Őszi energiák megélése tudatosan

Szeretettel köszöntelek ezen a csodás, őszi, verőfényes napsütéses napon!

Reggel a facebook-posztomban ígértem neked, hogy készítek videót arról, hogy mik ezek a fura energiák, amiket tapasztalsz, mi ez a mentális és érzelmi káosz, amelyen most keresztülmész, mi ez az érzelmi hullámvasút, amely most megkeserítheti az életedet.

3 dolog, ami segít

3 dolog van, ami most segít abban, hogy túléld, hogy jól csináld ezeket az időket.

Az egyik az ELENGEDÉS. El kell tudnod engedni végleg azt, aki már nem te vagy.

A második az ÖNSZERETET. Nagyon fontos, hogyan viszonyulsz most magadhoz, milyen energiákat, milyen gondolatokat, milyen érzéseket táplálsz önmagad iránt.

A harmadik dolog az ÖNFELVÁLLALÁS, amely csak akkor tud hatékonyan működni, ha az első kettőben elég jól működsz, ha te vagy a kapitány, ha te irányítod a dolgokat.

Változnak az energiák

Az év elején minden egyes hónapnak más energiája volt. Most elérkeztünk a csúcshoz, most már komplex energiák vannak, ezért csoportosan kell a figyelmed fókuszát irányítanod. Nem elég csak egy dologgal foglalkoznod, hanem a tisztánlátásodban figyelned kell arra, hogy ez a három energia együtt jól tudjon működni, hogy felemelő energiában tudj létezni.

Rendezzük a káoszt

A szombat esti előadásomon ezeket fogjuk kibontani, ezekről fogunk – akár interaktívan is – részletesen beszélni, hogy a Valódi Önismeret útján – pici apró lépésekkel – tudj haladni. Hogy ne azt éld meg, hogy úristen, most akkor aztán elengedek, most önszeretetben vagyok, most akkor felvállalom önmagam, hiszen a félelem-energiák, amelyek a napjainkban egyre erőteljesebbek, meg fognak téged akadályozni abban, hogy ezeket a dolgokat meg tudd tenni.

Valódi segítség…

Abban szeretnék neked segíteni, ha megengeded nekem, hogy szombat este – amikor közeledünk a szeptember 28-i beavató energiákhoz – a tudatodat, a figyelmedet fókuszálni tudd, hogy meg tudd tenni azokat a pici, apró lépéseket, amelyek segítenek neked, hogy azt az életet tudd élni, amelyre valójában vágysz.

…mellébeszélés nélkül

Tudod, hogy nem szoktam mellébeszélni, tudod, hogy nem zakkant spiri dolgokról beszélgetünk, hanem mindig transzmutáló energiákat hordoznak az előadásaim.
Várlak szeretettel szombaton, 18 órakor, Gödöllőn az Atlantiszban!

Őszi energiák megélése tudatosan