Avagy 10 lépés a harmonikus párkapcsolathoz

NOVEMBER – DECEMBER, A PÁRKAPCSOLATI BELSŐ TERET ROBBANTÓ!

Szerelmeskedünk, veszekszünk, harcolunk, kibékülünk, szakítunk, és még ezernyi esemény történik a párkapcsolatunkban novemberben.

A bevackolás, a befelé figyelés, a csend, a belső erővel történő munka, mindig intenzív változást hoznak a külvilágban.

Az égi hatások radikális felfordulást hoznak. Támogató energiáik a belső békét, harmóniát és a belső erő felébredését katalizálják. Ehhez rendezni szükséges a hamis szerepeket, a megfelelési kényszerekből és félelemből születő döntéseket és cselekvéseket.

Mind az, ami nem valódi megjelenik a külvilágban, hogy a fejlődésedet szolgálja.

Mind azt, amit eddig megtanultál a valódi önismeret útján, novemberben és decemberben, lehetőséged lesz alkalmazni. Sőt, nem csak lehetőséged nyílik most, hanem szinte kikerülhetetlen helyzetekbe sodrod magad, hogy felvállalhasd önmagad!

GONDOLAT RENDEZÉS

A párod a legőszintébb, legtisztább tükröd! Ha van, ha nincs, téged tükröz vissza, és mind azon aspektusaidat, amelyeket szeretsz magadban, illetve azokat is, amiket még nem tudtál elfogadni és megszeretni magadban. Párod hálát érdemel, hiszen folyamatosan ara késztet, hogy növeld az önszeretet szintedet.

Érdemes ezért felelevenítened a tükör törvényét, hogy tisztában láthasd a kialakult helyzeteket, és megfelelőképpen kezeld a parázs vitákat, amelyekből most lehet, hogy jó sok lesz.

A tükör törvényéről szóló írásomat és a videókat itt találod>>> Tükör törvényének gyakorlati alkalmazása

Mi kell egy jó és harmonikus párkapcsolathoz?

Te! Plusz nem elhanyagolható tény, hogy csak akkor lesz rendben a párkapcsolatod, ha te is rendet teszel a fejedben önmagadról. Ott rontod el, hogy a párodra figyelsz, és őt akarod állandóan rendezgetni. Kezdd magaddal! Ez a titok kulcsa!

[bctt tweet=”Ott rontod el, hogy a párodra figyelsz, és őt akarod állandóan rendezgetni. Kezdd magaddal! Ez a titok kulcsa!”]

Csak a saját utaddal érdemes foglalkoznod, A FIGYELMED FÓKUSZÁT VEDD LE A PÁRODRÓL ÉS MAGADRA IRÁNYÍTSD!

Ha ő szükségszerűen a párod, veled utazik tovább. Ha gátol a fejlődésben (szavakkal, tettekkel, akár tudat alatt) nem a párod. Amikor Te fejlődsz és ő is fejlődik veled, egy hajóba szól a jegyetek. Tedd a dolgod, fejlődj és csak beszélgess vele erről, ha valóban érdekli milyen belső változásokon mész keresztül. Ha magától fejlődik ő is, egymás gurujává váltok. De ehhez a fejlődés fókusza magatokra kell, hogy irányuljon. Nem egymásra, nem egymás, hanem magatok fejlődése a prioritás. Kérdések zakatolnak a fejedben, hogy maradj vele, vagy szakíts? Ez ego. Ugrál a jövőbe, és a jövőtől való félelemmel mérgezi meg a jelen pillanatodat. Tedd bele magad 100%-ban a jelen pillanatba, és hagyd a jövőt. Az úgyis a jövő és a jelen pillanatra épül, ha jól csinálod. A félelem ego. A kétség, ego. A birtoklás, ego. Csípd fülön, amikor ezek az érzések megkeletkeznek benned. Minden tökéletes, és minden rendben van, a jelen pillanatban éld meg az örökké együtt levés érzését. Ha már most tudnád, hogy örökre együtt maradtok, miben változtatná ez meg a jelenlegi hozzáállásodat a párkapcsolatodhoz? A kérdés költői. Kérdd a csendből a választ!

10 LÉPÉS, A HARMONIKUS PÁRKAPCSOLATHOZ

A párkapcsolat is, mint minden itt a Föld nevű bolygón játék. Hangsúlyt akkor adsz neki, ha őszintén, nyíltan, szeretettel kommunikálsz. Ahhoz, hogy a párkapcsolat ne csússzon szét, folyamatos, ŐSZINTE kommunikálásra van szükség. Nem a mennyisége számít, a minősége!

Amint felhagysz a párod iránti megfelelési kényszerekkel, a megváltoztatási kísérleteiddel, a szokásaiddal, és tudsz friss szemmel a jelen pillanatban lenni, meglátod hirtelen megváltozik minden!

Mielőtt bármibe is belekezdenél, hozd meg a döntést! Határozd el magadban, hogy ettől a pillanattól kezdve elindulsz az önismeret egy olyan útján, melyet úgy hívnak: párkapcsolat. Egyrészt hogy jobban megismerd önmagad, másrészt, hogy úgy éld meg a párkapcsolatodat, ahogyan igazán szeretnéd.

„Úgy döntöttem, hogy ettől a pillanattól kezdve jobban odafigyelek magamra, a párkapcsolatomban megélt érzéseimre. Azért, hogy boldog, harmonikus, szenvedélyes szerelmet és kiteljesedett életet éljek!”

1. lépés: Az érzelmi intelligenciánk fejlesztése.

Ha nem tudom, mit szeretnék, és nem tudom ezt kifejezni, szenvedni fogok, mert senki sem fog megfelelni a titkon tartott vágyaimnak, melyekből görcsös elvárások lesznek. A lehető legfontosabb egy kapcsolatban, a minőségi kommunikáció. Szeretettel, de határozottan el kell mondanod, mit szeretnél. Ez nem az egók harca fejezet. Itt nem a másik hibáit soroljuk fel, nem arról beszélgetünk, mit utálok a másikban. Nem arról szól ki a jobb, vagy ki a rosszabb, ki tesz meg többet a másikért. Például, ha azt szeretnéd, hogy a párod kedvesebben beszéljen veled, minden egyes alkalommal, mikor bántón szól hozzád, kedvesen mond el neki, hogy ez most nem esett jól neked, és kéred, más hangnemben szóljon hozzád. Ne kezd el mondani, hogy te milyen kedves vagy. Ez legyen a természetes attitűdöd. Nyilvánítsd ki, ami neked nem jó, és adj ötletet arra, hogy neked mi és hogyan esne jól.

2. lépés: Írd le, milyen párkapcsolatot szeretnél.

„Párkapcsolatban vedd ki a személyt és figyeld meg, milyen minőségek maradnak a nyomában. Ezután, légy tudatában, hogy ezeket a minőségeket Te vetíted oda. Vedd le a minőségeket. Mi marad? Most döntsd el, milyen minőségekkel szeretnéd feltölteni ezt az üres teret. Majd hozd vissza a személyt. Ő egy másik Te vagy.” James Redfield – Shambala titka

Nagyon fontos! Ne azt írd le, hogy nézzen ki, mi legyen a munkája, mennyi pénzt keressen. Ne korlátozd be a tökéletest. Azt írd le, milyen érzéseket akarsz vele megélni. Hogyan akarod magadat érezni vele. Írj listát, de még jobb, ha írsz egy naplószerű történetet. Múlt időben.

A történetbe vidd bele a fantáziád, kreativitásod, engedd szabadon szárnyalni a képzeleted. Érezd közben, hogy hevesebben ver a szíved, érezd, ahogy szerelmes vagy belé, szenvedélyesen csókolóztok a kedvenc helyeden, és egy csodálatos este után, életed legfantasztikusabb szerelmeskedése történik meg veletek. Ne legyél szégyellős! Nem kell feltétlenül látnod az arcát, a testét, azt érezd milyen szenvedélyes érzéseket vált ki belőled a közelsége. A simogatása, az ölelése. Érezd, ahogy a hangjától forróság fut végig a gerincedben. Forró ajkától, édes sóhajától, elgyengül a térdet, keltsd életre a tested és a szíved. Érezd őt Itt és Most magad mellett. MOST EZT AZ ÉRZÉST KÜLDD EL A PÁRODNAK! ÁRASZD KI, AZ ÉRZÉSEIDET RÁ, KÉPZELD MOST ŐT MAGAD ELÉ, ÉS SZERESD! SZENVEDÉLYESEN SZERESD! Ha ezt minden nap megcsinálod, megváltozik az energetikád, megváltozik a rezgésed, megváltozik a hozzáállásod. Megváltozik az életed.

3. lépés:  Vedd észre a Kedvesedben a legapróbb pozitív jeleket, amelyek szenvedéllyel töltenek el.

4. lépés: Ami számodra negatív, hagyd figyelmen kívül.

A harmadik és a negyedik lépés transzmutálja a jelened, hiszen ahogy megváltozik a hozzáállásod Kedvesedhez, úgy fognak változni történeteid. Nagyon fontos! Végig őrizd meg tisztánlátásod. Ne a Kedvest akard megváltoztatni, mert az nem lehetséges. Ha a változás fókusza rá irányul és nem a saját érzéseidre, akkor csak még több megfelelési kényszer magvait ülteted el a kapcsolatban.

5. lépés: Légy kedves és figyelmes.

Azt add, azt tedd és úgy, ahogy szeretnéd, hogy Te is megkapd. A szeretet kiárasztása a teljes figyelemmel kezdődik.

6. lépés: Több közös program kettesben.

7. lépés: Jelent széppé varázsoló, fejlődést elősegítő ŐSZINTE beszélgetések.

8. lépés: Dicsérj!

Minden nap, legalább egyszer dicsérd meg a párodat valamiért. Köszönd meg! Mondj köszönetet mindenért, amit kapsz tőle. Jól fog neki esni, és egyre többször akarja majd ezt érezni. Mond: Szeretlek! Ne vesd csak úgy oda. Nézz jelentőségteljesen a szemébe, és mint egy lassított pillanatban, érzéssel átitatva mond ki: Szeretlek!

9. lépés: Légy türelmes!

Légy kegyes önmagaddal és a kedveseddel is!

10. lépés: Ne rombolj!

A harag, a panasz, a fájdalom, az elfojtott érzések, a rossz szex, a verbális bántalmazások, a negatív kritika mind rombol. Rombolja az önbecsülésed, a Kedvesét is! A legnagyobb gyilkos egy kapcsolatban. Ne tedd! A folyamat során meg fogod ismerni azon részed, aki párkapcsolatban él. Pontosan tudni fogod, mi tesz téged boldoggá, mit akarsz megélni, hogyan tudsz kiteljesedni egy szenvedélyes szerelemben. Ez az alapja a harmonikus párkapcsolatnak. Ha Te jól vagy, tudod mit akarsz megélni, akkor az Univerzum tálcán hozza el Neked a várt változást.

Ennyire egyszerű!

VIGYÁZAT, CSAPDA!

VÉGIG ŐRIZD MEG A TISZTÁNLÁTÁSOD! NE DŐLJ BE AZ ILLÚZIÓKNAK! AMINT MAGYARÁZOD A MIÉRTEKET, AZ EGÓD HATALMÁBAN LESZEL. AZ EGÓ NEM SZERETI A SZERELMET, CSAK A SZENVEDÉST. NE HARCOLJ ELLENE, CSAK TUDD A TUDATOSSÁG A FŐNÖK. Ha meghoztad az őszinte szívbéli döntést és ezt a tíz lépést végig viszed nap, mint nap tudatosan, szeretettel fél éven keresztül, és még mindig Hiány-és Kompenzálós kapcsolatban érzed magad, lépj ki a kapcsolatból!

 Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni az álmaid megvalósításához („álompár” és „álom-párkapcsolat” ugye), akkor szívből ajánlom Neked az Önismereti Évindító Napot. Ugye milyen jó lenne, ha a pároddal egy irányba néznétek? Ha közös álmokon dolgoznátok? Kérj páros jegyet az Évindító Napra és 2.990 forintot takarítasz meg. Részletek és helyfoglalás: Kattints ide!

 

Kattints az ingyenes értesítőért!