Már járod egy ideje a valódi önismeret útját, most mégis rosszul érzed magad?

Nem látod hogyan tovább? Nem tudod mi a következő lépés?


Szeretettel köszöntelek!
Kárpáti Boglárka vagyok, az önismereten alapuló problémakezelés specialistája.
A jelenlegi energiák tükrében valószínűsíthető, hogy eléggé furcsán érzed magad. Érzelmi hullámvasúton ülünk és hirtelen azt sem tudjuk, hogyan tovább, mi a következő lépés a valódi önismeret útján.

Az én történetem, a Te következő lépésed

Egy saját történetet szeretnék veled megosztani, amely abban fog neked segítséget adni, hogy mi legyen A KÖVETKEZŐ LÉPÉS az életedben. Hogy hogyan gyere ki ebből a zűrzavaros időszakból, ebből az érzelmi káoszból, amelyben most jelenleg vagyunk.

Amikor már egy jó pár éve jártam a valódi önismeret útját, akkor robbant be az életembe az az érzés – az önfelvállalásnak köszönhetően – hogy végtelenül egyedül vagyok. S ez az egyedüllét, ez az állapot – amit annak köszönhettem, hogy jártam a valódi önismeret útját és egyre inkább megismerkedtem saját magammal – teljesen elszigetelt és elzárt az akkori közegemtől. Azoktól az emberektől, akikkel addig éltem az életemet, a barátokkal, a családokkal. Azt éreztem, hogy nem értenek meg, hogy nem ugyanarról beszélünk, hogyha beszélgetünk. Hogy nem értik, nem támogatják azokat a törekvéseimet, ami felé engem egy belső erő, egy belső késztetés hajt.

„Egyedül vagyok!”

Azt éreztem, hogy végtelenül egyedül vagyok. És ennek eredményeképpen teljesen bezárkóztam. Az önfelvállalás szakaszában megtörténik az az érzés, amikor azzal szembesülünk, hogy a szeretteink – vagy akik valójában fontosak nekünk – keresztre feszítenek.
Nem vagy te erre képes. Nem vagy te ehhez eléggé jó. Nincs erről papírod. Nem tudod te ezt megcsinálni.
És igazából az ő aggódásuk, az ő félelmeik azok, amelyek önkorlátozó hiedelemmé válnak bennünk és gátolnak abban, hogy cselekvéssé változtassuk azokat a belső érzéseket, ami alapján szeretnénk haladni.

„…teljes káoszban voltam”

És amikor ez a dolog megtörtént velem, teljes káoszban voltam.
A szégyenérzeteim, a bűntudatom, a lelkiismeret-furdalásom, a félelmeim, a régi és az új paradigmáim káoszában voltam, teljesen elveszve.
És a jelenlegi energiák is EZT mutatják. Hogy el tudunk veszni. El tudunk veszni a régi és az új harcában. És ahhoz, hogy tisztán lássuk, hogy mi a következő lépés, hogy mit kell most tennünk, ahhoz egyetlenegy megoldás van. SEGÍTSÉGET KELL KÉRNI.

„Bátran fel kell azt vállalnunk, hogy…”

Biztosan emlékszel a 2015-ös blogbejegyzésemre, ami a 2015-ös évről szól. Amiről írtam, hogy kérj és megadatik. Ez az év a bőség éve. És elérkeztünk arra a pontra, amikor bátran fel kell azt vállalnunk, hogy segítséget merjünk kérni. Miért érdemes segítséget kérni? Mert egyedül vagy, a gondolataid káoszában. És itt nagyon nehéz egyedül kikeveredni abból a sötét gondolati barlangból.
Miért elengedhetetlenül fontos az, hogy segítséget kérj? Mert a fejlődésednek ezen a pontján a tisztánlátásod nem teljes. Az érzelemeid, a paradigmáid, a gondolataid, a szokásaid, a jelenlegi közeged olyan befolyásoló hatással vannak rád, hogy nem hallod meg azt a belső hangot, ami az útbaigazítást mondaná.

Nem mindegy, hogy…

De vajon mit jelent a valódi segítségkérés? És kitől kell segítséget kérni? Sokan félreértik ezt, úgyhogy a következő videóban erről fogunk beszélni. Tarts velem!
A következő videó már elérhető! KATTINS IDE a videóhoz!

Oszd meg, ha tetszett!
Szólj hozzá, ha van gondolatod róla!
Iratkozz fel értesítőre, hogy ne maradj le a következő részekről!

Kattints az ingyenes értesítőért!