Hogyan tegyél rendet a párkapcsolatban?

Hogyan őrizd meg az áhítat és az emelkedettség állapotát a mindennapokban? Hogyan élj élőként és ne robotként a szürke hétköznapokban? Mi kell ahhoz, hogy igazi nőnek és igazi férfinak érezd magad a párkapcsolatodban? Hogyan lehet a szeretkezésből szerelmeskedés? Önző vagyok, ha magammal többet foglalkozok? Társfüggőségben élek, vagy őszinte szerelemben? A szerelem tényleg átalakul szeretetté? Nem kívánom a páromat, de nagyon szeretem, most mit csináljak? Ha megkívántam mást az már megcsalás? Az önkielégítés bűn, vagy önszeretet? – Mi kell egy jó és harmonikus párkapcsolathoz?
– Te! Plusz nem elhanyagolható tény, hogy csak akkor lesz rendben a párkapcsolatod, ha te is rendet teszel a fejedben önmagadról. Ott rontod el, hogy a párodra figyelsz, és őt akarod állandóan rendezgetni. Kezd magaddal! Ez a titok kulcsa!
– Ez nem önzőség?

– Ez csak egy döntés! Ha megfelelési kényszer a motivációd, önzőség lesz belőle. Ha a szeretet és a tiszta energián alapuló áradásod, mely emeli az emberi kapcsolódásaid minőségét, ez a motivációd, harmónia és belső béke lesz. Dönts, cselekedj, bízz!
Párkapcsolat témában érkezett hozzám egy kérdés. A kérdést nem mutatom meg, válaszomat olvasva úgyis érezni fogod! 
„Csak a saját utaddal érdemes foglalkoznod. Ha ő, szükségszerűen a párod, veled utazik tovább. Ha gátol a fejlődésben (nem szavakkal, tettekkel, akár tudat alatt) nem a párod. Amikor Te fejlődsz és ő is fejlődik veled, egy hajóba szól a jegyetek. Szerintem tedd a dolgod, fejlődj és ne beszélgess vele erről. Ha magától fejlődik ő is, egymás gurujává váltok. De ehhez a fejlődés fókusza magatokra kell, hogy irányuljon. Nem egymásra, nem egymás, magatok fejlődése a prioritás. Aztán. Nagyon akarod őt, de azt látod szakítasz vele. Ez ego. Ugrál a jövőbe, és a jövőtől való félelemmel mérgezi meg a jelen pillanatodat. Tedd bele magad 100%ban a jelen pillanatba, és hagyd a jövőt. Az úgyis a jelen pillanatra épül. A félelem ego. A kétség, ego. A birtoklás, ego. Csípd fülön, amikor ezek az érzések megkeletkeznek benned. Minden tökéletes, és minden rendben van, a jelen pillanatban éld meg az örökké együtt levés érzését. Ha már most tudnád, hogy örökre együtt maradtok, miben változtatná ez meg a jelenlegi hozzáállásodat a párkapcsolatodhoz?
A kérdés, költői. Kérd a csendből a választ!”
 

Gyakorlati technikák, 
konkrét tanácsokat, 
mentális hozzáállást
megoldási mechanizmusokat 
beszélünk át
 
Azt mondta a Kedves:

Jó hatással van rám ez az élet, hogy veled élek!

A párkapcsolat is, mint minden itt a Föld nevű bolygón játék. Hangsúlyt akkor adsz neki, ha őszintén, nyíltan, szeretettel kommunikálsz.
Ahhoz, hogy a párkapcsolat ne csússzon szét, folyamatos, kommunikálásra van szükség. Nem a mennyisége számít, a minősége!

Amint felhagysz a párod iránti megfelelési kényszernek, a megváltoztatási kísérleteiddel, a szokásaiddal, és tudsz friss szemmel a jelen pillanatba lenni, meglátod hirtelen megváltozik minden!
 
Kattints az ingyenes értesítőért!