2018 a Sorsfordítás éve lesz

A Nagy Önismereti Előrejelzés 2018-ra

Hogy honnan tudom, és mit jelent ez, az máris egyértelmű lesz számodra is.

Ez talán a legalaposabb gyakorlati Önismereti Előrejelzés 2018-ra. 
Fald fel az írást, nézd meg a videókat, és oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Hajrá!

Az év, amire izgatottan vártunk?

Én annyira vártam már ezt az évet, hogy majd kiugrok a bőrömből. Juhuuuuuuuuuuu ?  

2015 óta tudatosan, és következetesen készülök erre az évre, és szerintem mind én, mind az OtthonFa közössége felkészültünk.A változás a te életedben is berobban 2018-ban - Önismereti Előrejelzés 2018

És bár 100%-osan sosem lehet felkészülni, de tudásban, akaratban, cselekvésben, önszeretetben, kitartásban, és -ami mindennél fontosabb- önismeretben, nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt 3 évben.

Ha csak most csatlakozol, akkor is szuper hírem van, hiszen minden tudást megtalálsz az OtthonFában, ami ahhoz szükséges, hogy 2018 szuper sorsfordító éved legyen. És az is lesz!

Ami szinte biztos, hogy a változás mindenki életébe be fog robbanni. Így kár ellene harcolni.

Ami sokkal jobb, és boldogabb életet fog hozni az az, ha nem ellenállsz a változásnak, hanem meglovagolod ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és minden tudásod beveted, hogy a sorsfordítás a lehető legcsodálatosabban, leggördülékenyebben menjen végbe nálad is.

[su_highlight background=”#fffac3″ color=”#100d0d”]TIPP:[/su_highlight] Javaslom töltsd le A Pozitív Változás 3 Brutálisan Egyszerű Törvénye ebook-ot (ez teljesen ingyenes), mert remek alapozó anyag a pozitív változásod beindításához.

A Pozitív Változás 3 Brutálisan Egyszerű Törvénye INGYENES ebookRengeteg támogatás érkezik majd szuper lehetőségek formájában, amihez a tudásodat kell csak alkalmazni.

Az önismereti fejlődés mindenképp megadja azt a stabil alapot, hogy a változás felemelő legyen a számodra is.

Először nézzünk egy rövid, lényegre törő összefoglalót arról, milyen ajándékokat hoz 2018, majd utána eszközöket és ötleteket is adok, hogy könnyebbé tegyem neked a felkészülést.

Indulhatunk?

Juhuuuuuuuuuuu, akkor Gyerünk tovább ? 

 

Hogyan készült ez a gyakorlatias önismereti előrejelzés 2018-ról?

Ez az előrejelzés közel 600 órányi Önismereti Skype Konzultáció tapasztalatai, és bő 10 évnyi önismereti önfejlesztés gyakorlata alapján készült. Tehát joggal nevezhetjük hitelesnek. Hiszen a való életen alapszik, nem könyből tanult elméleteken.

Ezzel együtt az előrejelzéseket több szakemberrel konzultálva alkotom meg minden évben, így idén is. 

Azért lesz szuperhasznos számodra ez a 2018-as Így az életünk stabil alapokra épül, tudjuk honnan jöttünk, hol vagyunk most, hova tartunk és ez fontos a tudatosságunk fejlesztése miatt.

Nézzük akkor sorban. ? 

Hogyan hozd ki a legtöbbet 2018-ból?

1. Mentális és lelki erők összehangolása

Előrejelzés - ez kell az életfeladatodhoz 2018-banEz annyit jelent, hogy megfelelő mentális önfegyelemmel tudjuk a felszínre hozni a lelkünkben szunnyadó belső erőket.

Ezekre azért lesz szükségünk, mert erős késztetést érzünk az életfeladat beindításához, rejtett képességeink felszínre hozásához.

Ahhoz, hogy bőségesen meg tudj élni az életfeladatodból, erős mentális hozzáállás kell majd.

 

2. Az alkotó művész kiengedése

A céltudatos gondolkodás fogja segíteni az örömben élő alkotó művész előretörését benned.

Mintha újra felszabadult gyermek lennél, aki nyári szüneten van.

Régebbi korokban a művész, mindig szenvedése által tudott kreatív lenni. Ma egyre jobban előretör az öröm művészet.

És 2018-ban ez ki fog csúcsosodni. Ahhoz, hogy ki tudj teljesedni szabad utat kell majd engedned a benned élő művésznek.

[su_highlight background=”#fffac3″ color=”#100d0d”]TIPP:[/su_highlight] Az Önismereti Tervező Fejlesztő Füzetek is a művész kibontakozását segítik, ezért is megy velünk sokkal könnyebben a tervezés, mint a tradicionális céltervezőkkel. Ezeket a tervezőfüzeteket az Önismereti Évindító Nap résztvevői ajándékba kapják.

Ajándék Tervezőfüzetek 2018-ra - Előrejelzés 2018Legyen az bármilyen tevékenység (zene, tánc, képzőművészet, vagy egyéb spirituális, biznisz tevékenység) a cél az, hogy bármit is csinálj, azt művészien csináld. És ez azt jelenti, hogy minden tevékenységed feltöltő hatású lesz.

Légy művész a 2018-as kiteljesedésedhezA mai kor művészei már nem meg nem értett művészek. És nem szenvedésből alkotnak.

Hiszen magas mentális-érzelmi intelligenciával képesek alkalmazni a célzott kreativitás, ami garantálja nekik, hogy bőségesen megéljenek abból a tevékenységből, amit szenvedélyes szerelemmel szeretnek csinálni.

Az alkotó művész a kreatív intelligencia által tud alkotni. Ha nincs biztonságban, és súlyos gondok nyomják a vállát, nem tud előbújni.

Mindenképpen meg kell tanulnunk lazán, játékosan, szeretettel célokat kitűzni, és azokat sikeresen megvalósítani. Jól kell teremteni a pénzt, és jól is kell közben érezni magad.

Ok, nem minden cél fog megvalósulni, hiszen út közben úgyis változik minden. Ám az irányt és a beállítottságot a célok adják meg.

És célok nélkül elveszünk és csak sodródunk.

3. Emberi kapcsolatok rendbetétele

2018 ban az emberi kapcsolatokon belül nagyon fontos szerepet kap a kommunikáció. Minden kapcsolatodat (családi, párkapcsolati, gyermek, munkatárs, barát) folyamatosan górcső alá helyezi 2018, így nagyon fontos lesz elsajátítani az asszertív és a tiszta kommunikációt.

Aki mindig mindent személyes sértésnek vesz és alacsony önbecsüléssel, önbizalommal, önszeretet szinttel rendelkezik a harc éve lesz 2018.Szeretet alapú kapcsolatokkal boldogabb 2018

No de nem nekünk. Juhuuuuuuuuuu! Hiszen a mély önismeret és a folyamatos önfejlesztés (nem csak úgy immel-ámmal) garantálja ezen tulajdonságok magas szintű megélését.

Veszekedések helyett megegyezések lesznek, harcok helyett béke lesz, ha valaki magas szinten űzi a kommunikációt.

Az őszinte, mély szerelem is beköszönt 2018-ban. És a boldog párkapcsolat megteremtéséhez nem kell feladnod az egyéni céljaidat és vágyaidat, sőt!

Ha szeretetre épülnek az emberi kapcsolataid, magasabb szintre emelkednek és boldogabb éved lesz.

És lesznek olyanok is, akikkel inkább megegyeztek majd abban, hogy felszabadítjátok egymás jövőjét és békében elválnak majd útjaitok.

Mind a két eset, hatalmas felszabadulást és szabadságot fog neked hozni. Hatalmas terheket teszel majd le, és az élet minden pillanatát a jelenben fogod megélni, örömben és szabadon.

Úristen, ez annyira fantasztikus lesz! ? 

4. Új irányok, új célok kitűzése

Hogyan csináld?

Ideális esetben ott leszel velünk az Önismereti Évindító Napon, és 4 tervezőfüzetet kapsz, amelyekkel játszi könnyedséggel tervezhetsz jó célokat, gyomorgörcs nélkül.

Egyszerűsített tervező 2018Ha viszont megelégszel valami nagyon-nagyon egyszerűvel, akkor arra tökéletes ez az ingyenes, egyszerűsített 2018-as tervező.

Ne becsüld alá az egyszerűségét.

Mert nagy ereje van a tervezett és leírt „menetrendnek”.

Kattints és töltsd le az egyszerűsített tervezőt (nem kell hozzá regisztráció, csak kattintasz és töltöd).

2018 ban az egész eddigi életed meg fog kérdőjeleződni, hogy vajon a saját életedet éled-e, vagy egy olyan életet élsz, amit mások elvárnak tőled.

 

Mindenképpen döntéshelyzetbe fogod találni magad, hogy merre vedd tovább az irányt. Ez konfrontációkat fog szülni.Légy hűséges magadhoz 2018-ban

Ezért lesz fontos, hogy fogadj hűséget magadnak, és soha ne okozz csalódást saját magad számára.

2018-ban (és a következő két évben) fontos lesz a fizikai biztonság megteremtése. Ez kinek mit jelent, de az biztos, hogy mind anyagi, mind párkapcsolati szempontból ez határozott döntéseket fog hozni.

Rengeteg erőt és lehetőséget fogsz kapni, hogy ki tudj állni magadért, és a vágyaid megvalósítása mellett.

5. Erőid kézbentartása

2017 őszi napforduló óta gyakorló pályán vagyunk. Meg kellett tanulnunk erőinket, gondolatainkat, érzéseinket kézben tartani és uralni.

Nem elfojtani, hanem célzott kreativitással felhasználni, céljaink megvalósításának érdekében.

Ez lehetőséget adott, hogy 2018-ban gyerekjáték legyen az erőinkkel bánni, és ne magunk ellen használjuk fel rombolásra, hanem értéket teremtsünk, szolgálatba állítsuk őket saját magunk és embertársaink érdekébe.

Előrejelzés 2018-ra - Urald az erődAz önismeretet ezért is imádom, hiszen csak ez ad lehetőséget arra, hogy felszínre hozzuk „titkos kódjainkat”, eljussunk azon felismerésig, hogy mi a dolgunk, mi okoz örömet, milyen párkapcsolatra, pénzcsinálási lehetőségre vágyunk igazából.

A belső igazság rejtve van, amíg valaki nem mer szembenézni az árnyékokkal odalent, és nem tanulja meg őket uralni. Hát ezért volt nehéz 2017 ősze december 20-ig a téli napfordulóig.

Most 2018 március 20-ig előkészítés történik. Célok kitűzése, és önfejlesztés. Hogy a tavaszi napforduló alkalmával, egy új kört kezdve, meg tudjuk valósítani a sorsfordítást. Amit már igazából el is kezdtünk.

 

6. Szeretet magas szinten

És a legcsodálatosabb ajándék, amit 2018 hoz el, a szeretet magas minőségű megélése. Ha valaki alacsony minőségben éli meg a szeretet, akkor neki érzelmi hullámvasút lesz az egész év, de leginkább 2018 második fele és 2019 első fele.

És ahogy azt biztosan te is tudod, az őszinte szeretet önmagunk szeretetével kezdődik.
Mert csak annyira vagyunk képesek szeretni másokat, amennyire képesek vagyunk szeretni önmagunkat.

[su_highlight background=”#fffac3″ color=”#100d0d”]TIPP:[/su_highlight] A te önszeretet szinted átlagon felüli? Teszteld ingyen!

Önszeretet Teszt Ingyen - Otthonfa ÖnismeretA szeretet alacsony szintű megélése jelenti az őszintétlenséget, az elvárásokat, a minősítéseket, feltételhez kötöttséget, a torzult szeretet nyelveket, a hatalmi drámákat, az érzelmi zsarolásokat, a kontrollt, az irányítást, a bűntudatkeltést.

A hízelkedő, nyájaskodó álkedveskedő kommunikáció is ide tartozik. És a zakkant spiri hozzáállás is.

Ha valaki így él, azt fogja érezni, hogy az egész világ ellene van. És harcolni fog 3 éven keresztül. Mert nem tett erőfeszítést, hogy fejlessze magát, és ez most visszafog ütni.

Akinek alacsony az önbecsülése, önbizalma, önszeretet szintje, nem tud megbocsátani, ő a szeretet alacsony szintjén él.

Aki viszont mélyebb szinten foglalkozik önismerettel (a mélyebb azt jelenti, hogy bátran szembenéz mindennel, ami odabent van és vállalja érte a felelősséget), neki felfele szárnyalást hoz 2018.

A szeretet magas szintje azt jelenti, hogy önszeretetben vagyok, elfogadom magam, megbocsátottam magamnak, elengedtem az önkorlátozó hiedelmeimet, szeretem magam, és hálás vagyok magamnak. Nem okozok magamnak csalódást, nem vagyok önámításban, hanem életem minden pillanatáért 100%-os felelősséget vállalok.

Ha ez most egy kicsit tehernek érzed, akkor máris tudod, mivel kell kezdened (folytatnod) az önismereti fejlesztésed: az önszeretet szinted növelésével.

2018-as előrejelzés - a valódi szeretetHiszen aki nem szereti magát, üres bent, vagy tele van negatív gondolatokkal. És csak ezt tudja átadni megfelelési kényszerek formájában, amiből elvárások és hazug, sumák emberi kapcsolatok születnek.

A szeretetről le fog hullani (végre!) a hamis máz, és mindenkinek lehetősége lesz megtapasztalni, milyen csoda az, amikor olyannak szeretik, amilyen ő valójában, és nem kell erőfeszítéseket tennie azért, hogy szeressék.

Hiszen az önfelvállalás eredményezi az őszinte emberi kapcsolatokat.

És az asszertív kommunikáció teszi stabillá.

Remélem, átjön menyire csoda év lesz 2018.

Lesz dolgunk bőven, magunkkal, szeretteinkkel, a világunkkal, ám ami nagyon fontos, nem vagyunk egyedül, és így együtt mindenre képesek vagyunk.

Ha a beállítottságod pozitív és képes vagy gyermeki lelkesedéssel örülni és hálát mondani az apró dolgoknak is, szárnyalni fogsz. És néha nagyon fáradtan is, menni fogsz tovább, mert hajtani fog a szerelmes szenvedély. ? 

 

Hogyan könnyítsd meg a Sorsfordításodat?

És hogyan teremtsd meg az eddigi -talán- legjobb évedet 2018-ban?

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Amint olvastad is, nem feltétlenül lesz könnyű év 2018, ám közösen a lehető legjobbat fogjuk kihozni belőle. Ahogy tettük ezt 2017-ben is.

Én azon leszek, hogy minden tudásommal és szeretetemmel támogassalak és popsin rúgjalak, ha megállnál.

Nézzük sorban, milyen képességeid érdemes fejlesztened 2018-ban.

  1. céltudatos gondolkodás kialakítása
  2. önszeretet szint növelés, megbocsátás
  3. asszertív kommunikáció fejlesztése
  4. mentor, kontroll csoport, támogató közösség jelenléte
  5. alkotó művész szabaddá tétele
  6. fizikai test megtisztítása, megerősítése

Mindegyiket párhuzamosan fejleszd, pici apró lépésenként, így tudod stabilizálni a belső tartásodat. Ehhez érdemes leírni most hol tartasz, és segítséget kérni, ha elakadnál.

Az Évindítóhoz tartozó tervező-fejlesztő füzeteket a 2018-as év dinamikájára írtam meg, így azok rengeteget fognak segíteni neked.

A fenti 6 területet fogjuk fejleszteni jövőre, azzal a céllal, hogy meg tud élni a Művészt, akinek a legfontosabb művészeti alkotása saját maga. Ez segít majd abban, hogy tisztán lásd önmagad, a rejtett képességeidet, és azokra önfelvállaló vállalkozást tudj létre hozni.

A fő célunk a mentális és spirituális intelligencia harmóniába hozása lesz, megtámogatva az érzelmi és fizikai intelligenciával, hogy stabil alapokra épülve tudj szabadon szárnyalni.

[/bts_restricted_content]

Az OtthoFa Club Facebook Csoport (ami a Club Előfizetők számára ingyenes) remek felület arra, hogy kérdezz. És kérdezz bátran, mert így tudsz a leginkább fejlődni.

Mi, az OtthonFa csapat azon leszünk, hogy 100%-osan ki tudd bontakoztatni önmagad. ? 

Csodás ajándékokkal teli 2018-as évet kívánunk neked! ? 

Személyes ajánlásaim a 2018-as éves felkészülésedhez és önfejlesztésedhez:

Ingyenes, 33 napos Önismereti Kihívás

Amikor ezeket a sorokat írom, már 6.337-en kezdték el a Facebook Messengerben zajló kihívást.
Ha tehetném, kötelezővé tenném számodra, mert hatalmas lendületet adhat az életednek.

Ebben a Facebook posztban találsz meg róla minden részletet az ingyenes önismereti kihívásról.

Az „új TV csatornád: Önismereti 33 adások

Hétfőnként, este 19 órától izgalmas önismereti élő adást tartok a Facebook-on. Minden alkalommal gyakorlati segítséget kapsz egy-egy problémára…varázslatok és mellébeszélés nélkül.

A mára már több, mint negyven önismereti adás videófelvételét visszanézheted, letöltheted MP3-ban, vagy akár olvashatod is, mert legépeltetjük.

OtthonFa Önismereti Club – Amit az igazi önfejlesztők imádnak

Az életed legjöbb döntése lesz, ha csatlakozol az előfizetői Clubhoz. És ezt nem csak én mondom, hanem a Club Tagok is.

Annyi értéket kapsz a Clubban, amit nehéz lenne itt felsorolni, viszont ezen az oldalon megtalálod.

IV. Önismereti Évindító Nap – Gyomorgörcs nélküli célkitűzés, és kirobbanóan jó hangulat

Tűzz ki jó és felszabadító célokat gyomorgörcs nélkül, és valósítsd meg őket brutálisan könnyedén.

 

Kattints az ingyenes értesítőért!