Új Élet

Kemény önmunkával, időt, pénzt és energiát nem kímélve új életet teremtettél magadnak.

Látszólag minden kezd egyenesbe jönni: kezdenek lemorzsolódni a negatív emberek, alakul a munkád, és talán a párkapcsolatod is rendeződik így vagy úgy.

Ám hamar rájössz, hogy ez az új élet, amiért olyan sokat tettél, még nagyon sérülékeny és instabil.

A múltból megjelenő negatív emberek (akik talán agresszívek és megfélemlítők), egy-egy váratlan élethelyzet még képesek kibillenteni abból a bizonyos belső középpontodból, azaz a stabilitásodból.

Ilyenkor könnyen azt érezheted, hogy értelmetlen volt ez az egész, és hogy nincs is itt az új életed, csak áltattad magad.

Szerencsére minden rendben van.

Csupán stabilizálnod kell az új életedet, hogy kiállja az élet viharait. Nézzük hogyan csináld…

Miért olyan nehéz az új életedet stabilizálni?

Az önismeret útjának legnagyobb kihívása, amikor az régi programokat elhagyva, megidézve az új, szabad, saját életünk gondolatait, folyamatosan fenn kell tartani a látomást, hogy az új, pozitív jövő képünket tudjuk élni.

Azaz, stabilizálni tudjuk azt, amit akarunk és elengedni, végleg megszabadulni attól, amit nem akarunk.

Ez az elején nagyon fárasztó. És néha igen keserű is tud lenni. Hiszen az eddigi öntudatlan működés, jól bevált szokások, mentek már automatikusan, most pedig újra és újra dönteni, választani kell, hogy ne a régit folytassuk tovább, hanem azt az életet éljük, amit valójában akarunk, az újat.. A saját szabad életünket.

Ki mondta azt, hogy az önismeret könnyű? Mert tuti nem volt magánál!
És valóban az önismeret nem mindig könnyű, ám csak az önismereti fejlődés képes elvezetni minket a boldog életünkhöz.

Mit kapsz most, hogy könnyebb legyen neked?

Most kézhez kapsz olyan eszközöket, technikákat, amik segíteni fognak neked az új életed stabilizálásában.

Azt tudnod érdemes hogy egy sikeres, boldog ember folyamatos változásban van.

Kevés fixáció van benne, hiszen ahogy mélyül az önismerete, folyamatosan változik, és egyre inkább önmaga és egyre nagyobb az önfelvállalása.

Mivel a fejlődés örök, így törekszik nagyon mobilan gondolkozni, és nem csak üdvözli, de ki is kényszeríti a számára kívánatos változást.

Így tudja, hogy a változáson kívül semmi sem örök. Nem ragaszkodik, nem birtokol embereket, szabadon él, és hagyja a másikat is szabadon szárnyalni, önmegvalósítani.
Ezért olyan nehéz egy öntudatlan ember számára a változás, hiszen rengeteget változik ahogy egyre tudatosabb önmagával, a céljaival és az életével is.

A közös célunk, hogy Te a saját életedet tudd élni

Ennek az írásnak az a célja abban fog neked segíteni, hogy megtanítson téged, ne visszaesni a múltadba. Hiszen ez olyan könnyű és megnyugtató enne az ego számára, ha minden olyan lenne, mint a múltban. Mert az már megy neki, azt már tudja jól irányítani.

Hiszen pont ezzel a céllal indultál el az önismeret útján, hogy változásokat változtatásokat idézz elő az életedben, mert nem voltál boldog. Erre mindig emlékeztesd magad, mikor nehézségbe ütközöl. Tudd miért indultál el.

És akkor nézzük azon fontos eszközöket, melyeket megragadva, elérheted az új életed stabilizálását.

Önismereti eszközök, melyek támogatnak téged

Vedd el az ego rémuralmát

Az ego az eddigi hitrendszered összessége. Ezért van szükséged paradigma váltásra, hogy magad mögött hagyd a múlt béli biztonságos programjaidat, a megfelelési kényszereidet, az önkorlátozó hiedelmedet, a kishitűséged, a negatív énképed, az alárendelt szereped, a félelmeid hatalmát.

Meg kell fejlődnöd az ego tudását.

Az ő tudása a múltbéli tapasztalataidra épülnek. Azokból már szokásokat kovácsolt, amik alapján éled az életed. És ezért nem vagy boldog, mert nem a saját életedet éled, hanem az egod védekezési mechanizmusai alapján élsz, döntesz és cselekszel.

Az ego a félelem, így a tudatosságot fejlesztéséhez tisztán látásra van szükséged, hogy egyértelműen láthasd mikor vagy egoban és mikor vagy tiszta tudatosságban.
Nem kell utálnod az egod, mert sok haszna van. De elsősorban meg kell tanulnod neked uralnod őt, hogy ne ő uralja az elmédet.

Tudd, miért jó neked, ha változol

Ezt érdemes egyszerűen megfogalmaznod leírnod és magadnál tartanod.

Figyelj arra hogy a mondatok pozitív hangvételűek, jelen idejűek legyenek.

Írd le miért lesz neked jó, ha változtatsz az életeden. Majd ezt a történetet töltsd fel pozitív érzésekkel, és akár napi szinten olvasd el.

Így tutira nem fogod elfelejteni, miért is indultál el és ez a legnehezebb helyzetekben motiválni és lelkesíteni fog a tovább lépésre. Így már soha többet nem fogsz visszafordulni, nem fogsz visszatérni a régi rossz életedhez.

A figyelmed fókusza mindig önmagadon és a céljaidon legyen.

Az természetes hogy az új, saját életed megteremtése, az új célok megalkotásával kezdődik. Mindenkinek vannak céljaik, csak sajnos félelmeik miatt, még saját maguknak sem merik bevallani.
Figyelj befelé és mindig tartsd a fókuszod a céljaidon.

Hiszen aki nem tudja mit akar, az nem tud lépéseket tenni önmaga felé.

Így nem fogsz tudni letérni az útról és senki sem fog tudni letéríteni a saját utadról.

Gyakorold az új gondolkodás módod

A céltudatos gondolkodás mód alapján tud megteremteni és stabilizálni legkönnyebben az új életed.
Legyenek céljaid. Dönts mindig úgy, hogy a döntésed előre fele vigyenek a céljaid felé.

És ami nagyon-nagyon fontos, mindig összhangban cselekedj a céljaiddal, döntéseiddel. Nem ér csalni halogatni, kimagyarázni, miért nem a dolgodat teszed. Oké?

Ha olyan éltet akarsz, amilyen még nem volt olyanokat kell cselekedned amiket eddig nem Ez azt is jelenti, hogy szembe kell nézned egy pr félelmeddel, és akkor is szükséges lesz cselekedned, ha nagyon félsz.

Pontosan ezért kell neked támogató közeg. Mert nélkülük nem fogod tudni meglépni a legfélelmetesebb lépéseket.

Tehát: Cél-Döntés-Cselekvés hármasa adja a céltudatos gondolkodás mód alapját.

Dobd ki a szemetet

Az otthonodból heti szinten viszi el a kukásautó a szemetet. És ez jó érzés, mikor nincs szemét a lakásban. Így kell hozzáállnod önmagadhoz is. Az évek folyamán rengeteg szemetet halmoztál, gondolati, érzelmi, fizikai és spirituális szinten is.

Vizsgáld meg, hogy az új életedhez mi az, ami már nem kell, nem szolgálja az új céljaidat, és csak viszi feleslegesen az energiádat.
Ez igaz a hamis barátokat is, akik nem támogató közegeid, hanem visszahúznak, meg akarják mondani, hogy dönts, hogy élj, mi a jó neked, és degradálnak, ha új ötleteid vannak.

Bántanak, ha nem úgy gondolkozol, ahogy ők. Dobd ki azon ismerőseidet is, akikkel csak panaszkodni jártok össze.
A legfontosabb hogy minden szinten tiszta legyél, így ha tényleg új életet akarsz kezdeni, nem engedheted meg magadnak, hogy bárki lehúzza az energia szinted amiért olyan sokat dolgozol minden nap. Te felépíted, ők lerombolják. Így nem lehet haladni.

Bűntudat és lelkiismeret furdalás nélkül, kommunikáld ki, ha valami nem tetszik, mondj bátran nemet, és állj ki magadért.

Amit hagyj abba

És ezt tényleg csak emlékeztetőül, felsorolás szintjén.

Hiszen pontosan tudod, ismered ezeket, de jó, ha valaki emlékeztet rá, mikor lent van az energia szinted:

Mit gondolok most rólad?

Amit te:
“ezt már kipróbáltam, nem sikerült”
“csinálom, nyomom és nem jön a siker”
“ez mind tök jó, de hogyan”

Én tényleg azt gondolom, hogy sokkal jobban vágysz az új életedre, mint azt be mernéd magadnak vallani.
És talán már éled is az új életed, csak engedd eg magadnak, hogy lásd is meg.

Kívánok neked sok sikert és boldogságot az új, saját életed stabilizálásában.

Hogyan engedd el a múltad és békélj meg vele?

Mivel ez egy több lépéses folyamat, videóban kapsz segítséget ehhez. 100%-osan ingyen.

Kérd a Múltrendező Minitréninget most.

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest