A legbelsődből olvashatsz most egy párbeszédet

Ez a párbeszéd benned zajlik 2018-ban, talán éppen most, talán már túl vagy rajta, vagy esetleg még előtte állsz.

Bárhol is találkozol ezekkel az érzésekkel, gondolatokkal az utad során, biztosan szükséged van ilyenkor egy kis támogatásra, segítségre.

Mentsd el magadnak ezt a blogbejegyzést, és ha elvesznél, vedd elő, olvasd el, és meg fogod tapasztalni, (lehet egy kiadós sírás után), hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel.

Mind társaid vagyunk az utadon, és mind keresztül megyünk nehéz napokon, hónapokon, akár még éveken is.

Tudd, hogy mindig vannak útitársak, és most meg fogod látni, hogy miért?

És meg fogod tapasztalni azt is, hogy van kiút a reményvesztett állapotból is.

A Tanítvány újra a Mester színe előtt

{tanítvány}

– Mester, remény vesztetten, teljes elkeseredésemben tértem vissza hozzád.
A sok évnyi alázatos tanulásom, és minden erőm elhagyott.

Kilátástalannak tűnő helyzetem minden erőmet lelkesedésemet felemésztette.
Nem lelem örömömet semmiben.

Törekszem, hogy ne essek önsajnálatba, hogy ne érezzem: az egész világ ellenem van.

De lassan érzem, elfogy a mentális erőm. Nem tudom tovább tartani magam.
A megsemmisülés fenyeget és a halál egyre csak közelebb van hozzám.

Képtelen vagyok tovább menni és képtelen vagyok élni. Magányosan, kudarcok között, elbukott vándor kér most tőled segítséget.

Letérdeltem eléd és fejet hajtok előtted Mester. Mondd meg most mi tévő legyek?

{mester}

– Két világ határán vagy szeretett tanítványom. 2018 a sorsfordítás éve.
A réginek meg kell halnia hogy az új meg tudjon születni bennem.

Engedd el a régit, engedd meghalni, és add meg magad az újnak.
Erre vártál ezért küzdöttél, és most itt van végre.

Lehet, másképp picit, mint ahogy azt a vízióidban láttad, de a hitedet ne veszítsd el, sokkal jobb jön, mint amit remélni mertél.
Most a “váróban” van vagy, két világ között.

A régi életed még vissza köszön és próbál visszarántani.
Az új még csak most tart feléd. Ez egy igen kellemetlen szituáció.

Bizonytalan és akár félelmekkel teli.
Itt már nem kell harcolnod, csak emelkedj felül az egon, aki fél a haláltól.

ert csak az ego tud meghalni. Valódiságot örökké sugárzik.

Add meg magad önmagadnak, a legfelsőbb, legtisztább tudatodnak.
Csak rád vár, hogy megadásod után, eléd hozza új életed ajándékait. Nincs mitől félned, a legcsodálatosabb dolgok várnak rád.

Most az utolsó próba előtt állsz.

A hit és a bizalom próbája ez. Valóban hiszed és bízod, amit akarsz? Valóban akarod? Ha igen, mondj igent az újra és nemet a régire.

A hit és a bizalom köt össze a belső forrásoddal. Rá mered bízni magad? Képes vagy és hajlandó is feladni az ego kontrollját és kicsinyes irányítását? Felül tudsz emelkedni kicsinyes létezéseden, és meg tudod adni magad a felettes énednek?

Bárhogyan is hívod hited szerint, Univerzum, Isten, Angyalok, Buddha, Jézus, Forrás, hiszel és bízom belső magasztosságodban annyira, hogy meg add magad neki?
Ez az utolsó próba most ezen a szinten, ezen a pályán.

Hiszel és bízol annyira Isteni énedben, hogy rá bízd az életed, kétségek, félelmek, és irányítás nélkül?

{tanítvány}

– Én abban akarok hinni, hogy igen. Megadom magam.

Elhagyom és felülemelkedem az egon, hogy uralni tudjam az életem. Értem, hogy az uralás egyben önmegadás is a felettes énemnek.

Tudom, hogy a hála a szeretet és az öröm vezet el hozzá. 100%-os elfogadásban vagyok.

Még sem látok és nem érzek semmit. Türelmes vagyok és minden nap elvégzem a szertartásaimat. Csak egy picit elfáradtam.

A beavatásom pont egy hónapja megtörtént mikor kilépve a piramis labirintusából, minden próbát sikeresen végrehajtva, magasabb szintre léptem.
Azóta felismerések százain vagyok túl.

És most itt állok, a mostban. Tiszta fejjel és valamennyire érzelem mentesen. Nincs kérdés, amit ne tettem volna fel. Nincs fizikai tünet, amit ne éltem volna át. Sok tapasztalatot gyűjtöttem és nagy a tudásom És ezt mind törekszem elfelejteni. Hogy ne tudjak semmit. Hogy kiüresedjek.

És akkor betörnek a reménytelenség, és elviselhetetlen fáradság érzetei. És nem tudom mit kezdjek velük.

{mester}

Higgy és bízz, és add meg magad a felettes énednek. A szabadságodat mind mentálisan, mind érzelmileg, mind spirituálisan, mind fizikailag akkor érheted el, ha megadod magad.

Érzened kell, hogy a döntés pillanatában máris oldódik a terheltséged és a fáradságod. Látnod kell, hogy szakadnak le rólad terheid. A megkönnybbülés és felemelkedés minden sejtedet felszabadítja. Ezáltal egyre könnyebbé válsz. Érezd, ahogy a gravitáció nem húz oly erősen és könnyedén felemelkedhetsz önmagadhoz.

Problémáid, félelmeid, kétségeid, bizonytalanságod, hitetlenkedésed terhel és nehezít el. Emelkedj fel szellemedhez, könnyű szívvel, és üres fejjel. Bátran hagyj magad mögött mindent. Mert csak így kapod vissza kincset érő ajándékaidat, ha elengedsz mindent. Ami szükséges magasabb mínőségben visszatér hozzád.

Add fel a harcot. Add fel jelenlegi önmagad. Add fel hamis illúziókból szőtt kincseidet. Adj fel mindent, amihez ragaszkodsz és add fel a ragaszkodásodat is, mert ez mind nem szeretetből való. Így mindent megkapsz majd, amire valóban szükséged van. És nem terhel többé a múlt.

És akkor újra gyúl benned a remény, hited erősebb lesz mint valaha. Lazábban, egyszerűbben, lehúzó terhektől távol, új életedbe léphetsz. Semmi másra nincs most szükséged, csak emelkedj felül az egon, és add meg magad, a legmagasztosabb önmagadnak. Nekem.

Mi is történik veled ilyenkor?

A mester és a tanítvány beszélgetése egy nagyon fontos állomásra világít rá az önismereti utadon.

Képzeld most el, hogy a mindennapjaidat áthatja a könnyedség, az egyszerűség felszabadító ereje.

Amikor nem nyomnak a terhek, hanem örömmel tölt el minden tevékenységed. Azt csinálod nap, mint nap amit szenvedélyesen szeretsz, és bőségesen megélsz, sőt egyre gyarapodsz anyagilag az álom munkádból.

Az emberi kapcsolataidat a kölcsönös tisztelet, szeretet és egymás támogatása jellemzi. Jól vagy. Önbecsülésed, határozottságod magabiztosságod egy olyan szép és békés életet ajándékoz neked, amire mindig is vágytál.

Családtagjaid elámulnak erődtől, sikereidtől. Elismerik és nagyrabecsülik mindennapi tevékenységeidet és veled együtt ünneplik a sikereidet.

Annyit utazol, vásárolsz, amennyit csak akarsz, és mindened meg van, amire csak vágysz.

Céljaid egy magasztosabb célt szolgálnak rengeteget adakozol, és minden nap hála telt szívvel pattansz ki az ágyból, mert tudod és éled, hogy valami nagyobb egészhez tartozol.

Ilyen az élet az egon túl. Csodálatos és szinte mesébe illő.

Túl szép, hogy igaz legyen? Azt gondolod nem érdemled meg? No látod, ez is csak ego. Mindent megérdemelsz, verejtékes munka, szenvedés, félelmek és frusztráció nélkül.

Engedd meg magadnak végre a boldogságot, és ehhez egyetlen dolgot kell most megtenned. Emelkedj felül az egon, és add meg magad, önmagadnak.

Az utolsó lépésed

Eljön egy pillanat amikor az utolsó lépést nem neked kell megtenni. Ez a lépés minden szint, pálya végén ott van. Neked már csak annyi a dolgod, hogy add meg magad a felettes énednek (isteni énednek) és ő meg fogja tenni az utolsó lépést feléd.

Ehhez csak hit és bizalom kell a részedről, és teljes odaadás. Ám amíg adott szinten nem fejlődőd meg az egód, nem emelkedsz fölé addig az utolsó lépést képtelen leszel megtenni.

Így a céljaid nem tudnak megvalósulni, és le kell mondj minden vágyadról. Csak az egós kicsinyes, azonnali önkielégítő vágyait tudod elérni.

Itt ez a pont, amikor döntened kell, hajlandó vagy e mindent magad mögött hagyni, elfelejteni minden tudást és tapasztalatot, és beleugorni az ismeretlenbe, a semmibe.

Csak az önmagadba vetett hited, csak az önbizalmad fog szárnyakat növeszteni és a határozott, magabiztos döntésed, hogy hiszel és bízol.

Hinni és bízni abban, amiben eddig nem, rémisztő dolog. Hinni és bízni tapasztalatok, renomé, és információ nélkül, halál félelmet válthat ki benned.

A rémület, a halál félelem ego. Mert csak az ego tud félni csak az ego tud meghalni.

Most minden azon múlik, mekkora hittel hiszel, és milyen mély bizonyossággal bízol önmagadban.

Ahhoz, hogy felül tudj emelkedni az egón, minden nap ezt a pár lépést tedd meg.

4 lépés 

 1. Tartsd a fókuszod a céljaidon.
 2. Add meg magad, kapcsolódj össze önmagaddal
 3. Higgy és bízz magadban
 4. Könnyedén, lazán tedd a dolgod, (gyors döntések, azonnali cselekvésekkel)

Ebből a 4 lépésből ne hagyj ki egyet sem. Mert csak így tudsz túllépni az egón, következetes, rendszeres önfegyelemmel.

Az ego mindig ott támad be, ahol a leggyengébb vagy. Egészség, pénz, párkapcsolat, gyerekek. Az ego mindig hiány mintákat követ. Elhiteti veled, hogy valamid nincs meg, így el sem tudod képzelni, hogy valaha is meglesz. Pedig pont ez a dolgod. Hinni abban, amit tapasztalni akarsz, és nem hinni abban amit most tapasztalsz.

Teljesen új irányt vett az életed, látod?

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Ma már minden más, mint mikor az Évindítón ott ültél, reményekkel telve, és izgatottan tervezve az új életedet. Rengeteg mindent megvalósítottál, elengedtél, és az alapozás, stabilitás megkezdődött. Sokkal tisztább, talán picit meggyötörtebb is vagy.

Annyi felismerésed jött, amennyi régen évek alatt. Ám van, ami végig kíséri az egész éved.

Vedd észre, hogy ez a négy lépés nagyon fontos megtanulandó és megfejlődő feladata. A clubban már többször is találkoztál ezekkel a lépésekkel, ebben a formában:

Emlékszel még erre?

1. Az önmagadba vetett Hit megerősítése.
2. A járt utat a járatlanért, HAGYD EL.
3. A Tudás (Isteni tudás, ősi tudás) átültetése a gyakorlatba.
4. Tartsd a fókuszt a céljaidon.”

Most egy kicsit egyszerűbben fogalmaztam meg őket ebben a blogbejegyzésben így:

4 lépés 

 1. Tartsd a fókuszod a céljaidon.
 2. Add meg magad, kapcsolódj össze önmagaddal
 3. Higgy és bízz magadban
 4. Könnyedén, lazán tedd a dolgod, (gyors döntések, azonnali cselekvésekkel)

Talán így még egyszerűbb lesz a gyakorlatba ültetned.

Ezt a 4 lépést írd fel magadnak, és minden nap legyen szem előtt, tudatosítsd magadban, és folyamatosan át a gyakorlatba.

A mindennapi szakrális szertartásaid (meditáció, gondolat kiürítés, megerősítő mondatok, mantrák célzott kreativitás, összhang, harmónia, céltudatos gondolkodás, célirányos cselekvés) segítenek összekacsolódnod önmagaddal, szellemeddel, isteneddel.

És ez azért fontos, mert csak így tudod emelni a rezgésszinted hogy be tudj lépni a szinkronisztikus események örvényébe. És mivel új pályán vagy, erre most nagy szükséged van.

Hiszen az új pályán még mind tudatlanok vagyunk Ha mi akarnánk irányítani a dolgokat, csak ugyanazokat a dolgokat teremtenénk meg, amiket a múltban.
Meg kell adnod magad önmagad legmagasabb minőségű részének. És uralni az erődet.

Az Alkotó és a Művész egysége fontos alapja annak hogy felül tudj emelkedni az egon. Az egót szeretjük, és arra használjuk, amire használni kell. 

Lásd meg, hogy fontos feladat megfejlődni és felülemelkedni az egón, ha túl akarsz lépni a lehúzó ragaszkodásaidon, félelmeiden, terheiden és végre a boldog és szabad saját életedet akarod élni.

[/bts_restricted_content]

Az első lépésed

Higgy abban, amit akarsz, és megkapod. Ha csak ezt a négy lépést követed nap, mint nap, sikerülni fog.

 1. Tartsd a fókuszod a céljaidon.
 2. Add meg magad, kapcsolódj össze önmagaddal
 3. Higgy és bízz magadban
 4. Könnyedén, lazán tedd a dolgod, (gyors döntések, azonnali cselekvésekkel)

Bárhol is tartasz most az önismeret útján, a fő célod a boldog és szabad saját életed megteremtése.

Minden egyéb cél ezt szolgálja, és ezzel a céllal szolgálod a nagyobb célt.

Ne csak vágyakozz és sóvárogj, hanem tegyél is érte azzal, hogy folyamatosan és rendszeresen dolgozol magadon.

Kezd ezzel a könyvvel, amit tiszta szívemből ajánlok.

Hogyan éld a saját életed könyv

 

Kattints az ingyenes értesítőért!