Te is érezted már azt, hogy teljesen összeomlik az életed és semmi erőd sem maradt tovább harcolni?

Ha valaha is érezted ezt, vagy talán ép most vagy ebben a korszakodban, akkor figyelmesen olvasd el a neked szóló írásom, mert a végére megoldási kulcsokkal rendezheted újra az életed.

Összeomlik? Nincs minden veszve

Az évek jönnek mennek, véget érnek, elkezdődnek, de az idő sosem áll meg. Régebben azt hittem, az új év, egy új lap lesz. Magam mögött hagyhatom a nehéz dolgokat, és csak jó dolgok várnak majd rám.

38 év alatt, 21 év önismereti munkával magam mögött, jól megtanultam, az idő rám kényszeríti magát és súlyos terheit.

Én még sem nyugodtam bele abba, hogy az élet szenvedés és gyötrelmek sorozata. És a terheket, ha nem is tudom letenni, hozzáállásom megváltoztatásával, biztosan enyhíthetem a megpróbáltatásokat.

Ma már a nehézségeket kihívásoknak látom, a kudarcokat fejlődési lehetőségnek, a csalódásokat önismereti tükörnek, az irigységet alázatnak, a halogatást kitartás próbának.

És minden év hoz valami újat nekem, új megoldási kulcsokat önmagamról, hogyan élhetem meg könnyedén és lazán az élet furcsa dolgait.

 

{Rövid} Önismereti előrejelzés 2019-ről

2019 a Bőség éve. Elsőre úgy tűnhet, ez a lehetőség, majd egy csapásra megoldja a problémákat. 

A Bőség lehetősége természetesen nem azt jelenti, hogy hanyatt vágva magunkat, várunk, és az ölünkbe hullik minden jó.

Az energetikai dinamikák sosem fixációk, csak lehetőségek, amelyekkel adott tudatossági szinten vagy élnünk és teszünk érte, vagy nem csinálunk semmit, és akkor természetesen semmit sem kapunk az Univerzum által felkínált lehetőségből.

Természetes, hogy változnunk, változtatnunk, fejlődnünk kell ahhoz, hogy a lehetőséget megragadva pozitív hatást gyakorolhassunk saját életünkre.

Önismeretből jól megtanultuk azt, hogy ha változást akarunk alkalmazni a külvilágunkban, akkor a változtatást először önmagunkon belül kell elvégeznünk, és csak utána jelenik ez meg a külvilágunkban. Némi időcsúszással, így szükségünk van kitartásra, erős hitre, bizalomra, hogy a már belül felépített új világot őrizni tudjuk önmagunkban, elménkben, amíg az meg nem jelenik a külvilágban.

Kb 3-6 hónap az időcsúszás. Természetesen a manifesztáció mindenkinél más időeltolódásban van, függ ez az egyén mentális önfegyelmétől, akaraterejétől, célkitűzésétől, hogy mennyire erős benne a vágy, és mennyit tesz a céljai megvalósulásáért, azaz mennyit cselekszik célirányosan, hogy céljait elérje.

A Bőség lehetősége, annak a bőségét fogja neked elhozni, aminek a gondolatait örzöd az elmédben. Amilyen a gondolkodási módod. Ha hiánygondolkodásban vagy, akkor a hiány bőségét hozza el. Ha bőségtudatos gondolkodás módban vagy, a Mindenség Bőségét fogod megtapasztalni.

Mások, vagy külső hatások nem írhatják át a gondolkodási módunkat. Mi tudjuk csak megtenni önmagunkkal, hogy változtatunk a gondolkodás módunkon.

 

Hogy mi vár rád 2019-ben és milyen minőségekkel fogunk dolgozni, ennek a könnyed megértéséhez írtam egy mesét

A Békés Harcos újjászületve felébred, visszaszerzi belső erejét (szeretet) és varázsló tudását (világosság, fény), magas önbecsüléssel és önértékeléssel a szeretet szolgálatába áll, hogy szolgálatával egy boldogabb világot teremtsen.
Kíváncsi, felfedező, jól kommunikál (minden szinten) folyamatosan gyarapítja, növeli tudását, pénzügyi vagyonát, pénzügyi szabadságban él. Napjai nagyon termékenyek, folyamatos fejlődésben van, természet erejével rendelkezik, eleven, lelkes, tele van életerővel. Belül és kívül is gazdag életet él.
Céltudatos gondolkodásának köszönhetően bátor, gyors, gyakorlatias, jó csapatjátékos, csapatban halad előre, nem halogat. Célirányos cselekvésének és kitartó szorgalmának, belső stabilitásának köszönhetően, a szerencse kegyeltje. Bőven lesznek kihívásai az év folyamán, ám tudását, rátermettségét jól felhasználva a gyakorlatban, légies könnyedséggel emelkedik felül rajtuk.
Könnyedén tágítja a komfortzónáját, és veti alá magát a próbáknak és vizsgafeladatoknak. Mágikusan mély alázatban áll hozzá Mesteréhez. Különlegesen megható ez a kapcsolat, mely a legmagasabb elme szintjén érthető csak meg.
Így a Békés Harcos összhangba hozza elméjét és szívét, harmóniát és egységet teremt köztük, hogy mentális intelligenciájának fejlesztésével elérhesse a legtisztább spirituális szintet, a Valóság Igazságát, a Jelenlét állapotát.
Mert Itt láthatja tisztán, és értheti meg Mesterét, életfeladatát és életfeladatának miértjét. Így végül hazatalál, Otthonra talál a Bőség békéjében, és onnan áraszthatja ki önmagát, felébresztve a többi Békés Harcos testvérét.

 

2019 fő önismereti területei tehát a következők lesznek

– mentális intelligencia területe lesz dolgoztatva, felülről lefelé, tehát a spirituális intelligencián át
– pénzügyi intelligencia fejlesztése, pénzügyi szabadság megteremtése
– öröm, lelkesedés, szenvedély megélése minden tevékenység közben
– igaz szerelem megteremtése
– belső gyermek rendezése
– tükör törvényének gyakorlatba ültetése
önbecsülés, önértékelés, önszeretet belső felépítése, ne kívülről várd el
– misztikum, varázslatok, spiritualitás tudatos kezelése
– megtanulni az azonnali elengedést érzelmek nélkül
– csapatban dolgozni az életfeladat beindításán
– tudás gyakorlatba ültetése, bátor, gyors, gyakorlatias célirányos cselekvés
– megtanulni és elfogadni a növekedést, a gyarapodást, a bőséget minden életterületen
– végleg leszokni a halogatásról
– uralni a gondolataidat, hogy fókuszban tartsd a céljaidat
– kommunikáció magasabb szintje
– polaritások együtt működtetése

Hál Istennek sokkal-sokkal kevesebb a lecke 2019-ben, mint 2018-ban volt. És mind ezekre van egy évünk, így ezt lazán és könnyedén meg fogjuk csinálni. A sorsfordítás egy folyamat, és minél többet dolgoztál magadon 2018-ban, annál kevesebb dolgod lesz a következő években.

Gondolatrendezés

Év vége felé, olyan érzés lehet úrrá az emberen, hogy valaminek vége van, és valami új kezdődik.

Gondolj inkább arra, hogy mindig folyamatban vagy. Egy hosszú távú folyamat az élet, az egymásba nyúló pillanatokból épül fel. És hogy milyen lesz az eredmény, azt a minden pillanatban meghozott tudatos, vagy tudatalatti döntéseid határozzák meg. Nincs semmisem lezsírózva 😀

A Sors a minden pillanatban meghozott döntéseidből építed fel te, saját magad. Persze az önismereti út elején, szeretnénk azt hinni, hogy nem minden a mi felelősségünk.

2019 meg fogja mutatni neked, mekkora ereje van a döntéseidnek, gondolataidnak és annak, miben hiszel

Ettől nem érdemes megijedni, sem félelmet generálni. Hiszen olyat teszel, amit oly kevesen, foglalkozol valódi önismerettel.
Így az életed alakításának eszköze adott, ami nem más, mint az önismeret.

A Tél második hónapjában járunk, tél közepén. Ilyenkor még mindig a bevackolás, a pihenés, a töltődés, a lezárás, az összegzés, a tervezés van jelen a térben.
Ne várd el magadtól, hogy full eneriga szinten legyél Január másodikán. Nem leszel. És talán pihent sem leszel.

2019 Január – Önismereti előrejelzés , lehetőségek és teendők

„Az energia világát mindenkinek meg kell érteni. Ez az emberlét lényege. Energiára vágyunk, de egymással harcolunk érte, ahelyett, hogy magunkban próbálnánk rátalálni. Ezt kell még megértened. Még nem tárultál ki eléggé.” A mennyei prófécia

2019 Január fő célja: Tudatos célirányos teremtővé válás

 

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

Tehát a hónap fő feladata:
Változtasd meg azt, ahogy a belső és külső világodról gondoskodsz, és megváltoztatod a világot, amiben élsz.

Minden negatív jelzőt cserélj le arra, hogy „csodálatos”.
Ez az egyszerű gyakorlat, minden lehetőséget támogat, ami januárban vár rád.

Január megerősítő mondata:
Úgy döntöttem, hiszek és bízom magamban.

 

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a januári fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres januárod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.

Webinárium:
 Hogyan állj hozzá a sikeres célkitűzéshez, célmegvalósításhoz?
 Tudatos teremtés, és sikeres célmegvalósítás folyamata
 Az univerzális problémamegoldó elv: “A szűk keresztmetszet elve”
 Mentális intelligencia
 Teremtő Önmagam

Heti Gondolatrendező:
1. , 4. , 37., 38. , 40. , 45. , 47. , 50. , 53. , 57. , 58. , 59. , 61. , 64. , 66. , 67. , 68. , 70. , 72. , 75. , 80. , 82. , 88. , 95., részek

Meditációk:
 Feltöltő Meditáció
 Elengedés meditáció
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Önértékelés Rendező Meditáció

Letölthető anyagok:
A megbocsátás új eszméi

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom.

Neked csak annyi a dolgod, hogy:
• folyamatosan kövesd az OtthonFa Clubban a havi, heti előrejelzéseket,
• töltsd le mindig a tudásanyagokat,
• legyenek tiszta céljaid,
• haladj a megvalósításuk útján,
• közben fejleszd az önismeretedet,
• és aknázd ki minden évben a lehetőségeidet.

És minden év hoz valami újat neked, új megoldási kulcsokat önmagadról, hogyan élheted meg könnyedén és lazán az élet furcsa dolgait.
Szeretettel és Hálával kívánok neked, csodás új felfedezéseket önmagadban.

Hogyan működik a Club tagság?

Előfizetéseddel hozzáférsz az összes Club tartalomhoz, részt vehetsz a havi Club Webináron és 20% kedvezménnyel vásárolhatsz az OtthonFa termékeiből és még megannyi csodás meglepetés is vár rád. 

Kattints ide >>> OTTHONFA CLUB

 

Kárpáti Boglárka on Facebook
Kárpáti Boglárka
Kárpáti Boglárka
Szia! Kárpáti Boglárka vagyok, az Önismereten alapuló problémakezelés specialistája, az OtthonFa társalapítója, író, vlogger és az OtthonFa Önismereti Blog szerzője. Célom az emberek tudatának felszabadítása. Köszönöm, hogy az én írásomat olvasod. Hiszem, hogy Neked is segít.

Pin It on Pinterest

Read previous post:
Hogyan legyen igazán szabad a karácsony?

Három dologra kell csak figyelni, és ezeket betartani.

Close