Az előző videómban arról beszélgettünk, hogy mennyire komplex figyelmet kíván most tőlünk az égi energia és mindaz a változási folyamat, amelyen most keresztülmegyünk.

Szeretnék egy pici iránymutatást adni arról, hogyan lehet az ÖNSZERETET-szintet emelni, fokozni.

De itt szeretném azt megjegyezni, hogy tudatosítsd magadban, hogy nincsen szent grál, nincs olyan, hogy valamit megcsinálsz és az önszeretet-szinted az egekbe emelkedik.

Pici, apró lépésekkel, folyamatos, rendszeres odafigyeléssel kell dolgozni a VALÓDI ÖNISMERET útján.

Az elengedhetetlen 3 szint

A legfontosabb, hogy minden egyes problémával 3 szinten dolgozunk.

Ez a 3 szint a testi, a lelki és a szellemi szint. Akkor lesz hatásos a változtatásod, ha mind a három szinten folyamatosan és rendszeresen törekszel arra, hogy a változást el tudd érni.

Na, nézzük az ÖNSZERETETET!

Három végtelenül egyszerű technikát szeretnék neked elmondani. Azért egyszerű technikák, mert mindig ezek a leghatásosabbak, még akkor is, ha az EGO-d ágál ellene, és azt mondja, ez nem ér semmit. De igen, ér! Csak csinálni kell folyamatosan.

Az első szint

Az első szellemi szintű technika:a pozitív megerősítő mondatok.

Írd le és mantrázd naponta többször: „Úgy döntöttem, hogy szeretem és elfogadom magam.”

Ezt minden reggel és minden este legalább 10-szer mantrázd el.

30 nap kell ahhoz, hogy ez a mondat változást hozzon.

A második szint

A következő technika – fizikai szinten – az ÖNSZERETET-szint emelésére: minden áldott nap tegyél valami olyat, amit csak magadért teszel.

Amiért szereted magad. Vegyél magadnak valamit, főzz magadnak valamit, pihenj le, nézd meg a kedvenc filmedet… egy a lényeg: tudatosítsd magadban, hogy ezt a cselekedetet most csak azért teszed, MERT SZERETED MAGAD.

A harmadik szint

Nézzük a lelki szintet: nagyon fontos, hogy lelkileg a szeretet létállapotába kell kerülnöd.

Valószínűleg, ha sok félelem van benned, ha káoszban éled az életedet, ha még nem érzed azt, hogy ez az, úgy élem az életemet, ahogy én akarom.

Akkor egy félelem alapú életet élsz. Ezért szeretet alapú életet kell választanod. Lelki szinten ezt különböző önszeretet- és szeretet- meditációkkal tudod elérni úgy, hogy napi szinten legalább 20 percet szánsz magadra és elvégzel egy ilyen meditációt.

A YouTube oldalamon is találsz önszeretet-meditációkat. Alkalmazd és használd őket nagy sikerrel.

És ne feledd: pici, apró, rendszeres lépésekkel haladunk a valódi önismeret útján!

Hajrá!

Kattints az ingyenes értesítőért!