– Mester mindennek eljön az ideje! Hova tovább? Hol van az a hely ahova tartunk, hova sietünk? Elgondolkodom mindig mikor írod – gyerünk tovább – merre tovább?

– Igen. Mindennek eljön az ideje. Pont annyi idő alatt valósulnak meg teremtéseid, amennyi idő alatt megengeded magadnak, hogy megvalósuljanak. Ha alacsony az önbecsülésed kicsit később. Ha jobban rendben vagy magaddal, és tisztán látsz, akkor sokkal előbb.

Részemről mindig mindent megteszek, ami tőlem telik és szükséges. Teljesen mindegy mi az. Mosogatás, autómosás, takarítás, pihenés, vagy a szent célom megvalósításának egy részfeladata. És akkor tudom, hogy célom és teremtésem előbb-utóbb megvalósul, mert részemről, a jelenlegi tudatossági szintemen mindent megtettem és még egy picit.

Ám ha az időre, Istenre, az Univerzumra hárítom a felelősséget, hogy majd ők tudják, és meditációs pózban várom a célom megvalósulását, nem fogom észrevenni a jeleket, a lehetőségeket, melyeket ők küldenek, hogy méltó legyek a célom megvalósulására.

Van aki úgy éli az életét, hogy sodródik. Azt mondja, ezt dobta a gép és ennyi. Van aki szerint, mindent csak és kizárólag spirituális technikákkal lehet megváltoztatni, vagy megteremteni. Én azt gondolom, tapasztalom, hogy a teremtés bizony háromszintű: gondolat, érzés, cselekvés. Ha ezt a három erőt, egy irányba tudom állítani, és a fejlődésem folyamatos, akkor tudom az isteni esszenciám a világ szolgálatába állítani.

Van aki fél a szolgálattól, mert azt hiszi lemondásokkal jár. Pedig az maga a kiteljesedett állapot, a belső béke, harmónia és a szeretet állapota.

– Ezt nem értem Mester.

– Majd ha megtapasztalod, és remélem meg fogod, majd akkor megérted. A szent tér (belső tér) dolgait, nem vagy képes a jelenlegi tudatosságoddal megérteni. A probléma, hogy megérteni akarod. le akarod hozni a 3D-be a magasabb minőséget. Ez lehetetlen. Neked kell tágulnod a felismeréshez. Ne megérteni akard, mert akkor a spirituális ego rabja vagy. Hidd, hogy megtudhasd!

Tapasztalni csak haladás közben tudsz. Valódi 3D-s tapasztalatokra van szükséged, nem elég a spirituális tapasztalat.

Tehát:

Hova tovább? BEFELÉ.

Hol van az a hely ahova tartunk, hova sietünk? SIETNÉNK? TALÁN GYORSNAK TŰNIK A TEMPÓ? A VALÓDI ÖNISMERET ÚTJÁN FELGYORSULNAK A DOLGOK. KÉRDEZZ MEG BÁRKIT, AKI KÖZÖSEN UTAZIK VELÜNK, MENNYI MINDEN TÖRTÉNHET EGY NAP AZ EMBERREL, HA EGYRE TISZTÁBB A TUDATA, ÉS TART A VALAHOVA, A VALAMIÉRT, ÉS NEM BOLYONG A SEHOL, A SEMMIÉRT. ALVAJÁRVA IS LEHET CSODÁS AZ ÉLET. MINDENKI DÖNTSÖN SZABAD AKARATA SZERINT.

Elgondolkodom mindig mikor írod – gyerünk tovább – merre tovább? MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB!

Javaslat: jobb kérdéseket kellene feltenned, mert eljött a te időd!

– Utálom ezt az érzést!

– És mivel nem szereted ezt érezni, ezért nem engeded meg magadnak, hogy elhidd végre csak a MOST van. A gyökeres változáshoz idő kell. 18 hónap. Amit most kezdesz szokásokká alakítanod, az 18 hónap múlva válik automatikus folyamattá. És még akkor is előfordulhat, hogy hirtelen, váratlan helyzetekben a régi programjaiddal reagálsz. Tehát, ha mást akarsz tapasztalni a jövőben, azon most kell változtatnod. Hajrá!

„Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! NE ENGEDD, hogy mások véleménye túlharsogja a SAJÁT BELSŐ HANGODAT! De ami a legfontosabb, legyen elég BÁTORSÁGOD a SZÍVEDRE és a MEGÉRZÉSEIDRE hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.” ~Steve Jobs

– MESTER! HOGYAN LÉPJEM ÁT A KOMFORTZÓNÁM HATÁRÁT ANÉLKÜL, HOGY AZ EGÉSZ ÉLETEM FELBORULNA?

– HA KIJÖSSZ AZ AGYALÁSBÓL, AZ ELSŐ LÉPÉST MÁR MEGTETTED.

– MESTER! ÉS AZT HOGYAN?

– A VÉGTELEN SZÁMÚ LEHETŐSÉG KÖZÜL »ÍME EGY«.

Kattints az ingyenes értesítőért!