Mi a megoldás az „Állandóan fáradt vagyok” állapotra?

– Miért vagyok mostanában állandóan fáradt? Érzem, hogy dolgozik valami bennem, ami rengeteg energiámat felemészti, de alig bírom tenni a dolgomat. Hiába pihenek tudatosan, ez sem elég, mert közben meg egos késztetés zaklat, hogy cselekedjek, csak nem tudom mit. Mi történik, Mester?

– Ohh, rengeteg minden. Elértél a fejlődésedben egy határhoz, már egy jó ideje. Tovább kellene lépned a következő szakaszba, egy körrel feljebb, ám ez az eddigi életedhez képest ez most óriási ugrásnak tűnik és halogatod a haladásod. Cselekszel, ám nem tisztán célirányosan. Úgy tessék-lássék módon. Ennek eredményeképpen tompult a tisztánlátásod és beleragadtál a dobozba. Tudatod beszűkült, megrekedtél, így nem előre haladsz, hanem csak körbe körbe forogsz.

„Cselekedni, fáradtan is?”

Emlékszel mit mondtam neked a 2015 ös évről?

– Hogy a cselekvés éve. Bőség és az elmúlt 9 év aratása zajlik, ám ezt én most nagyon nem látom. Nehéz ez az év Mester.

– Ha emlékszel szó szerint azt mondtam, hogy nem lesz vörös szőnyeg, hanem nagyon észnél kell lenned, mert könnyen tévútra érhetsz, ha látszatra a könnyebbik utat választod.

Ha fáradt is vagy, a könnyebbik út nem mindig könnyebb!

És azt választod. A dobozban tartod a tudatod.

Választás és döntés mindenek felett!

Emlékszel még, hogy mit mondtam júliusról?

– Igen, a választás, azaz a döntés hónapja, amikor egyértelműen megmutatkozik, mi a régi, visszatartó, és mi az új, előrevivő az életemben. És elérkezett az idő, hogy önfelvállaló, igaz életet éljek.

– Az elmúlt fél évben, mindig elmondtam, hogy mire érdemes a fókuszodat fordítanod. Ha mindent szívből megtettél volna a jelenlegi energiák szárnyaltatnának, elképesztő flowban alkotnál, és az életed minden területén emelkedést élhetnél meg. Ám, az apró változásokat sem vagy képes észrevenni ebben az állapotban, visszacsúsztál a régi önmagadba, visszabújtál a vacokba.

– Azért vagyok szarul, mert nem cselekszem?

– Nem! Azért vagy szarul, mert nem ismered önmagad, ami azt jelenti, hogy nem mered tisztán tapasztalni önmagad. A lényeg a felelősségvállalásban van. Ameddig ez nem 100%-os nem te uralod az életed, nem élsz tudatos teremtő hatalmaddal. Hagyod, hogy öntudatlanul teremts. Néz körül az életedben. Minden, amit látsz tapasztalsz, a te alkotásod. Elégedett vagy?

– Hát, sok mindennel nem. És most nem is látom, mi a következő lépés.

– Gratulálok, hogy kérsz segítséget a tisztánlátásodért! Kérdezz!

– Mely önkorlátozó hiedelem az, ami visszafog attól, hogy lépjek?

– Olyan helyzet előtt állsz, amit még sosem tapasztaltál. Nem tudod mi vár rád, és a felelősség óriásinak tűnik. Képesnek tartod magad arra, hogy felvállald lelked értékteremtő célját?

– Igen, mély gyomorgörcs, ziháló lélegzet, és félelem van bennem.

– Pontosan tudod mi a következő lépés, csak a félelmed eltakarja előled, hogy a dobozban tudjon tartani. Így véd téged. Ez a dolga. És te áthárítod az öntudatlan védekezési mechanizmusaidra az életed hatalmát. Nem döntesz, csak sodródsz, nem cselekszel, mert félsz. megrekedtél, pedig már rég ugranod kellett volna.

– Szinte lezsibbadok, mikor a cselekvésre gondolok. Mozdulatlanná tesz az önfelvállalás súlya. Nem vagyok biztos, hogy ez menni fog nekem.

– Mikor lehetsz benne biztos?

– Ha megtapasztalom.

– A jelenlegi energiák óriási cselekvő erőt aktiválnak, és ha ezt nem fordítod alkotásba, belülről fognak rombolni. Agresszív, dühös, türelmetlen és frusztrált leszel, és ez bizony elképesztően fárasztó tud lenni.

A mester megoldása…

– Tehát ezért vagyok fáradt, mert nem látom tisztán magam, ezért nem hiszek és nem bízom magamban, így a félelmem megállásra késztet, és a túltengő energia szétszed belülről.

– Igen. Gondolom sokat fáj a fejed mostanában. Nos, azért mert agyalsz és nem adsz szabad utat a kreatív ötleteknek. Ahol, most tudat tágulásod tart, elképesztően elfáraszt, ha nem teszed a dolgod. Ez a felelősségvállalás. Nem teheted meg sem magaddal, sem a világgal, hogy gyáva módon elbujdokolsz. Előbb kellett volna már segítséget kérned, és akkor a süllyedésed nem lett volna ekkora. Jegyezd meg, amint elveszíted a tisztánlátásod, nem látod a célt, döntésképtelen vagy, nem tudod mi a cselekvés következő lépése, azonnal kérj segítséget. Hogy gondolod, azért mert én mester vagyok, nekem nincs Mesterem? Több is van! Azt hiszed szégyen segítséget kérni? Ezt csak a spirituális egód mondatja veled, és mivel ez is csak egy ego, gátolja a cselekvésed.

– Értem. Az első lépés mindig ha elveszik a tisztánlátásom, hogy segítséget kérek. Látom már, hogy mi a „beakadásom”. Megyek és teszem a dolgom! Köszönöm!