Hogyan szabadulj meg az ősi nyomortól=félelem?

  1. Ne akarj tőlük megszabadulni.

Nem a félelemmel van dolgod első lépésként, hanem azzal, amivel el tudod gyengíteni magadban a félelmed. Ne problématudatosan állj a félelemhez. Hiszen, amire figyelsz ott az energia. Így nem a félelemtől való megszabadulásra kell figyelned, hanem arra, ami felülírja a félelmed. Vedd le róla a fókuszod! Ne akarj megszabadulni tőle, ne a félelemre koncentrálj. Ne a félelemmel dolgozz.

  1. A félelem elgyengítője a szívbéli vágyak felszínre hozása, amit magas önszeretet szintben megvalósítasz.

Azaz, a probléma tudatos gondolkodásról tudatosan leveszed a fókuszodat, és céltudatos gondolkodásmódra kapcsolsz át. Itt a félelem elgyengül, hiszen a legmélyebb, legtitkosabb szívbéli célokat leírva, bevallva magadnak és másoknak is, nagyon sokat nő az önszeretet szinted.

Akinek magas az önszeretet szintje, a szeretet rezgésén rezeg, amihez az alacsony rezgésű félelem energia nem tud csatlakozni. Céltudatos gondolkodásmódban arra koncentrálunk, amit akarunk, azt növesztjük, amit el akarunk érni.

Mivel ahol a figyelem, azt növesztjük, így el fog gyengülni a félelem és a szívbéli vágyainkat fogjuk megvalósítani.

A valódi, legtitkosabb, legmélyebb szívbéli vágyakat nehéz a felszínre hozni, mert az összes megfelelési kényszer, védekező mechanizmus, „jó gyerek” szerep, félelem attól mások mit fognak gondolni, nem engedi, hogy könnyedén bemerjük magunknak vallani, mit is akarunk igazából.

Sok éven át dolgoztam magamon, hogy válaszokat kapjak a következő fontos kérdésekre:

Hogyan is érhetem el, mit is akarok, mi is az életfeladatom, miért vagyok itt, mi az értelme az életemnek, hogyan szeressem magam és másokat is, hogyan nyissam meg a szívem a sok fájdalom és csalódás után.

Ugye, hogy benned is zakatolnak ezek a kérdések?

Rengeteg céltervező célmegvalósító módszertant kipróbáltam, de nem igazán épültek a mély önismeretre, így kizárt dolognak tartottam, hogy bár a módszer lehet jó, de hogy biztosan nem az én szívbéli céljaim kerültek a papírra általuk, az is biztos.

Így kifejlesztettem azt a céltervező célmegvalósító lépéssort, mely önismeretre épül, így biztosan mindenki a saját szívbéli céljait hozza általuk a felszínre, és kezdi meg a célirányos cselekvést. Akármennyire is félt eddig bevallani magának, mit is akar valójában.

A sikeres céltervezés és célmegvalósítás 7 lépése

 

Hogy pontosan mit jelentenek a lépések itt találod a leírásukat.

  1. Akkor nézz szembe a félelmeddel, amikor itt van!

Nos, igen ez a legbátrabb tett az önismereti önfejlesztésben. Mivel a félelem nem egy erő, hanem csak egy gondolat, és a félelem tárgya, az ismeretlen, a bizonytalanság, nem a félelem ereje. A félelem tárgyához te adod hozzá az erőt, mert félsz. Abban a pillanatban, amikor megfordulsz, nem menekülsz tovább, és szembefordulsz vele, lebuktatod, elgyengíted, és máris megszűnik a hatalma feletted. Mondok egy példát. Mindig is féltem a sötétben. Mert éreztem a nagy sötét erőben rám leselkedő, megtámadni akaró erőt, amitől mindig menekülni akartam.

Oly nagyra duzzadt ez a sötét felhő erő, hogy teljesen beborított, és a mindennapjaimban is jelen volt már. Nem tudtam csendben megmaradni, kimenni az utcára. Mindig mindenhol égett a lámpa és pánikrohamot kaptam már a félelem legkisebb kezdődő érzésétől.

Aztán nagyon felhúztam magam tudatosan és dühömben eldöntöttem, hogy bármi is lesz, én legyőzőm a „Famunkuluszomat” lélekerővel feltöltött tárgy, megszemélyesített erő (nagy fekete felhő).

Vártam a pillanatot, mikor jön el újra hozzám.

Elhatároztam, hogyha álmomban is jön, akkor is tudatában leszek döntésemnek, és meg fogok fordulni. Jött is az álom, jelenlét.

 

  1. Győzelem.

Feküdtem az ágyban és valami erő a lábamnál fogva elkezdett a sarok felé húzni. hatalmas nagy erővel. Többszőr is álmodtam már ezt, hogy a testem tehetetlen, nem tudom irányítani, és közben lebegve kicsúszok a paplan alól, és eltűnők. Jött a fényszikra az agyamban, hogy ebből most volt elég és elkezdtem határozottam magamban nemet mondani. Mert ilyenkor beszélni sem tudtam.

Mint amikor bedrogoznak és bár tudatodnál vagy, de sem beszélni sem mozogni nem tudsz.

Na jó, én is elkezdtem kémeset játszani, bármi is legyen ez az erő, leszarom, mert van egy varázserőm, ami az Univerzumban minden erőnél erősebb.

A szeretet!

És én most ezt a fegyvert fogom használni! Így elkezdtem magamban egyre hangosabban üvölteni, hogy: Szeretek!

Már izzadtad, de még mindig vonzott az erő, mozdulni nem tudtam.

Mantráztam tovább: Szeretek!

Majd nagyon lassan mozdulatra bírtam, erős akaraterővel a testem, és a számat is ki tudtam nyitni. Hangosan mantráztam és lassan felültem az ágyba. Odamentem a sarokhoz, és mintha egy ajtót csuktam volna be, becsuktam a rést, és megszűnt az erő.

De előtte még hagytam egy üzenetet, mielőtt bezártam volna a rést:

Ekto Gamat!!!!

(az ötödik elem című filmben Lilu mondja, hogy miért ez jutott eszembe, ne kérdezd)

Azaz: Az engedélyem nélkül soha!

Többet nem történt ilyen. Győztem!

 

  1. Győzelem!

Sokszor álmodtam, hogy egy sötét helyen vagyok. Korom sötét, ahol semmit se látsz, még a saját kezedet sem. És érzem a jelenlétét a sötét felhő erőnek. Próbálom rettegve kitapogatni hol lehet a kijárat, de elképesztő és megsemmisítő félelemben vagyok, és ebben az állapotban ébredek. Amikor eldöntöttem, hogy szembenézek vele is (máris itt a megszemélysítés, amivel én magam ruháztam fel univerzális erővel) vártam rá. És jött. Újra ott voltam.

Most is mantráztam magamban, hogy szeretek, és ez lenyugtatott. Kerestem a kijáratot, miközben éreztem egyre közeledik felém. Egyre gyorsabban.

Majd megtaláltam az ajtót, kinyitottam, amikor éreztem, hogy teljesen ott van már mellettem és vonz magához. Az ajtón át gyenge fény jött be a szobába. De a fény hatására eltűnt.

Bassza meg, gondoltam magamban, és egy határozott mozdulattal becsuktam az ajtót, és szembefordultam vele, rákiáltottam, mit akarsz tőlem? Szeretek, így nincs hatalmad felettem!

Majd éreztem a közelségét. És olyan dolog történt, amire nem számítottam. Felkészültem a megsemmisülésre, a fizikai fájdalomra. De erre nem.

Éreztem benne a szeretet hiányát, és ezt akarta tőlem. Hogy szeressem. Szeressem őt Fényesre. Ott álltam, a sötétben, félelmeim legmélyebb termében és sírtam. Akkor jött a varázs mondatom: Szeretem magam és szeretlek téged is!

És a fekete nagy erőfelhő eltűnt. Fénnyé szerettem. Mit akart tőlem? Megmutatta, hogy ez az egyik dolgom itt. Fénnyé szeretni mindenkit.

Félelemtípusok, és üzeneteik az önismeretben

Minden, ami új, váratlan, hirtelen, ismeretlen, alapvetően a félelem érzését társítod hozzájuk. Pedig, nem is biztos, hogy a félelem van benned, nem félelem, amit érzel.

A látomások, álmok, jelenések mindig üzenetet hordoznak, üzenni akarnak neked, önmagadról, az életedről, arról, mit tegyél.

A félelem nagyon jó irányító tábla az életben, hiszen mindig arra megyünk, ahol a leginkább félünk, így nézve farkasszemet a fejlődéssel. Aki kikerüli a félelmeit, sehova se tart, csak körbe-körbe forog az életében.

Ahogy már az előbb is mondtam, nem a félelemmel kell törődni, hanem a szívbéli vágyakkal, és sokszor pont az fogja neked megsúgni, a szívbéli céljaidat, amitől a legjobban félsz.

Igen! A legjobban önmagad fényességétől, szívbéli vágyaidtól félsz.

Az a sok szörny, nem is szörny, csak egy személyre szóló, álruhába bújtatott üzenet.

Nem álomfejtés, ami most következik, hanem a te saját magadnak adott üzenet tisztánlátása az önismereti önfejlesztésedben.

Megbénító félelem, nem tudok mozdulni: tehetetlennek érzed magad az életedben, nem látod a kiútat a problémáidból. legyenek meg a szívbéli céljaid, kezd el őket megvalósítani, és sok probléma egyszerűen magától el fog tűnni.

Meg akarnak támadni, hátulról megtámadnak: valami miatt bűntudatod van, és félsz a lebukástól, hogy ki fog derülni. Írd le az összes bűntudatodat, haragodat egy papírra, ha kell a papíron tombold is ki magad, bőgd ki magad, majd ezt a papírt égesd el, és húzd le a wc-n.

Ha megszabadulsz a bűntudattól, nem kell soha többet félned a támadásoktól.

Megjelenik előttem és a frászt kapom tőle: tudod, hogy ott van, de nem látod, és biztosan sokkal félelmetesebb lesz, ha látod is végre?

Írd le, mik azok a feladatok, problémák, hazugságok, amikkel eddig nem akartál szembenézni? Amiket halogattál eddig?

Szabadulj meg a szívedet bántó terhektől, (írd le, égesd el, húzd le a wc-n). A sumákolás önmagad, vagy mások előtt biztosan nem fogják engedni, hogy közel kerülj a szívbéli céljaid tisztánlátásához. És így a szívedet sem tudod megnyitni sem önmaga, sem mások felé.

Menekülés, bujkálás, kiszolgáltatottság: nem vagy őszinte se magaddal, sem másokkal, így folyamatosan bujkálnod kell a leleplezés alól. Ez egy nagyon intenzív érzés, kötődhet hozzá a halálfélelem is.

Félelem az UFO-któl: bátran vállald a bizonytalanságot, járt utat járatlanért hagyj el, legyél újító, kezdeményező, proaktív. Bölcs diplomata.

Félelem az állatok támadásától: Minden állat egy szimbólum, és arra akarják felhívni a figyelmed, hogy azzal a részeddel nem kapcsolódsz. Pl: kutya=önszeretet, kígyó=újjászületés, pók=természetfeletti érzékelés, oroszlán=hatalom, medve=uralkodás, sárkány=kincsek elfogadása, tisztánlátása, alien=fejleszd a mentális intelligenciádat, cápa=fejleszd az érzelmi intelligenciádat. stb.

Álom az álomban, akár több szinten is: a spirituális intelligenciád fejlett, viszont, ha nem te uralod ezeket az álmokat, akkor az akaraterőd, a gondolaterőd gyenge, és azokat kell fejlesztened.

 

  1. Fejleszd a tisztánlátásod, hogy fel tudd ismerni az asztrál-lényeket.

Ami tény, hogy az asztrál világ a szemünkkel nem látható világ, ami a Föld felszíne és a Csillagos ég határa között található. Ebbe az energiagömbbe gyűlik össze a kollektív tudat. Minden emlék, több 10.000 éves múltra is visszatekintve, itt gyűlik össze. Minden jó és rossz energia, kedves, vagy ártó szándék itt található.

Itt rengeteg mentális és érzelmi test található, akik össze vissza kószálnak az asztrál térben. Energia formában, erőtlenül, erőt gyűjtve.

A gyenge akaraterővel, és alacsony mentális, érzelmi, spirituális intelligenciával rendelkező emberek, a zakkant spirik azt hiszik képesek kapcsolatokat teremteni az asztrál tér kikerülésével.

Sajnos tévednek.

Rengeteg gyakorlás, a félelmekkel való bátor szembenézés, erős akaraterő, határozott döntések szükségesek ahhoz, hogy valakit ne húzzon be az asztrálvilág illúziója.

Attól, hogy valaki spiri, még nem tud tiszta forrásból csatornázni. Látomásai, érzetei bizony becsaphatják, és a félelem a legnagyobb bizonyítéka annak, hogy az asztrál világot nem uralja, hanem az asztrál világba csatornázta be magát.
Túl kell jutni a sötét folyosón ahhoz, hogy valaki a fénybe érhessen.

Az asztrálvilágban kavargó erők, rácsatlakoznak az ember félelem energiájára, és ezáltal maga az ember építi fel félelmének tárgyát is.

Ő hozza létre saját félelem tárgyát, amitől minél inkább fél, annál inkább a rabjává, szolgálójává válik.

A szeretet nem ellentetje a félelemnek, viszont a szeretet erősebb tud lenni a félelemnél egy erős akaratú ember tudatában.

Amitől félsz, te alkottad meg. És a te hatalmadban áll felülemelkedni rajta, és uralni.

Hogyan?

4 lépés a szabadulásért

  1. Ne akarj tőlük megszabadulni. A problématudatos gondolkodásodat fejleszd fel céltudatos gondolkodásmódra.
  2. Szívbéli vágyak felszínre hozása, amit magas önszeretet szintben megvalósítasz.
  3. Akkor nézz szembe a félelemmel, amikor jön. Élesben. Ne előre akarj felkészülni, akkor győzz, amikor ott van.
  4. Lásd tisztán, hogy asztrál lénnyel van e dolgod.

 

Bónusz történet

Alapvetően minden félelem a halálfélelemre vezethető vissza. Mivel meghalni a test tud, és a test az egoval azonos, így az ego fél a haláltól, mert csak a tudat léphet tovább.

Meghal a test, meghal az ego, és az ego nem akar meghalni.

Így átveszi a helyet az elmében a magasabb tudatosságtól, és a félelemmel manipulálja végig az életet. De hiába harcolja végig az életet, a végén elmúlik.

A legnagyobb harc, amit az ego folytat a győzelemért a vallási háborúk. Aki nincs velem hitemben, ellenem van. Sokan azt hiszik az ideológiai háborúk, magas spirituális, istenhit miatt törnek ki, isteni parancsra.

Nem akarok senkinek sem a hitébe belegázolni, de ez tévedés. Az ego miatt vannak a vallásháborúk. Az ego dualitásba fektetett hitével, miszerint aki nem az én istenemben hisz, az istenkáromló, így pusztulnia kell.

A fanatikus vallásrajongók súlyos károkat hoztak létre az asztráltérben. Akik úgy védik istenüket, hogy a nevében embereket mészárolnak le, egyszerűen a félelmeik, azaz az ego rabjai.

Hinni egy nagyobb hatalom létezésében, rendben van. De már félni ezt a nagyobb hatalmat, és emiatt gyilkolásba kezdeni, hatalmas ostobaság.

Rengeteg félelem entitást (gondolatot, érzelmet) töltenek fel a bolygónkat átívelő energiamezőbe, amihez a gyenge akaratúak kapcsolatba lépnek. Pedig csak isteneikkel akarnak kapcsolódni. De így a félelmet találják szerető isteneik helyett, és a mély belső kapcsolódásban, megérzett isten félelem lesz félelmeik igazolása. És így végleg elveszett az ego uralma alatt.

A félelem egy gondolat, az agyadban az idegsejtek közötti szinaptikus kapcsolatban létezik csak

Hatalmadban áll ezt felülírni, a félelem világa helyett, a szeretet világát teremtsük közösen.

Ne késlekedj rendezni, szembenézni a benned uralkodó káosszal, és a félelemre pocsékolt teremtő erődet, a szeretet világának megteremtésére felhasználni a szívbéli céljaid megvalósításával.

Szeresd fénnyé a félelem sötétségét.

Sikerülni fog, gyerünk tovább!

Kattints az ingyenes értesítőért!