Pénzkezelés

 – Egy nagyon egyszerű technikát adok most át, ami támogatja a pénzzel való kapcsolatod minőségének a javítását.

Az előző részben ( Bőség megteremtése 1. rész – a valódi önismeret útján – A Szegénységtudat ), arról beszélgettünk, hogyan tedd rendbe a gondolkodási szokásaidat a pénzzel kapcsolatban.

– Igen, Mester. Azóta sok minden megváltozott, ám a pénztárcám nem lett vastagabb. Igaz, még csak nagyon rövid idő telt el, ám amikor fizetek, vagy bevételem érkezik, mindig nagyon odafigyelek, milyen érzések vannak bennem. Ha negatív érzést félek felfedezni, azonnal „töröl, töröl, töröl” és a hála érzését küldöm bele a folyamatba. Valóban sokkal felszabadultabbnak érzem magam. Ám a hétköznapi nyomás még terhel. Nem igazán látom, hogy a jelenlegi helyzetemből, hogy lesz gazdagság és bőség?

– Türelem. Még sokat kell változtatnod. Csak pici-apró, lassú lépéssekkel lehet haladni a valódi önismeret útján, mert ha kapkodsz, könnyedén félresiklik a tisztánlátásod és önámításba kezdhetsz, visszatérhetsz az illuzórikus világba. Türelem. Mielőtt berobbanna az életedbe a bőség és a gazdagság, fel kell rá készülnöd mentálisan. nem véletlen, hogy a lottó ötös nyertesek, miután elherdálták az összes pénzüket, szegényebbek lesznek, mint a nyeremény felvétele előtt. A szegénységtudat nagy átok tud lenni, ám a sok pénz, csak felnagyítja a gondolkodásod, még magában nincs transzmutáló ereje. Az Univerzum nem az alapján osztogatja a bőségét, hogy ki mennyire jó, vagy mennyire tiszta. A bőség rezgésszintjére válaszol. Ám ehhez, a tudatalattidból mindenfajta szűkösség, szegénység, nélkülözés érzését ki kell törölnöd, felül kell írnod, különben nem fog változni semmi.

Jó és őszinte kapcsolatot kell kialakítanod a pénzzel. 
1. el kell fogadnod a létezését
2. szeretettel teli viszonyt kell kialakítanod
3. foglalkoznod kell vele, figyelmet kell neki szentelned
4. a bőségét kell megélned és nem a hiányát

– Mester, szinte lehetetlen, amit kérsz!

– Amíg ezt gondolod, lehetetlen is, hogy megteremtsd magadnak a gazdagságot. Ne indulj ki a szűk tudatosságodból, most csak azt hiszed el, amit eddig megtapasztaltál. A végtelen lehetőségek terében élsz, így bármit választhatsz, csak még nem tudod, hogy mit, mert zárva az ajtó. Most kinyitjuk!
A pénzkezelés nagyon fontos alapja a kapcsolat minősége, a ráfordított idő és figyelem. Mint minden új szokás kialakítása, ez is az elején több energiát igényel majd tőled, ám ahogy szokásoddá válik, öntudatlanul fogod alkalmazni és egyszer csak azt veszed észre, hogy bőségben és gazdagságban élsz!

– Rendben, már alig várom. Mit kell tennem, Mester?

– Eleinte még lehet gyomorgörcsösek lesznek a következő cselekedetek, ám ha ott, és akkor rendezed a gyakorlatban az érzéseidet, szép lassan át fog billenni.

Pénzkezelés, anyagi bőséget teremtő technikája
1. Készíts pénzáramlási táblázatot. A bevételeidet és a kiadásaidat napi szinten vezesd, ám ne add össze őket, csak a hónap végén.
2. Minden hónap utolsó napján írd össze, milyen általános(minden hónapban van), illetve milyen rendkívüli (adott hónapban csak) kiadásokra kérsz pénzt az Univerzumtól. Ne ijedj meg, ha ez hatalmas összegnek tűnik az elején. Nem fogod megkapni rögtön az első hónapban, amit kérsz, hiszen még nem tiszta a kisugárzásod, ám ahogy egyre jobb a rezgésed, úgy fog ez is változni. Türelem, és ne add fel, hiszen a változáshoz kell legalább 3 hónap!
3. A költéseidet priorizáld.
4. Készíts két dobozt. Az egyikre írd rá, hogy vagyondoboz, a másikra, hogy adakozó doboz. Bármilyen bevételed érkezik, a 10%-át oszd szét egyenlő arányban a két dobozban, és ne nyúlj hozzájuk fél évig! Fél év után az adakozó dobozban összegyűlt pénzt add egy segélyszervezetnek, alapítványnak, bárkinek, bárhova, ahol azt érzed jó helye lesz. A vagyon doboz érékét fektesd a saját fejlődésedbe.
Ám ne feledd, a technika önmagában nem elég, ha nem számolsz le a szegénységtudatos gondolkodási szokásaiddal!

– Tyűha Mester, ez rengeteg időmet el fogja venni, és érzem a nyomást. Ugyanakkor hajlandó vagyok 100% -os felelősséget vállalni a pénzügyi helyzetemért, így mindent megteszek, hogy változtassak! Elegem van!

Ha nem állsz neki halogatni és agyalni ezen, napi 5 percedet sem veszi igénybe.
Ám a hatása óriási!
Ez is olyan, mint az élet, nem érjük, hogyan, mégis tudjuk, hogy működik.
Bízz bennem, cselekedj, és meg fogod tapasztalni, ha szeretettel foglalkozol a pénzzel, ő ezt meghálálja. Hiszen, a pénz is energia, oda megy, ahol szeretik. ne add fel a gondolkodási szokásaid megváltoztatását, ne add fel a pénzkezelés technikáit és akkor majd hirtelen megváltozik minden, mert te megváltoztál!

És soha többet nem fog a pénz zavarni, csak megnyugtatni!

gazdagsagfelirattalkicsi

Ha bármi kérdésed, észrevételed van a pénzkezeléssel kapcsolatban, írd meg hozzászólásban és válaszolok rá.

Kattints az ingyenes értesítőért!