Van egy csodálatosan jó hírem!

Elkezdtem írni a következő könyvemet. Az már biztos, hogy nagyon tartalmas lesz és imádni fogod.
Könnyedén folyik át rajtam és az eddigi könyveimhez képest, strukturáltabb és sokkal hosszabb lesz. Továbbra sem lesz benne felesleges dolgok, csak olyan információk, amelyek támogatják az utadat.
Van benne egy rész, amit nagyon szeretek, már többször elolvastam, a bevezetőben fogsz vele találkozni és gondoltam most megosztom veled, mert engem mindig felemel a mondanivalója, így biztos vagyok benne, hogy rád is hasonló hatással lesz. Mélyen bennem is rendet rakott, és a mentális rendet mindennél fontosabbnak tartom, így nem bírok vele várni, átadom neked is!

„Az összes tanító, ugyan azt a tudást adja át, csak máshogy. Benne van az ő személyisége, szíve, lelke, de mindenki ugyanabból a Forrásból merít. Én sem tudok új információt adni neked, én is ugyanazzal a Forrással vagyok kapcsolatban, csak másként adom át az információt. David R. Hawkins írja az Erő, kontra erő könyvében, hogy az eredeti tanítások 1000 kalibrációs szinten kalibrálnak, és minden tanító, mester és guru, csak a töredékét tudja átadni ezen információknak. Így hiába kalibráltak Jézus és Buddha tanítása 1000-es szinten az idő, a hozzájuk tartozó vallás mér csak jó ha 700-800 kalibrációs szintet érnek el, vagy mára már lehet ennyit sem. Én nem szeretnék beállni sem a lefokozott sorba, de nem vagyok Jézus és Buddha sem. Így a valódi célom az a tréningjeimmel és az írásaimmal, hogy téged eljuttassalak a Forráshoz, hogy a tiszta és igaz tanítást megtaláld magadban. Mert a titok ott lapul mélyen benned, csak el kell oda jutnod. Így az én feladatom az, hogy a belső teredben segítsem és támogassam az utadat, hogy közösen a belső teredben rendet tegyünk, így juthatsz el a saját utadon az Egy Igaz Forráshoz. Mert itt tudhatod meg azt, ki is vagy valójában, mit is akarsz valójában, mi életed értelme és célja. 

Ne gondold, hogy nem vagy erre felkészülve az utazásra és ezért nem indulsz el. Senki sincs felkészülve. Majd út közben, egyre felkészültebbé válsz, hiszen az út és az önmagaddal való szembesülések fognak felkészíteni arra, hogy befogadó légy a Forrás által eléd tárt titkokra.”

A könyv címe:
Ismerd meg Önmagad lépésről lépésre
A valódi önismeret gyakorlati útmutatója, kezdőknek és középhaladóknak

Tervezett megjelenés: 2015

És olyan érdekes volt, mert az nap mikor ez papírra került általam, kaptam egy üzenetet:

„Drága Bogi! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Fura lesz, hogy a szerda estéim nélküled telnek majd el!Tudtam, hogy egyszer elengeded a kezem, de azt nem, hogy ilyen hamar bekövetkezik! Pár hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ennyire rövid idő alatt és ilyen ütemben teljesen megváltozik körülöttem minden! A totális, uralhatatlan káosz átalakult egy nyugodt, harmonikus, boldog, célokkal-, tervekkel teli folyamattá, amiért most már érdemes minden reggel felkelni! Alig várom a következő csodát, ami velem történik! Mérhetetlen hálát érzek! Köszönöm! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem és megmutattad az utat! Csodás ember vagy! Milliószor ölellek!”

Nekem majdnem 6 évembe került mire elértem az egyéni tréningesem állapotát, egyedül!

Közösen ezt 2 hónap alatt megcsináltuk!

Még most sem térek magamhoz! Hiszen én csak 1%-át tudom hozzáadni az ő 99%-hoz, közös munkánk során! És hihetetlenül jól működik! Ne érts félre, nem fényezni akarom magam, hanem szeretném veled megosztani az örömöm(bánatom), ahogy azt eddig is tettem és tenni fogom ez után is!

Mind az, ami tudás bennem van az önismerettel kapcsolatban, benne lesz az új könyvben, mert célom, hogy ez a gyakorlati tudás, minél több emberez eljusson!

És én is sok mindent megértettem önmagammal kapcsolatban is.

– Miért vagyok itt, Mester?
– Azért, hogy felszabadítsd az emberek tudatát, hogy az igaz tanításokat megleljék önmagukban!

Lehet ennél szebb szolgálatot kitalálni?

Könnyes szemmel köszönöm Neked, hogy együtt utazunk!

Kattints az ingyenes értesítőért!