A tudatosság a tudat bőségét adja neked

Szeretném, ha tudnád, kivételes embernek tartalak. Olyannak, akinek van még égő vágy a szívében, érzi, hogy különleges, és el akarja érni az igazságot, önmaga igazságát. Tudni akar, érteni, és tenni érte.

Én sosem fogok lemondani rólad. Mert szükségünk van rád, a tudásodra, és arra az egyedi és megismételhetetlen csodára, aki te vagy, és arra, amit csak te tudsz átadni nekünk. Önmagadat.

Amint megmutatod másoknak önmagad, arra készteted őket, hogy ők is önmaguk lehessenek.

Te tudni akarod ki vagy, mit akarsz, és azt is, hogyan teremtsd meg, amit akarsz. Te akarod a bőséget, a szabadságot. És biztos vagyok benne, hogy el is fogod érni.

Stabil alapok

Ahogyan az első részben megtudhattad, az önvalódra ébredás a Tudatra való ébredés. És aki alkalmazza a Tudat végtelen hatalmát, azt hívjuk tudatosságnak.

Hogy meglássuk, a bőséget vissza kell térnünk az önismereti alapokhoz, mert szétszakított és leterhelt elménk képtelen meglátni azt, ami van, helyette csak kivetíteni tudja a benne tomboló káoszt.

Így mai utunk egy különleges helyre visz, a tudat előtti és a tudat alatti elméhez, személyiségünk titokzatos és rejtett részeihez.

Mély kapcsolódásra van szükségünk önmagunkkal, hogy újra egységbe rendezhessük elménk, így feltárulhat titkos és rejtett képességeink.

Az önismeretnek hála könnyű dolgunk van leépíteni a ránk rakódott illúziókat, és felfedezve önmagunkat, felépíteni személyiségünket és azt az életet, amire valójában vágyunk.

Ha tudod ki vagy, tudod, mit akarsz, és azt is tudod, hogyan teremtsd meg, amit akarsz.
És ez a szabad és boldog élet. Ez a bőség.

Az univerzum legnagyobb titka, vagy ahogy Earl Nightingale hívja, a legfurcsább titok, vagy ahogy Rhonda Byrne írja a Titok című könyvében:

AZ VAGY, AMIRE A LEGTÖBBET GONDOLSZ.
GONDOLATOK MEGVALÓSULNAK DOLGOKKÁ.

És a mai világban az a legnagyobb probléma, hogy nagyon kevesen gondolkodnak. Nem a filozofálgatásra, okoskodásra, értelmetlen és energiaszívó csacsogásra gondolok, hanem a céltudatos gondolkodásra (cél-döntés-cselekvés).

Miért is nem gondolkodnak oly sokan?

Mert nem foglalkoznak önismerettel.
Nincs bennük mély kapcsolódás önmagukkal, nem hallják az intuíciójuk hangját, és nem történik semmi kihívás az életükben. Problémákat generálnak, azokat akarják, megoldják, és nyugodt, egyhangú életet élnek. A konformitás rabjai. Minden napjuk 60-70% ban ugyan olyan. Nincs szükség az elme végtelen teremtő kapacitására.

Aki gondolkodik, annak van célja, gyors és határozott döntéseket hoz, bátran és azonnal cselekszik, mind ezt egy magas rezgésű flow állapotban teszi, ahol szeretet, öröm van, lazaság, és béke.

Céltudatos Művészként teremti az életét.

A 4. Tudatossági szinten van.

A bőség kegyeltje

A Céltudatos Művész, aki tudja kicsoda, mit akar, és meg is valósítja azt.

Mondok néhány példát:
– sikeres sportolók
– sikeres üzletemberek
– sikeres művészek
– sikeres emberek (egyedi, különleges eredményt értek el)

A Céltudatos Művész sikeres is.

Mi a siker? Egy arra érdeme cél kitűzése, és megvalósítása. A siker jelenthet bármit számodra, amiért megdolgoztál és eredményt értél el vele. A siker mindenképpen boldoggá tesz, felszabadít, lelkessé, motiválttá tesz téged. Siker átélése nélkül, a benned élő művész a meg nem értett csóró művész lesz. És lehetsz te a világ legjobbja a valamiben, ha a tehetségedhez nem járul kitartó és alázatos szorgalom, sosem leszel bőségben. Mindig a hiányt, az önsajnálatot fogod látni és nélkülözni fogsz.

A bőség nem csak a sikert vagy  az anyagi gazdagságot jelenti. Sokkal több ennél. Egy belő létállapot, amikor nem a hiányt látod meg mindenben, hanem a kidomborodott színek mögött elrejtőző energiát, amit szabadon tudsz uralni, formálni, reformálni.

A bőség tere a te belső tered

A bőség a belső gazdag, színes, örömmel, lelkesedéssel teli világod kivetítése a külvilágra.

Akinek szegény a belső világa, bizony szegény a külvilága is.
Aki megőrzi gyermeki játékosságát, szép látását, fantázia világát, képalkotását, erős vággyal és erős akarattal el akarja érni a célját, bőséget teremt magának.

Aki félelemben él belül, és mások felé való megfelelési kényszere hajtja, anyagi függetlenséget elérhet ugyan, de a bőséget sosem fogja megtapasztalni.

Bőségben csak az tud élni, akinek mély az önismerete.

Választhatod azt az utat is, hogy csak a külső anyagi gazdagságra koncentrálsz. De az az ego útja, én abban nem akarok neked segíteni. Minimális pénzügyi intelligencia fejlesztésével, könnyedén megvalósíthatod az anyagi gazdagságot. Ám akkor végérvényesen el fogod veszíteni a kapcsolatot önmagaddal.

A döntés hatalma a tiéd.

 

A Bőség megélése

Azt már jól tudod, hogy a problémáid megoldása belső változást kíván tőled, azaz önismereti fejlődést. Hiszen nincs belső pozitív változás önismeret nélkül.

Felfedezve a tudatalattid, és párhuzamosan fejlesztve a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális intelligenciádat érheted el az egyre magasabb Tudatosságot.
És csak akkor szabadulhatsz meg végre a problémáidtól, és leginkább azoktól melyek régóta kísértenek, ha magasabb tudatossági szintre lépsz.

Onnan tudod, hogy fejlődsz, hogy már nem azt érzed, hogy egyetértesz azzal, amit mondok, hanem elsőre tagadod: Nem ez nem így van. Én nem vagyok ilyen. Ő nem ilyen. És nem bántanám magamat.
Amikor már alázat szükséges ahhoz, hogy azt tudd mondani: elfogadom, amit mondasz.

Sokan azt hiszik, az a jó barát, aki ugyan úgy gondolkodik, mint ő. És az a jó mester, aki olyan dolgokat mond, amivel egyet tud érteni.

Ők, éppen ezért nem fejlődnek.

Ha a barátaik, ha a mestereik a saját tudatossági szintjükön van, akkor nincs fejlődés.

Vagy hiszel önmagadban és a mesteredben, vagy nem fejlődsz.

Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása

Minden ember zseni, minden ember művész, minden ember mágikus lény, minden ember multidimenzionális lény, ám mivel csak agyénak 5-10%-át használja (sokan még talán annyit sem) elfeledte, hogy ő a valóságának teremtője, hogy végtelen és határtalan hatalommal rendelkezik, és nem azért jött a Földre, hoyg szenvedjen, hanem hogy örömben, szenvedélyes életet éljen, miközben kibontakoztatja önmagát, megvalósítja azt a cél, amiért született.

És a világ változik. Lassan. Türelmesen. Pici-apró lépésekkel. És talán mi felnőttek már nem érhetjük meg az Aranykort, de felelősségteljes részei leszünk annak, hoyg a gyerekek szabadon nőhetnek fel, és ők megvalósíthatják az Új világot.

Egyetlen egy dolgunk van, egyre mélyebben megismerni magunkat, és pozitív példával előljárni az utánunk következőknek, hoyg ők is ugyan ezt tegyék.

A bőség az energia kiapadhatatlan és soha el nem múló energia forrása, ami az ember lelke és szíve

A palackba zárt Szellem, a Felettes én, Az Isteni részünk.
Végtelen energiával rendelkezünk, mert a bőség forrása bennünk van, azaz mi magunk vagyunk a bőség. Te magad vagy a bőség.
Mivel minden energia, amit a szemd lát, a kezed tapint, a füled hall, az orrod szagol, a szád ízlel, a szíved érez, minden energiából van, a bőség az az energiaforrás, amiből minden létrejön.
És ez a Forrás, te vagy!
Te vagy a bőség forrása.
Könnyű elveszíteni a fókuszt kint, ha elfeleded: aki befele tekint felébred.
Ami bent, az kint. Tehát nem az a fontos mi történik kint, hanem az, te mit élsz meg bent, miközben kint a teremtésedet szemléled.
Nincsenek külső megoldások, csakis belső megoldások vannak. Aki elveszik a körülményekben, áldozttá válik, elfeledi ki is ő maga valójában.

Aki haragot, dühöt tart a szívében, nem bocsát meg, ragaszkodik, nem enged el, höbörög, hisztizik, agresszív, mindent elfelejt.

A Tudásra emlékezni és azt működtetni a tudatosság

És neked már hatalmas tudásod van.
Nem elég elmondani te mit tudsz, élni kell a hétköznapok sűrűjében is, aki vagy.
Ne veszítsd el a fókuszod, mert sok a feladat. A sok feladat közben is trtsd meg a fókuszod magadon, és tudd, emlékezz, ki vagy te: Te vagy a bőség forrása, és így nem szenvedhetsz hiányt semmiben.
Ha bármiben is hiányt szenvednél, ismerd fel, ez csak illúzió, nem valóság.
Azt lásd meg, amit látni akarsz, abban higgy, amiben hinni akarsz.
Te vagy a valóságot teremtője, te vagy a valósággyártó gépezet. És mivel valóságod energiából áll, és amit látsz az energián megcsillanó fény, ismerd fel: mindig azt látod, amit látni akarsz.
Te vagy a csoda, aki létrahozza a csodák világát.
Te vagy a Fény, aki az energián megcsillan.
Te vagy az energia, mely létrehozza az anyagot.
Te vagy a bőség békéje.
Te vagy a teremtő, a teremtett, és aki figyeli a teremtés folyamtát is.
Lásd meg micsoda bőséges valóságot teremtesz.
Ismerd fel azt, amit eddig csak tudtál, és hidd el, hogy meg is tudd élni.

Akiben ez a felismerés megszületik  (nem erőszakból, hanem spontán) érezni fogkja az emelkedettség állapotát a következő időkben.
Lehet ma nem érzel semmit. Higgy abban, hoyg akkor is megtörténik a csoda, és lásd meg az életed hátralévő napjaiban, minden nap: A Bőség te magad vagy!

A Bőség A Tudat egy belső létállapota és nem függ semmilyen külső körülménytől

A belső bőség hozza létre a külvilágban az anyagi gazdagságot, a luxost, azt, hogy sok pénzed van.

A bőség egy EGYSZERŰ gondolat: MINDEN VAN, MINDENT MEGÉRDEMLEK.

Tehát ne a problémáidat akard megoldani, hanem a céljaidat megvalósítani, így a problémáid el fognak tűnni. Természetesen felelősséget kell vállalnunk minden múltbéli döntését, vagy tettért. De soha nem kritizáld a múltbéli döntéseidet, vagy tetteidet. Azzal azonnal rombolod az önszeretet szinted és az önértékelésed.

És felelősséget kell vállalnunk a jelen pillanatban azért, ahogy vagyunk, amit gondolunk, mondunk, teszünk. És felelősséget kell vállalnunk azért, milyen példát mutatunk másoknak, és persze felelősséget kell vállalnunk a jövőnkért is.

És közben vedd észre, ahogy a külvilágodban átalakulás történik, és minden VAN lesz. A VAGY-Ok-ból, hiszen te vagy az ok és a külvilágod az okozat.

A z önértékelésed fejlesztésének köszönhetően, egyre több sikert fogsz elérni.

Vedd észre a sikereidet ez emelni fogja az önértékelésed és ez fog elvezetni a benned élő bőség teréhez, forrásához.

Bármerre jársz, bárkivel találkozol, tedd fel magadban ezt a két kérdést: „Mit adhatok itt? Miként lehetnék ennek az embernek vagy ennek a helyzetnek a szolgálatára?”

És figyelj befelé, halld meg az intuitív lehetőségeket.

Ahogyan a szeretet, a hit, úgy a bőség is egy új fajta tudatosság

Ha szokássá teszed az elmédben, hogy szeretsz, hiszel, bőségben vagy, egy sokkal tágasabb és egy sokkal tudatosabb szintre emeled az életed.

Az új minőségek megteremtése önmagadban, ahogyan a bőség aktiválása is, akkor sikerül, ha levszed a fókuszod a jelenlegi 3D-s körülményeidről. Ha csak abban hiszel, amit látsz, tapasztalsz, nem tudsz változást, fejlődést teremteni az életedben. A körülményeid a belső világodhoz képest pár hónapos csúszásban vannak.
Ezért nagyon fontos a szeretet és a hit és a befele fókuszálás.
Ne keserítsen el az, ami a jelenlegi körülményed.

Felejetsd el, azt a hiedelmet, hogy:
Hiszem, ha látom.
Mert ez elveszi a teremtő erődet.
Azt a hiedelmet kövesd, hogy:
Látom, mert hiszem.
Hiszen a hit, mindig megelőzi a teremtést.

Az önvalód, a kreativításod, a különleges képességeid, a küldetésed, a szerelem teremtés, a gazdagság, minden, amire vágysz akkor tud kibontakozni, ha a belső bőség forrása aktiválódik benned, és elhiszed, hogy abban hihetsz, amiben csak hinni akarsz, és megjelenik az életedben.

A bőség, a szeretet és a hit szorosan összekapcsolódik, és együtt adják a könnyed teremtésed alapját.

Bőség van jelen bennem!

Állj meg egy pillanatra, és egy adott pillanatban fogadd be a bőséget, és kérdezd meg magadtól:
Ebben a pillanatban a bőséget élem meg?
És mondj rá igen!

A bőség a jólétet jelenti, hogy bent azt érzed, hogy meg van mindened. A jelen pillanatban érezd, hogy a bőség kellős közepén ülsz, és mindened meg van, így érezz hálát.

Mivel a bőség nem csak a pénz bőségét jelenti, hanem azt, hogy belül teljes életet élsz, így vedd le a fókuszod a pénzről.
A bőség belső mínőség, amit ha kiterjesztesz magadban, a külvilágban is meg fogod élni.
Ha belegondolsz egy adott pillanatban mindig mindened meg van, ami ahhoz a pillanathoz kell.

A hiánygondolkodás mindig akkro jelentkezik, ha elméd az ego szintjére súllyed, és a múltban van, vagy a jövőben, és ilyenkor lépnek be a hiány minták.

Tudatos elmeuralással, a jelen pillanatban megélt bőség érzetét, tudatosan kell kialakítani magunkban, hiszen nem erre neveltek, így új idegpályákat kell létrehozni, hogy ami bent létrejön, az megjelenhessen kint is.

A bőséggyakorlat tehát felülírja a régi idegpályákat, új elmemátrixot hozva létre, és amit bent megélsz az a valóságoddá válik.

Ez a tudatos teremtés

Amit az elme el tud képzelni, és jólét érzésével fel tud tőlteni, azt meg is tudja valósítani. Gondolatok megvalósulnak dolgokká.
Vedd le a fókuszod a külvilágról, a múltról, a jövőről, és ezekben a napokban. legyél csak az itt és most bőségében.
Először talán semmit sem fogsz érezni, látni tapasztalni, de kitartó tudatos döntésekkel, feledzed az agyad az új valóságod tapasztalására.

Mert a valódiságod bőségben van. Merd felvállalni, hogy bőségben éled az életed, hiszen a hit mindig megelőzi a teremtést.
Merd felvállalni, hogy nem hasonlítod magad másokhoz, hanem a saját bőségedet éled meg, és azért vagy hálás.
Merd befogadni magadba a bőséget, hidd el, hoyg megérdemled, azért aki vagy, és soha nem azért, amit elértél eredményt.
Mondj hálát, és hidd el, hogy bőségben élsz, és csakis ez után, ki fog bontakozni benned a bőség létállapota.

A döntés, és a hit mindig megelőzik a tapasztalást

Ezért lehet ez nehéz.
Azt tanultuk, hoyg először tapasztalunk, aztán hisszük el: hiszem, ha látom.
De ez nem teremtés.
Azért tud bármi új megjelenni az életünkben, mert hiszünk benne, folyamtosan mellette döntünk, így a láthatatlanból, megnyílvánulhat a láthatóba, kézzel foghatóba.
Ez az élet legfontosabb, és legtitkosabb tanítása.
Látom, mert hiszem!
A tudatos döntés, a hit az első, és csakis kitartó folyamtos döntések, és megkérdőjelezhetetlen hit után (kb 3 hónap) jelenik meg a külvilágban, amiben hittél, és ami mellett döntést hoztál.
Ez így van!

Az önfelvállalás fontos része, hoyg magad előtt és mások előtt is merd felvállalni, milyen új döntéseket hoztál, és miben akarsz hinni.
És ha nem hagyod, hogybárki elbízonytalanítson, akik nem értik a tudatos teremtést, akkor minden az öledbe hullik, amit csak akarsz!
Csodálatos, igaz?

Használd ezt a titkos tudást, és varázsold át az életed.
Tudatos döntés, hit, önfelvállalás!
És minden olyan lesz, amilyennek akarod!
Érezd, hoyg emelkedsz, érezd, hogy felszárnyalsz odabent!

Minden a láthatatlan világból töltődik át a látható világba. Te vagy a híd, az önfelvállaló tudatos döntésed és a hited hozza át a láthatatlan világból a látható világba a szívbéli vágyaidat.

Ajánlott OtthonFa Clubbos anyagok a Bőségtudatosság fejlesztéséhez

Meditációk:
Befogadom Önmagam
Bőség meditáció
Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség

Letőltések:
Bőségkihívás (füzet + videó)
BőségFúzet (44. oldalas munkafüzet)

Gondolatrendezők:
A Bőségtudatosság alapjai 1.,2.,3. rész
Aratás: Hogyan állj hozzá a Bőség betakarításához?

Webinárok:
A Bőségtudatosság megteremtése

Hajré és gyerünk tovább!