2 videó a tudatos pénzteremtéshez és a párkapcsolathoz való tudatos hozzáálláshoz

Állítsd irányba a gondolataidat és a figyelmedet, hogy azt az életet teremtsd meg, amely valójában boldoggá tesz!

Ha a videókat szereted jobban, ebben az írásban kettőt is találsz. Ha jobban szereted olvasni, akkor a videók alatti leírásban, ezt is megteheted.

1. rész: A pénz

A pénz

Szeretettel köszöntelek, Drága.

Tudd, hogy ez a videó, amit most nézel, pont azért, mert nézed, 100%-osan neked szól.

Nagyon rendkívüli és intenzív időszakot élünk, és a mai és a holnapi nap teremtő energiával megáldott csiribiri napok, ezért szeretnék beszélni ma kettő nagyon fontos dologról.

Az egyik a pénz, a másik a párkapcsolat.

A régi idők mozija ezerrel tombol és minden olyan árnyékszemélyiségünk, aki velünk él és utazik ezen a csodás utazáson itt a Föld nevű bolygón, az bizony bizony most nagyon-nagyon-nagyon erősen próbál tért hódítani és összezavarni téged.

A legnehezebb most az, hogy a figyelmed fókuszát önmagadon tartsd.

Hiszen mind a külvilág, mind a karácsonyi őrület, mind a régi idők mozija arra késztet, hogy minden másra figyelj, csak saját magadra nem.
És ahol a figyelem, ott az energia.
Ezért nagyon fontos, hogy az új életed megteremtéséhez most le kell tenned az alapköveket és nem mindegy, hogy mit gondolsz, hiszen amit gondolsz, az fog valóra válni.

Hiszen a gondolat teremti az érzéseidet és az érzéseid rezonanciájának a kisugárzása által vonzol magadhoz személyeket, pénzt, életszituációkat.

És ezeket kellene most egy picit rendbe tenni. A gondolataidat és a figyelmedet irányba állítani, hogy tényleg egy csodálatos 2016-os éved legyen. Hogy tényleg önfelvállalós életet tudj élni.

Nézzük először a pénzt.

Legtöbb kérdés ezzel kapcsolatban érkezett, így gondolom, hogy nálad is érdekes állapotok lehetnek itt a bőség, a pénz, illetve a pénz hiányának a területén.

A gondolataidat abba a hitbe, abba a tudatállapotba kell hozni, hogy a pénz, mint energia az mindig van. Mindig jelen van, soha nincs az, hogy nincs csak akkor, hogyha a gondolataiddal azt teremted meg.

És tudom, hogy nagyon nehéz, amikor anyagi veszteség ér, amikor anyagilag szűkölködve éled az életedet, megteremteni a bőséget, elhinni azt, hogy ez lehet másképp is.

A rögzült gondolkodás azt mondja, hogy akkor érkezik pénz hozzád, hogyha aktívan cselekszel, ha aktívan teszel érte.

Ez igaz is, de ezt a folyamatot megelőzi még másik kettő folyamat:

az érzelmi beállítottságod

és a gondolati beállítottságod.

A rögzült gondolkodásodnak köszönhetően a pénzt egy hatalmas nagy valaminek, éled meg. A ragaszkodásod hozzá, a gondolataid, hogy fogy, hogy mocskos, hogy egyre kevesebb van, hogy te mindent megteszel, és mégsem élsz bőségben.

Ezek azok a gondolatok, amelyek a pénzhiánynak, a hiányának az érzését teremtik meg, és ezek szülik azokat az élethelyzeteket, amikor azt éled meg, hogy nincs pénzed.

Amikor a pénz fogy és te hiába törekszel, te hiába teszel bele energiát, nem nő a pénztárcád vastagsága.

Első szinten itt kell rendbe tenned, hogy:
– a pénz valójában micsoda,
– hol van, hogy van,
– és mi az, hogy az univerzum bőségének az áldása, az minden pillanatban a tiéd.

És ez nem egy zakkant spiri gondolat, hanem a világ valóban így van összerakva.

Gondolati szinten

folyamatosan arra kell gondolnod, hogy a pénz van.

Ez fogja a bőség állapotát megteremteni érzelmileg.

És minden egyes szituáció arra törekszik, hogy kibillentsen téged. Jön az ego és megráz, hogy „vedd már észre, hogy de nincs pénz”. Ennek az érzésnek, ennek a gondolatnak nem szabad engedni.

Hiszen mindaz, amit most tapasztalsz a valóságodban az a régi gondolkodásodnak az eredménye.

Ha változtatni akarsz a valóságodon, akkor új gondolatokkal kell felcserélned a régi gondolkodásodat. Hogy más tapasztalatokban lehessen részed. És ezért nagyon fontos az, hogy folyamatosan arra gondolj, hogy a pénz van.

Ne foglalkozz azzal, hogy mi mennyibe kerül. Hogy mennyi a havi fix, amennyit te kapsz. Mert a bőséget nem ez fogja meghatározni, hanem azaz érzés, hogy számodra folyamatosan rendelkezésre áll az a mennyiségű pénz, amelyet te szeretnél.

Megerősítő mondatokat lehet alkalmazni hogy:
– úgy döntöttem, hogy bőségben élek
– úgy döntöttem, hogy a pénz van
– úgy döntöttem, hogy a pénz szeret engem.

Ezek nagyon-nagyon fontos gondolatok ahhoz, hogy a pénzhez való kapcsolódásodat felül tud írni.

Érzelmi szinten

rögzült gondolkodás eredménye az, hogy milyen érzéseket táplálsz a pénzzel kapcsolatban. Hogy folyamatosan csalódsz benne, mert egyre kevesebb van, vagy mindig elfogy, vagy soha nincs belőle elég.

Mindazok a tüskék, azok a fájdalmak, amelyeket a pénz által te elszenvedtél, azokat érzelmileg ki kell tisztítani.

Ugyanúgy, ahogy mindazon gondolatokat, amelyek nem a tieid, hanem a szüleid, nagyszüleid, az ismerőseid, a társadalom plántál beléd, azokat is ki kell tisztítani.

De nem úgy, hogy erre gondolsz, hogy na, most akkor én ezt rendbe rakom. Hanem a figyelmed fókuszát ne a problémára helyezd, hanem a megoldásra, arra, amit szeretnél.

Hogyan szeretnél élni?
Milyen érzésekkel akarsz rendelkezni?
Mit jelent számodra a bőség?
Mennyi pénzt szeretnél keresni egy éven keresztül?

Tehát nagyon fontos, hogy a pénzt azt elevenítsd meg úgy, minthogyha ez egy ember lenne.

És ezzel az emberrel, akit úgy hívnak PÉNZ, a kapcsolatodat rendbe kell tenned egyszer és mindenkorra.

Szeretettel, tisztelettel teli kapcsolatot kell létrehozni, hiszen a pénz energia.

Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Mindaz, amit azzal a papír fecnivel tettünk, hogy felmagasztaltuk, hogy hatalmat adtunk neki, hogy azt érezzük, hogy akinek több pénze van, az hatalmasabb, magasztosabb ember, ez nem így van.

Az önértékelésed szintjét pontosan megmutatja az, hogy havi szinten mennyi pénz folyik be hozzád.

Ha kevés, akkor az azt jelenti, hogy alacsony az önértékelésed.
Ha saját vállalkozásod van, és azt érzed, hogy nem élsz meg a vállalkozásodból, akkor ahelyett, hogy a pénzre fókuszálnád, hogy egyre több és több érkezzen be belőle, ez a rögzült gondolkodás, amelyet fel kell cserélni a fejlődő gondolkodásra, ami arra helyezi a fókuszt, hogy te milyen értéket adsz magadnak és másoknak.

Mert az univerzum bőséges, de először adnod kell, hogy kaphass.

Ez nem azt jelenti, hogy teljesen oda kell magadat adnod a világnak INGYEN  és akkor bőségben fogsz élni.

Nagyon szép gondolat Teréz anya és Jézus hozzáállása, csak a mai világban ez nem működik.

Tehát hiába próbáljuk meg a pénz nélküli világot megteremteni. Ez is egy félelem alapú gondolat, amikor el akarjuk nyomni, tüntetni azt, ami van.

Tehát hiába vagyunk mi isteni lények és hiába jöttünk, akár az Antaresről, vagy a Szíriuszról, vagy a Vegáról vagy a bárhonnan.

Most itt vagyunk a földön, és ezeknek a játékszabályokat kell jól játszanunk.

Ezeket a játékszabályokat kell nagyon magas szinten elsajátítanunk, példamutató életet élve.

Összegezve:

Tehát gondolatilag: a pénz van.

Érzelmileg szeretem a pénzt, a pénzre szükségem van. A pénz nem boldogít(?), de baromira boldogtalanná tud tenni, ha nincs.

Minden egyes alkalommal, amikor a pénzáramlás hozzád érkezik, legyél érte hálás. 
Minden egyes alkalommal, amikor a pénz távolodik tőled, tehát kiadsz pénzt, akkor is legyél hálás.

Hiszen az is egy adakozás.

Teljesen mindegy, hogy kenyeret, ételt, Elmű, gáz, bármibe teszel bele pénzenergiát, az a te adakozásod, a te szeretet kimutatásod egy másik ember iránt.

Hiszen az Elműnél, a Tigáznál, a bárhol rengetegen dolgoznak. A telefontársaságoknál rengeteg ember dolgozik. Amikor te befizetsz egy számlát, valójában azoknak az embereknek teszed könnyedebbé az életüket.

És ha úgy fogod fel, minden egyes pénzkiadásodat, hogy ez egy adakozás, hogy a másik ember életét szebbé tud tenni, akkor a harmonikus pénzáramlásod be tud indulni.

Hogyha ragaszkodásodat és azt a fajta eszményképedet meg tudod szüntetni, hogy a pénz az húúúúúú, az egy hatalmas nagy dolog, akkor sokkal könnyebb lesz a kapcsolatodat rendezni a pénzzel.

A pénz nem nagyobb dolog nálad.

A pénz energiája a te parancsodra vár, a te uralmad alatt van.

Te vagy a főnök.

 

2. rész: A párkapcsolat

A Párkapcsolat

Szeretettel köszöntelek a mai radikális időkben.

Most akkor nézzük azt, hogy a gondolataidat, a figyelmed fókuszát mire kell helyezned ahhoz, hogy a párkapcsolatod minőségi ugráson tudjon keresztül menni.

Hogy 2016-os évben a párkapcsolatod tényleg egy csodálatos, szenvedélyes szerelemmel teli, harmonikus együttlété tudjon válni.

Ahhoz, hogy a párkapcsolatod csodás és felemelő legyen, az első dolog, amit rendbe kell tenni, az az, hogy:

a szüleidhez való hozzáállásod a gyerekkorodban milyen volt.

Milyen példát mutattak neked arról, hogy milyen egy nő és milyen egy férfi?Anyukád milyen női példaképet mutatott neked?
Apukád milyen férfi példaképet mutatott neked?

És a legfontosabb, az ők egymáshoz való viszonya Hogy hogyan viszonyult a férfi a nőhöz, a nő a férfihez?

Mert ezek azok az alap programok, amelyek benned vannak, és meghatározzák a párkapcsolatod minőségét.

Hogyha ezt sikerült felismerned, összeszedned, akkor látod azokat a programokat, amelyeket nem te választottál, amelyek miatt félresiklott a párkapcsolatod.

Akkor tud egy párkapcsolat valójában felemelő, szenvedélyes, biztonságot adó, nyugalmat adó, harmonikus lenni, hogyha két alapkitételnek megfelel.

Az egyik az őszinteség, a másik pedig az, amikor két szabad ember, szabad akaratából dönt úgy, hogy együtt élik az életüket.

Ahol nincsenek elvárások és nincsenek megfelelési kényszerek.

Mert ha a párkapcsolatodat egy félelem alapú, rögzült gondolkodásmódra építed, akkor bizony-bizony az a párkapcsolat nem felemel téged, nem szabaddá tesz téged, hanem gúzsba fog kötni.

És azon kell dolgozni, hogy megtaláld a saját szabadságodat, a saját párkapcsolatodon belül. És a párod is azt élhesse meg, hogy tökéletesen szabad, nem szabatos, hanem szabad a párkapcsolatban. Mert így tudtok emelő fészekbe kerülni egymással.

Az alapvető gondolatodat kell megvizsgálnod arról, hogy hogyan állsz hozzá te egy párkapcsolathoz.

Mit gondolsz arról, hogy:
Milyennek kell lennie egy jó párkapcsolatnak?
Milyen érzésekkel szeretnél rendelkezni a párkapcsolatodban?

Nagyon sokan azt gondolják, hogy a másiknak ebben, abban, amabban kellene változnia, nyitottabbnak kellene lennie.

Hölgyektől hallom tök sokszor, hogy: a páromat nem érdekli a spiritualitás, úristen hogy lesz ez így és belevisznek rengeteg félelmet a párkapcsolatokba.

Márpedig a párod a legőszintébb és legtisztább tükröd.

És valójában csak téged tükröz vissza. Megmutatja azon árnyékszemélyiségeidet, amelyeken neked fejleszteni valód van. Amelyeken érdemes változtatni.

De minden a gondolkodási szokásokkal indul. Hiszen a gondolatok teremtik az érzéseket. És az érzések, a szenvedély fogja motiválni a cselekvést.

Ugye a lelkesedés az, ami aztán cselekvésbe megy át.

Hiába dolgozol a lelkeden lélekgyógyásszal, oldásokon, blokkoldásokon, bármi, hogy ha egy rögzült gondolatot nem veszed ki a fejedből, akkor azok az érzések egy blokkoldás után újra és újra és újra elő fognak jönni.

Hiszen az alap gyökere,a gondolataidban van benne.

Hogyha… ha van egy elképzelésed arról, hogy a férfi szerep milyen, hogy a női szerep milyen és nem ezek szerint a szívbéli elgondolások szerint éled az életedet, akkor nagyon sok esetben megfelelési kényszerbe vagy.

A 21. században élünk.

Tehát a régi bevált szerepek már nem tudnak működni. Hogyha benned egy olyan tűz ég, ami ezekkel a szerep… alapszerepekkel ellentétes.

Akkor fogsz tudni felemelő, boldog, szenvedélyen, szenvedéllyel teli harmonikus párkapcsolatban élni, hogyha azt, aki te valójában vagy, azt ki tudod tenni és valaki ebbe szerelmesedik bele, hogyha valaki ehhez kapcsolódik hozzá.

Mert hogyha a szerepeidhez, a megfelelési kényszereidhez, a félelmeidhez kapcsolódik a másik, akkor abból nem lesz egy teremtő párkapcsolat.

Az egy energiaszívós, hatalmi drámákkal teli, félelmet keltő párkapcsolat lesz. Ami sokkal inkább rombol, ahelyett, hogy építene.

Nagyon fontos, hogy ha rendezni akarod a párkapcsolatodat, akkor a figyelmed fókuszát le kell venned a párodról.

Nem azzal kell foglalkoznod, hogy ő mit csinál, vagy mit nem csinál. Hanem azzal kell foglalkoznod, hogy saját magad tüskéit, fájdalmait rendbe tedd.

Hogyha túl vagy a szülői minták összeírásán, akkor a következő lépés az az, hogy mindannyian jin és jang vagyunk, tehát:

Mindannyiunkban él a férfi és a nő is

És csak az változtat meg minket attól, hogy most épp melyik szerepbe vagyunk, hogy a testünk az női test, vagy férfi test.

Önmagadban kell először a férfi és a női minőségben a harmóniát megteremteni. Tehát ezek a gondolatok, hogy minden nő kurva, hogy minden férfi szemét, ezek a gondolatok ezek bizony-bizony nem az egységet teremtik meg benned, hanem a szétszakítottságot.

Az a belső harc, amit megélsz

a férfi és a női minőséged között, ez a belső harc ez nem engedi meg az egység kialakulását. Nem tudsz kerek egész lenni önmagaddal és egész addig, amíg ezek a belső feszültségek ott tombolnak benned.

Bizony ezeket a feszültségeket fogod megtalálni a párkapcsolatodban.

Ha egyedül vagy és nincs párod, ez pontosan annak köszönhető, hogy a másik nemet valamiért elutasítod, kizárod magadból.

Beszélgettem a múltkor egy idősebb férfival, aki bizony-bizony még szűz és hát próbálja ezt az egészet feloldani és megoldani. És hogy ezeknek a problémáknak, amikor nem tudunk kapcsolódni a másik nemmel, vagy nem úgy, vagy nem olyan csodálatos a kapcsolódásunk, az oka mindig abban rejlik, hogy a belső egységünket meg tudjuk-e teremteni.

Ha negatívan gondolkodunk a másik nemről és nem tiszteljük és szeretjük a másik nemet, akkor bizony-bizony ne csodálkozzunk azon, hogy

a párkapcsolat káosz és egy csatatér lesz.

Nagyon sokszor hallom azt, hogy: de a múltbéli tapasztalataim arra engednek következtetni, hogy a férfiak csak szexelni akarnak, a nőket csak a pénz érdekli.

És-és mondják ezeket a paradigmákat és minél többet gondolnak erre, annál jobban erősítik a régi tapasztalataikat. És természetesen nem csoda, hogy azt tapasztalják, amit.

De az én tapasztalatomat, azt csak magamnak köszönhetem és nem a másik Nemnek. A másik Nem az olyan, amilyennek én látom őt. Az én párkapcsolataimban sosem tudtam azt elmondani, hogy a férfiak milyen szemetek, hogy a férfiak csak kihasználják a nőket, mert én mindig tiszteltem és szerettem a férfit.

Ugyanúgy tiszteltem és szerettem a nőt, és hála a jó istennek, nagyon hálás vagyok azért, hogy olyan férfiakkal éltem együtt eddig, sőt most olyan férfival élek együtt, aki tudja bennem azt az isteni esszenciát szeretni, aki valójában vagyok.

És teljesen mindegy, hogy én hogy nézek ki, ki vagyok-e sminkelve. Reggel ilyen arccal kelek föl, ő akkor is azt mondja, hogy: jó reggelt édes szerelmem, csodás napot kívánok neked.

És persze nagyon hálás vagyok neki ezért, hogy ő olyan, amilyen, de valójában, hogy ő olyan, amilyen azért tudjuk, hogy én nagyon-nagyon sokat tettem.

Nagyon nagy felelősséggel tartozom, hogy az én párkapcsolatom az milyen, hogy milyen az a férfi, akivel én együtt élek.

A párkapcsolat két emberen múlik, 50-50%-ban mindenki felelős azért, hogy milyen a párkapcsolat, hogy mennyi energiát tesz bele a párkapcsolatába.

De alapvetően a 100%-os felelősségünk az, hogy mi milyen emberek vagyunk, mi mit teszünk saját magunkba a nőiességünkbe, a férfiasságunk megélésébe.

Tehát az első lépés,

hogy gondolod végig, hogy milyen szülői mintákat kaptál arról, hogy milyen a nő, milyen a férfi és hogyan állnak egymáshoz.

Következő lépés,

gondold azt végig, hogy milyen gondolatokat gondolsz a másik nemmel kapcsolatban.

A következő lépés,

érzelmi szinten gondold azt végig, hogy hány tüske, hány seb, hány fájdalom, hány csalódást okoztál saját magadnak, a másik nem által.

És ezeket a tüskéket és fájdalmakat fogadd el, hogy oké, te csináltad, nem a másik nem tehet róla, hanem igazából te magadnak teremtetted az árnyékszemélyiségeidnek köszönhetően.

A következő lépés pedig az,

hogy úgy állj a másik nemhez, vagy akár hasonló nemű párodhoz, ahogy… ahogy téged boldoggá tenne, hogy olyan érzéseket vált ki belőled, amit te ki tudsz váltani belőle.

Tehát végtelenül egyszerű az élet, akár a pénzzel kapcsolatban, akár a párkapcsolattal kapcsolatban.

De egy dolgot meg kell, hogy tegyél:

tisztán kell látnod, 100%-os felelősséget kell vállalnod, és bátran szembe kell nézned azon rögzült gondolataiddal, amelyek a számodra nem kívánt tapasztalatokat megteremtik.

Minden csak rajtad múlik.

Ne feledd, ahol a figyelem, ott az energia, ne a problémára fókuszálj, hanem arra, amit te szeretnél megtapasztalni a valóságodban.

Ha úgy érzed, hogy… hogy ez kevés,

hogy még mindig nem érzed a megoldást, hogy hogyan tudod rendbe tenni a pénzügyi életedet, a párkapcsolatodat, akkor írj nekem bátran, bátran a hello@otthonfa.hu-ra.

Írd le a személyes történetedet és akkor megpróbálok segíteni, hogyha bizalmat szavazol nekem.

Csodás teremtő napot.