Az Elme, a Tudatosság, a Gondolat hatalmának világa köszönt be ránk

A világ megváltozott. A zsigereimben érzem.

Hosszú időbe telt, mire megértettem, a világ olyan, amilyennek én látom. Rögzült gondolataim, paradigmáim szűrőjén keresztül befogadott fény mennyiség mutatja meg nekem, hogy a világ szörnyű, nehéz és terhelt, vagy csodákkal teli, könnyű és boldog.

Ha elmém teli van sötét gondolatokkal, félelmekkel, egos gondolatokkal, sötét az elmém.

Ha elmém tele van szeretettel, fénnyel, alázattal, megbecsüléssel, tisztelettel, kedvességgel, jó szándékkal, világos az elmém.

És amilyen az elmém, olyan teremtett valóságban élek. Hiszen az elmém, a tudatom,  a gondolataim teremtik az életem. Teremtett valóságban élek, melyet az elmém milyensége határoz meg.

A világunk pont olyan, amilyennek látni akarjuk. Vagy amilyennek látni merjük. És ez a Tudatosság.

A pozitív változás 3 brutálisan egyszerű törvénye ingyenes letölthető könyv. Töltsd le  💡 

Világunkban sokkal több minden van, amit most látni vélsz belőle

No nem az angyalok seregére, vagy a varázslatok homályos, érzelmi káoszban fürdő teremtményeire gondolok. A tiszta, csendes elme, a könnyű szív magas minősége által teremtett világ sokkal tágasabb, és élhetőbb hely. Amit emberi szem és szív csak akkor fedezhet fel, ha előtte hisz benne, majd tudatosan törekszik emberi energiáit és rezgéseit egyre magasabb szintre emelni. Így láthat bele a csodák birodalmába.

A valóság teljesen másmilyen

Én sokáig nem hittem e csodákkal teli világban. Elmém annyira tele volt lehúzó gondolatokkal, hogy nem láttam túl fájdalmaim és szenvedéseim által teremtett világon.
Sajnálom azt a 20 évet, amikor alacsony minőségű érzelmeim áldozataként teremtettem egy szegény és bántalmazó világot, melyben folyamatosan csalódnom kellett. És csalódásaim eredményeként bezárkózva, utálkozva és kritikusként éltem az életem, szeretet, hála és alázat nélkül.

Nem hittem el, amit mondtak. Nem hittem abban, hogy bárki segítene nekem. Koldus voltam, ki szeretetre éhezett. És éhségem csak nőt. Nem szerettem magam, nem szerettem a világot. Nem volt jövőképem, csak féltem. És egyre jobban féltem mindentől.

Ám volt egy belső hajlam, egy késztetés bennem.. Ez hajtott, űzött tovább. Késztetett, hogy ne adjam fel. Táplálta bennem a reményt.

Akkoriban azt hittem a pénz a gyógyír minden bajomra. „ Ha lesz végre sok pénzem, minden problémám megoldódik majd”- gondoltam.

Oly sok éven keresztül arra koncentráltam az önismereti utazásomban, hogy a bennem lévő sötétséggel, félelmekkel, démonokkal, árnyék személyiségekkel szembenézzek. Minden törekvésem arról szólt, hogy tisztítsam magam és egyre tágítsam a tudatosságom. És ez idő alatt elfeledkeztem egy nagyon fontos személyiségemről. A bennem élő legjobb jóról, a Világosságról.

A Világ Világossága

Az önmagamra való figyelem fókuszálása megnyitotta az elmém, és egy teljesen új világba léptem be. 

A Tudat teremtő erejét (tudatosság) a kvantummechanikai kutatások igazolták

Alap spirituális törvény, hogy minden energia, minden adott frekvencián rezeg. Ez ma már nem hókuszpókusz, hanem az 1950-es évek tudományos kutatása alapján tények.
Tehát, ha minden energia, és minden hullám, és valami csak akkor vesz fel anyagi szerkezetet, ha nézzük, kérdezem én:

Ki a felelős  és ki teremti, a  teremtett valóságot?

Aki figyelmet ad, egy adott belső képnek, ő teremti a teremtett valóságát. Azaz te, és azzal teremted, amire figyelsz, hiszen abba teszel figyelem, gondolati, érzelmi és akár cselekvési (mozgási) energiát is.

Te vagy, aki teremti a valóságodat

Ha nem vagy boldog abban az életedben, amit élsz, mivel ezt is te teremtetted, jogodban áll változtatni rajta.
Minden lehetőséged meg van ahhoz, hogy radikális pozitív változást hozz létre. Ehhez az eszköz az önismeret. Hiszen csak a kvantumvilágban (belül) történő változás eredményezi a makro (kívül, 3D) világban tapasztalható változást.

Tehát ahogy vagy, aki vagy, amilyen vagy, amit hiszel, gondolsz, érzel, mondasz, teszel, alakítja, teremti a belső és külső világodat.

Itt az ideje felelősséget vállalnod azért, hogy teremtője vagy valóságodnak. És nem áldozata.

Tehát most, ebben a pillanatban: lehetőséged van letenni a karmáidat, önkorlátozó hiedelmeidet, hamis személyiségeidet, hogy Tudatos Teremtőként, ( tudatosság) felelősséget vállalva menj tovább a boldogság, szabadság felé.

Új utak nyílnak meg előtted

És most ha lehatolsz hamis hitrendszered legmélyére, szembenézel hazugságokkal, felismerheted végre ki nem vagy. És ez óriási felszabadulást fog hozni és sok-sok felismerést, és megértést az életedről, önmagadról.

Mind azt, amit eddig tanultál a valódi önismeret útján, itt az idő gyakorlatba ültetni. Hiszen valódi személyiségeddel, új célokat, új vágyakat, új küldetéseket tudsz megfogalmazni.

Az elengedés, a radikális változás, az önismeret egy folyamat, és nem egyik pillanatra a másikra történik meg. Ám vannak időpillanatok, amikor a legkisebb erőbefektetéssel óriási hatást, eredményt lehet elérni hosszútávon. És most a hosszútávon-t 84 évig értem. Tehát, amit most teszel belül, hatással lesz a következő 84 évedre. Nos igen, a gyermekeidére, a tanítványaid életére is.

A jövődet ebben a pillanatban építed.

 

{ 2019. 11. hét – Önismereti előrejelzés}

Minőségi szintemelkedés – A tisztánlátás által

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

Amire most szükséged lesz, a minőségi szintemelkedéshez

 •  zene, tánc, ének
 • belső belassulás és megtisztulás
 • mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
 • fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
 • találd meg az örömöt és a szeretetet mindenben
 • radikális döntések meghozatala
 • gyors, érzelem mentes elengedés
 • bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

Mi növeli a Tudatosságod?

 • az önszeretet szint növelése
 • felülemelkedni az egón, és fülön csípni az összes érzelmi hatását
 • elfogadni ki is vagy te valójában
 • elfogadni a vágyaidat
 • céltudatos gondolkodás mód
 • erős mentális önfegyelem
 • erős érzelmi önfegyelem
 • erős mentális akarat
 • bátran szembenézni a félelmekkel
 • tudatos jelenlét, azaz a mentális csend kialakítása
 • célirányos cselekvés
 • időtér tervezés és annak betartása

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

A pozitív változás 3 brutálisan egyszerű törvénye ingyenes letölthető könyv. Töltsd le  💡 

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest