Mindenki szeretné pozitív irányba megváltoztatni az életét. Ez természetes.

Ahogyan az is, hogy ezt a lehető legegyszerűbben, és -ami talán még fontosabb- a lehető leggyorsabban szeretnénk.

A gyors pozitív változásnak van 3 titka.
Ha ismered ezt a 3 titkot, akkor máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz az élethez, amelyet szeretnél megvalósítani.

És szívből ajánlom neked az OtthonFa Club-ot, ahol csupa olyan emberrel fogsz megismerkedni, akik szintén döntöttek az életük pozitív megváltoztatása mellett: https://otthonfa.hu/otthonfa-club-2/

Kapcsolódó anyagok:

OtthonFa Club - ahol mind a 3 titok nyitját megtalálod

Légy te is értékes tagja ennek a különösen pozitív önismereti közösségnek, és álltísd pozitív pályára az életed hamarabb, mint valaha is gondoltad volna.

Transcript (videó legépelve)

Hogyan teremtsd meg a gyors, pozitív változást az életedben kudarc és csalódás nélkül?

Sziasztok OtthonFások! Szeretettel köszöntelek benneteket a mai Önismereti 33 élő Facebook műsorban, ahol megoldásokat kapsz varázslatok és mellébeszélés nélkül. A mai témánk: Hogyan teremtsd meg a gyors, pozitív változást az életedben kudarc és csalódás nélkül? Juhuuuu! Ez egy nagyon-nagyon kedvenc témám, nagyon fontosnak is tartom, úgyhogy várom is a hozzászólásokba, hogy ki van itt velem. Írjatok egy hellot, egy sziát és azt is írjátok meg, hogy honnan néztek! És ne felejtsétek el megosztani a kedvenc csoportotokban a műsort, hogyha érdekel ez a téma! Illetve tageljétek be azon ismerőseitek nevét hozzászólásba, akiknek szerintetek ezt az információt mindenféleképpen meg kell kapniuk. Úgyhogy nagy szeretettel köszöntelek benneteket újra vagy még mindig. És vágjunk is akkor bele a mai műsorba! Én is most már látlak benneteket. És ahogy említettem, ma egy nagyon fontos témát fogunk venni, ez a ’Hogyan teremtsd meg a pozitív változást az életedben kudarc és csalódás nélkül?’

Azt gondolom, hogy ez az önismeret egyik nagyon fontos témája, hiszen mindannyian amikor elindulunk az önismeret útján, akkor gyors változást akarunk, mégis sokan azt tapasztaljuk, hogy hát, hogy ez nehéz, meg kudarcokkal teli, meg félelmetes, meg rengeteg csalódás vár ránk. És a mai műsorban azt szeretném neked bebizonyítani és azt fogod tudni megtanulni, hogy de igenis el lehet érni gyors változást kudarc és csalódás nélkül. Mert – közbe látom, hogy megérkeztetek -, mert igenis ez lehetséges és van rá módszer, ahogy el tudod ezt érni. Ugye nagyon fontos, hogy, hogy végignézd a műsorokat, ugye az Önismereti 33 műsorokat érdemes kijegyzetelni, többször megnézni, hallgatni buszon, vonaton, autóban. És hogy végighallgatva a műsort akkor fog összeállni a fejedben a kép, hogy igazából mit is kell csinálnod neked ahhoz, hogy a gyors, pozitív változás, az be tudjon állni az életedben.

Közben Rizán Dórát látom, hogy itt van kimondhatatlan nevű városból. Itt vannak Hajabács Atiék, Kalocsai Linda, hello Linda! Vadon Edina, OtthonFa Clubosok tömkelege. Itt vagytok, sziasztok, örülök nektek, gyertek és nézzétek az adást! És ne felejtsétek el megosztani és meghívni rá az ismerőseiteket! Ahhoz, hogy ezek a szuper módszerek, amiket itt az Önismereti 33 műsorban kapsz, tényleg beépüljenek és hogy gyors, pozitív változást indukáljanak az életedben, ahhoz figyelni kell. Tehát azt kérem tőled, hogy legyen itt a 100%-os figyelmed. Ne beszélgess a barátaiddal Messengeren, ne csinálj mást, hanem amikor először hallgatod a műsort most, itt az élőben vagy hogyha videóról nézed, akkor legyél itt 100%-osan, hiszen akkor fognak azok a kis gondolatmorzsák átkattanni a fejedben, hogyha a figyelmed fókusza 100%-ban itt tud lenni a műsor alatt! Ugye ez a gyors, pozitív változás az önismeret útján, ez azért nagyon érdekes, mert ahhoz, hogy ezt be tudd építeni az életedbe, ehhez szükséged van egy csomó dologra.

És hát amikor én elindultam az önismeret útján, akkor, akkor én abszolút ebben az állapotomban voltam, hogy gyors változást akarok eszközölni. És természetesen minden kudarcot, minden csalódást, minden nehézséget ki akartam küszöbölni az életemből pontosan azért, mert akkor már éreztem és tudtam azt, hogy úristen, megnyílt egy új világkép, hogy lehet máshogy is élni, hogy élhetem a saját életemet is anélkül, hogy megfelelési kényszerekkel teli életet éljek. És nagyon fontos volt nekem az, hogy olyan információkat kapjak, amelyek által valójában be tudom építeni ezeket a gyakorlati életembe. Folyamatosan azt éreztem, hogy én nem érek rá, nem érek rá ennyi időt ezzel foglalkozni és azt éreztem, hogy az egész egy ilyen lehetetlen küldetés. Hogy olyan nehéz, hogy olyan nyomorult, hogy olyan izzadságszagú, hogy olyan szenvedős és hogy csak jönnek a pofonok!

És egyszerűen nem akartam elhinni, hogy csak így lehet változni. És amikor elkezdtem ténylegesen a gyorsabb, könnyedebb változást, az annak volt köszönhető, hogy beépítettem azt a 3 lépést az életembe, amiről a mai adásban is beszélni fogunk. És azáltal, ahogy ezeket tudatosan beépítettem és erre a 3 lépésre figyeltem oda tudatosan, ennek volt köszönhető, hogy igazából az utóbbi években hihetetlenül gyorsan, hihetetlenül könnyedén, szenvedélyesen, lelkesen, boldogan tudtam így ezeket a változásokat eszközölni. És hiába egy transzmutáció, igazából átmegy rajtam, és, és tudom a megváltoztatott gondolkodásmódomat beépíteni az életembe és megjelenik a valóságban, megjelenik a 3D-ben.

Nagyon sok Skype tréning áll mögöttem, rengeteg Antares, ugye most már megjelent az első könyvem is. Tehát elmondhatom azt, hogy abszolút hitelesen tudok arról beszélni, hogy ezt a gyors, pozitív változást, azt hogyan építsd be az életedbe. A több száz Skype és a rengeteg Antares tréningesnél igazából azt tapasztaltam, hogy amint elhiszik azt, hogy ez beilleszthető az életükbe, hogy igenis van rá idejük, hogy igenis ez nem kell, hogy ilyen hard küldetés legyen, hanem hogy ezt végtelenül egyszerűen lehet eszközölni, onnantól kezdve átkattan. És arra kérlek téged, hogyha a 100%-os figyelmed, fókuszod itt van, akkor figyeld meg, hogy a mai műsorban is át fog valami kattanni benned. És ténylegesen meg tudod azt érteni, hogy hogyan tudsz gyors, pozitív változásokat az életedbe csinálni.

Amikor ebben a szenvedéses állapotban voltam, akkor mindig arra gondoltam, és most téged is arra kérlek, hogy gondolj arra, hogy milyen lenne az életed, hogyha már úgy gondolkodnál, úgy éreznél és úgy élnél, hogy valami változást akarsz az életedbe hozni, azt eldöntöd, megcselekszed és már ott is van az eredménye a külvilágodban. Hogy mennyire csodálatos lenne az a fajta élet, hogy a saját, szabad életedet éled, nincsenek benne megfelelési kényszerek, nem uralják a, a gondolataidat a félelemmel teli gondolatok, nem uralkodik rajtad az egód, hanem egy laza, könnyed, harmonikus, kiegyensúlyozott életet tudsz élni! Ugyanis ennek a vágya, hogy ezt a képet lásd a fejedben, ez nagyon fontos része ahhoz, hogy ezeket a gyors változásokat eszközölni tudd az életedben.

Természetesen ez a 3 lépés, ez mindenféleképpen működik. Ez a módszer, ez működik, ezt már több száz OtthonFás is bebizonyította és a mai napig is az OtthonFa Clubban ez egyértelműen látszik, hogy nagyon gyorsan tudnak változtatni az életükön, gondolataikon, helyzeteken, problémákon a Clubosok. De nyilván ez a módszer sem fog működni mindenkinél. És nem azért, mert a módszer nem működik, hanem azért, mert nem mindenki csinálja végig. Nem mindenki áll úgy hozzá a dologhoz, nincs ott a 100%-os figyelme, nem hiszi el, odatesz egy kérdőjelet. Vagy azt mondja, hogy „Na jó, jó. De tényleg jót akarnak nekem? Tényleg jó ez a módszer? Hát majd megnézem, és ha működik, és ha kipróbáltam és tök jó, majd akkor.” Ugye nagyon fontos ezt a fajta hozzáállást, hát, kidobni a kukába. Mert hogyha folyamatosan kételyek, kérdések vannak saját magaddal kapcsolatban, a saját döntéseiddel kapcsolatban, akkor persze, hogy egy ilyen nehezítettebb pályán fogsz haladni. Tehát ha meghozol egy döntést, hogy „Igen, gyors, pozitív változást akarok az életembe.” Akkor bízz magadban, hogy te ezt meg fogod tudni csinálni! És innen indul egy nagyon fontos változás az életedben. És természetesen amikor dolgozunk saját magunkon és néha bekattan az ego meg megpróbál minket erről az útról letéríteni, akkor szükségünk van bizonyos lépésekre, amelyek segítik, hogy az utunkon maradjunk, segítik, hogy „Hoppá, elment a figyelmem fókusza!” És hogy ezt természetesen nem fogja tudni mindenki megcsinálni.

De hát én nagyon bízom benne, hogyha végignézed ezt az adást, akkor ez a gyors, pozitív változás őrülete teljesen letisztul a fejedben és érteni fogod, hogy mi kell hozzá, tudni fogod, hogy mit kell tenni. Úgyhogy én ehhez kívánok nektek sok sikert az előadás alatt, vagy a műsor alatt.

Úgyhogy menjünk is akkor bele ebbe! Az első és legfontosabb, hogy ahhoz, hogy megértsd ennek az egésznek az esszenciáját, ahhoz szükséged van 3 titokra. És tudjuk, hogy nincs titok, mert az a titok, hogy nincs titok. Most mégis arra kérlek, hogy fogadd el, hogy van 3 titok, amire szükséged van ahhoz, hogy a gyors változást meg tudd valósítani, meg tudd teremteni az életedben anélkül, hogy kudarc és csalódás érne! Az első titoknál képzelj el egy képet! Képzeld azt el, hogy te folyamatosan éled az életedet, mész, teszed a dolgodat, folyamatosan szembesülsz egy hiedelemmel a fejedben, ami, ami szabotálja a céljaid megvalósulását és te folyamatosan arra törekszel, hogy igenis gyors, pozitív változást akarok. Ez van a fejedben. És ahogy ez van a fejedben, folyamatosan kapod hozzá az eszközöket és folyamatosan kapod hozzá a környezetedből azokat a támogató embereket, akik segítik ezt a gyors, pozitív változást. Tehát olyan életet tudsz teremteni, ahol senki nem akadályoz, akin senki nem akar átgáncsolni, nem akarnak neked hazudni. Lehet, hogy lesznek irigyeid, de tök jó barátságban leszel az irigyeiddel. A szüleid büszkék lesznek rád.

A pároddal egyre szenvedélyesebb lesz a párkapcsolat. És ez annak köszönhető, hogy folyamatosan gyors változásokat eszközölsz az életedben és a saját életedet éled. Hát ez őrület! Nem? Tehát az első titokban mindenféleképpen el kell azt fogadnod, hogy van egy gondolatod arról, hogy milyen ütemben tudsz haladni, és hogyha nem úgy haladsz, akkor kétségbeesel, kudarc ér, csalódsz. És ezt a gondolatot kell először is a fejedből, hát, kiráznod, kiengedned és egy sokkal pozitívabb gondolattal felülírnod. Méghozzá azzal, hogy igenis képes vagyok a gyors, pozitív változásra, és ettől én is nagyon jól érzem magam, illetve a környezetemben is abszolút örülnek ennek, támogatnak, nem kell félnem semmitől! Ugyanis hogyha, ha bekapcsol 3 félelem, például ha gyorsan változom, akkor lehet, hogy a párom el fog hagyni. Vagy ha gyorsan változom, akkor lehet, hogy rájövök arra, hogy nem is ez a munkahely az enyém. Vagy, vagy, vagy nem is azt kell csinálnom, amit. És akkor úristen, mi lesz? Vagy ha gyorsan változom, akkor elveszíthetem a barátaimat, elveszíthetem a, azt a sok pénzt, amit eddig kerestem. És bekapcsolnak ezek a félelmek, amelyek folyamatosan szabotálnak téged abban, hogy a gyors, pozitív változást elérd az életedben. Igazából nincsen szükséged másra, csak 3 végtelenül egyszerű dologra ahhoz, hogy ez a gyors, pozitív változás be tudjon állni az életedbe.

Az első, olyan tudásbázis, olyan tudásanyagok, amelyek gyakorlatszemléletűek, amelyek folyamatosan, lépésről lépésre vezetnek, ahol egyértelműen tudod, hogy melyik problémádra milyen anyagot válassz, mire van szükséged. A második, olyan gyakorlatszemlélet, ahol folyamatosan segítenek neked heti rendszerességgel is akár, kikukázni a fejedből a hátráltató, önszabotáló gondolatokat és olyan új gondolatokat ültetnek el a fejedbe, amelyek segítségével ezt a gyors változást te meg tudod valósítani. A harmadik pedig a támogató közeg. És ugye ez a második titok, hogy nem a félelmeidre kell koncentrálnod, hanem erre a 3 egyszerű dologra. A tudásanyagra, a gyakorlatorientáltságra és a támogató közegre. És gondolj arra, hogy eddig milyen a te önismereti utad! Mennyi küszködés van benne? Mennyi fájdalom? Mennyi sértettség? Mennyi félelem? Mennyi csalódottság? Mennyi kedvetlenség vezeti végig az utadat? Hányszor érezted azt, hogy elbuksz, hogy nem tudsz felkelni, hogy nincs már erőd továbbmenni? Hogy hagyom a francba ezt az egészet!

Gondolj abba bele, hogy egy suliban, mondjuk 5 évet jársz egyetemre, utána 3 év csak a gyakornokság, utána még le kell tenni a vizsgát és csak utána tudod a gyakorlatba, az életben, amikor már tényleg a te felelősséged, átültetni azt a tudásodat, amit igazából éveken keresztül csak befele, befele, befele szippantottál és nem volt lehetőséged arra, hogy te megmutasd, hogy mit tudsz. Ugye nincs gyakorlat. És ez a világ, ez a poroszos őrület, ez véget ért. Az új generációk betörésével már sokkal gyorsabb az élet, már sokkal gyorsabban tudsz változtatni. Ott vannak az eszközök, a gyakorlati technikák, minden eszközöd ott van ahhoz, hogy sokkal gyorsabban tudj pozitív változást eszközölni az életedbe, hogy meg tudd teremteni azt a saját pozitív életet, amit te akarsz. És hogy már nem kellenek ezek a poroszos bemagolod-visszamondod-kapszráötöst-valakiellenőriz őrületek. Hanem a saját életedben is meg tudod azt valósítani, hogy végtelenül egyszerűen kitűzöl egy célt, meghozol egy döntést és mész előre, és azonnal ülteted át a tudásodat a gyakorlatba, aminek eredményeképpen azonnal jön a pozitív visszacsatolás. És azt látod, hogy döntesz egyet és változtatsz. Döntesz egyet és változtatsz.

És ugye ez az a fajta új szemléletmód, amihez kell ez a 3 lépés – a tudásanyagok, a gyakorlat és a támogató közeg -, ami segíti azt, hogy te gyors, pozitív változást tudj elérni az életedbe. És hozzáteszem, hogy ez a 3 garantálja neked azt a segítséget, hogy nincs kudarc, hogy nincs csalódottság. Mert hogyha azt érzed, hogy „Hú, most, most valami, valami nem, nem úgy alakult! Vagy csak én hiszem, hogy nem úgy alakult? Vagy bejött egy régi gondolat és azért hiszem azt? Vagy bejött a türelmetlenség? És akkor, fúúú, hogy, hogy akkor már előrébb kéne tartanom?” És akkor jön ez a káosz, hogy most akkor mi is van? De hogyha ez a 3 a rendelkezésedre áll, akkor igazából nincsenek ilyen problémák, mert írsz egy kérdést és a közösség 1-2 percen belül azonnal válaszol neked és segíti azt, hogy legyen tisztánlátásod, jó helyre rakd a fókuszt. Megdicsérnek, hogy „Figyelj! Tök jó vagy és gyerünk tovább!” Tehát hogy ezért nagyon fontos ez a 3 lépés az életedben. Ugye amikor vannak sikeres eredményeid és azt látod, hogy wow, elértél valamit. De valami keserűség mindig van benne. Azt tapasztalod és azt érzed, hogy „Jó, jó, oké. Elértem ezt a célt. De hát ezen dolgozok évek óta! Már nincs benne semmi öröm. Már annyi keserűség, már annyi fájdalom van ebben az egész harcban, hogy naná, hogy megvalósult.” És ezt simán át lehet kódolni a fejedben, ezt a paradigmát ki lehet lökni a fejedből, hogyha ezt a 3 lépést beiktatod az életedbe.

Na és akkor, mi történik ilyenkor, amikor azt mondod, hogy „Oké Bogi! Megcsinálom! Juhuuuuu! Csináljuk!” És eltelik egy fél perc és akkor bekapcsol az ego. És elkezdi azt dumálni, hogy „nekem erre nincs időm”. „Nekem ott van 3 gyerek, ott van a párkapcsolatom. Ott van a munkám.” És elkezd az ego duruzsolni odabent, hogy te ezt miért nem tudod megcsinálni. Hogy neked erre miért nincs pénzed. Hogy neked erre miért nincs időd. És folyamatosan – ugye ez a harmadik titok -, hogy folyamatosan az egód meg az önszabotáló mechanizmusaid próbálnak téged letéríteni erről a döntésről, hogy igenis te ezt meg tudod csinálni. Hogy képes vagy gyors változást eszközölni anélkül, hogy kudarc érne, anélkül, hogy csalódás érne, anélkül, hogy elveszítenél mindent, azért, mert te így döntöttél és alkalmazod ezt a 3 lépést. Ez a 3 lépés ugye a tudásbázis, a gyakorlat és a támogató közeg. És gondolj abba bele, hogy azt mondod, hogy „Oké, nekem erre nincs életem, hogy információkat szerezzek, hogy azt átültessem a gyakorlatba és hogy visszakontrolláljam a közösségtől, vagy a közösségtől kérjek segítséget, hogyha azt érzem, hogy elakadok.” Ugyanis hogyha azt érzed, hogy elakadsz – és azonnal kérj segítséget -, 1-2 percen belül már ott a segítség.

Nem azt a világot éljük, hogy valakivel akarsz beszélni, akkor írsz egy levelet, azt feladod a postán, az 2 hét alatt ott van, ő válaszol rá 2 hét alatt, aztán megint 2 hét, és eltelik 2 hónap mire a kérdésedre választ kapsz. Ugye ma már nem ezt az életet éljük. És ezért mondom, hogy minden lehetőséged és minden eszközöd megvan arra, hogyha ezt megragadod ahhoz, hogy ezt a gyors, pozitív változást el tudd érni az életedben. Gondolj abba bele, hogyha alkalmazod ezt a 3 lépést, akkor mi fog történni! Egyrészt azt fogod érezni, hogy sokkal több időd van. Most ugye azt érzed, hogy „Ááááá, én erre nem érek rá! Én ezt nem tudom beilleszteni az életembe.”

De amint elkezded ezt a döntést a gyakorlatba ültetni, azt fogod érezni, hogy sokkal több időd van. Sokkal lazábban tudod elvégezni ugyanazokat a feladatokat, sőt, még sokkal többet, amit ezelőtt csináltál. Ugye a gyors változás, az fel is pörgeti az életedet, de ez nem azt jelenti, hogy te is felpörögsz. Hanem azt jelenti, hogy ahogy az OtthonFa Clubba hívjuk, tehát ez a slow flow, tehát ez a, ez a lassú flow-ban levés állapotát fogod megélni, aminek az lesz az eredménye és az lesz a csodája, hogy az élet kitágul, hogy, hogy sokkal könnyedebb lesz. Hogy, hogy oké, lesznek megoldásra váró feladataid, de nem lesznek problémáid. Azt fogod tapasztalni és azt fogod érezni, hogy „Wow, mindent meg tudok oldani! Tök király vagyok! Ezt is csináljuk, meg azt is csináljuk! Meg ezt is kezdjük el, meg igen! Bármennyire is félek, beleugrok, meg arra is van időm! Saját életem? Hobbim? Könyvet akarok írni? Festeni akarok? Arra is lesz időm! Többet akarok a barátaimmal tölteni, többet akarok a párommal elmenni egy pár napra pihenni? Azt is meg fogom tudni oldani!” Aztán azt fogod tapasztalni, hogy amikor ebben a sokkal nyugodtabb és gyors változásos állapotban vagy, hogy a franc se tudja, de hogy elkezd nőni a pénz. Ugye ezt tök sokan írják az OtthonFa Clubba, hogy nem tudjuk, hogy hogy, de hogy több pénzünk van

Mert nem kapkodsz, nem vagy idegbeteg. Nincs meg a, nincs meg az a fajta veszteségtől való félelem, mert alkalmazod ezt a 3 lépést és sokkal könnyedebben fogod tudni ezeket a gyors változásokat az életedbe eszközölni. Természetesen nem fog menni mindenkinek. Mert van, aki csak az egyik lépést, van, aki csak a másik lépést csinálja. De ti, OtthonFások mind a három lépést fogjátok tudni alkalmazni, hiszen mind a három lépésre szakértői segítséget kaptok. Pont azt, amire szükségetek van és pont olyan megoldásokat, ami a ti problémáitokra van generálva. Oké? Tehát hogy ezért nagyon fontos, hogy képzeld el azt, hogy az életed milyen csodálatos lenne, hogyha ebben a gyors változásban élnél! Reggel fölkelsz és rájössz arra, hogy hú, hát te ma már nem akarsz többet főzni, és akkor elintézed, hogy ettől függetlenül legyen otthon étel. Vagy te mondjuk vega akarsz lenni és ezt aznap rögtön el tudod intézni. Minden dolgot azonnal be tudsz építeni az életedbe, hogyha ezt a 3 lépést azonnal a gyakorlatba ülteted.

Na és akkor, közbe nézzük, hogy jöttek-e kérdések! Londonból itt van Soltész Timi, Hollandiából Andi, Cambridge-ből itt van Kislőrincz Gabriella. Juhuuuu! Hello Gabi! Hello Londonból Gábor Niki! Szombathelyről Tasnádiné Mold Ági! Szia Ági! Szabó Judit írja, hogy „Sziasztok! Örülök, hogy itt lehetek veletek!” Igeeeeen! Én is örülök, hogy itt vagy! Fodor Dorina is itt van. Oké! Kérdést nem látok. Hogyha bármi kérdés van ezzel kapcsolatban, akkor feltétlenül írjátok meg hozzászólásban. És most engedjetek meg nekem egy kérdést! Tedd a szívedre a kezed! Szeretnéd, hogy mindezt a lehetőséget, ezt a módszert, ezt a gyors változást beillesztjük az életedbe? Kérek egy igent, hogyha azt szeretnéd, hogy igen, ebbe a gyors változásba, ebbe a slow flow-ba szeretnél lenni, hogy az életed sokkal csodálatosabb legyen! Hogy az emberi kapcsolataid sokkal-sokkal őszintébbek és boldogabbak és mélyebbek legyenek. Hogy a pénz sokkal könnyedebben és gyorsabban és egyre nagyobb összegekben érkezzen hozzád. Hogyha mindezt akarod, akkor írj egy igent hozzászólásba! Pontosan azért, hogy megerősítsd magadban a döntést, hogy igen, te ezt akarod. Hogy akarsz gyors, pozitív változást kudarc és csalódások nélkül. Basszus! Mert megérdemled! Mert igen, teszel érte! Mert pénzt, időt, energiát fordítasz azért, hogy az életed a legboldogabb, a legcsodálatosabb legyen, hogy a saját életedet tudd élni, hogy felszabadult életet tudj élni olyan gazdagságban, olyan bőségben, amit leginkább megérdemelsz, amit akarsz. Na, és ahogy érkeznek az igenek – hello, hello -, mindenki „igen”, „igen”. Ricsi közben beírt egyet, hogy „Hello Észak-Írországból!” Sziasztok! Igeeeeen! Igeeen! Helyes! Mindenki igen! Mondja magába, hogy igen, akarom ezt a gyors, pozitívas változást az életembe pontosan azért, hogy meg tudjam élni azt a csodát, aki én valójában vagyok. Illetve te azt a csodát éld meg, aki te valójában vagy. Na és akkor, hogyha igen a válaszod, akkor most nagyon figyelj! Kapcsolj ki mindent és csak ide figyelj rám!

Az első lépés, amiről beszéltünk, a tudásanyagok. Hogy mire van szükséged. Képzeld el, hogy van 1337 percnyi videó felvétel, ami azért jó neked, mert letöltheted a telefonodra. Folyamatosan hallgathatod, folyamatosan ott lesz veled. Folyamatosan alakítja át a gondolkodásodat arra, hogy gyors, pozitív változást tudj elérni. Rendelkezésedre áll 10 plusz meditáció. Tehát ez azt jelenti, hogy minden este és reggel, amikor csinálod a szertartásaidat, nem kell turkálni, hogy most akkor te milyen meditációt hallgass. Ott vannak a célirányos meditációk. Pontosan be tudod illeszteni minden napodba, minden problémához azt a meditációt, ami ezt a pozitív változást segíti neked. Letölthető anyagok, amelyek rendezik a gondolataidat, amelyek összeállítják azt a képet, amit te látni akarsz, ami felé te tartani akarsz. Azt az életet, amit te folyamatosan élni akarsz. A második – mutatom, második -, ugye a gyakorlatorientáltság, ez egy nagyon fontos lépés, hogy folyamatosan valaki ott legyen veled, akihez bármikor nyúlni tudsz, bármilyen problémával, bármilyen kérdéssel. Hetente rendezi a gondolataidat, havonta kibont egy olyan témát, amire neked éppen most szükséged van. És a harmadik ugye a támogató közeg. Ezt talán a legnehezebb befogadnod. Most mégis kérlek, hogy fogadd el! Nincs gyors változás támogató közeg nélkül. Ez az egyik legfontosabb és nem mindegy, hogy milyen támogató közeg, mert lehet támogató közeg a szomszédod is, a Marika néni, aki tök aranyos, tök cuki, meg ad neked sárga tulipánt, mikor tavasz van, meg borókát, meg ’nemtom’ micsodákat. Meg folyamatosan szól, hogy a kuka kint maradt az utcán, nagyon kedves, nagyon aranyos. Nagyon kedves a munkatársnőd, akivel tudsz beszélgetni, kávézni. Nagyon aranyosak a barátaid, akikkel tudsz csacsogni, csevegni. Nagyon kedves a párod is, aki támogat és ott van veled. De igazából, amikor te változtatni akarsz az életeden, amikor egy célirányos változtatást akarsz elérni, akkor neked olyan támogató közegre van szükséged, akik ugyanazon az úton haladnak, amin te. Ugyanazokat a lépéseket lépik meg, mint te. Ugyanarról van tapasztalatuk, amiről neked is van. Ugyanazokat a kérdéseket tették fel egy picivel előbb és most már tudnak ebben segíteni neked, hogy „Figyelj! Így csináld! Azt csináld! Erre figyelj!” Vagy segítenek abban, hogy valahol elveszel egy gondolatban, akkor hol veszel el. És erre kell egy platform, kell egy olyan csoport vagy közösség, ahol folyamatosan bátran kérdezhetsz, ahol biztonságban érezheted magad. Ahol azt érzed, hogy nem azért szeretnek, hogy milyen szexi a profilképed, hanem azért szeretnek, mert ugyanazon az úton jársz, amin a többiek. Na és akkor, ha megvan ez a 3, akkor ugye hatalmas segítség lehet neked, hogyha mind a három lépésnél folyamatosan tudsz erről kommunikálni emberekkel. Ahhoz, hogy megteremtsd a gyors, pozitív változást az életedben kudarcok és csalódások nélkül, erre a 3 dologra van szükséged. És igazából ezt a 3 dolgot ugye a mai napig az OtthonFa Club adja meg neked. Nem fog működni másképp a gyors, pozitív változás kudarcok és csalódások nélkül, hogyha ez a 3 lépés nincsen beépítve az életedbe! Az OtthonFa Club egy olyan csoda, amit hogyha én 20 évvel ezelőtt megkaphattam volna és a ti helyetekbe lennék, akkor én mindent megadtam volna annak érdekében, hogy valaki segítsen, hogy valaki támogasson, hogy valaki fogja a kezem, hogyha kell, akkor húsvétkor is egész nap Messengerezzek vele, mert akkora probléma van a párkapcsolatomban. Az OtthonFa Club megadja neked ezt a lehetőséget, hogy a gyors, pozitív változást eszközölni tudd az életedben, hogy meg tudd teremteni kudarcok és csalódások nélkül. Úgyhogy mindenféleképpen azt kérem tőled, hogy kattints a linkre, nézd meg az OtthonFa Clubot és ha akarod a gyors, pozitív változást az életedben, akkor ne hezitálj, ne gondolkodj, ragadd meg ezt az eszközt, kérd azt a töméntelen mennyiségű tudást, gyakorlatot és támogató közeget, ami benne van ebben a csoportban! És jelentkezz be, és utána élvezd, és csináld, és éld a saját boldog és felszabadult életedet! Ehhez kívánok neked hatalmas nagy sikert és boldog pillanatokat! Találkozunk legközelebb, jövő héten itt, az Önismereti 33-ban! Sziasztok!

Kattints az ingyenes értesítőért!