Szegénységtudat az oka mindennek!

– Mester, annyit hallottam már arról, hogy az Univerzum Bőségéért, csak ki kell nyújtanom a kezem, és mindenem meg van, de nem tudom felfogni, sem megcsinálni. Pedig voltam már blokkoldáson, bőség meditáción, meg egy csomó technikát kipróbáltam és semmi. Igazából egész életemben azt éltem meg, hogy nincs pénzem, vagy nincs elég pénzem. Élem az életem, és nem éhezek, van fedél a fejem felett, igazából, amire szükségem van, az mindenem meg van. Csak olyan szűkösen. Tök jó lenne világot látni, drágább dolgokat vásárolni. Vagyis, igazából minek. Á, nem is tudom, végül is nem panaszkodhatom.

– Miért vagy mégis szomorú?

– Nem vagyok szomorú, csak bevallom, néha elfog az irigység, ha látok másokat luxusban élni. És néha le is szólom őket. Tudom, hogy csak az alacsony önbecsülésem miatt, hogy ettől nagyobbnak tűnök, mégis olyan rossz ez az egész. Miért van az, hogy van akinek könnyen jön és nagyon sok, másoknak meg nélkülözniük kell. Nem hinném, hogy minden gazdag csaló és hazug lenne. Csak tudod én jó ember vagyok, tisztességesen élek, miért nem jutalmaz meg az univerzum a bőségével?

– Az Univerzum csak azt adja neked, amit kérsz tőle.

– Én sosem kértem szegénységet!!! Csak alázattal kértem, nem kértem, hogy luxusban éljek, csak annyit, hogy ne legyenek anyagi problémáim. Én beérem ennyivel. Tényleg nem kérek sokat. Csak szelíden annyit, hogy ne legyenek anyagi problémáim. Igazán nem kérek sokat.

– Emlékszel, hogyan működik a teremtés?

– Persze. Gondolat ( Mi a cél?) , érzés (Mit érzek, ha megvalósult?), cselekvés ( Hogyan teszek érte célirányosan?), és az univerzum arra az energiára, rezgésre válaszol, amit kisugárzok magamból.

– Jó. Mi a különbség az öntudatlan és a tudatos teremtés között?

– Az öntudatlan teremtésben fogalmam sincs mit csinálok, sodródom, áldozata vagyok a tudatalattimban futó programoknak. Nem látok tisztán, önsajnálatban vagyok, mert azt hiszem más a hibás azért, ami velem történik. Itt szokott előfordulni, hogy pont az ellenkezőjét teremtem meg annak, amit szeretnék.

A Tudatos Teremtés a tiszta tudatban, tisztán látással történik, amikor feltérképeztem a tudatalattim, értem és látom milyen programokat futtatok, és szabad akaratomból eldöntöm, hogy mit akarok valójában. Nincs bennem már diszharmónia, ezért az valósul meg, amit akarok. Ezt csak magas önismereti szinttel lehetséges.

– Akkor vajon, a pénzt tudatlanul, vagy öntudatlanul teremted, hívod le az Univerzum bőségéből?

– Hát….

– Vegyük végig a gondolataidat, miket is mondtál?
” De jó lenne, ha… csak annyit kérem, aminnyi szükséges…legyenek anyagi problémáim…”

– Én azt kértem, hogy Ne legyenek! Ohh, basszus, az univerzum nem érti a nem szót!

– Igen, és még rengeteg hibát vétettél azért, mert azt hiszed, aki gazdag az könnyen lett az, és mégis azt gondolod, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Azt gondolod, hogy a gazdagok, rosszak és te jó vagy, így sosem lehetsz gazdag, hiszen akkor rossz lennél. Félsz az anyagi nehézségektől, és ezt teremted meg, lekicsinyled magad azzal, hogy neked nem jár a luxus, tehát ledegradálod magad, mert nem szereted magad eléggé. Azt gondolod, neked a bőség nem jár, közben meg sóvárogsz utána. Ám a sóvárgás, negatív teremtés, mert rossz érzések vannak benned, irigység, düh, dac. Az életedben az van jelen, amit megteremtesz. Ha azt gondolod, hogy sosem lesz annyi pénzed, hogy elutazz Venezuelába, vagy Hawaii-ra, vagy Peuba, vagy bárhova, ahova szeretnéd, akkor nem is lesz.

– Tehát nem kell többet dolgozni, csak meg kell változtatnom a gondolkodási szokásaimat?

– Igen, vedd sorba, mit gondolsz a pénzről most. És ha nem élsz gazdagságban és bőségben, akkor tudd, hogy szegénységtudatban vagy, tehát minden gondolatodat és érzésedet meg kell változtatnod. Aztán, növelned kell az önbecsülésed, az önbizalmad, az önszereteted szintjét, hogy meg tudd élni megérdemled és jár neked a gazdagság és a bőség.

Ha idáig eljutsz, meg fog változni az életed. Szólj és akkor megyünk tovább!

– Mit is gondolok?
a pénz fogy
a szükséges rossz
mocskos, kezet kell mosni utána
a gazdagokat nem szeretem, lenézem
utálok fizetni és a csekkjeimet befizetni, gyomorgörcsöm van tőle
van egy lélektani határ, amit ne lépek át, ha magamnak vásárolok
spórolok
ritkán eszem étterembe, akkor is megnézem az árakat
mindig megnézem mindennek az árát
sok mindent tartok drágának
„majd megveszem, ha lesz rá felesleges pénzem”
akciósan vásárolok
ha rossz a hangulatom meglepem magam valami aprósággal
néha túl sokat költök, mert már úgyis kevés van, mindegy
nem vezetek pénzügyi táblázatot, mert gyomorgörcsöm van tőle.

>>> A Bőség megteremtése 2. rész <<<

>>> A Bőség megteremtése 3. rész <<< 

Ha nem tudod eldönteni, hogy amit gondolsz, az szegénységtudatra utalhat, akkor kérdezd meg hozzászólásban.

Kattints az ingyenes értesítőért!