A titkok titka a Tudatban rejlik

Akik közelebbről ismernek, tudják jól, a régi tudás, ősi tudás szerelmese vagyok, és most ép a Pálosok ősi tudásának nyomába szegődtem. És mivel a magyar Pálosok története szorosan összefügg Nimród, Attila, Árpád királlyal, a Hunokkal, és a Magorokkal, kész történelmi kavalkád van már bennem.

A sok kirándulásnak köszönhetően élőben is megtapasztalva „bizonyos” helyszínek csuda energiáit, gyönyörűséges szép látomásokban bukkannak fel az emlékeimben rég múlt idők nagy igazságai, a titkok titka.

Szenvedélyesen szeretem felkutatni a titkokat. És itt van titok bőven.

Így a Turul nép titkainak nyomába eredve én is „meghaltam” mire felértem a hegyemre. Losi karjaiban zokogva (ők előre mentek Emmával) mormogtam, hogy megcsináltam. Majd 2 perc után „feltámadtam” és olyan frissen éreztem magam, mintha nem lenne mögöttem 2 kilométer meredek kaptató felfelé.

Hétvégi kalandozásaink során ”teljesen véletlenül” egy Ziribár nevű helyen találtunk élemet magunknak, Pilisszántón. Azóta már sok mindent tudok a hegy summér nevéről és titkos szertartásaikról, illetve a Pilisszántói csoda történetről, amikor is a Kereszt kő kifordult a földből.

Hogy mit kerestek itt a summérok Pilisszántón, hosszú történet. Sokkal fontosabb hogy Ziribár azt jelenti Újjászületés.

Tehát az egész napos kimerítő túrázás után, fel a hegyre, be a hegy mélyében lévő barlangba, meghalva és feltámadva Piliscsévi utunk során, még újjá is születtünk Pilisszántón az esti vacsora keretében.

Ezután már csak a naplemente csodálatos látványára volt elég erőnk. Kocsival gyorsan felszaladtunk Pilisszentlélek misztikus energiájú Pálos romjához, és onnan csodáltuk meg a fenséges naplementét.

Közben Emma (Losi kislánya) végig szaladgálta szabadon és önfeledten az egész dombot. Mászkált és ugrált a lemenő nap fényében a romokon. Mi Losival csendesen összebújva, elcsendesedve átadtuk magunkat a természet varázslatának.

Talán tündérek is velünk voltak, és talán még az ősök is sugdostak valamit a fülünkbe.

Ott álltunk, mint talán egykor, ahogy az ősök megsúgták, ugyanúgy.

Az egész hétvége csodálatos magas energiában telt, a szinkronicitás vitt előre minket, és mi bátran mentünk előre követve az intuíciónk halk hangját.

És most itt vagyunk.

Mindannyiunk élete megváltozik a tudatosság miatt

Tisztán látod és érzed már, mit nem akarsz, és tudod mi az, amire vágysz. Én konkrétan arra vágyom most, hogy ezt a csodálatos mentális állapotot (4. tudatossági szint, A folytonos tudatosság) soha többet nem akarom elveszíteni.

A hétvégén sokkal jobban megértettem, mint eddig bármikor, hogy nem kell szétválasztani a vágyakat a kötelességtől. Én minden pillanatban így akarok lenni.

Hogyan fogom megvalósítani? Fogalmam sincs. De minden áldott nap egy lépéssel közelebb kerülök a felismeréshez, mert a céljaimat akarom élni.

A körülmények is megváltoztak.

Ma már semmi sem ugyan olyan, mint egy évvel ezelőtt, és nagyon más, mint 5 évvel ezelőtt.

Volt bátorságom mindig a szívemre hallgatni, még akkor is ezért elfordultak tőlem azok, akiket nagyon szeretek. Még mindig nagyon szeretem őket, de ők azt gondolták, ha én nem úgy élek, ahogy szerintük élnem kellene, akkor öriharimindenkorra.

Szívemben nincs harag, sem szomorúság. öröm és szeretet van, és szabadság. Hagyom mindenkinek, hogy úgy éljen, olyan döntéseket hozzon, amit ő akar.

És ez nekem maga a szabadság.

Ha bárki zúgolódik is miattam, a saját perceit teszi tönkre, és nem az enyémet.

A felszabadult játéknak köszönhetően sok minden megváltozott. Társasoztunk, Unoztunk (kártya), legóztunk, sakkoztunk, edzettünk, túráztunk, letűnt civilizáció titkait kutattuk, mint az igazi felfedezők, és most már tényleg tudom:

„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan.” – Antoine de Saint-Exupéry

Valóban megbékéltem. És ez jó.

Aki bátran él, képes az intuíciójára hallgatni, és az örök szinkronicitás áramlatában élni

És ez a 4. tudatossági szint. Ez a folytonos tudatosság. Hogy mit jelent a tudatosság erről már sokat olvashattál tőlem. Röviden annyi, hogy tudatában vagy annak, mi történik a jelen pillanatban fizikálisan, érzelmileg, mentálisan, spirituálisan. Tehát tisztán látod és tudatában vagy a belső és külső történéseknek.

A tudatosság nem egyenlő az okoskodással és a lexikális tudás visszaböfögésével.

A Tudatosság önuralom. Amikor már nem az ego sóvárgó, azonnali vágykielégítése, vagy gyáva felelősséghárítása irányítja a az életed, hanem a te tudatos döntéseid.

Amikor bátran hallgatsz az intuíciódra, és kreatívan előidézed a változást és ezzel folyamatosan tapasztalod, hogy szinkronizmus események láncolatában vagy, akkor ez már a folytonos tudatosság.

Sokan vannak, akik azt hiszik, hogy tudatos életet élnek. Igazából a tudat alatti programozottságának az áldozatai. Amíg valakinek csak és kizárólag csak racionális érvei vannak, vagy csak a hitre hagyatkozik, biztosan nem tudatos.

A tudatosságban együtt működik az elme és a szív, és céltudatos művészként tudatosan teremti a sajt szinkronisztikus életét.

Az új célok, melyeket kitűztél bátor célok voltak. Teljesen felforgatták az életed. M már sokkal tisztábban látod mit akarsz, hogyan akarsz élni. Akár már most azonnaltól 😀

És lehet, hogy a külvilág még nem állt be a sorba, de itt az idő, tényleg nem foglalkozni vele, és menni tovább a szívbéli vágyaid után.

A hosszú távú, akár az egy éves céljaid is nagyon furcsának tűnhetnek, ha racionális aggyal közelítesz feléjük.  NE CSINÁLD. Az új élet felépítése biztosan nem lesz racionális, hiszen szinte teljesen szembe megy azzal, ahogyan eddig élted a hétköznapjaidat.

Egész eddigi életedben dolgoztál a pénzért. Most meg nem akarsz dolgozni, hanem a szenvedélyednek akarsz hódolni, és egész nap azt akarod csinálni, amit csak akarsz. Ehhez befektetések, passzív jövedelemforrások kellenek. És lassan, lépésről lépésre elindulsz egy olyan világ felé, amiről eddig talán nem is hallottál.

Új teremtett valóságot akarsz felépíteni, és még nem tudod, hogy lesz ez. És ki mit fog hozzá szólni. De már megerősödtél annyira, hogy senkinek sem hagyod, hogy elrabolják az álmaidat, így rendíthetetlenül mész előre.

Tudatosság ego áldozatot követel

Folyamatos ego áldozatokat kell hozni, hogy legyen bátorságunk és lehetőségünk a szívünk szerint élni.

Ego áldozat például:

Letenni a cigit, az alkoholt, a tejtermékeket, a cukrot, a finomított lisztet, a pörgető, forgató dolgokat, mint például a kávé.

Minden nap rávenni magad a mozgásra, a lelki gyakorlatokra, és arra, hogy bátran vállald a kényelmetlen, kellemetlen szituációkat, a konfliktusokat is azért, hogy úgy élhess, ahogy az boldoggá tesz.

Ha mindenki a szeretet törvénye szerint, úgy élné az életet, ahogy őt az maradéktalanul boldoggá teszi, ez egy csodálatos világ lenne. És ha rajtam múlik az is lesz. Sőt már most is az!

Rajtad is múlik, úgyhogy kapd össze magad 😀

Kilépve a komfortzónából is képes vagy megőrizni a belső tartásod, a békéd, a tisztánlátásod. Mert elengedted a hisztit, az egót, a követelőzést, az önsajnálatot és minden egyéb energiaszívást. Hiszen a mindennapos szokássá tett szertartásaid, lelki gyakorlataid, önismereti munkáid által, a forrásodból nyersz energiát, és nem kell már mástól energiát rabolnod. Így megváltozott a hozzáállásod másokhoz. Máshogy kommunikálsz, és máshogy önérdek érvényesítesz.

Már megállíthatatlanul robogsz előre. Jól akarsz lenni és egyre jobban vagy. Néha meginogsz, de már elég gyorsan rendezni tudod magad, és gyorsan visszatér a tisztánlátásod is.

„Még csak most indultam Bogi” mondod, de közben érzed, hogy egy új körön indulsz, és már sok minden van mögötted, amiért megérdemled a sikert.

Igen, bent bőség, kint gazdagság

Ahhoz, hogy kézzelfogható tapasztalataid legyenek arról, hogy gazdag vagy, stabilizálnod kell önmagadban a bőségtudatosságot.

Légy sikeres, lásd meg mindenben a sikereidet, lásd meg mennyit változtál, és lásd meg, hogy az erőfeszítéseidnek igenis van értelme.

Légy sikeres, és engedd meg másoknak is, hogy sikeresek legyenek, ne irigyeld győzelmüket, hanem ünnepeld, ugyan úgy, ahogy a sajátodét is. Kevesebb irigység, több önünneplés jöhet.

Légy sikeres, és ha kel minden nap írd le, menyi sok sikert értél el, hogy lásd meg őket. Tudd nincs kis siker, vagy nagy siker. Siker van. Csak az ego tesz különbséget. És csak az egónak kell mások elismerése.

Ha bent bőséget látsz meg mindenben, mindenhol, sikert, győzteseket látsz, akkor ez fog megjelenni a külvilágodban is.

Ami segíti ezt az egész folyamatot a kiáradás

A zene, az ének, a tánc, a festés, szinezés, agyagozás, kertészkedés, írás, stb. minden támogatja.

Természetesen az új életedről szóljanak ezek. Táncold el, fesd le, vagy írd le az új életed. És adakozz közben. Ez nagyon fontos. Add oda másoknak is.

Add oda magad másoknak, mutass jó példát ezzel. Légy őszinte, önazonos önfelvállalásban, és áradj ki végre. Ne tartogasd magadnak tovább titkaidat, tudásodat, vágyaidat, hanem kürtöld szét az egész világban.

Mutasd meg az életnek, ki is vagy most, hogy megadhassa neked az új életed.

Az élet, az életet díjazza.

Adj bele mindent.

Légy egy kicsit örült, légy egy kicsit bolond. És élj. Szabadulj bele az életedbe!

 

Hogyan legyél folyamatosan tudatos?

1. legyél bátor

2. legyél mély kapcsolatban önmagaddal

3. csendesítsd le az elméd

4. hallgass az intuíciódra

5. kreatívan idézd elő a változást

6. maradj a szinkronicitás áramlatában

7. Légy egy kicsit örült, légy egy kicsit bolond. És élj.

8. Higgy magadban

Ha hiszel magadban, a lehetetlen is lehetségessé válik!

Sokkal többre vagy ma már képes, mint eddig hitted, vagy gondoltad, sokkal erősebb vagy, nagyobb a hited, és magasabb a 4öd. Szeretetre épülő önismereti utat élsz, hogy kihozd magadból az erőidet, lehetőségeidet, és végre megláthasd, hogy ott ülsz a végtelen lehetőségek és bőség kellős közepén!

Ma már erősebb vagy, mert sokkal mélyebben ismered magad, és sokkal jobban látod, hogyan működsz jól, hogy jólétet teremts magadnak. Rengeteg a kérdés, és minden kérdésedre ott a válasz benned, így pici, apró lépésekkel haladunk, hogy fejlődj, és merd meghallani a benned lévő kész válaszokat.

Az önismeretben senki sem mondhatja meg te ki vagy, milyen vagy, csak hozzád tehetnek némi infót de megismerned és kapcsolódnod magaddal magadnak szükséges.

Ettől taníthatatlan az önismeret mert a látható, kézzelfogható világon túl járunk a láthatatlan világban, ahol az eredmények helyett csakis a hit marad.

A láthatatlan világ sokkal hatalmasabb, mint a látható, így a tudás, erők, amik elegek voltak a látható világban, a láthatatlanban nem elegendőek. Ezért is haladunk pici lépésekben, tiszteletben tartva a saját evolúciós fejlődését mindenkinek.

Bátran élni azt jelenti, megyek a szívbéli céljaim felé, kilépve a komfortzónádból, a konformitásból, konfrontálódni, ha kell nemet mondani, ha kell igent mondani, mind ezt békében, szeretettel.

Ha hiszel magadban, a lehetetlen is lehetségessé válik!

Ez a legnagyobb varázserő (teremtő erő) , amit egy ember birtokolhat, a hit általi teremtés, amiko elhiszem azt, amit még nem látok, hogy meglássam azt, amiben hiszek!

Azaz, látom, mert hiszem, és ne fordítva, nem jó így: hiszem, ha látom. Aki csak akkor hisz el valamit, ha már megtapasztalja, és konkrétan látja az eredményét, az nem hit.

A hit a nem látható dolgok valósága. A Tudat maga!

Ami benned van láthatatlan, a szellem, a szív, a szeretet, a béke, a tehetség, kivetülései lehetnek a látható világban. De csak akkor, ha elhiszed, hogy ott vannak benned.

Hit nélkül, csakis a robotnak van eredménye, a matek.

Hittel telien egy ember, bármire képes lehet. Hittel telien cselekedni, dönteni, élni, szeretni egy másik dimenzióba viszi az életet, a lélek és a szív összhangjának dimenziójába.

Aki nem hisz, ő a kézzelfogható és az érzékszervei által tapasztalható világban hisz. Az is hit.
Aki önismereti úton jár, előbb utóbb elér ehhez a ponthoz, hogy tud e hinni önmaga láthatatlan részeiben, erőiben, képességeiben, hogy azokat látassa meg a látható világban.

Amíg nem hittem magamban, alkalmazottként dolgoztam, mindenfélét: haknizás, rendezvényszervezés, autós szalonban mindent, biztosításokat kötöttem, voltam hálózatépítő is, eladó, piacoztam, meg még jó pár dolgot csináltam, ami most nem jut eszemben.
Majd elkezdtem végre hinni magamban. Nem abban, amit tudtam. Nem a tudásomban, nem abban, amiben jónak hittem magam, nem a szokásaimban, sikereimben, győzelmeimben, hatásomban.

Elkezdtem hinni magamban, abban, amit nem látok, nem tudok, nem tapasztaltam még sosem.
Elkezdtem hinni magamban. Csak ennyi. Nem abban, mire gondolom képesnek magam, vagy hogy egy célt elérek.
Magamban kezdtem hinni.

Ma pedig már elhiszem, hogy hiszek magamban.

Nem az eredményekért, hanem mert aki vagyok!
Hittem abban, hogy kész vagyok, egységben vagyok, szeretet vagyok, isten vagyok, stb.
De mind ezek csak korlátai annak, aki vagyok.
Címkék nélkül, aki vagyok, abban hiszek.

Nem a sosem volt diplomáimban, a szakmai gyakorlataimban, vagy azokban a dolgokban, amiért megdicsértek, vagy elismertek mások.
Eljátszani egy szerepet, amit jól megtanultam nagyon könnyű sikerre vinni.

Ám elegem volt. Magam akartam lenni. Vágytam magamra, mindennél jobban.

Mert tudtam, csakis így lehetek boldog, igazi, őszinte, valós, valódi, fényes.

És hirtelen minden megváltozott, és minden, amit akartam, elkezdett megjelenni, megvalósulni, átalakult a külvilág, mert szabad utat engedtem magamnak odabent.

Mostanában kevés dolgot akarok. És így kevés dolgot kapok, ugyanakkor óriási nagy csodákat, szeretetet, támogatást. Pedig ezt nem is kértem. No, de ugye ezt adom magamnak, így….

Tételezzük fel, hogy szabad emberként, akik hisznek magukban, bármit kérhetünk, bármit tehetünk, bárkik lehetünk, csak egy döntést választ el a bármitől is.

És csak annyi a dolgunk, hogy az önismeret segítségével, megszüntessük a céljaink útjába álló árnyék személyiségből adódó akadályokat, és minden álmunk, vágyunk megvalósul.

A teremtés: új vízió felépítése, korlátozó részeink elengedése, és bátran lépni hittel bele az ismeretlenbe, mozgásba hozni az energiákat, hogy átalakulhassanak kívánalmaink szerint.

Elhiszed?
Mondom, miért nehéz elhinni. Azért, mert baromira fájdalmasan érintene, a sok évnyi küszködés, ami a hátad mögött van, hogy az mind csak értelmetlen volt.

Valóban értelmetlen volt. Fogadjuk ezt el, bocsássunk meg magunknak, engedjük ezt el, és lépjünk tovább.

Aki hátratekint, nem halad sehova. Fókuszodat horgonyozd le ide a jelenbe, és tudatosítsd magadnak, hogy ebből a pillanatból építkezik a jövőd, és abból, aki te ma vagy, és amit ma akarsz.

Képzeld csak el, ha elhinnéd, ha végre teljesen egységben (látható és láthatatlan részeidben) hinnél magadban, minden egycsapásra megváltozna úgy, ahogy akaratod szerint való.

Szeretet erővel feltöltött víziód, hittel teli teremtő erőd, folyamatosan alakítaná a világod, ahogy lábad lépkedne előre. Mintha csak akaratoddal irányítanád az anyagot.

A hit határtalan teremtő ereje, a megengedése annak, amit akarsz, és elengedése mind annak, ami korlátoz, szupertudatos lénnyé változtathat.

Csak kinyújtod a kezed és ott van.
Vagy legalább is viszonylag gyorsan ott van.
Hmmm…? Elhiszed?

Vagy legalább el akarod hinni végre, hogy nem kell küszködni, szenvedni, félni, stresszelni, és lehet egy egyszerűbb megoldása is az életnek?

Nem tudom, hogy könnyebb e hinni, mint küszködni, de hittel telien élni, biztosan egyszerűbb és könnyebb!

Nekem az életem a hobbim, és nem a benne lévő részek egysége, hanem az Egység. Mert a részek összessége sosem annyi, mint az Egysége, mert az Egység egy magasabb dimenzió.
Ugyanakkor nem akarok egy beszürkült, unalmas, mintaszerű életet élni.

Így újra magam felé fordultam meg inkább elkezdtem hinni, elhittem, hogy hiszek magamban.

És most itt ülök, Pilismaróton a régi Pálosok szent földjén, és befogadok mindent, hogy majd hitem szerint, minden úgy alakuljon, ahogy nekem a legjobb.

Én ma már teljes önátadásban élek, mély kapcsolatban a Szellemmel (Isten, Világlélek, Forrás, Felettes Én, Univerzum) és létezésem értelme a szolgálat, hogy Fényt viszek bárhol is járjak. Idén a Pilisnek kellettem sokat, és hallgattam hívó szavára. Tavaly a Tátrának kellettem.
Hát, én így élek. Látom, mert hiszem! Elhiszem azt, amit még nem látok, hogy meglássam azt, amiben hiszek!

Neked az a dolgod, hogy úgy élj, ahogy te akarsz, ahogy neked jó, boldog, öröm, béke, szeretet, bőség, gazdagság, szerelem, szenvedély, tartalom, élmény, igazi csoda élet!

Mert már most ebben a pillanatban is megváltozott minden. Már most itt van minden. Látod? Hiszed?

Folytonos tudatosság

Folyamatosan tudatában vagyok annak milyen folyamatok zajlanak bennem.

Tudom mit akarok, mik a szívbéli vágyaim és ezt összpontosított fókuszban, céltudatos gondolkodásmódban meg is teremtem.

Folyamatosan kapcsolódom a TUDAT-Ommal.

Bent bőség, béke, szeretet.

És mind ez az önismeret útjának köszönhetem.

Most te jössz! A titkok titka ott van benned. Elhiszed?

Gyerünk tovább!

Kattints az ingyenes értesítőért!