Megjött az Erő

HAGYD MAGAD MÖGÖTT A FÉLELMET!

Az erő pedig nem más, mint az elfogadó szeretet, azaz az AGAPÉ LÉTÁLLAPOTA!

Akkor tudsz mindenkit és bárkit elfogadni és szeretni úgy, ahogy van, ha az önszeretet teljes benned. Ha minden részedet szeretni tudod. Ha minden személyiségedet tisztán látod, szereted és fejleszted.
Lásd meg mindenben és mindenkiben a szépséget, ám vigyázz, ne menj át zakkant spiriben.

A tisztánlátás, a felelősségvállalás, és az őszinte egyenes, kommunikáció a tartó pillérei a belső erőd stabil alkalmazásának.

Légy Őszinte

Aki hazudik önmagának, vagy másnak, az nem szeretetben, hanem félelemben éli az életét.

Vállald fel önmagad valódiságát, alkalmazd a tartópilléreket, szeress és olyan mértékben fogod tapasztalni a pozitív változást az életedben, ahogy azt most még el sem mered hinni.

Bízz és Cselekedj

Tippek:
– mondj hálát minden apróságért, ami az életedben jelen van
– mondd ki hangosan mindenkinek és bárkinek, hogy szereted, illetve mi szerethetőt látsz benne
– ünnepeld önmagad csodáját, szeresd önmagad, ahogy szeretnéd, hogy a világ is szeressen téged
– légy szeretettel teli őszinteségben önmagaddal és másokkal is

Az újrakezdés, egyben szomorúság és egyben határtalan boldogság.

Melyiknek adsz teret?

Engedd el az elengedést

Az elengedés szomorú és új energia. Ez eddigi teremtéseimet elengedni és felhasználni a fejlődés útján. Nem is tudom, egyszerű és még sem.

Az új lehetőségek, az új tér, a beteljesült vágyak egy életszakasz lezárását jelölik. Eddigi estéim és reggeleim tudatos programozása végetért. Most új tervek, új célok, új érzések következnek.

Most várok addig, amíg a lelkem útolér, feldolgozza a sok impulzust, a sok változást.

Megpihenek. Töltődök.

Megváltoztál

Megváltoztam én is.

Sok a tennivaló, mégis inkább, a pihenést választom.

Földi létünk egy utazás, rengeteg állomással.

Eddigi életemben már sokszor költöztem. Olyan ez, mint egy újjászületés. Szinte mindent hátrahagyva, új környezet, új szokások, új emberek és mindig egyre jobb és jobb, mindig egyre tudatosabb, tágasabb, szabadabb.

Elmerengek az elmúlt egy éven, mennyi minden történt. Már nem az vagyok, aki egy évvel ezelőtt voltam és ez katartikus hatással van rám.

Új felvállalások, új feladatok, minden megváltozott.

Egyszerre vagyok boldog és boldogtalan.

Mi zajlik benned?

– Mester, mi zajlik bennem, ebben a pillanatban?

– Célba értél. Egy terv kipipálva. Ne sürgesd az újat, élvezd ki a teremtésed gyümölcsét, eddigi gondolataid, hited, megvalósult manifesztálását. Vond le a konzekvenciákat. Képes vagy a teremtésre. Képes vagy az anyag formálására. Emberi léted nagy titkát éled. Jól működteted a törvényeket, igaz, őszinte útra leltél. Könnyedén és szabadon jártál, játszva teremtettél, nem szenvedtél, nem robotoltál, léteztél. Nem görcsöltél, tetted a dolgod, hittél a hihetetlenben, bíztál, szerettél, türelmesen vártál. Nem aggódtál és ami a legfontosabb, mindig hallgattál rám. Büszke vagyok rád és nagyon szeretlek. 

– Mi a következő lépés.

Tovább menni. Most még pihenj meg utazó, vándorlásod egy szakasza véget ért. Mielőtt új emberként útnak indulnál, nézz körül és lásd meg a láthatatlant. Egy új spirál indul. 

– Mire állítsam a fókuszom?

Az érzéseidre. Légy Csendben és hagyd, hogy megérkezzenek a motivációk, melyek feltöltenek a lelkesedés erejével. Szeress, érkezz meg az Agapé létállapotába, és hagyd hátra a félelem alapú létezést!

– Értem. Köszönöm.

Csak lélegzem és hagyom. Megengedem. Hála vagyok!

Újrakezdés

Észreveszem a jeleket és élek is velük!

Végtelen hála van bennem, hogy a biztonság illúziója helyett, képes vagyok a bizonytalanságot választani. Hitem oly erős, hogy kétségek nélkül járhatom az utam. Bízom és hiszek, mert tudom, belső bizonyosságból érzem, hogy mozgásban kell maradnom. Az univerzum a mozgást támogatja, ahogy Isten a cselekvést.

Teszem a dolgom, figyelmem a jelenben tartom, élvezem az életem, szeretek és hálás vagyok.

Önmagam kiteljesedésével szolgálom a világot. Gyógyítok, tisztítok, saját tudatom felszabadításával, felszabadítom a tudatod. Terjed, virágzik a hatás. Egyre többen érik el céljaikat az által, ahogyan én élem az életem. A világ a példámtól változik, a mindennapi megéléseimtől.

A célon tartom a figyelmem, mindenkiben észreveszem a legjobb jót és törekszem megteremteni önmagam legjobb részét. Mind ezt azzal, hogy felvállalom önmagam. Nem játszom, nem taktikázom, csak vagyok.

Vagyok, aki vagyok.

Álarcok nélkül, őszintén, itt és most, veled.

Tudod, szeretlek, és ez fantasztikus. Olyannak, amilyen vagy. Tökéletes vagy.

Létem összeforrt a tiéddel és én csak hagyom a beteljesülésünket.

Ami most történik, az maga a csoda!

Állj meg te is egy pillanatra, nézz körül az életedben, vedd észre a sok csodát, ami körülvesz.

Majd tedd fel a kérdést:

” De lám csak, van itt egy rendkívüli kérdés! A szájkosárról, amit a kis hercegnek rajzoltam, lefelejtettem a bőrszíjat! Sose tudhatja fölcsatolni a bárányára. S én azt kérdezem magamban: „Mi történt a bolygón? Lehet, hogy a bárány megette a virágot…”

 

Nagy rejtelem ez. Mert ti szeretitek a kis herceget, nektek se mindegy, mint ahogy nem mindegy nekem sem, hogy valahol a mindenségben, ki tudja, hol, ki tudja, merre, egy bárány, akit nem is ismerünk, lelegelt-e egy rózsát, vagy sem…

Nézzetek föl az égre.

És tegyétek föl a kérdést: megette vagy nem ette meg a virágot a bárány?

S aszerint, igen vagy nem, meglátjátok, egyszerre megváltozik minden…

És soha, egyetlen fölnőtt sem fogja megérteni, hogy ez milyen rettentően fontos!”

Antoine de Saint-Exupéry – Kis Herceg