Augusztus a Bőség manifesztálásának a hónapja!

Beérnek a Változás Jelei, ha képes vagy megérkezni, az elfogadó szeretet létállapotába!

Gondolom már sok mindent olvastál ez elkövetkező időszakról. Most nézzük meg, az elméletet, hogyan fordítsd át a gyakorlatba, hogy a valódi önismeret útján haladhass tovább!

Nem leszek most szimpatikus Neked, mégis kérlek olvasd végig az írást, bármennyire is ijesztőnek tűnik az eleje, hidd el, a vége happy end lesz!

Egy hete akarok leülni, hogy megírjam, mi minden várható augusztusban. Hirtelen „rengeteg, azonnal elintézendő dolgom” akadt. Nehezen formálódnak a szavak érzésekké, mert ami most érkezik, az felforgatóbb lesz, mint az elmúlt 9 év együttvéve.

A Bőség energiái megérkeztek. Ám, nagyon fontos, hogy Te minek a bőségét élted meg az elmúlt időszakban, hiszen tudod, az Univerzum non-duális, nem tesz különbséget jó és rossz között, így amit a legtöbbször kisugároztál magadból tudatosan és/vagy öntudatlanul, azt fogod megkapni.

Mind az, amit az elmúlt 9 évben megtettél, vagy nem tettél meg, döntöttél (félelemből, – megfelelési kényszerből – vagy önszeretetből), a bőség energiáinak köszönhetően megjelenik.

Tehát ha félelemben, hazugságban éltél, akkor azt ágyúval tolják az arcodba, ha szeretetből és őszinte önfelvállalásból, akkor azt.

Fontos kérdés az is, mit cselekedtél meg eddig 2015-ben. Hiszen ha változtattál, fordítottál a sorskerekeden és emelted a jelenléted, akkor könnyebben fogod venni a „megmérettetést”. A lezáratlan és meg nem oldott feladataid előkerülnek. Figyelj oda, mert nem az a cél, hogy esztelen nyüzsgésbe kezdj. Sokkal fontosabb, mennyire vagy érzelmileg kibillenthetetlen, mennyire vállalod a felelősséget a múltbéli döntéseidért. A belső tartásra koncentrálj, ne a külső kapkodó, nyüzsgésre.

Törekedj a belső tered rendbetételére

Augusztusban ezekre érdemes a figyelmedet fókuszálnod:

1. elengedés
2. elfogadó szeretet

1. Egy újabb és magasabb körhöz értünk az elengedés gyakorlatának a fejlődésében. A valódi önismeret első szakasz egy új körön, mindig a rombolás-elengedés fázisával kezdődik. Minél jobban tisztítottál tavasszal, most annál könnyebb dolgod lesz.

Az Elengedést a jelen elfogadása segíti. Nem a megalkuvás, nem a beletörődés, hanem a tisztán látás által felismert valóság elfogadása. Itt már egy magasabb szintű elengedésre van szükséged. Túl vagyunk már sok elengedésen az idén, most a feladat, hogy a lehető legmagasabb szintről tekints rá az életedre. Vedd észre a legkisebb, legcizelláltabb beragadt paradigmádat, és alakítsd át a kívánt állapot szerint.

Az elengedésben sokat segít az érzelmi és mentális önfegyelem és önkontroll. Aki valóban tudatos, azt nehéz kibillenteni. Ha érzelmi hullámvasutazni szoktál határozd el, hogy te vagy a főnök, és a célod érdekében cselekedj. A cselekvés nem engedi meg, hogy agyalj, hogy sajnáltasd magad, hogy szarul legyél. Ha értelmetlen cselekvésbe fogsz, azzal csak elfáradsz, ám nem haladsz előre az utadon.

Mit érdemes most elengedni? A csalódás, magány, egyedüllét, a nem vagyok képes rá érzését. Mind azt, ami rombolja az önbecsülésed.

Kérdezd meg magadtól: mi akadályozza a 100%-os önfelvállalásomat?
És bármi, ami feljön, had menjen.

2. Nem tudsz megérkezni az elfogadó szeretet létállapotába, ha tudatalattid tele van tüskékkel, sértődéssel, csalódással, hazugsággal, félelemmel.

Ezért fontos feltérképezni a tudatalattidat!

Az elfogadó szeretet is veled kezdődik, az önelfogadásoddal. Pontosan tudod, mit nem szeretsz magadon. És mind ezt csak azért, mert a tudatalattidban van egy megbúvó paradigma, ami beépült a hitrendszeredbe, egy olyan gondolat, amelyet egy neked nagyon fontos személy ültetett be anno, és most önkorlátozó hiedelemként működik.

Kérdőjelezd meg, mind azt, amit önmagadról gondolsz, hogy azok valóban a te gondolataid, vagy másé. Ha másé, kivelük, ha a tieid, kérdezd meg magadtól: Támogatja, vagy hátráltatja ez a gondolat a fejlődésemet?

Ha hátráltatja, mert az elfogadó szeretet ellen dolgozik, kivele!

A tükör törvénye és a szeretet kommunikáció is az elfogadó szeretetre épül. Használd, alkalmazd ezen technikákat, hogy az emberi kapcsolataid rendbetételével, egyre közelebb kerülhess önmagad valódiságához. Így lépsz mindig egy lépést közelebb az elfogadó szeretet létállapotába. És valóban, lehet élni úgyis, hogy szenvedsz, sajnáltatod magad, fújjolsz, véleményezel, bírálsz, én mégis azt mondom, testvéreid elfogadása nélkül, lehet élni, de minek.

Mindenki olyan, amilyen. Van, aki még a régi programjai fogja, és hazugságban éli az életét. Van, aki már bátran szembenézett önmagával, és a fejlődést, az örök változást választotta. Ám minden tett, minden gondolat, és minden érzés mögött, ott lakozik a valódi. A szeretet maga! Ha képes vagy önmagadban is felfedezni ezt a csodát, képes leszel másokban is, így soha nem fog más egoja visszalökni a te egodba. Tisztán fogod látni a másik által önmagad, belelátva a szerepek kusza kavalkádja mögé.

Ez az elfogadó szeretet, mikor látod azt, hogy ki éli az életét félelemből és ki önszeretetből, és meghagyod a szabad akaratát, hogy eldönthesse, fel akar-e ébredni, vagy sem.

Ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, és tenné is a dolgát, csodálatos lenne ez a világ.

Ám az ego kényszerítésének köszönhetően, könnyebb a másiknak észt osztani, mint belenézni a tükörbe. Az alacsony önbecsülésnek köszönhetően, könnyebb a másikat degradálni, bántani, mint dolgozni a saját önbecsülés emelésén.

Vedd észre, hogy Te mit művelsz önmagaddal, és másokkal!
Lásd meg, hogy öntudatlan teremtéseidért is 100%-os felelősséggel tartozol!

A bátor szembenézés önmagaddal fejleszti a tisztánlátásodat. És csak így láthatod meg azt, mit kell elengedned, hogy életedet egy magasabb szintre emelhesd, hogy megérkezhess az elfogadó szeretet létállapotába!

Bőség Kapuja nyitva!

Mit kezdesz ezzel a lehetőséggel?

Kattints az ingyenes értesítőért!