Hogyan válj Mesterré, aki uralja az energiákat, a vonzás törvényét, hogy vágyaid könnyedén megvalósuljanak?

Igen, ez ismét egy „spirisebb írás lesz” (ahogy az előző is), ezzel együtt a való életről szól.
Mert az „életed érméjének” nem csak racionális és mentális oldala van.

Mindannyian szeretünk varázsolni.

Talán pont azért élvezzük annyira a spirituális tanok elsajátítását, hogy újra élhessük Mester-Mágus személyiségünket. Hogy érezzük a hatalmat, amit a Varázsló személyiségünk adhat.

Mára sokféle varázslat létezik. Így sokféle Varázsló, Mester, és Mágus jár köztünk.

A mágia használata mindennapossá vált. Így az alkímia nem csak a kiváltságosok eszköze a varázslatokhoz, hanem lassan mindenkié.

A 21 század Varázslói nem nagy palástba bújtatott, misztikus helyen élő, magányra és titkolózásra ítélt szerzetesek.

Köztünk járnak az utcán. Melletted ül a metróban. Ő száguld el melletted az autópályán. És egy oviba járnak a gyerekek. 😀 A varázsló tanoncok. Vagy Mesterek?

És igen, Te is varázsló vagy.

Hiszen misztikus személyiségrészed ott van benned és vár rád.
Vár arra, hogy megtanuld, megértsd, gyakorold a varázslatokat és fordítsd hasznodra ezáltal mindannyiunk hasznára.

Engedd meg, hogy meghívjalak a Tudatos Spiritualitás Tréningemre. Hogy a spirituális tudásodhoz kapj egy stabil alapot, hogy a belső középpontodban tudj maradni életed minden (legtöbb) pillanatában. Hogy vágyaid innentől kezdve könnyedén megvalósulhassanak.

Itt mindent információt megtalálsz a Tudatos Spirituális Tréningről.

Félünk az Erőnktől, pedig…

Van, aki még fél. Fél az erejétől, fél attól, mit találhat odabent. És leginkább attól fél, hogy felszabadított ereje fékezhetetlenül lerombolhat mindent és bánthat mindenkit.

Ez valahol normális, hiszen mind félünk az ismeretlentől. Amit nem látunk, nem értünk és nem tudunk irányítani, kontrollálni. Félünk, nehogy veszteség érjen, ha felvállaljuk mind azt, ami odabent van.

Ám ahhoz, hogy tisztán felemelkedhess, hogy megéld újra, hogy vágyaid játszi könnyedséggel megvalósuljanak, vissza kell emlékezned Mester aspektusodra.

Hogy működtetni tudd a mágiát és újra varázsolhass, van egy pár lépés, amit meg kell lépned.

Pont azért, hogy ne rombolásra, pusztításra használd a felszabadított belső erődet, hanem önmagad, a szeretteid és a világ szolgálatába állíthasd.

Mert csak így kerülheti el mindenki, hogy ne váljon hamis Mesterré.

A Hamis Mesterekről is írtam blogbejegyzést, javaslom olvasd el >>> A Hamis Tanítók

Erőtlenül a világ Úrnője lettem

Amikor elvégeztem a Pránanadi kettes tanfolyamát megrészegültem a hatalomtól. Én lettem a világ úrnője. Mindenre, mindenkire, minden szituációra szimbólumokat dobáltam. Mindent ezzel akartam rendezni. És aki nem ment Nádizni, az mind hülye volt.

Közben meg titkon arra vágytam, bár csak én tudnám a szimbólumok titkát. Annyira hatalmába kerített a spiri egóm, hogy kezdtem elveszíteni a józan ítélőképességem. És elvesztem a varázslatban. Nem én uraltam, hanem ő engem. Talán érted, miről beszélek.

Hasonló állapotokat tapasztalok sok mindenkinél. Sajnos a Beavatott Mesterré ma már két nap alatt válhat az ember. A Spirituális technikákra épülő tanfolyamok száma mára végtelenné vált. Ami csodálatos. Azonban…

Sajnos sok Mester csak a technika használatát adja át, és nem fejleszti azt, aki használja a technikát.

Megnyugtatják magukat, hogy a technika misztikus őrzője figyeli a varázslat folyamát. Figyeli, de ez nem jelenti azt, hogy a Mesternek ne kellene személyiségben is hozzáfejlődnie és méltóvá válnia a technika jogos használatához.

Ma már nem 21 év napi 8 órás gyakorlás után (ahogy a Misztérium iskolákban) válhat valaki egy spirituális technika Mesterévé.

Persze ma már más energia van. A Tudás mindenkié. A mai kor Mesterének nincs szüksége sok évnyi elméleti és gyakorlati tudásra. Új energiában élünk. A felelősséged azonban nem csökkent.

„Mély önismeretre továbbra szükség van”

A tiszta tudatosságra, az ítélőképességére, felelősségvállalásra, szabad akarat felvállalására, azaz a mély önismeretre szükség van.

Pont azért, hogy a felavatott, felszabadított Mester személyiséged éljen a hatalmával, és ne visszaéljen.

Pontosan azért van szükség személyiség fejlődésre, hogy ne a félelmed valósuljon meg.

Pont azért kell megtanulnod uralni a gondolataidat, érzéseidet, hogy tudd uralni a varázslatot. Hogy teremtésre és ne rombolásra és pusztításra használd a mágiát.

A sok pár napos beavatott és felavatott Mester varázslatainak energiái bizony itt tartózkodnak a mindkét körülvevő asztrál térben és démonként kísértenek. Ezért terhet annyira világunk.

Túl sok a kókler Mester, és túl sok a félresikerült és rossz szándékú varázslat. Gondolj bele. Ma már 10.000 forintért elvégezhetsz egy tanfolyamot, és használhatod az ősi varázsigéket. „Minden jött-ment” a kezébe kaphatja a titkos tanok könyvét. Az univerzum könyvtárát.

Attól, mert egy negatív, kicsinyes gondolkodású, önző ember elvégez egy hétvégi tanfolyamot, és beavatódik, még nem lesz belőle szolgálat kész, alázatos Mester. A saját kicsinyes céljaira fogja felhasználni a Tudást.

Miért is terjedtek el a lenti, furcsa gondolatok?
„Csak a rossz emberek, gazdagok és a rossz emberekhez megy a pénz? Miért van az, hogy ők megtanultál jól kezelni és uralni a pénz és a gazdagság energiáját a jó emberek meg szegények?”
Ez valóban így lenne?

Miért vannak felháborodva sokan, hogy pénzbe kerülnek a spirituális technikákat adó tanfolyamok?

És miért akarják -sőt követelik-, hogy ingyen adjuk a tudásunkat?

De ez egy másik blogbejegyzés témája lesz.

Most maradjunk annál a nagyon fontos témánál, hogy:

Miért kell valódi önismeretet tanulnia minden Varázslónak?

Jelenleg a mentális kiegyensúlyozatlanság az emberiség egyik legnagyobb problémája. Az emberek pszichológiai kiegyensúlyozatlansága, illetve annak súlyos volta, soha nem látott méreteket öltött. Az emberi elmét hihetetlen sok stressz éri mostanában mely az agy túlzott igénybevételéből ered.

Azaz, a túl sok információ beáramlás. A tv, a rádió, az internet csak önti magából az adatot és az mind – mind helyet kér az elmédben. Így nem marad tiszta üres tér, hiszen a mentális zaj elfoglal minden szabad kapacitást. Nem vagy szinte soha csendben.

Így nem hallod meg a saját halk belső hangodat. Nem tudsz így különbséget tenni a belső hangod az egód, a spiri egód, és az intuíciód között. A legrosszabb, amit ebben a mentális őrületben tehetsz, ha a megérzéseidre, azaz az érzelmeidre hallgatsz, mielőtt lecsendesítenéd az elméd. – Adamus Saint- Germain (Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe közvetítésével)

 És amikor kialakult a Mester stabil személyisége, utána jöhet a varázsigék gyakorlása.

Ahogy a misztérium iskolákban is 4 szinten párhuzamosan folyt 21 évig az oktatás.

Csak így tudtak keresztülmenni a Mesterré válás 33 szintjén. Hiszen ahhoz, hogy Magiszterré (legfelsőbb Mesterré) váljon valaki, kontrollált és strukturált fejlesztésre volt szüksége.

Mit jelent a Mesterré váláshoz nélkülözhetetetlen, valódi önismeret?

Röviden: Tisztán látom a saját belső folyamataimat, aspektusaimat, és megtanultam uralkodni önmagamon. Bátran szembenézek mindazzal, amit odabent találok. 

Az ember 4 részből áll. Lélek, elme, test, szív. Mindegyik részhez tartozik egy alapintelligencia. És a valódi önismeret mind a 4 intelligenciát fejleszti.

Ahhoz, hogy egy varázslat ne tudjon elvinni az ego, vagy a spiri ego szintjére, és megmaradjon a tisztánlátás állapota, ahhoz erős mentális, érzelmi, fizikai, spirituális önfegyelemre van szükség.

Ahhoz, hogy 4 szinten erős önfegyelemmel rendelkezzen valaki, ahhoz párhuzamosan kell fejlesztenie a mentális, érzelmi, fizikai, spirituális intelligenciáját.

Persze azért azt gondolom, hogy napjainkban elterjedő olcsó és ingyenes tanfolyamokon átadott spirituális tudás és technikák, alsó szintű varázslatokat adnak csak át. És ez így van jól.

Magasabb szintű technikák valóban csak azokhoz jutnak el, akik mind a 4 szinten méltóvá váltak a mágia magasabb minőségének a gyakorlására.

A 4 alapintelligencia

Spirituális intelligencia SQ
Mentális intelligencia IQ
Fizikai Intelligencia PQ
Érzelmi/Társas intelligencia EQ

Kiemeltem neked, hogy a spirituális intelligencia részeként a fő cél, a legbelső vágy, hogy nyomot hagyjunk itt a Földön. Ép ezért érzed azt a belső, egyre erősödő késztetést, hogy felvállalva önmagadat, az életfeladatodból élj meg, ezzel megvalósítva önmagad. És ezzel szolgálva a világ fejlődését.

Teljes körű önismeret nélkül a spirituális intelligencia területe egy vak folt. A New Age megszületésekor sajnos a legtöbb ember – a struccpolitikát választva – az önfejlesztésben erre a területre helyezte a hangsúlyt, elhanyagolva a többi intelligenciáját. Így tapasztalható meg napjainkban is a zakkant spirituális terjeszkedés.

A zakkant spirituális beállítottságú ember, ellentétben a tudatos spirituálissal (aki mind az 5 önismereti területet harmóniában fejleszti) minden felelősséget, ami az életében vele történik, egy magasztosabb istenképre tol át.

Nagy szeretetmámorban úszik, hiszen a valahová tartozás a legfontosabb a számára, így ügyet sem vet az őt kihasználó és felhasználó spiri-körökre. Elveszett, megrekedt és a legkisebb probléma felmerülése esetén összeomlik.

Spirituális Intelligencia (SQ):

új tudományágat képez, nem olyan rég kezdtek el vele foglalkozni a kvantum-neurológia tudósai (25 éve!). Jelenleg ez a legalapvetőbb és a legfontosabb területe a teljes emberi paradigmának. A lélek otthona, aki te valójában vagy. Életed igazi alapelveit mutatja meg, azokat az alapértékeket, amelyekhez döntéseidet és cselekedeteidet kapcsolod.

Amennyiben már túl vagy a megfelelési kényszereken, védekező mechanizmusokon, hatalmi drámákon és nem ezek alapján éled az életed, akkor a spirituális intelligenciád is fejlődik. Lényegi esszenciád – mely oly régóta elnyomott és száműzött állapotban van jelen az életedben – mutatja meg, ki vagy te valójában és mi az életfeladatod, miért vagy itt a Földön.

Mentális Intelligencia (IQ):

a gondolkodási szokásaidat, tudatod tágulásának szintjét mutatja meg. Természetesen ez nem az a megfogalmazás, amit a lexikonban olvashatsz. Nem csak a „lexikális tudás és memória” csipednek a nagyságát mutatja, hanem elemző, érvelő, összefüggéseket látó gondolkodásodra mutat rá.

Fizikai Intelligencia (PQ):

a testednek az intelligenciája. Gondold végig, tested mennyi folyamatot végez el egy másodperc alatt, hogy életben maradjon. 70 billió sejt szerveződik, él, mozog, alkot rendszert, működik úgy, hogy neked ezzel egy pillanatot sem kell foglalkoznod.

Azonnal jelez, ha felborult benne az egyensúly, és védekező rendszere a számodra ismeretlen vírusoktól és baktériumoktól is megvéd. Tökéletesen működik, amíg nem avatkozol be a természetes folyamatába, rendesen táplálod és szereted.

Érzelmi Intelligencia (EQ):

A szív intelligenciája. A jelenlegi tudomány szerint a legfontosabb és leginkább fejlesztésre szoruló terület. Érzelmi kinyilvánításaid mind innen indulnak, és teszed ezt mindazon a módon, ahogy megtanultad.

Az emberi kapcsolataid minősége, kommunikációd hatékonysága megmutatja, hogy mennyire fejlett a szeretetnyelved. A legtöbb probléma gyökere ezen a területen található. A valódi önismeret is ezt a területet fejleszti, a legszerteágazóbb módon, hogy kifejezésre juttathasd azt, aki te valójában vagy. Feltéve, ha már megismerted önmagad és tudod, ki vagy te valójában, és mi tesz téged boldoggá.

Láthatod, hogy az önismeret 5 területét (az ötödik a tudatalattid feltérképezése és megértése) harmonikusan kell fejlesztened ahhoz, hogy meg tudd változtatni az életedet. És ez nem egy sétagalopp-folyamat és nem megy egyedül.

Akik büszkeségből magányosan vágnak neki belső világuk felfedezésébe, és a mélyebb rétegekbe indulnak, (oda ahol a problémák valódi gyökere van), szinte soha nem jutnak el a Fényre. Elvesznek, és ez sokszor igen kemény és fájdalmas folyamat.

És az önismeret útján járó utazó elbukik, ha nem kér és nem kap segítséget. Ezért lesz csak minden 100 emberből 3 sikeres és boldog, mert csak ennyi hajlandó tenni azért, mer segítséget kérni, hogy tisztán lássa és megismerje önmagát.

Mindannyian szeretünk varázsolni.

Ám nagyon fontos, hogy önmagunkat fejlesszük, hívjuk elő a bennünk élő Mágust, és utána kezdjük el gyakorolni a spirituális technikákat. Hiszen azért, mert valaki tud varázsolni, még nem válik Magiszterré. Csak egy olcsó vásári komédiás lesz. Csak egy Hamis tanító.

Mit jelent Mesternek lenni?

Élni azzal a képességgel, amellyel megtapasztalod a valóságodat ebben a birodalomban. Az arra való képességed, hogy a választásod szerinti módon dolgozz az energiával a sors, a végzet vagy a karma korlátai nélkül. A Mesteri lét arról szól, hogy ismered a legbelső magodat, a lelkedet, és megérted, hogy az energia miképpen függ össze a tudatosságoddal.

A Mesteri lét nem azt jelenti, hogy mások felett uralkodj, hanem azt, hogy önmagad Mestere légy. Az az állapot, amikor teljes mértékben uralod és irányítod az energiákat, hogy azok téged szolgáljanak. Mesterként élni azt jelenti, hogy összekapcsolod magad önmagaddal. Amikor már tisztán látod, hogy ki is vagy valójában és nem rettent meg, amit látsz.

Kik azok a Merliniek?

A Merliniek i.e. 5-600 körül jelentek meg és esszenciájuk vagy eredetük azokhoz a területekhez köthető, amit ma Magyarországként és Romániaként ismertek. Kiléptek a társadalomból, hogy megteremtsék a varázslat és a túllépés tudatosságát. Ők indították útnak az első misztérium iskolákat itt.

A mágiát és egyben a Druidák energiáját képviselték. Nagyon fontos és lényegi része a Mesterek bölcsességének, hogy a Merlinek mindig visszatérnek a legbelső középpontjukba, hogy túllépve a tér-idő terén, ne vesszenek el. Így a Merlinek, mindig hazataláltak.– Adamus Saint- Germain (Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe közvetítésével)

Tehát Valódi Önismeret nélkül, senki sem lesz Mester.

A Mesterré válás 5 alapozó lépése

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes magasabb szintű tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Regisztrálj most, és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Én hálás vagyok Neked azért, hogy közösen utazunk. Hogy bízol bennem. És a spirituális intelligenciád mellett nagy figyelmet fordítasz a többi intelligenciád fejlesztésére is.

Ahhoz, hogy méltóvá válhass a varázslatokhoz, vagy ahhoz, hogy Neoként tudd görbíteni a teret, és tudj repülni, a következőket szükséges megfejlődnöd magadban:

1. Önelfogadás, 100%-os elfogadása önmagadnak, mindenkinek és mindennek. Nem kompromisszum és beletörődés által, hanem bölcsességed révén.

2. Önbizalom, 100%-ban hiszel és bízol önmagadban.

3. Önszeretet, azaz te vagy a legfontosabb az életedben.

4. Önuralom, magas szintű mentális és érzelmi önfegyelem, ami hatással van a fizikai és spirituális erőd kiterjesztésére.

5. Önfelszabadítás, tisztán látod, mert felül emelkedtél és kezelni – uralni tudod az egód, spiri egód, a megfelelési kényszereidet, védekező mechanizmusaidat, hatalmi drámáidat, félelmeidet, azaz túljutottál az elmén

Ahhoz, hogy az energiát a szolgálatodba állítsd, ahhoz döntésekre és felelősségvállalásra van szükséged.

Meg kell szabadulnod az irányítási és kontroll mániádtól.

És meg kell szabadulnod minden olyan tényezőtől, ami korlátoz téged. Legyen az munkahely, családtag, barát, vagy bármilyen tárgy. Azaz meg kell szabadulnod a bármihez való ragaszkodásodtól.

A közös Tudatos Pihenős programjainkon lesz lehetőséged egységbe rendezni a tudásod és megérteni, megélni a felemelkedés különböző, magasabb szintjeit.

Hiszen teljesen mindegy hol lépsz be ép az önismereti folyamatba. Az a lényeg, hogy beléptél.

Várlak szeretettel a kirándulásokon.

[/bts_restricted_content]

Első lépésként fejleszd és engedd ki a benned élő Mestert

Most már számodra is egyértelmű, hogy az élő facebook műsorom, az Önismeret 33 – Megoldások varázslat és mellébeszélés nélkül, miért is kapta azt a nevet, hogy „varázslatok nélkül”. Hiszen a fő cél, hogy magadat fejleszd, a valódi önismerettel old meg a hétköznapi problémáidat, (minden eddigi részt itt újra nézheted itt>>> Önismereti 33 ) és csak ezután kezdj el varázsolni.

Arra kérlek, hogy bárhol tartasz is az önismeretben, ne feledd, szükséged van egységbe rendezett strukturált tudásra. És miközben fejleszted magad meg kell tanulnod, hogy ne ess a túlintellektualizálás csapdájába, ne agyald túl a dolgokat. 😀

Hiszen van egy fejlődési (belépési) pont, ahol a megértés már korlátja a tovább lépésnek. De erről bővebben majd a tréningen.

Engedd meg, hogy meghívjalak a Tudatos Spiritualitás Tréningemre. Hogy a spirituális tudásodhoz kapj egy stabil alapot, hogy a belső középpontodban tudj maradni életed minden (legtöbb) pillanatában. Hogy vágyaid innentől kezdve könnyedén megvalósulhassanak.

Miről lesz szó pontosan ezen a napon?
Kattints ide és nézd meg a részletes programot, mielőtt regisztrálsz.

Remélem találkozunk a tréningen, hogy saját fejlődésünkkel közösen szolgáljuk a világ fejlődését.

Gyerünk tovább!

 

Kattints az ingyenes értesítőért!