, hanem már bent van. Jelenleg még a hozzáállásom nem tiszta a berögzött programok miatt. Az ego epizódja régebben eltartott napokig is, ma már elég ehhez néhány perc is.

Hirtelen, koncentrál figyelemnek köszönhetően bevillan A Kép. Egy múltbéli esemény, amelynek a fájdalomteste bekapcsolt! Meg van! Érzem és belső bizonyosságból tudom, hogy mi történt a múltban, ez hogyan hat a jelenemre, hogyan torzítja tisztán érzékelésemet. Igyekszem tökéletes pontossággal felidézni az eseményt, újra átélem a történetet. A lehető legmélyebben belemegyek az akkori érzéseimbe, addig utazgatva a moziban, amíg teljes lényem bele nem költözik az akkori, intenzív fájdalomba.

Felsejlik benne, hol torzult a kép, hol és hogyan éltem meg a félelemet, a nem szeretnek gyötrelmét. 

Majd újra belehelyezem magam az adott szituációba és a jelenlegi tudatossági szintemen, átírom a múlt történetét. Tehát, a mostani Bogi van, a régi Bogi helyett a történetben. Micsoda kaland!

Most hogyan kezelném azt a dolgot? Mennyire másként? Mennyivel tudatosabban? Mennyire nagyobb szeretettel? 

És látom a történéseket. Lejátszom az egész filmet, másik forgatókönyvvel.

Csodásan felszabadító érzés, ahogy uralom az idő és programozottságom mátrixát! Ez az egyszerű kis gyakorlat (amely óriási energia) elkezdi bennem feloldani a fájdalomtestet és a szeretetlenség állapotát. Így ér össze a múlt és a jelen. Valóban, az idő csak illúzió…

Hatalmas és mély sóhajok hagyják el a testem, transzmutálódom.

Ez fájdalmas folyamat is lehet. Szükséges tudatosítani, hogy a megfigyelő, moderátor szerepét töltöm be a saját történetemben, még ha a szereplők között is én vagyok. Mint amikor egy színész, rendezi is a filmet, amiben szerepet játszik. Így tudom elkerülni, hogy az érzéseim magukkal ragadjanak, hogy vissza ne térjek az egoba.

Most következik az elfogadása mind annak, ami a múltban történt. Elfogadás egy döntés. Ha értem és érzem, hogy az élet értem történik és 100%-os felelősséget vállalok a valóságomban történtekért, akkor az elfogadás könnyen megy.

Ezután következik, a folyamat következő lépcsőfoka, a megbocsátás misztériuma.

Látod, ahogy először lementünk a sötét mélybe, most pedig lépésről, lépésre jövünk vissza fel, a fénybe? Ez a transzmutáció!

A történet minden egyes szereplőjétől bocsánatot kérek. Magamtól is. Ez kívánja tőlem a legnagyobb koncentrációt, hiszen az ego itt is, mint mindig mikor rólam van szó, be akar avatkozni: Nem te vagy a hibás, hanem a másik! Miért kérsz bocsánatot?

Meghallgatom, aztán gyerünk tovább, nincsen rám hatással. Tudom, hogy senki sem hibás. A másik meg végképp nem. Ez nem róla szól, hanem rólam, ez az én evolúcióm, egy újabb állomás a fejlődési ciklusomba. Tudatom tágulása ezzel jár. Ő csak egy segítő, egy angyal, aki szolgálatot tett nekem. Miért is haragudnék rá?

Bocsánatot kérek tőle az akkori viselkedésemért, érzéseimért, de leginkább azért, hogy oly sok ideig őriztem ezt a történetet, negatív energiát gerjesztve önmagamban és küldve neki is. Bocsánatot kérek a rombolásért. Bocsánatot kérek, kapcsolódásunk bemocskolásáért. Bocsánatot kérek a következményekért, a hatásért, hiszen energiám befolyásolhatta az ő energiáját is. És általa még akár sok mindenkiét. Bocsánatot kérek így tőlük is.  

Egészen addig kérek bocsánatot, amíg ki nem ürülök. Ha már nincs kitől és miért bocsánatot kérni, sorba állítok mindenkit és szeretettel átölelem őket. Azokat is, akiknek az arcukat a homály fedi, de érzelmi identitásukat érzékelem. Hatással voltam rájuk. Átölelem a történetet is, beborítom a kiáradó szeretettemmel. És jön a legmélyebb érzés, átölelem önmagamat. A mostani Bogi átöleli az akkori Bogit! Hihetetlen katartikus élmény! Bőgős, hidegrázós, csodálatos!

Most újra látom a történetet és összes szereplőjét, és elmondom nekik (köztük látom az akkori önmagamat is), hogy mennyire hálás vagyok mindenért. Hála a szerepért, hála az energiáért, hála a részvételért, hála az elfogadásért, hála, hogy ennyire szeretnek, hála, hogy földi életem részei, hála a támogatásért, hála és hála mindenért!

Itt érzelmileg és mentálisan transzba szoktam esni. Bár kívülről nem sok minden látszódik rajtam, lehet ép mosogatok, vagy bármi mást csinálok, vagy csak bámulok ki az ablakon, de belül hatalmas energiák szabadulnak fel.

(Most is, ahogyan ezt írom, a Kedves elment fodrászhoz, boltba, postára, érzi, hogy most valamiért egyedül kell hagynia. Nem tudja, csak érzi. És ez neki elég! Csodálatos tükör! 😀 )

Nagyon fontos! Nem elég a cselekvés. A belső képalkotás. Át kell érezni! Át kell élni! Bele kell halni és újjá kell születni! Addig kell a folyamatot végezni, amíg a szeretet és a hála mézesen-bársonyosan, lágyan simogató érzése fizikai tünetként meg nem jelenik! Élni kell a változást, az új történetet!

A mentális és érzelmi tisztulás, járhat egyéb fizikai tünetekkel is. Pl.: hasmenés, hányinger, hányás, szédülés, influenza tünetek, nátha, izomfájdalom, remegés, émelygés, álmosság, fejfájás, adott testrész, vagy belső szerv indokolatlanul erős fájdalma és egyéb kinesztetikus érzésekkel. Ne vegyél be gyógyszert, pláne ne fájdalom csillapítót, mert az leszedál, lassítja a transzmutáció folyamatát!

Van úgy is, hogy az összes tünet egyszerre van jelen!!! Ilyenkor segít ha mantrázok:

Szeretlek, köszönöm! Minden rendben! Gyerünk tovább! Elmúlik!

Amikor érzem, hogy a múltbéli történet rendben van, csak a hála érzése van bennem a sztorival kapcsolatban, visszatérek a jelenbe.

Újra felidézem a mostani szituációt. Ha itt nem vagyok teljesen nyugodt és békében önmagammal, akkor még dolgozom a múlton. Valami elkerülte a figyelmemet, gyerünk vissza!

Hiszen, ha a mostani történet felkavaró érzéseket vált ki belőlem, akkor még nem tiszta a múlt. És kezdődik elölről a feloldozás mágiája.

Ha mosoly ül az arcomon a jelen pillanatban, megnyugvás van bennem, jöhet a következő lépcsőfok.

Tudatosítom magamban, hogy két múltbéli történetet összekapcsoltam. Ez azért fontos, mert a lineáris időtől így függetlenítem a jelen pillanatot. Az már nem én vagyok, az már a múlt. Ha sikerült kialakítanom a szituációval a tökéletes lelki függetlenséget, akkor tudom, hogy lekapcsoltam, feloldottam a fájdalomtestet.

A folyamatot most, a lineáris időben, a jelen pillanathoz közelebbi eseményben, is végig viszem.

– őszinte kommunikáció, érzelmi kinyilatkoztatás

– elfogadása mind annak, ami történt, személyek és szerepük elfogadása, önmagam elfogadása

– bocsánat kérések

– szeretet állapotába érkezés, átölelek mindenkit, a történetet, és önmagamat

– hála kifejezése, megérkezés az isteni kegyelem állapotába.

Ugye látod, hogy két teljesen különböző időpontban történt eseményt, még az is lehet, hogy teljesen más szituációt, egy energia lenyomat, egy fájdalomtest összekapcsolt, amiben a közös pont, az általuk kiváltott érzés bennem? Meg van? Beégett egy akcióra egy reakció, amit programként hordoztam. A reakció, azaz az érzés, amit éreztem, nem tett boldoggá, éreztem, hogy ez már nem én vagyok, így el kezdtem felkutatni az akciót, a múlt árnyát, hogy fel tudjam oldani, hogy felszabadítsam magam, a visszatartó erejétől.

Ha a Tükör törvény megismerésének és alkalmazásának az elején jársz érdemes a transzmutációs folyamat előtt tudatosítanod magadban, hogy most mi fog történni, honnan-hová akarsz eljutni.

Érdemes kérni a szellemi segítőidet, hogy támogassák tisztulási folyamatodat és megkérni őket, hogy őrizzék meg a tisztánlátásod a folyamat során végig.

Természetesen ez is csak egy mentális mankó, de van úgy, hogy fájdalom idején hatalmas erőt tud adni, ha érezzük, nem vagyunk egyedül.

Minél többet gyakorlod a Tükör törvényét, annál rövidebb időt vesz majd igénybe a transzmutáció.

Előfordul egyre többször majd, hogy elég egy határozott döntés.

Úgy döntöttem, hogy ezzel a szituációval kapcsolatban az ego illúziójából kikerülve, kikapcsolom a hozzá tartozó fájdalomtestet, ezzel feloldom magam a múlt árnyainak visszatartó erejétől így megérkezem az elfogadó szeretet és a hála létállapotába. Innentől kezdve az öröm érzését kapcsolom hozzá. 

Ezt a rövidített változatot, csak haladóknak ajánlom.

Kérlek Téged, alkalmazd ezt a gyakorlati útmutatót.

Ez az alapja a harmonikus emberi kapcsolatoknak ( a másik én is te vagyok, mindenki tükör)!

És, ami mindennél fontosabb, a tükör törvénye egy izgalmas önismereti utazás, mely elvezet Téged az önszeretet állapotába.

Önszeretet nélkül, pedig nincs boldogság!

u.i.: Ha bármi kérdésed van, vagy elakadtál a folyamat közben írj nekem, ha tudok segítek.

u.i.: Amikor ezt a folyamatot végig csinálod, nem csak magadnak adsz feloldozást, hatásod az összes szereplőre hatással van. Összekapcsolódsz velük energetikailag és gyógyítod őket. Ez maga a Csoda!

Köszönet és Hála Neked ezért!

A Tükör törvényéről készítettünk videót is.

Kattints az ingyenes értesítőért!