Önismeret nem elég!
Nem mindegy, hogy csinálod!

A legnagyobb hiba, a felszínesség.
Olvasol, előadásokra jársz, jógázol, képzések, spirituális tanfolyamok, amelyeket más csinál veled. Azaz, nem te csinálod magaddal. ennek az lesz az eredménye, hogy bármely beavatáson, csak addig megy a mester, ameddig az egód jóváhagyja. A legelső ellenállásodra, a tudat alattid és a védekező mechanizmusaid megálljt parancsolnak a mélységi meglátásoknak.

Nincs fejlődés szenvedés nélkül!
Ez azt jelenti a valódi önismeret útján, hogy bátran szembenézel a múltadban elkövetett dolgokkal, vagy azokkal amit hagytál, hogy más kövessen el veled, megérted bennük a tanításokat, meglátod benne a tükröket, feldolgozod őket. és ez nem mindig finom. Ez néha fáj, néha nagyon nehéz szembesülni a megfelelési kényszereiddel, a hazugságaiddal, hogy lehet, rossz kapcsolatban vagy, nem jól nevelted a gyerekeidet, nem az igaz utat jártad.

A kapkodás és az információk őrült beszippantása, nem fog segíteni az önismeretben. Csak még jobban összezavar!

A legtöbb Utazó, akikkel együtt dolgozom, káoszban van! Érzik, hogy valami nem kerek az életükben, de soha nem találják meg egyedül a fényhez vezető utat. Ha tetszik, hanem, ez így van!

Sikeres Önismeret Stratégiája 

1. Kérj segítséget, egy számodra hiteles embertől, aki éli is azt, amit tanít.
2. Ha makacs vagy, és leérveled magadnak azzal a kifogással, hogy nincs pénzed állíts fel magadnak önismereti stratégiát, hogy mik azok a lépcsőfokok., amin keresztül akarsz menni.
3. Tűzd ki célokat, időhatárral. Ez a múlt feldolgozásánál nagyon fontos, mert ha sokáig, hetekig, hónapokig beleragadsz a múlt rendbetételébe, kimerülsz, elfáradsz, azt fogod tapasztalni, hogy ez hülyeség nem működik, másik utat keresel, és ezt fogod évekig játszani, és nem fejlődsz sehova sem.
4. Szükséged van egy őszinte tükörre, aki visszacsatolást ad arról, hogy változtál-e, vagy sem. Ne válassz barátot és családtagot, mert ők bizony a legkevésbé sem szeretnék, hogy fejlődj! Ha szerencséd van, egy darabig támogatják a fejlődésed, de a komfortzónád határain, nem fognak átsegíteni!
5. Minden nap 1 órát, minden hónapban egy napot írj be a határidő naplódba, hogy ebben az időben, csak magaddal fogsz foglalkozni.
6. Tudatosítsd magadban, hogy a test-lélek-szellem egyensúlyát megtartva fejlődsz. Tehát ugyanannyi időt szánj a mentális, a lelki és a szellemi fejlődésedre. Ha bármelyiket is előtérbe helyezed, nem fogsz harmonikusan fejlődni!
7. Figyelmed fókuszát irányítsd önmagadra és figyeld magad minden pillanatban, hogy a külvilág eseményei, milyen érzéseket váltanak ki belőled. Ez csak akkor fog tisztán működni, ha megérted mi a különbség az önérdekérvényesítés és az önzés között.
8. Szokj le a hazudozásról! Vállald a döntéseidért a felelősséget, nőj fel!
9. Tanulj meg kérdezni magadtól és tanulj meg őszintén válaszolni!
10. Kezd a múlt rendbetételével, tanulj meg a jelenben lenni, és pozitív jövőképpel építs csodálatos életet magadnak!

Ez a stratégia! Végtelenül egyszerű!

Nézzük egy picit részletesebben!

MÚLT

1.    Szülői minta felismerése. Női isten és férfi isten példaképek. Milyen batyut adtak a szüleid? Kell az neked? Előre visz, vagy visszahúz?
2. Melyek azok a tulajdonságok, programok, amelyeket futtatsz, de nem önszántadból, hanem csak megszokásból? A saját életedet éled, vagy valaki másét?
3.    A nemiséged szerepének tisztázása. Milyen nő, illetve férfi vagy? Miben játszol szerepet? Miben hazudsz? Milyen allűröket használsz nemiségeddel való visszaélésekért? Milyen a kapcsolatod a szexszel?
4.  Milyen önszabotázs programokat futtatsz? Mennyire negatív az én-képed? Kinek és miért hagyod, hogy zsaroljon érzelmileg? Te döntesz az életed felől, vagy felelősség hárításból hagyod, hogy mások döntsenek helyetted?
5. Hol és miért érzel szégyent és bűntudatot, amivel rombolod az önbizalmad, az önbecsülésed és ezért nem vagy magabiztos és határozott?

JELEN

1. Nézz körül az életedben! Mind az, amit látsz és tapasztalsz eddigi gondolkodásod eredménye. Melyik az az életterület, ami sos energiát kíván?
2. Használd a tükör törvényét, mert az a jelenben fogja tartani a figyelmed! hagyd abba a ragaszkodásokat, a birtokló szeretetből érkezz meg az elfogadó szeret állapotába. Ne akarj az emberiség jó barátja lenni, ne akarj megfelelni mások elvárásainak, nem fog mindenki szeretni, ezt dolgozd fel.
3. Hagyd abba az agyalást, a halogatást, a figyelmedet ne a múlton való rágódás, és a jövőtől való félelem töltse ki, hanem 100%-ig a jelenben legyél. Arra figyelj, amit éppen csinálsz. Arra figyelj, akivel ébben beszélsz!
4. Senkit sem érdekel a szenvedésed, hagyd abba az önsajnálatot, gyere ki az áldozat szerepéből. Ír össze a pozitív tulajdonságaidat, készségeidet, képességeidet. Miben vagy jó? Erre fókuszálj!
5.  A hangulatod csak rajtad múlik, tegyél érte, hogy magasan tartsd az energia szintedet, mert csak így láthatsz tisztán önmagadra. Ne panaszkodj, ne ítélkezz, ne véleményezz, ne sunyiskodj, ne hazudj, ne bánts önérdekből!

JÖVŐ

1. Mit akarsz valójában? Milyen életet akarsz élni? Milyen érzésekkel akarsz rendelkezni? Mennyi pénzt akarsz csinálni egy hónapban? Milyen párkapcsolatot szeretnél? Hol és milyen körülmények között akarsz élni? Mivel akarsz foglalkozni?
2. Mi a szent célod, miért vagy itt a Földön? Képességeid és készségeid megmutatják a szent célodhoz vezető lehetőségeket. Vállald fel önmagad és lépj a tettek mezejére!
3. Nincs már visszahúzó erő a múltból, határozottan és magabiztosan kommunikálsz és élsz, használd a teremtő erődet, és járj pozitív példáddal az emberek előtt! Miért? Mert amilyen a jelened, ahogyan érzed magad a jelenedben, olyan lesz a jövőd! Az élet azt adja vissza, amit beleteszel! De azt 100 szorosan!
4. Hogyan akarsz élni, 5, 10, 15, 20, 25 év múlva! Most kell ezt eldöntened, megteremtened mentálisan, hogy az életedet a kívánt mederbe ásd bele. Ha nem tervezel, majd tervezz helyetted más, de akkor meg ne siránkozz, ha nem vagy boldog.
5. A fejlődés és a változás örök, sosem leszel kész! Ha képes vagy a jelenben elégedett és boldog lenni, a jövőd is az lesz, csak egyre jobb és csodálatosabb. Tegyél érte! tegyél magadért, és akkor az egész világért teszel!

Ha ezen mind túl, vagy és nem elvesztél, hanem egyre tisztábban látsz, és minden életterületed pozitív változásnak indult, jöhet a következő lépés!

Mert ez még csak a
Sikeres Önismeret Stratégiájának első ága volt!

Még hosszú az út, a Fa tetejéig!

Velem tartasz a következő ágra?


 

Kattints az ingyenes értesítőért!