Menekülnék, de hova…

– Mester, az óra gyorsan jár és nem győzöm. A lelkem elfáradt és nem pihenhetek. Naponta többször bőgöm el magam a boldogságtól, majd egyszerre csak a legmélyebb letargikus állapotba kerülök. Minden megvalósulni látszik, amit akartam, ám ez az új pálya, az eggyel magasabb spirálon, elképesztően gyors. Én akartam a változást és boldog vagyok, hogy itt van, élem azt, amit akartam. Mégis menekülnék. De nincs hova. Bellűről feltörnek a régi paradigmák, kívülről az új élethelyzet. A tengernyi feladat kívül és belül lassan felőröl. Semmi nem úgy működik mint eddig és nem látom, hogyan működtessem jól a dolgokat. Már nem vagyok az, aki voltam, és még nem vagyok az, aki vagyok. Mondd mit tegyek?

Add meg magad, önmagadnak. A régi gondolkodásod, már nem elég, az új, most formálódik. Más életet akartál ez más gondolkodási szokásokat kíván tőled. Az egod és az elméd visszanyúlna a régi dolgokhoz, mert csak azt ismeri, ám a tudatod betöltötte az új információkat, melyeket alkalmaznod kell. Tudatosítsd magadban, minden rendben, ez is csak egy változás. Ami csodálatos, hiszen mindig is erre vágytál. Ne pánikolj, ne ijedj meg, hanem pici apró lépésekkel, haladj tovább előre. Törekedj arra, hogy ne az érzéseid irányítsanak, hanem a tisztánlátásod. Mindig, mindenről hozd meg a döntést.

[bctt tweet=”Tudatosítsd magadban, minden rendben, ez is csak egy változás. #önismeret #változás jelei”]

– Fárasztanak a döntések, elegem van ebből, hogy állandóan döntenem kell, még mielőtt bármi történne.

– Ez az élet rendje. Vagy te döntesz, vagy mások döntenek helyetted. Ha uralni akarod teremtésed, nem elég egy héten egyszer dönteni a dolgaidról. Eddig egy döntésen napokat gondolkodtál, majd ha meghoztad a döntést, pihenni akartál, mert elfáradtál. Most naponta 100-1000-10000 dologról hozol tudatos döntést. Majd szokásoddá válik, és észre sem fogod venni. Ne csinálj a bolhából elefántot. minden döntés, csak döntés. Nem kicsi, nem nagy. Mindegyik felelősséggel jár és ez az igazi szabadság.

– Úgy érzem magam, mint egy robot. Cél-döntés-cselekvés. Ne érts félre Mester, nem nyafogni és nem panaszkodni akarok, csak egy kicsit megpihenni a megnyugtató szavaid ölelésében. Élem a bőséget, a szerelmet és mind azt, amire vágytam. Csak annyi minden történik most, mint régen egy év alatt. Úgy érzem, most sokat kíván tőlem a világ.

– A világ? A világ nem kér tőled semmit. Célod alapján döntöttél, és cselekszel. Senki sem kér tőled semmit. Amit tapasztalsz a te tudatos, vagy öntudatlan döntéseidnek az eredménye. Mondd csak, milyen elvárásoknak akarsz megfelelni?

– Ohhh…

– A változás jelei ellágyulnak hamarosan. Beszélünk róla még.

Most annyit valtozas-jeleikell tudnod, hogy hited, értékrendszered, világképed most változik. Ha nem uralod, visszaesel. A te, tiszta tudatosságból fakadó döntéseid építik a jelened és a jövőd. Most minden erődre szükséged van. Ha lustaságod, halogatásod, hisztid, félelmeid, megfelelési kényszereid erősebbek lesznek, a tiszta tudatos isteni esszenciádtól, elbukhatsz. Ne a fontosságodat és az önsajnálatodat válaszd, hanem a szabadságot! Önszántadból lemondanál a szabad akaratodról? Ugye nem!

[bctt tweet=”annyit kell tudnod, hogy … most változik. Ha nem uralod, visszaesel. #önismeret #változás jelei”]

Szeress, légy türelmes, fókuszáld a figyelmed, engedd el a pszichikai időt, lassulj le, légy hatékony és pihenj minél többet tudatosan.

Szeresd meg a változástvaltozastfedezd fel a benne rejlő csodákat, az élet természetességét és örök rendjét, és megkönnyebbül az életed!

Hajrá tovább!