A múlt elengedése az egyik legfontosabb folyamat, amelyet végig kell vinned az életedben. Még akkor is, ha nehéz.

Aki azt mondja, a múltat könnyű elengedni, lezárni, megbocsátani és újrakezdeni, az minden bizonnyal egy lépést sem tett meg ezzel kapcsolatban.

A múlt elengedése rohadt fájdalmas.

Teljesen mindegy, hogy az exedről van szó, vagy egy hazugságról, szülői sérelmekről, vagy árulásról, ezek az emlékképek mélyen a szívedbe vésték magukat, és élesen ragyognak fel az elmédben váratlanul.

És baromi szarul érzed magad itt a jelenben.

Pedig pont az lenne a cél, hogy jól érezd magad. És ez a múlt elengedése nélkül lehetetlen.

Számos technika látott már napvilágot arra, hogy rakd rendbe a múltad és szabadulj fel a lehúzó érzésektől. Talán párat már próbáltál, és egy rövid ideig, átmenetileg jobban is lettél. De történt valami és kitudja miért, megint rosszul lettél.

A frusztráció, a szorongás egyértelműen azt mutatja nem vagy túl a múlt elengedésén.

És itt a jelen pillanatban megkeserítik az életed a múltból előbukkanó, tudat alatt működő múltbéli fájdalmak. Kísértenek, fogva tartanak, és nem engedik, hogy boldogan és szabadon élj.

Végleges megoldásra van szükséged, hiszen eltökélt szándékod, hogy jól legyél. A napi pozitív megerősítések olyanok, mint a fájdalom csillapítok. A fájdalom átmenetileg elmúlik, de a gyökér problémát, a fájdalom okát nem szüntetik meg. Hiába a külső motiváció, maradandó pozitív változást nem hoznak.

Mit lehet akkor tenni?

Szembe kell nézni a múlt dolgaival, hogy rendezni lehessen őket, hogy utána végleg elengedhesd és megbékélhess a múltaddal.

Hogyan engedd el a múltad és békélj meg vele?

Mivel a múlt elengedése egy több lépéses folyamat, egy négy részes videótréningben kapsz hozzá segítséget, 1005 ingyen. Ez a Múlt Elengedése Videótréning.

A Tudás gyakorlatba ültetése – Csináld máshogy

2019. 9. hét – Önismereti előrejelzés

Nyakunkon a tavasz, a maghasadás, a rügyfakadás, az újjászületés. A magokat már elvetettük (Évindító célkitűzés) és most megszületik, amit alkottunk.
Az őszinte, önazonos, önfelvállaló, önmegvalósító önmagunk és életünk.

Az élet egy folyamat. Folyamatosan hatással vagy az életedre és az élet, folyamatosan reagál rád. A belső beállítottságod, és ahogyan gondolkodsz, amiben hiszel, azáltal teremted az életed.

Február vége van.

Amikor eldöntötted, hogy a saját, szabad életed akarod élni, megváltoztattad a belső beállítottságodat. Ezzel előidéztél egy csomó olyan dolgot, amit rendezned kell ahhoz, hogy a céljaid meg tudjanak valósulni, azáltal, hogy te olyan emberré válsz, aki méltó az új célok eléréséhez, megéléséhez.
Beindítottad a természetes változás folyamatát.

A céljaid sikeres megteremtéséhez, minden meg fog történni, ami a céljaid eléréséhez szükséges. Belső világod megváltoztatásával, te is megváltozol. Más lesz a szemlélet módod, a gondolkodásmódod, máshogy reagálsz az életre, így ennek hatására változik a külvilágod is, ahol a célirányos cselekvéseknek hála egyre közelebb kerülsz a vágyott életedhez.

A Múlt Elengedése Tréning Online, Ingyen></a></div><p>Mivel bátran mertél szívbéli célokat kitűzni, így hagyod el a régi életed. Ehhez rengeteg új felismerés jön és rendezni kellett a múltat. Erről szólt most január és február, hogy felismerd és felül írd a régi önkorlátozó mintáidat, melyek távol tartottak eddig a céljaidtól és attól, aki te valójában vagy.</p><p>Hiszen a szívbéli célok kitűzése, és azok megvalósítása segít hozzá ahhoz, hogy őszinte, önazonos, önfelvállaló személyiséggé válj.</p><h2>Célok nélkül nincs változás.</h2><p>A céltudatos gondolkodás és a célirányos cselekvés segít, hogy azzá legyél, aki valójában vagy.<br />És ez innentől kezdve így lesz.<br />És ez csodálatos.</p><p>Tehát, amikor az ember boldogtalan, új célokra van szüksége, hogy megváltozva újra megteremthesse önmagában a boldogságot, hogy aztán kis idő múlva (3-6 hónap) megjelenhessen az az élet, ami visszatükrözze megváltozott belső beállítottságát, boldogságot adjon.</p><p>Azt kapunk, amit adunk. És ez igaz a saját életünkre is.</p><p>Tehát, amit magadnak adsz, ahogy magadról gondolkozol, ahogy hozzáállsz önmagadhoz, azt kapod vissza másoktól is és az élettől is.</p><p>A szeretet, az alázat, az öröm, a lelkesedés, a szenvedély, a hit, a bizalom, a nagyrabecsülés, a hála, mint olyan minőségek melyeket meg kell adnod magadnak itt a jelenben, folyamatosan és mostantól mindig, hogy az életedben is ezt tapasztalhasd.</p><p>Ezt teljesen megváltoztatja a szokásaidat, a szemlélet módodat, és kitágítja a tudatosságod.<br />Önmagaddá válsz.</p><p>És már nem hárítod senkire és semmire a felelősséget, így válsz szabaddá bent, és ezután jelenik meg a szabad élet a külvilágodban is.</p><p>Az új szívbéli céljaid, visszavezetnek valódi önmagadhoz, előhozva olyan képességeket, készségeket, melyek eddig is ott lapultak benned, csak te nem tudtál róluk, mert eddig nem volt rá szükség.</p><p>Ebben a folyamatban elérkezel egy nagyon magas tudat állapotba (folyamatos tudatosság), melynek köszönhetően <strong>Céltudatos Művésszé</strong> válsz.</p><h2>Hogyan kapcsolódnak a célok a múlt elengedéséhez?</h2><p>Nagyon egyszerűen.</p><p>Nem az a cél, hogy a múlt elengedése egy hatalmasra fújt probléma-tócsa legyen, amelyben hónapokig, vagy akár évekig tocsogunk.</p><p>Miután végigmentél <a href=a Múlt Elengedése Videótréningen és gyakorlatba ültetted a belőle tanultakat, ideje tovább lépned.

Hiszen aki mindig a múltba tekint, az biztosan szenvedésre ítéli önmagát.

A Folyamatos Tudatosság szerepe a múlt elengedésében

A tudatosság azt jelenti, hogy tudatában vagyok annak, hogy ami a jelenben történik, csakis az én felelősségem. Így folyamatosan úgy állítom be a belső beállítottságomat, a gondolkodásmódomat, az érzéseimet, a kimondott szavaimat, a cselekedeteimet, hogy azt teremtsem, amit én akarok. Ha ezek mind összhangban vannak a céljaimmal és a döntéseimmel, akkor a céljaim gyorsabban tudnak megvalósulni, teremtésem nagyon rövid idő alatt megjelenik a külvilágban.
A tudatosság tehát folyamatos, ami az elején baromi fárasztó, és minden történésért tudom, én vagyok a felelős.

Erről nézd meg ezt az OtthonFa Club Webináriumot: Spiritualitás, Spirituális intelligencia, ami a tudatosság fejlesztéséről szól, és megtudhatod belőle, hogyan érj a el a tudatosság 4. szintjére, a Folytonos Tudatosság gondolkodás módjára.

Céltudatos Művész

A Céltudatos Művész, a Békés Harcos és a Kreatív Művész Zseni egységéből jön létre. Tehát egyesíti a két személyiség pozitív, építő, magas minőségű tulajdonságait.
Egyszerűbben az Alkotó Művész ő, aki szabadon éli meg önmagát és valósítja meg küldetését.
És minél előbb eléri valaki a Céltudatos Művész létállapotát, annál több önazonos célra, képességre, vágyra lát rá tisztán önmagában.

Hiszen ez nem a végállapot az önismeretben, hanem ez a kezdet.

A Művész lelkes, szenvedélyes, hittel teli, szeretetteljes, mélyen kapcsolódó állapotból erősíti a Békés Harcos céltudatosságát, ad erőt a bátor cselekvéshez.
Így egyszerre történik meg a befogadás és a behatolás, ami a teremtés maga.

A szabadság (önmagad felszabadítása a hamis énképből) a változás, az újra meg újra történő megújulás, kitörés a megszokottból hozza a stabilitást és a bőséget.

Békélj meg a múlttal és lépj tovább

Azaz a figyelmed fókuszát hozd be végleg a jelenben.

A kapcsolati háló segítségével rengeteg felismerésed jött önmagadról, hogy milyen is nem vagy. Van egy csomó szokásod, gondolatod, kialakult életviteled, amihez semmi közöd. Mert ezeket másolt mintákból építetted fel.

A kapcsolataidban a kapcsolódás is minták alapján történt így nem lehet azt tudni, hogy az emberi kapcsolataid közül melyek igazán mély és igaz szeretetből való.

Ehhez nézd meg az OtthonFa Clubból ezt a Gyors Videó tanítást: Hogyan rendezd az emberi kapcsolataidat és alakíts ki újakat

Kapcsolódtál, mert így tanítottak De ma már érzed, egyáltalán nem biztos, hogy őszinte a kapcsolódás. Merj önmagad lenni, vállald fel önmagad, és így könnyedén rendezheted a kapcsolataidat.

Az idő vonalán végzett gyógyítások (kapcsolati háló) felszabadítanak a karma terhe, súlya, korlátozása alól. Őseink fájdalmát meglátva, megértve miért lettek olyanok, amilyenek, feloldozást adunk nekik negatív ítélkezéseinktől, így felszabadulunk mi is.

Ma már tudjuk, hogy szüleink, nagyszüleink milyen körülmények (szociális és genetikai) miatt éltek és gondolkodtak úgy, ahogy azt tették.
Megértve őket, sokkal könnyebb elfogadni, megbocsátani, elengedni, szereti, hálásnak lenni nekik azért, miért éltek, küzdöttek és miért haltak meg.

A halál csak a fizikai élet végét jelenti és nem létezésünk végét. A halál csak egy átjáró, egy másik világba, ahol a lélek szabadabban és könnyedebben létezhet.

Amikor mind ezt megértettem, az önismeretnek hála, felszabadítottam magam saját magam által, és a társas környezetem által generált szenvedésből, fájdalmakból.

Köszönöm őseimnek, hogy éltek és haltak, hogy ősi tudásuk itt folyik a véremben, jelen van a DNS-emben, és tetteikkel, szívükkel talán még ma is hozzájárulnak ahhoz, hogy szolgálatomat élve, jobbá tehetem a világot.

Életemnek értelmet és célt őseim hagyatéka adott. Nem fogok kudarcot vallani. Tovább viszem, amit ők elkezdtek. Így adok értelmet, hálát és szeretet, hogy őseim miért éltek, és miért haltak meg.

És talán majd egyszer, mikor újra találkozunk, ha találkozunk a csillagok között, és közösen ünnepeljük az igazi csodát, amit a szeretet adott nekünk egy életen át.

A Pozitív jövőkép segíti a múlt elengedését

Pozitív jövőkép azt jelenti, hogy tudod, milyen életet akarsz élni. Van egy hosszú távú víziód, melyet bátran, önazonosan, szívből alkottál meg, mely szenvedélyessé és lelkessé teszi a mindennapjaidat.

Ezáltal megváltozott benned sok minden. Ahogyan az időt szemléled, ahogyan kommunikálsz, akikkel jól érzed magad, hogy mi az, ami fontos és értékes. És felismerted, hogy minden ember más, mindenkinek más a fontos és más az értékes.

Az elméd egyre csendesebb, és zavar a zaj, a csacsogás, az értelmetlen fájdalom okozás, és már nem akarsz olyan emberek társaságában lenni, akik között nem tudsz önmagad lenni.
Minden perc fontos az életben, még akkor is, ha tudod, az élet örök. Nem akarsz már egy percet sem elvesztegetni megfelelési kényszerekre, hatalmi drámákra, hazugságokra, felesleges kapcsolatokra.

Már nem azért dolgozol, hogy pénz keress, hanem Céltudatos Művészként alkotsz, önmagad kifejezése által, és ebből könnyedén és bőségesen megélsz.
Szabad vagy térben, időben és gondolkodásmódban. Mert a földi szabadság megteremtéséhez szükséges energiát, a pénzt uralod, könnyedén teremted.

Pozitív jövőkép nélkül nincs boldog jelen

Rendezted a múltad.
Megalkottad a pozitív jövőképedet
Itt az idő megérkezni az új csodálatos jelen pillanatba, a JELENLÉTBE.
Azaz, a mindennapi életedet, a hétköznapjaid minden percét csináld máshogy.

Hogyan csináld?

1. őszintén
2. önazonosan
3. önmagadat felvállalva
4. felelősséget vállalva
5. folytonos tudatosságban
6. szeretettel (elfogadóan, megbocsátóan, elengedően)
7. Céltudatos Művészként (céltudatos gondolkodás, célirányos cselekvés, lelkesen, szenvedélyesen, örömben, mély hittel)
8. Ültesd a tudásod a gyakorlatba (a váratlan, hirtelen, éles szituációkban is és nem az asztalnál ülve csak)

Csináld máshogy, mint eddig, és akkor végre más eredményt is kapsz, mint eddig. Legyél slow-flowban bent, és bátor azonnali döntésben és cselekvésben kint.
Ez a szélsőségek uralása.
Így leszel Céltudatos Művész
Hajrá

Amire most szükséged van a Múlt elengedéséhez:

 • Ingyenes Múlt Elengedése Videótréning
 • belső belassulás
 • mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
 • fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
 • találd meg az örömöt mindenben
 • radikális döntések meghozatala
 • gyors, érzelem mentes elengedés
 • bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

Ajánlott tudásanyagok az OtthonFa Univerzumból, a Tudatosság növeléséhez és a múlt elengedéséhez

Az OtthonFa blogon, youtube csatornán, az OtthonFa Clubban rengeteg anyagot találsz ahhoz, hogy lépésről lépésre tudod elengedni a múltad.

Ám ezeket mindenképpen érdemes feldolgoznod:

Blogbejegyzések és Önismerei33 videók:

 • Volt egyszer az EGO
 • Emelkedj felül az egón! – Szinte minden az EGO-ról
 • Hogyan szabotálják a tudatalatti programok és az egó a céljaidat?
 • Miért térnek vissza a már megoldott élethelyzetek?
 • A 6 legőrültebb félelem, amellyel célkitűzés során találkoztam
 • Mi az oka a szorongásnak?

Heti Gondolatrendező az OtthonFa Club anyagaiból:
8., 42,. 50,. 70., 71., 79., rész

OtthonFa Club webinár:

Hogyan urald az EGO-t?
Önismereti Kapcsolati háló
Spiritualitás, Spirituális Intelligencia

OtthonFa Club Gyors Videó Tanítások:

Hogyan rendezd az emberi kapcsolataidat és alakíts ki újakat

OtthonFa Club meditációk:

Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
Belső Erő Előadás és Meditáció

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest