Szeretném, ha tudnád, kivételes embernek tartalak. Olyannak, akinek van még égő vágy a szívében, érzi, hogy különleges, és el akarja érni az igazságot, önmaga igazságát. Tudni akar, érteni, és tenni érte.

Én sosem fogok lemondani rólad. Mert szükségünk van rád, a tudásodra, és arra az egyedi és megismételhetetlen csodára, aki te vagy, és arra, amit csak te tudsz átadni nekünk. Önmagadat.

Amint megmutatod másoknak önmagad, arra készteted őket, hogy ők is önmaguk lehessenek.

Te tudni akarod ki vagy, mit akarsz, és azt is, hogyan teremtsd meg, amit akarsz. Te akarod a bőséget, a szabadságot. És biztos vagyok benne, hogy el is fogod érni.

Stabil alapok

Hogy meglássuk, a bőséget vissza kell térnünk az önismereti alapokhoz, mert szétszakított és leterhelt elménk képtelen meglátni azt, ami van, helyette csak kivetíteni tudja a benne tomboló káoszt.

Így mai utunk egy különleges helyre visz, a tudat előtti és a tudat alatti elméhez, személyiségünk titokzatos és rejtett részeihez.

Mély kapcsolódásra van szükségünk önmagunkkal, hogy újra egységbe rendezhessük elménk, így feltárulhat titkos és rejtett képességeink.

Az önismeretnek hála könnyű dolgunk van leépíteni a ránk rakódott illúziókat, és felfedezve önmagunkat, felépíteni személyiségünket és azt az életet, amire valójában vágyunk.

Ha tudod ki vagy, tudod, mit akarsz, és azt is tudod, hogyan teremtsd meg, amit akarsz.
És ez a szabad és boldog élet. Ez a bőség.

Az univerzum legnagyobb titka, vagy ahogy Earl Nightingale hívja, a legfurcsább titok, vagy ahogy Rhonda Byrne írja a Titok című könyvében:

AZ VAGY, AMIRE A LEGTÖBBET GONDOLSZ.
GONDOLATOK MEGVALÓSULNAK DOLGOKKÁ.

És a mai világban az a legnagyobb probléma, hogy nagyon kevesen gondolkodnak. Nem a filozofálgatásra, okoskodásra, értelmetlen és energiaszívó csacsogásra gondolok, hanem a céltudatos gondolkodásra (cél-döntés-cselekvés).

Miért is nem gondolkodnak oly sokan?

Mert nem foglalkoznak önismerettel.
Nincs bennük mély kapcsolódás önmagukkal, nem hallják az intuíciójuk hangját, és nem történik semmi kihívás az életükben. Problémákat generálnak, azokat akarják, megoldják, és nyugodt, egyhangú életet élnek. A konformitás rabjai. Minden napjuk 60-70% ban ugyan olyan. Nincs szükség az elme végtelen teremtő kapacitására.

Aki gondolkodik, annak van célja, gyors és határozott döntéseket hoz, bátran és azonnal cselekszik, mind ezt egy magas rezgésű flow állapotban teszi, ahol szeretet, öröm van, lazaság, és béke.

Céltudatos Művészként teremti az életét.

A 4. Tudatossági szinten van.

Jelenleg 7 tudat szint van, 7 mentális szféra, amit élő ember képes elérni

1. tudatelőtti
2. tudatalatti
3. tudatos, jelen pillanatba van lehorgonyozva
4. folytonos tudat, szinkronicitás áramlatában van folyamatosan
5. tudat fölötti, telepatikus
6. szublimális, finomanyagi szintű frekvenciára van beállítva, csatornázás
7. holoelme érzékelő, holografikus világot átlátja

Az emberiség nagy része a 3. tudat szintet sem éri el

A nagy részük oly mélyen el van veszve a félelmek világában, az ego rabjai, így fogalma sincs arról, hogyan lehetne szabadon élni. Figyelmük fókusza a múltban van és a múltbéli sérelmeiket vetítve ki teremtik valóságukat, Rettegnek a jövőtől, így folyamatosan a konformitást választják, nehogy elveszítsék azt, amit már megszereztek maguknak.

Az 1-2 tudatossági szinten élők, kívülről irányított emberek. Minden döntésüket, lépésüket, sőt még a kitűzött céljaikat is az alapján hozzá meg, hogy mit vár el tőlük a külvilág, és mindent megtesznek azért, hogy kívülről dicséretet, elismerést, felhatalmazást meg is kapják.

Amikor valami tragédia történik az életükben, általában akkor eszmélnek fel, hogy máshogyan kellene élni és hosszú hónapok önmunkája és önismereti fejlődés által érik el a 3. szintet, a tudatosságot. De pár hónap önmunka nem lesz elég ahhoz, hogy stabilizálják tudatukat itt.

Hosszú évek mentális önmunkája szükséges ahhoz, hogy valaki elérje a 4. tudat szintet.
Vannak, akik spontán módon képesek bepillantást nyerni a még magasabb tudatszintekbe. Ők a kiválasztottak. De erről, majd egy következő bogbejegyzésemben írok.

Ami bizonyos, itt az ideje annak, hogy öntudatra ébredj, és el kezd fejleszteni a tudatod, hogy emlékezni tudj arra, ki is vagy, mit is akarsz, és miért vagy itt. És ami a legfontosabb, hogyan tudsz úgy élni, ahogyan az maradéktalanul boldoggá tesz téged.

Az önismeret ideje most kezdődik. Ami azt jelenti, aki nem foglalkozik önismerettel le fog maradni.

 

 

A bőség kegyeltje

A Céltudatos Művész, aki tudja kicsoda, mit akar, és meg is valósítja azt.

Mondok néhány példát:
– sikeres sportolók
– sikeres üzletemberek
– sikeres művészek
– sikeres emberek (egyedi, különleges eredményt értek el)

A Céltudatos Művész sikeres is.

Mi a siker? Egy arra érdeme cél kitűzése, és megvalósítása. A siker jelenthet bármit számodra, amiért megdolgoztál és eredményt értél el vele. A siker mindenképpen boldoggá tesz, felszabadít, lelkessé, motiválttá tesz téged. Siker átélése nélkül, a benned élő művész a meg nem értett csóró művész lesz. És lehetsz te a világ legjobbja a valamiben, ha a tehetségedhez nem járul kitartó és alázatos szorgalom, sosem leszel bőségben. Mindig a hiányt, az önsajnálatot fogod látni és nélkülözni fogsz.

A bőség nem csak a sikert vagy  az anyagi gazdagságot jelenti. Sokkal több ennél. Egy belő létállapot, amikor nem a hiányt látod meg mindenben, hanem a kidomborodott színek mögött elrejtőző energiát, amit szabadon tudsz uralni, formálni, reformálni.

A bőség tere a te belső tered

A bőség a belső gazdag, színes, örömmel, lelkesedéssel teli világod kivetítése a külvilágra.

Akinek szegény a belső világa, bizony szegény a külvilága is.
Aki megőrzi gyermeki játékosságát, szép látását, fantázia világát, képalkotását, erős vággyal és erős akarattal el akarja érni a célját, bőséget teremt magának.

Aki félelemben él belül, és mások felé való megfelelési kényszere hajtja, anyagi függetlenséget elérhet ugyan, de a bőséget sosem fogja megtapasztalni.

Bőségben csak az tud élni, akinek mély az önismerete.

Választhatod azt az utat is, hogy csak a külső anyagi gazdagságra koncentrálsz. De az az ego útja, én abban nem akarok neked segíteni. Minimális pénzügyi intelligencia fejlesztésével, könnyedén megvalósíthatod az anyagi gazdagságot. Ám akkor végérvényesen el fogod veszíteni a kapcsolatot önmagaddal.

A döntés hatalma a tiéd.

A Bőség megélése

2019. 13. hét. – Önismereti előrejelzés

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

A márciusi előrejelző munkafüzetet olvasva most, olyan érzésem támadt, mintha tegnap készítettem volna el. És tessék, már itt is vagyunk a hónap utolsó hetében. Sok minden áll mögöttünk már 2019-ben ám az igazi buli csak most jön.

Azt már jól tudod, hogy a problémáid megoldása belső változást kíván tőled, azaz önismereti fejlődést. Hiszen nincs belső pozitív változás önismeret nélkül.

Felfedezve a tudatalattid, és párhuzamosan fejlesztve a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális intelligenciádat érheted el az egyre magasabb Tudatosságot.
És csak akkor szabadulhatsz meg végre a problémáidtól, és leginkább azoktól melyek régóta kísértenek, ha magasabb tudatossági szintre lépsz.

Onnan tudod, hogy fejlődsz, hogy már nem azt érzed, hogy egyetértesz azzal, amit mondok, hanem elsőre tagadod: Nem ez nem így van. Én nem vagyok ilyen. Ő nem ilyen. És nem bántanám magamat.
Amikor már alázat szükséges ahhoz, hogy azt tudd mondani: elfogadom, amit mondasz.

Sokan azt hiszik, az a jó barát, aki ugyan úgy gondolkodik, mint ő. És az a jó mester, aki olyan dolgokat mond, amivel egyet tud érteni.

Ők, éppen ezért nem fejlődnek.

Ha a barátaik, ha a mestereik a saját tudatossági szintjükön van, akkor nincs fejlődés.

Vagy hiszel önmagadban és a mesteredben, vagy nem fejlődsz.

Visszatekintés

Ha egységként, egészben nézed a folyamatot, és nem a részek összességként, akkor a következőt látod.
A felfele ívelő spirálon a következő két hétben 6 lépcsőfokot lépünk felfelé. Már eddig is sokat haladtunk, ám ilyen rövid idő alatt ennyi lépcsőfokot meglépni ez maga a csoda.

1. lépés
A férfi rész felszabadul, és könnyedén termet pénzt, gazdagságot, és bőséget.

2. lépés
Tavaszi Napéjegyenlőség

3. lépés
TeliHold

4. lépés
A Művész csatlakozik a Békés Harcoshoz és nem elnyomják egymás határtalan erejét, hanem felszabadítják

5. lépés:
Mindig lépd át a komfortzóna határát

És akkor most

6. lépés:
A 13. héten a Céltudatos Művész felszabadul és Bőséget teremt

A bőség egy belső létállapot és nem függ semmilyen külső körülménytől.

A belső bőség hozza létre a külvilágban az anyagi gazdagságot, a luxost, azt, hogy sok pénzed van.

A bőség egy EGYSZERŰ gondolat: MINDEN VAN, MINDENT MEGÉRDEMLEK.

Az OtthonFa Club Önértékelés kihívással a Bőgéprogramod magjait vetjük el.

A Céltudatos Művészt az önértékelés fejlesztésével felszabadítjuk, hogy megérkezzen az elméd a bőség terébe. És ahogy stabilizáltad a bőség állapotát odabent, úgy fog megjelenni mind az, amire vágysz, odakint is.

Tehát ne a problémáidat akard megoldani, hanem a céljaidat megvalósítani, így a problémáid el fognak tűnni. Természetesen felelősséget kell vállalnunk minden múltbéli döntését, vagy tettért. De soha nem kritizáld a múltbéli döntéseidet, vagy tetteidet. Azzal azonnal rombolod az önszeretet szinted és az önértékelésed.

És felelősséget kell vállalnunk a jelen pillanatban azért, ahogy vagyunk, amit gondolunk, mondunk, teszünk. És felelősséget kell vállalnunk azért, milyen példát mutatunk másoknak, és persze felelősséget kell vállalnunk a jövőnkért is.

A 3 Belső Mester (Equinix workshopon 2019-03-20-án volt róluk szó) mindig, mindenben segít és támogat téged, hogy felfedezd mik a vágyaid, és azokat sikeresen meg is valósítsd. Ne harcolj ellenük, inkább dolgozz velük, önmagadért. 

A héten figyelj befelé, és hozd létre a bőség mentális állapotát (töltsd ki a Bőség füzetet, ahogy megérkezik).És közben vedd észre, ahogy a külvilágodban átalakulás történik, és minden VAN lesz. A VAGY-Ok-ból, hiszen te vagy az ok és a külvilágod az okozat. A z önértékelésed fejlesztésének köszönhetően, egyre több sikert fogsz elérni.

Vedd észre a sikereidet ez emelni fogja az önértékelésed és ez fog elvezetni a benned élő bőség teréhez, forrásához.

[/bts_restricted_content]

Amire most szükséged lesz, a minőségi szintemelkedéshez

 •  zene, tánc, ének
 • belső belassulás és megtisztulás
 • mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
 • fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
 • találd meg az örömöt és a szeretetet mindenben
 • radikális döntések meghozatala
 • gyors, érzelem mentes elengedés
 • bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

Mi növeli a Tudatosságod?

 • az önszeretet szint növelése
 • felülemelkedni az egón, és fülön csípni az összes érzelmi hatását
 • elfogadni ki is vagy te valójában
 • elfogadni a vágyaidat
 • céltudatos gondolkodás mód
 • erős mentális önfegyelem
 • erős érzelmi önfegyelem
 • erős mentális akarat
 • bátran szembenézni a félelmekkel
 • tudatos jelenlét, azaz a mentális csend kialakítása
 • célirányos cselekvés
 • időtér tervezés és annak betartása

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Mindig töltsd le és töltsd ki az adott hónaphoz tartozó Önismereti előrejelző munkafüzetet az OtthonFáról (OtthonFa Clubról a letölthető anyagok  menüpontban). Így lépésről lépésre tudunk együtt haladni a valódi önismeret útján. 

Workshop:

 • Eguinox workshop 2019-03-20

 

Önismereti kihívások:

 • Tudatos Önértékelés kihívás

 

Webinárium: 

 • Hogyan Urald az EGO-d?
 • Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 • A bőségtudatosság megteremtése
 • Tudatos jelenlét
 • Az átszoktatás
 • A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 • Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata
 • Fekete lyuk az elmédben: a kishitűség

 

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99., 100., 102., 103.,rész

 

Meditációk:

 • Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 • Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 • Elengedés meditáció
 • Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival
 • Összekapcsolódás a 3 Belső Mesterrel
 • Férfi és a női egység megteremtése (szakrális csakra aktiváló meditáció)
 • Szakrális csakra tisztító meditáció

 

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest