A Márciusi önismereti előrejelző munkafüzet letölthető az OtthonFa Club weboldalról, a letöltések menüpontból.

A negatív gondolatok hatása önmagadra

Amikor negatívan gondolkozol önmagadról, az olyan, mintha egy nagy késsel folyamatosan szurkálnád magad. Amikor negatív tényeket állítasz önmagadról, folyamatosan romboló a saját önértékelésed, és önbizalmad. Amikor kritizálod, bírálod önmagad, rombolod az önértékelésed és az önbecsülésed.

Így kialakul benned a negatív énkép, aminek az lesz az eredménye, hogy egy csomó dologra nem tartod képesnek és érdemesnek magad, és garantáltan sikertelen lesz az életed.

És aki negatívan gondolkodik önmagáról, lassú öngyilkosságot követ el.

Miért gondolkodsz önmagadról negatívan?

Mert ezt tanultad, ezt szoktad meg. Negatív állításokat hallottál másoktól önmagadról, és olyan sokat, olyan sokáig hallgattad míg végül elhitted életképtelen vagy és semmire sem vagy jó.

A szüleidtől a túlzott elvárások, a maximalizmus, a tökéletesség abba a hitbe kergettek, hogyha nem tudsz megfelelni a szüleid elvárásának, nem vagy elég jó, és talán nem is vagy jó semmire. Csak hajtod magad, hogy mindent maximálisan teljesíts, hogy tökéletes legyél, miközben bent folyamatosan bántod és bünteted magad, ha ezeknek a kritériumoknak nem tudsz megfelelni.

Az önmagadról való negatív gondolkodás beléd égett, így állsz önmaghoz, ilyennek látod önmagad, és ennek eredményeként, ilyennek látnak mások is. Közben mindent megteszel, hogy jó színben tüntesd fel magad, és így kialakul a hamis énkép, mely mögött a negatív énkép húzódik meg. És ennek a belső beállítottságnak garantáltan frusztráció, szorongás, depresszió lesz a vége, ha nem változtatsz rajta gyorsan.

 

Pozitív gondolkodás önmagadról

Ez nem azt jelenti, hogy önámításba kell esni és hurrá optimista módon kellene önmagadhoz hozzáállnod. Egy ugyanis szintén hamis énképhez vezetne. A cél az, hogy reálisan és tisztán lásd önmagad, ki is vagy, milyen is vagy, mire is vagy képes valójában.

Mert csak így lehetsz sikeres, erős, és boldog, aki a saját, szabad életét éli, bőségben és szeretetben.

Tisztán látni önmagadat, csak önismerettel lehetséges. 

Első lépésekben le kell építened aki nem vagy, amilyen nem vagy és az összes önkorlátozó hiedelmet, ami a fejedben van, és mind hazugság.

Ezután őszintén meg kell látnod, milyen pozitív tulajdonságaid vannak. Miben vagy jó, milyen képességeid vannak, milyen erősségeid, gyengeségeid építik fel az énképed.

Majd fokozatosan el kell hagynod a hamis mintákat (szülői, társadalmi minták) melyek korlátoztak a saját kiteljesedésedben. És erősítened kell az eddig elnyomott képességeidet, erősségeidet, hogy azzá az emberré válhass aki vagy és azt az életet élhesd, ami maradéktalanul boldoggá tesz. És felszabadulva fogod érzeni önmagad.

Közben a pozitív énképedet fel kell építened, ehhez olyan gondolatokat, érzéseket, tetteket kell szokássá tenned, melyek egy belső stabilitást és belső békét eredményeznek.

Kezd ezzel az ingyenes önismereti tudásanyaggal:

 

 

Negatív gondolatok pozitív hatása

Csak akkor ismerheted meg ki is vagy valójában, mire is vágysz valójában, ha már tisztán látod ki nem vagy és mi az, amit nem akarsz, mert nem tesz boldoggá.

A negatív gondolatoknak nagy haszna van, és van pozitív hatása arra, hogy könnyedén ki tudd alakítani a pozitív énképed, és válj életed alakítójává.

Ugyanis a negatív gondolatok felismerése, fülön csípése, és azonnali átalakításuk pozitív gondolatokká segítenek hozzá ahhoz, hogy elindulj a valódi önismeret útján. Mert e folyamat közben a figyelmed fókusza végig önmagadon, önmagadon belülre kerül, így elindult az önismereti utazásod. Hiszen az önismeret első lépése, azért, hogy megismerd önmagad az, hogy a figyelmed fókuszát önmagadra fordítod.

Így egy határtalan és végtelen lehetőségekkel teli világba érkezve, elkezded uralni a gondolataidat, és ez azért lesz csodás pozitív változás az életedben, mert aki uralja a gondolataid, uralja az életét.

És te, ezt fogod elérni. Te leszel így, az életed alakítója.

 

Az ördögi körből való kilépés, azaz a negatív gondolatok elhagyása

2019 Március – Önismereti előrejelzés

„Minden most kezdődik el, ahogy dobban a szíved.” – ákos

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Az ördögi körből való kilépés induló hónapja

Drága OtthonFa Clubosok

Szeretném megköszönni nektek, hogy ezekben a sorsfordító időkben nem vagyunk egyedül. Több olyan esemény is zajlik, amire 250 illetve 80 éve nem volt példa. És a mi életünkben már nem is lesz.Itt az idő, most kell lépni, hiszen ez az elképesztő lehetőség most adódik meg nekünk. Jó, hogy együtt utazunk, és közös célunk az önismereti fejlődésünk összehozott minket.

Annyira csodás és felemelő lehetőségek jönnek, sok csoda, sok áldás, a bőség és a mély szeretet megtapasztalása, így nincs is más teendőnk, mint elengedni a régit, és befogadni ezt a sok új csodát. Persze ezek csak akkor lesznek láthatóak a számunkra, ha megőrizzük a pozitív céltudatos szemléletünket, örömben és szeretetben vagyunk önmagunkban és kifelé is.
Az elfogadás, a megbocsátás, az elengedés, a szeretet és a hála belső beállítottságunkban döntő szerepet játszik most.

Az ördögi körből (karmából) fel tudunk emelkedni. Ez egy folyamat lesz, ami március 6-án (hamvazó szerda) indul és első körben 2020 január 12-ig tart, majd a második fázis 2021 végére teljesedik ki.

Az első 40 nap meghatározó lesz a következő évek sorsfordítását illetően. Miközben egy különleges Tavaszi Napéjegyenlőség is segíti a megtisztulásunkat, felemelkedésünket.
És most az a legcsodálatosabb, hogy még a teljesen negatív gondolkodású ember is szembesülni fog a benne és a környezetében lévő sok csodával, hát akkor nekünk milyen lesz a március. TEJÓÉG! Maga a csoda!

Mit jelent mind ez?

Rengeteg torzulás van bennünk. Torzult szeretetnyelvek, hamis énképek, megfelelési kényszerek, félelemből felhúzott kompenzáló szerepek, mentális torzulások (frusztráció, szorongás, depresszív állapotok) lehúzó szokások, elgyengítő emberi kapcsolatok, bőség hiánya, szívünknek nem kielégítő eredmények. 2019 január, február sok-sok felismerést hozott a torzulásokat tekintve.

Éppen ezért a következő lépés, a megtisztulás, mely magában hordozza az elengedettség állapotát is. Így a kiüresedés állapota felé tartunk. Az ürességre törekszünk márciusban, hogy mind az a cél, amit meg akarunk valósítani, befogadhatóvá váljon.

Tudatosan teremteni csak örömben lehet 

Szenvedve, keserűen, görcsösen akarva, félelemből, nem lehet jót teremteni.

Paradox hónap vár ránk, hiszen a külvilágban még régi lesz jelen, belül pedig meg kell élnünk az ürességet, a tisztulást, az elengedést. Tehát nagyon fontos lesz, hogy megőrizzük az objektív érzelem mentességet, és minden pillanatban döntsünk arról, hogy érezzük magunkat.

A harag, a düh, az irigység, a félelem, az önámítás minden, ami egóból születik lehúz. És minden, ami szeretetből van jelen benned, felemel, kiemel az ördögi körből.
Az önismeretnek hála, könnyed életet tudunk élni bent. Könnyed, laza, teremtő életet.

Most azzal fizetjük meg a boldogságunk árát, hogy fókuszáltan arra figyelünk, amit teremteni, látni, tapasztalni akarunk és mindent meg is teszünk – belül és kívül is – hogy vágyaink megvalósuljanak.

Bent tehát szeretettel teli, pozitív céltudatos gondolkodás, öröm van, kint szeretetből születő, könnyed, laza célirányos cselekvés. Nem foglalkozva mi van most kint. Hiszen kint majd kicsit később jelenik meg az, amit bent felépítettünk. Őrizni kell a látomást (a fényt) bármi is történjen a külvilágban.

Az új, letisztított célok hogyanjai csak lassan bontakoznak ki előttünk. Erős belső késztetést fogsz érezni, hogy máshogy állj a dolgaidhoz, új szokásokat vegyél fel, máshogy csináld a dolgokat, és más dolgokat csinálj. Ebben benne van az is, hogy más tevékenységekkel teremts pénzt, szabadon, lelkesen, szenvedélyesen.
Új kapcsolatok születnek, régi kapcsolatok szakadnak vagy mélyülni fognak. Mind ezek már a te őszinte, önazonos, önfelvállaló személyiségedhez kapcsolódva.
Mind e folyamatok, arra fognak késztetni (erősen belülről) hogy a radikális változtatások kivitelezője legyél.

Így fontos lesz megvizsgálnod, mivel, kikkel töltöd az idődet. Értékes dolgokra használod a rendelkezésedre álló időt (önmagadra, szeretetre, értékadásra, teremtésre) vagy elfecsérled az időd, (tv nézésre, felesleges kapcsolatokra, értelmetlen lehúzó cselekedetekre).

Jól érzed, erősödni fog benned a felelősségvállalás érzése, hogy a gondolataidért, az érzéseidért, a kimondott szavaidért, a tetteidért, a kapcsolataid minőségéért, a sikereidért, te és csakis te egyedül vagy a felelős.

A radikális változtatáshoz stabil, rendezett belső, letisztított célok, jól megválasztott szemléletmód, bátor döntések, és teljesen másfajta cselekvés szükséges.
És mi, OtthonFa Clubosok felkészültünk, jöhetnek a feladatok, és a sok-sok lehetőség, emberek, helyzetek, ajándékok, csodák formájában.

Mi is lehetne a márciusi hónap megerősítő mondata, ha nem ez:
Úgy döntöttem, a szerencse kegyeltje vagyok és élek a csodás lehetőségeimmel.

 

Márciusi lehetőségek és teendők

A Hónap fő önismereti célja, hogy őrizve (fókuszban tartva) a víziódat (céljaidat) és a belső pozitív beállítottságodat, gyors döntéseket hozni, és örömben, szeretettel telien célirányosan cselekedni itt és most, a jelenben.

Az elején szeretném leszögezni, hogy amit most olvasni fogsz, akkor fogod megtapasztalni, ha nem veszel el az egóban. A csodákat és a szerencsét nem csak úgy adják, hanem azért tenni kell. Ha a hónap fő önismereti célját minden nap elvégzed, garantálható, hogy csodás dolgok történnek veled.
Ha alacsony minőségben vagy, (alacsony a rezgés szinted, egóban vagy, pánikolsz, halogatsz, agyalsz, félsz, és nem tartod a fókuszod és a belső pozitív beállítottságod), akkor mind annak, amit leírok, az alacsony minőségét fogod megtapasztalni. A negatív ellenkezőjét.
Már csak ezért is megéri jól lenni, és bölcsen tenni a dolgod, hogy részed legyen ebben a csodás kegyelemben, amit a következő időszak akar neked adni. Úgy tudod átvenni csak, ha általában jól vagy.

Most nézzük meg azt a 8 lépést, amit márciusban tegyél meg, hogy a szerencse kegyeltjeként a csodák útjára léphess.

Tisztulás

Önismereti szempontból a megtisztulást mindig a négy intelligencia szintjén érdemes végrehajtani.
Azért van erre most nagy szükségünk, mert:
– itt a tavasz
– itt a negyven napos böjt ideje
– itt a tavaszi napéjegyenlőség
– itt a célirányos cselekvés ideje

Fizikai intelligencia szintjén a belső és külső testedet kell megtisztítanod. Azaz a fizikai tested és az otthonod.
Március 6-tól (hamvazó szerda és Újhold) indul a 40 napos böjt időszaka. Én nem szoktam böjtölni, de törekszem a testem megtisztítani és energetizált táplálékkal feltölteni.
Elkezdtem pilateszezni, minden nap, aminek számomra most az a célja, hogy mozgásba hozzam a testem, és felélénkítsem, felfrissítsem a vérkeringésem, ezzel kipucolódnak a belső fizikai, érzelmi, mentális lerakódások a testemből.
Minden nap iszok csalán teát, (azért ezt, mert ez kipucolja a nyirokrendszert is) és odafigyelek ilyenkor jobban arra, hogy lúgosító ételeket egyek inkább.
Többet szellőztetek, és többet vagyok a friss levegőn.
A természet megnyílásával, és is megnyílok a külvilág felé.
Tudatos pihenésre is figyelj, hogy adott időszakonként, rendszeresen húzódj vissza önmagadba, hogy belső templomodba meg tudj pihenni.
És itt az ideje az otthonod nagy tavaszi kitakarításának és lomtalanításnak.

Mentális intelligencia területén most nagyon fontos a kiüresedés. A meditálásról még lesz később szó, de már most szeretném hangsúlyozni, hogy aki nem meditál naponta legalább kétszer, nem lesz képes fókuszálni, és leesik az energiaszintje, és kilökődik a belső béke állapotából. És akkor jön a stressz, a pánik, stb..
A gyors döntések létfontosságúak, mind a belső beállítottságunkról (hogy vagyok, mit érzek) illetve a külvilági dolgokkal kapcsolatban is. Tudatos teremtő vagy, tehát nem reagálsz a külvilágra, hanem teremted. Azt látod, amit látni akarsz, és nem azt, amit az ego illúziója láttatni akar veled.
Döntéseiddel változtatást hozol létre. És most az a cél, hogy radikális új döntéseket hozz, a radikális változtatások kivitelezőjeként.
Nagyon fontos, hogyan gondolkodsz magadról. Pozitív az énképed, tehát pozitívan gondolkodsz önmagadról, vagy kishitű vagy, és degradálod magad.
Az utóbbi lehúz, míg a pozitív énkép felemel. Tudatosan dönts mindig arról, hogy pozitívan gondolkodsz önmagadról.
Közben figyelj arra, hogy ez ne menjen át önámítós hurrá optimizmusba, mert akkor elveszel az egóban.

Érzelmi intelligencia területén két dologra figyelj
– szeretetben és örömben vagyok
– jó érzések vannak bennem
Az érzelmi rendezettség és stabilitás, az objektív érzelem mentesség, kijönni az érzelmi dobozodból az alapja annak, hogy jól legyél.
Mindig nézz szembe azzal, ami jön, de ne vessz el az érzéseidben.
Légy játékos lelkes örömben, uralva a saját gondolataidat. Nos, tudom ez paradox, de mint említettem március a paradox hónap. És mivel 2019-ben meg kell tanulnunk a szélsőségeket jól működtetni, és egységként tekinteni rájuk, ez egy csodás kaland pálya lesz most ezt jól begyakorolni. Mind a január, mind a február a szélsőségek megtapasztalásának a hónapja volt, márciusban már a gyakorlatba kell ültetnünk, amit tudunk.
Már nem ülünk az érzelmi hullámvasúton, hanem megvettük egész Disneyland-et, és mi uraljuk az ott történteket.

Mint láthatod, nincs új a nap alatt. Mind az, amit már tudsz, azt olvastad eddig. Most itt az idő, hogy a gyakorlatba is ültesd át, minden percben, minden szituációban, mindenkivel kapcsolatban.

 

Elengedés

A következő lépés, a minőségi szintlépéshez, az elengedés. Kitúrtál egy csomó önkorlátozó hiedelmet a múltrendezésnek hála, így sokkal könnyebb és szabadabb vagy. És ami még fontosabb, könnyebben hozzáférsz a saját erődhöz, hiszen nem szívják el a múlt árnyai az erődet.
Az elengedés két részből áll:
1. elfogadás, megbocsátás
2. leveszem arról a fókuszom, amit elengedtem

Tehát, ha egy érzést, egy személyt, egy lakást, egy párt, egy bármit is akarj elengedni, csak akkor lesz eredményes az elengedés, ha végleg leveszed róla a fókuszod, és soha többet nem engeded be a gondolataidba, oly módon, hogy az intenzív érzést váltana ki belőled.

 

Öröm

Ha még sosem tapasztaltad meg, mi is a felszabadult öröm érzése, akkor most meg fogod.
Ehhez szükséged van a döntésre, hogy:
Úgy döntöttem, mindenben az örömöt látom és élem meg, mindig öröm van bennem jelen.
Az öröm szükséges ahhoz, hogy tudatos teremtő lehess. Mert jót teremteni önmagadnak, csak örömben lehetséges.
Az öröm érzése hasonló a hála érzéséhez, amikor látszólag minden ok nélkül hálás vagy és kitölt a biztonság, a teljesség, a kapcsolódás, és a minden rendben van érzése.
Amikor kitágul a benned szunnyadó öröm, tudni fogod, hogy na ez most az. És amikor kitágult benned, áraszd is ki, hogy a külvilágból visszacsatolásként is az örömöt láthasd meg mindenben.
Görcsösen akarva nem lehet teremteni. Az csak egós nyüzsgésbe visz.

 

Radikális döntések

Ez elég egyértelmű lesz a mindennapjaidban. Tapasztalni fogod, hogy szinte mindenben teljesen mást akarsz, máshogy akarod. Merj bátran és gyorsan dönteni, így bekerülsz majd a bőség örvényébe. Ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások. Aki szeret, támogatni fog. Aki nem támogat, vele meg rendezed a kapcsolódásod, és mély szeretetben letojod a véleményét.

 

Fókusz

Itt és most, a jelenben kell tartanod a fókuszod. Már hagyd a múltad, most hagyd a jövőt. Pontosan tudod, mit akarsz hosszútávon, most a negyedéves céljaidra koncentrálj, azokat kell most megvalósítani, hogy elérhesd a hosszú távú céljaidat. Nagyon figyelj arra, hogy ne agyalj, ne gondolkozd túl a dolgokat, hanem laza elmével légy jelen.

 

Szeretet

A félelem, a harag, a düh, az irigység, a féltékenység, a negatív kritika, a mások el nem fogadása, belenyúlni mások szabad akaratába, önös érdekből manipulálni és befolyásolni, rábeszélni valakit valamire, amit valójában nem akar, de neked jó lenne, az alázat hiánya, a hazugság, a sumákolás, a ködösítés, a menekülés, az áldozat szerep, hiszti, önsajnálat, a megfelelési kényszer, a jó gyerek szerep, NEM SZERETETBŐL VALÓ.

Értéktelen dolgokat értékesíteni, rossz, értéktelen munkát végezni, nem a saját utadon haladni, halogatni a félelem miatt, kihasználni másokat, nem asszertíven kommunikálni, hatalmi drámázni, másikban bűntudatot kelteni, érzelmi zsarolásra játszani, energiát rabolni NEM SZERETETBŐL VALÓ.

A SZERETET alázatos, elfogadó, megbocsátó, elengedő, megengedő, határt meghúzós, adakozó, befogadó, nem kritizál, nem véleményez, nem bírál, nem zsarnokoskodik, nem elszámoltató, nem ragaszkodik, egyenlő, együttműködő, őszinte, önazonos, önfelvállaló, felelősséget vállaló.
A SZERETET egy belső tartás, mely az értékekre, erényekre és a szeretet törvényére épül.

Szeress így engem is kérlek, mert én is így szeretlek téged. – mond ezt el mindenkinek, és önmagadnak is.

Az életedből, minden el fog tűnni, (a következő egy évben) ami nem szeretetből való.
Éppen ezért érdemes már most radikálisan megváltoztatnod önmagad, hogy a Szeretet állapotában élj, mert akkor egyáltalán nem fog fájni és nem fogod veszteségnek megélni az életedben történő változásokat. Sőt! Felszabadulásnak, jutalomnak, csodának fogod megélni, hogy ami hazug, mind eltűnik, és ezáltal sokkal felszabadultabban fogsz élni.

 

Meditáció

Ahhoz, hogy meg tudd tartani és stabilizálni tudd az új belső beállítottságodat, a mentális lazaságot, a belső békét, a slow-flow állapotát, a mély kapcsolódást önmagaddal és másokkal is, naponta kétszer kell meditálnod.
Bármelyik meditációt hallgasd is az OtthonFa Clubból, jól jársz.
Ha elhagyod a meditálást, szét fogsz esni.
Hidd el, nem éri meg ezt megkockáztatni most.

 

Felelősségvállalás

Nincsenek külső körülmények, hiszen te teremted a valóságod, tehát csak belső körülmények vannak, melyek kivetülnek a külvilágra.
Talán furcsa ezt így látni és elfogadni. Nem szükséges, hogy megértsd. Csak élj így.
És tiéd lesz mind az, amire vágysz.
Nem lesz mindenki varázsló, spiritiszta, teremtű, tudatos, aki azt hiszi magáról, hogy az.
Akinek nincs erős akarata, nem uralja a gondolataid és az érzéseit, nem cselekszik célirányosan, sosem lesz tudatos teremtő. És bár a teremtés minden pillanatban működik, nem ő, hanem mások fogják irányítani az életét.
A Te kezedben csak akkor lesz a varázspálca, ha felelősséget vállalsz a gondolataidért, az érzéseidért, a szavaidért, a tetteidért. Ha senkit és semmit sem hibáztasz, és sosem mondasz olyat: majd meglátjuk mi lesz.
Nincs szükséges jósokhoz, látokhoz járni, mert te tisztán fogod látni a jövődet. Hiszen le van írva a céltervezőben.
Az energia, ami körbe vesz téged, és mindenben ott van, a parancsodra vár, hogy megformáld a vágyaidat és anyagba öntsd.
Nem varázslatokkal, hanem céltudatos gondolkodással és célirányos cselekvéssel.

 

Fontosabb napok Márciusban

1. A Céltudatos Művész a pályára lép. Tiszta célokkal, megfelelős belső pozitív beállítottsággal, céltudatos gondolkodásban, szeretettel teli célirányos cselekvéssel, laza elmével a jelenben van.
6. ÚjHold, Hamvazó szerda, a 40 napos tisztulási időszak beindul. A cselekvésnek hála megérkezik a belső motiváció, a lelkesedés, a szenvedély.
20. Tavaszi napéjegyenlőség, áldás felvétel, a robbanás napja.
21. TeliHold, önmagunkat szolgálva, hogy jól legyünk, tudjuk tenni a dolgunkat, belső erőből, szabadon, lazán.
Részletesebben a heti előrejelzésekben lesz szó ezekről napokról.
Ami már most is látható, minőségi szintlépést hoz március. Élj vele.

Mi lesz a márciusi hetek fő témái

9. hét: Összegzés, új irányba állás
10. hét: Felszabadító Újjászületés (Újhold)
11. hét: Minőségi szintemelkedés
12. hét: Megérkezés a bőség terébe (Tavaszi napéjegyenlőség, és Telihold)
13. hét: Bőség megélése

Hónap megerősítő mondata:

Januári: Úgy döntöttem, hiszek és bízom magamban.
Februári: Úgy döntöttem, belső békéből azonnal döntök és gyorsan cselekszem.
Márciusi: Úgy döntöttem, a szerencse kegyeltje vagyok és élek a csodás lehetőségeimmel.

Érdemes az eddigieket is használni minden nap.

 

Összefoglaló

A Hónap fő önismereti célja, hogy őrizve (fókuszban tartva) a víziódat (céljaidat) és a belső pozitív beállítottságodat, gyors döntéseket hozni, és örömben, szeretettel telien célirányosan cselekedni itt és most, a jelenben.

Minden nap földelj le, és ha tombolna az egód, földelj le újra és rendezd a belső beállítottságodat.

[/bts_restricted_content]

 

Fő minőségek, amit ültess a gyakorlatba

Tisztulás
Elengedés
Öröm
Radikális Döntések
Fókusz
Szeretet
Meditáció
Felelősségvállalás

Amire most szükséged lesz, a szeretetre épülő mély kapcsolat kialakításához önmagaddal:

• belső belassulás és megtisztulás
• mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
• fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
• találd meg az örömöt mindenben
• radikális döntések meghozatala
• gyors, érzelem mentes elengedés
• bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

 

A Márciusi önismereti előrejelző munkafüzet letölthető az OtthonFa Club weboldalról, a letöltések menüpontból.

 

Ajánlott tudásanyagok az OtthonFa – Önismeret Univerzumból

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Webináriumok:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

Kattints az ingyenes értesítőért!