Sorsfordító Önismeret

az őszi napéjegyenlőség és a téli napforduló közötti időszakban

Elindulni nehéz, amíg el nem indulsz

Amit most olvasol, nehezen került a papírra. Majd kiugrok a bőrömből. Mintha nem akart volna az információ kiáramolni belőlem. Jelentőség teljes időszak következik, és mintha a szavak csak elvenné erejét a csodának, amit át akarok adni. Próbálom majd nyomatékosítani, amire érdemes lesz figyelned.

Intenzív, aktív, esemény dús időszak jön, és csak és kizárólag rajtad múlik hogy milyen minőségben éled meg. Átoknak vagy áldásnak fogod látni és tapasztalni az eseményeket Tiszta izgiiiiii 🙂

Fontos időszak következik azok életében, akik mélyen foglalkoznak önismerettel. Itt az idő. Most történik meg, amiért oly sokat dolgoztál.

Összességében 9 éve ezért dolgozunk, így már nagyon nagyon várom, hogy megtörténjen.

Nem a céljaid megvalósulásáról beszélek, hiszen az folyamatosan történik, és fog történni mindig, amíg meg nem szakítod a fejlődésed.. Arra gondolj, amit az önismeretben tanultál tőlem. Arra a mély vágyra ami hajt és űz előre a fejlődés útján. Amit talán sem megfogalmazni sem megérteni nem tudtál eddig. Most megtörténik.

Önismereted egy most még elképzelhetetlen mélységbe ér majd, mely magasságát most még ép ésszel fel sem lehet fogni.

Mindent elmondok, és minden lépést átbeszélünk, hogy készülj fel és mit tegyél, hogy ne szalaszd majd el ezt a különleges és ritka lehetőséget.

Oly régen vártunk már e csodákra. Oly sokat dolgoztunk értük, mentünk szembe a félelmeinkkel, és most végre itt vannak.

Őszi csodák jönnek

Burkolózunk be, húzódunk vissza a belső térbe, ahogy jön az ősz, a tél, és húzódunk be a lakásba a kertből. A fürdőruhát lecseréljük téli kabátra, kesztyűre, és védjük magunkat. A nap még süt, de már érezni lehet a messzi távolból beköszönő hideg szellő érintését.

Csendesedés, révület, elbambulás egyre gyakrabban fordul elő. A világok határai elmosódnak, és csak döntésed által tudod majd meghatározni mi a valóság, mi valóságos.

A tisztulás folyamatos, és minden szinten történik. Vad lovak erejével törnek fel a tudatalattiból az elengedésre váró képek, érzések, történetek. Eljött az ideje a vágtának. Ami konkrétan azt jelenti, hogy menj bele jobban azokba a szituációkba, melyektől „irtóztál eddig”. Kezdeményezz, légy bátor, és menj előre. Vissza kettő padlógáz: teremts bentről, teremts szívből.

Válassz világot, gondolatot, érzést, gondolkodás módot, látás módot, életet, kapcsolatokat. Az életből kb 4% vagy képes felfogni. 96% marad a tudatalattinak. És ez így van jól.

 

Az ősz minden évben különlegességeket tartogat nekünk. És idén az őszi energiák egészen a téli napfordulóig fognak tartani. Ebből is láthatod, hogy hosszúra nyúló csodák betakarítása vár rád.

És ez most mindenkinek jó hír. Mert vágyaid, céljaid megvalósulnak. Ha nem állsz az útjukba és teszed a dolgod.

Mielőtt belemennék a Csodák felsorolásába és megidézésük módjába, szeretném ha közös nevezőre jutnánk abban, mit értünk mi az OtthonFánál spiritualitásnak.

Befelé figyelő fókuszált csendes figyelem, mely a tisztán látásnak köszönhetően, szabad akaratából hozott döntések által, megengedi, hogy saját tudatos döntései az univerzummal összhangban megvalósuljanak, így szolgálva önmaga és a világ fejlődését. Magas önfegyelemmel uralja életét, céltudatos, megbocsátó, szabad gondolkodású magatartás.

Nem spiritualitás az ezoterikus eszközök és technikák használatának ismerete. A spiritualitás önfegyelem, mely felszabadítja a lelket a mentális és érzelmi test folytonos harcától. Békés elmét, békés szívet élő ember jelent.

Mit jelentenek a Csodák?

A csodák az ember által teremtett lehetőségek megvalósulásai.

Nagyon fontos, ha csak túlspirized, vagy túlracionalizálod a történéseket, annyira nem lesz finom.

Szeptember 20-tól új kört kezdünk. Ami itt az OtthonFában azt jelenti, a mentális-érzelmi-fizikai-spirituális intelligencia párhuzamos és egymást támogató fejlesztése elért egy pontot, és új fejlődési pályára lépünk.

A mentális és fizikai intelligencia fejlesztése által új ajtók nyíltak meg a szellemi térben. Máshogy gondolkozol, más a fontos. Új lehetőségek, új ötletek találnak rád. Nézz csak körül. Minden megváltozott.


Amit ezekben a blogbejegzésekben leírtam, megtörtént és folyamatban van(olvasd el újra):
>>> https://otthonfa.hu/teljes-valtozas/
>>> https://otthonfa.hu/add-meg-magad-szivednek/

Hiszen semmi sem kezdődik és semmi sem végződik. Mindig folyamatban vagy. Mindig felfelé a spirálon, mindig egy új pályán, egy új kalandban egy új küldetésben.

Játékos időszak van. Játék a valósággal és az illúziókkal. Játék az Erőddel. Minden és mindenki akiben hiszel, minden támogatását magadénak tudhatod.

Sorsfordító Önismeret az őszi napéjegyenlőség és a téli napforduló közötti időszakban.

Szeptember 21-től December 21-ig új küldetést kapsz.

Küldetésed célja: SzívErőTérTudatosság felébresztése  és stabilizálása önmagadban.

Mit jelent a SzívErőTérTudatosság?

A benned és mindenben jelenlevő 5-dik elem erejével, a szeretet erejével létrehozott tudatos mező, mely körbe vesz téged. Növeszteni az önszereteted gerjesztésével tudod. Teredbe (meződbe) lépő emberekben (ha a szabad akaratuk is ezt kívánja) segíted gerjeszteni az önszeretetüket, hogy ők is még nagyobb mezőt tudjanak létrehozni.

Miért szükségszerű, hogy ez felébredjen benned?

Ha a tisztán akarod látni az életcélod, hogy mi a dolgod, merre fele indulj el, mi a szolgálatod, ki az igazi számodra, mi a felelősséged az emberiség életében, akkor ez a mező előbb- utóbb utol fog érni téged is. Ha tudatosan készíted fel magad a befogadására sokkal könnyebb dolgod lesz. Ha ellenállsz neki, akkor meg szenvedni fogsz az árnyék világban.

Az önismereti fejlődés szükségszerű. Nem tudod kikerülni. Csak ha elsüllyedsz a néma világ tv-s világában.

Hogyan építheted fel magadban (hogyan juthatsz el magadban ehhez az erőhöz)?

Ezeket mind végig vettük idén. Ha lemaradtál a tanításokról akkor a blogon mindent megtalálsz. Ha heti, napi előrejelzésekre, iránymutatásokra, megoldásokra vágysz, akkor ajánlom az OtthonFa Clubot Neked.

  • Radikális döntések
  • Megbocsátás
  • Önbizalom
  • Önmagadba vetett hit
  • Fókuszált figyelem
  • Önuralom
  • Tudatos jelenlét
  • Kitartás
  • Önszeretet gerjesztése és kiárasztása

Bölcs Uralkodó vagy

Ha képes vagy uralni a gondolataidat, képes leszel uralni az életedet. A tudatos teremtés legfontosabb része az önfegyelem. Koncentrált figyelem nélkül csak káoszt és szenvedést lehet teremteni.

OtthonFás Őszi Program sorozat, ami segíti és támogatja minél magasabb szintű fejlődésed céljaid érdekében, össze fogja foglalni mind azt, amire szükséged van a tovább lépéshez.

Felesleges duma, hamis varázslatok és mellébeszélés nélkül.

Tréningek, amiket érdemes megvásárolnod

Önszeretet tréning    Hogyan teremtsd meg az alapjait egy olyan életnek, ahol önszeretetben és tele önbizalommal éled a boldog mindennapjaidat?

Tudatos Spiritualitás tréning A magas önbizalommal rendelkező, határozott Belső Mágus megidézése és felébresztése

Összegzés

Ha egy szóban akarnám kifejezni mi is vár rád, akkor azt mondanám A KAPCSOLAT.

Kapcsolat a szíveddel, az erőddel, az esszenciáddal, a tudatosságoddal, a szellemeddel, a pároddal, a gyerekeddel, a barátaiddal, és minden emberi testvér lényeddel.

A legfontosabb kapcsolatot mégis befele indulva találod meg.

Itt az idő. A belépési ponton állsz. Lépj be és láss!

U.i:
Ne felejtsd el megnézni: 

OtthonFás Őszi Program sorozatot, ami segíti és támogatja minél magasabb szintű fejlődésed céljaid érdekében, össze fogja foglalni mind azt, amire szükséged van a tovább lépéshez.

Ha heti, napi előrejelzésekre, iránymutatásokra, megoldásokra vágysz, akkor ajánlom az OtthonFa Clubot Neked.

Kattints az ingyenes értesítőért!