BENNED IS FELTÖRNEK NÉHA 
ILYEN ÉRZÉSEK, GONDOLATOK?

GONDOLD VÉGIG.....

Nem lenne csodálatos, ha végre kiegyensúlyozott életet élhetnél?
Nem lenne csodálatos, ha végre nyugodt életed lehetne?
Nem lenne csodálatos, ha a napjaidat nem a bús komorság töltené ki, hanem izgalmas és boldog életed lenne?
Nem lenne csodálatos, ha sikeres lehetnél, abban, amit szeretsz?
Nem lenne csodálatos, ha minden problémádat könnyedén meg tudnád oldani?
Nem lenne csodálatos, ha az emberi kapcsolataid, a pénzáramlásod, és a hivatásod gördülékeny és fantasztikus érzésekkel töltenének el?
Nem lenne végre csodálatos, ha megismernéd önmagad és a saját életedet élhetnéd?

NEM LENNE CSODÁLATOS HA VÉGRE TISZTÁN LÁTNÁD A SAJÁT ÉLETEDET?

AZ ANTARES ÖNISMERETI TRÉNING
MEGOLDÁS NEKED HA...

● Érzed, valamit lépned kell, de nem tudod merre indulj!
● Tudod, valamit tenned kell, mert a dolgok, így már nem mehetnek tovább!
● Hatásos megoldásra van szükséged és nem egy újabb technikára!
● Olyan megoldást akarsz, amit egyedül is képes vagy alkalmazni!

MIBEN MÁS AZ ANTARES ,
MINT A TÖBBI ÖNISMERETI TRÉNING?

EGY RÉSZTVEVŐ MEGLEPŐ GONDOLATAI...

"Mitől különleges az Antares? Mit ad valójában?
  1. Az Antares BOGI személyétől különleges. Aki elfogadja a segítségét, elkezd a valódi önismeret útján járni. Közben folyamatosan érezheti Bogi figyelmét, szeretetét, jelenlétét. A következetes, s egyben teljesen egyéni bánásmód és a személyre szabott feladatok azt eredményezik, hogy a résztvevők egyéni fejlődési utat járnak be. Saját belső világukat, saját mélyebb rétegeiket, legbensőbb ÖNMAGUKAT ismer(het)ik meg. Ezen az úton Bogi mindvégig kíséri a csoport tagjait, fogja a kezüket.
Bogi szenvedélyesen szereti azt, amit csinál. S ha a csoporttagokban akár egy kis szikrát is talál, mindent megtesz, hogy lelkükben ez a kis szikra lángra lobbanjon.
  1. A SZEMÉLYES FEJLŐDÉS az, ami miatt különleges ez a „képzés”. Olyan őszinte szembenézések vannak ÖNMAGUNKKAL, s ennek hatására olyan mélységek és magasságok megtapasztalása történik meg, hogy a fejlődés érezhető, látható, már-már kézzel fogható.
     
  2. Egy Antares csoportban kezdettől fogva nagy a KÖZÖSSÉG összetartó ereje. TÁMOGATÓ KÖZEG. Ez már önmagában különleges és sokat ad a tagoknak. Az őszinteség, a kölcsönös bizalom és elfogadás légköre, a társak küzdelmének megtapasztalása minden résztvevőt erősít, tapasztalatokkal gazdagít.
Nehéz megfogalmaznom, mit ad valójában az Antares. Nehéz átadni azokat az élményeket, érzéseket, érzelmi hullámvasutakat, amelyeket átéltem az elmúlt 1 év során. Megváltoztam és az emberi kapcsolataim is megváltoztak. Fejlődtem életem minden területén. A változásokra úgy tekintek, mint egy hegymászó egy hatalmas hegycsúcs tetején. Érzem és élvezem az elért eredményt, a mögötte lévő munkát. Tudom, ez nem a végső cél. Vannak még magasabb hegyek és van erőm, hitem, hogy megmásszam őket, hogy haladjak az úton.
 
A lényeg: életem egyik legjobb döntése, hogy Antaresre járok, hálás vagyok, hogy bátor utazóként együtt jár(hat)juk ezt az utat.
Köszönöm" - Cserháti Andrea