Rendezvény házirend

Azért, hogy minden résztvevő számára hasznos és élvezetes legyen ez a nap, a jelentkezéseddel elfogadod az alábbi házirendet:

Pontosság, zaj

Az előadóterem ajtaját az előadások kezdetekor zárjuk, az előadás zavartalansága és a közönség nyugalma érdekében a későn érkezőket csak időszakosan foglalhatják el helyeiket a teremben. Az előadások alatt a rendezvényteremben a mobiltelefonokat és egyéb elektronikai eszközöket lenémítva, laptopokat csak a leghátsó sorokban lehet használni.

Promóció

A rendezvény helyszínén, valamint a rendezvény helyszín parkolójában a promóciós anyagok elhelyezése és terjesztése szigorúan tilos, és a rendezvényről való azonnali kiutasítással jár.

Szerzői jogok

A rendezvény teljes hang- és képanyaga szerzői jogi védelem alatt áll. Tartalmát a résztvevők számára kizárólag saját használatukra tesszük hozzáférhetővé, bármilyen sokszorosítása, idézése vagy reprodukciója csak a szervezők írásbeli hozzájárulásával engedélyezett. A résztvevők számára a teljes rendezvény, kép, videó- és hangfelvétele szigorúan tilos, fotózás kizárólag a szünetekben engedélyezett. A rendezvény alatt a szervezők által megbízott fotós és videós dolgozhat, a regisztrációval hozzájárulásodat adod, hogy a Rólad készült fotók, videók a szervezők által publikálására kerüljenek.

Regisztráció

A jelentkezés kizárólag az űrlapon megadott személy számára érvényes, más személyre csak a regisztráció módosításával és a szervező írásos jóváhagyásával ruházható át.

Jelentkezés visszautasítása

A regisztrációddal elfogadod, hogy a rendezvény szervezője elutasíthatja a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti vagy versenyérdeket sért.

Pin It on Pinterest