Itt Van! Itt Van! Megérkezett végre!

Úristen, hogy vártuk már ezt az időszakot! Mert élni szeretünk! Élvezni az életet! Szeretni és szenvedélyes szerelemben jelen lenni! Örömben, derűben és önfeledt, gyermeki ártatlansággal cselekedni! Felszabadulni, szárnyalni, kreatívan alkotva létezni! Teremteni! Megélni a határtalanságot, a korlátok és szabályok nélküli Isteni Rend szerinti létezést!

Hiszen ezért jöttünk a Föld nevű bolygóra! Megtapasztalni a sűrű és nehéz gravitációban lévő létezést! Az anyagot, a szerelmeskedést, a játékot! A pénzt és birtokaink jelenlétét! Félelmeink nem zavarnak többé, mert tele vagyunk energiával, és lépésről lépésre haladunk előre! A tudatunk a megfelelő méretűre tágult, és élvezhetjük végre a szenvedésektől, önsajnálattól, félelmek gátlásától mentes, CSODÁLATOS ÉLETET!

Már tudjuk mi a fontos, mi az érték! Már csak egyetlen egy apró pici dolog választ el mindattól, amire egész életünkben vártunk!

és ez az apró pici dolog….

Ám előtte tegyünk egy kis kitérőt!

Júliusban a „vissza kettő padlógáz” energiája van jelen! Amiért eddig dolgoztál, most valósággá válik! Nos, inkább azt mondom, hogy amilyen döntéseket meghoztál, most azt kapod kintről.

Az élet energiájának a beindításához a Döntés a kulcs. Naponta 10.000-nél is több döntést hozol meg. Ám egód, elhiteti veled, hogy döntés és döntés között van különbség. Hogy van nagy döntés, és van kicsi. Ám ez csak illúzió.

Júliusban egyszerre vannak jelen a régi és az új dolgok! Nem tudom, hangsúlyozni eléggé:

AHOL A FIGYELEM, OTT AZ ENERGIA!

Amikor felkelsz és beindul az agyad, döntések sorozatán mész keresztül, hogy mibe teszed a figyelem energiáját. Ha még a fontosság érzése, a birtokaid, nyüzsgésed, kicsinyes dolgaidon van a figyelem, egyre jobban bezárod magad egód börtönébe, hiszen azt a döntést hoztad meg, hogy a kicsinyes életed mellett döntöttél.

A régi paradigmáid, szokásaid, védekező mechanizmusaidra mutat rá a szaturnusz a skorpióban. Ha nem csíped fülön, akár minden egyes pillanatban a tudatalattidban futó önkorlátozó programjaidat, akkor a tisztánlátásod elveszik, és észre sem fogod venni, hogy az illúziók világának fogja vagy.

Mindeközben berobbantak az új dolgok, amiért 2012, december 21-óta dolgozol. Tehát egyszerre van jelen a régi gondolkodásod és az új is.

Juhúúúúúúúú micsoda mentális körhinta!

Ám csak úgy tudsz a körhintáról leszállni, és beleköltözni az új, általad megváltoztatott új valóságodba, ha felvállalod azt, aki te valójában vagy, a legőszintébb és a legmélyebb szinten. Mert csak az önfelvállalás (a valódiságod mellett szóló döntés) adja meg a felszabadulást, tehát azt az életet, amilyenre vágytál!

Ragaszkodásaid, a biztonság illúziója, kicsinyes emberi dolgok kötnek a régi gondolkodási szokásaid által kialakított régi életedhez.

Vágyad, szabadságod, önmagad isteni esszenciája lépdel az új élethez, amit a megváltozott, módosult tudatod választott.

A diszharmóniából egységet kell kovácsolnod és ezt csak és kizárólag a döntés hatalmával tudod megtenni!

Mit választasz? Mi a döntésed?

Azt, aki voltál, vagy azt, aki valójában vagy?

Shakespeare-t idézve:

Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés!

A sötétséget választod, vagy a Fényt? Maradsz a komfortzónában, vagy átléped a határaidat (mentális, érzelmi) korlátaidat?

Természetesen dönthetsz úgyis, hogy nem döntesz. Ez is egy döntés. Ám ennek is van következménye, ha nem döntesz a saját életedről, majd döntenek helyetted mások. Júliusban megszületik a döntés! Veled, vagy nélküled, a változás bekövetkezik! Lesz aki örülni fog, szárnyalni, és lesz aki szenvedni, süllyedni!

Persze ez azoknak nagyon kényelmes, akik mindig másokat, külső körülményeket okolnak, így lehet önsajnálatban és áldozati szerepben tetszelegni. Lehet nyafogni, félni, szenvedni, stb…. (és ezt sokan ki is fogják használni, hogy töketlenkednek)

Én tudom, hogy te nem ilyen vagy, sokat dolgoztál magadon, és képes vagy dönteni, felvállalni önmagad, és ezt bátran kikommunikálni! Ezen dolgoztunk közösen a valódi önismeret útján!

Mi segíthet dönteni? Ez az állapot:

„SZERELMES VAGYOK!
Szerelmes a Bogiba, szerelmes a Losiba, az emberekbe, az életembe, a munkámba, a természetbe, a napfénybe, a szélbe, az esőbe, az ágyamba, a könyveimbe, az Antaresbe (szerintem ő is belém :D) és ezernyi atomnyi dologba, ami körülvesz.
A szerelem nem lila köd, hanem a legmagasabb fokú tisztán látás! Minden tökéletes és csodálatos, minden egyértelmű, minden teszi a dolgát!
Biztonság és bizonytalanság, harmónia és diszharmónia, béke és harc, nyugalom és frusztráció egymást kiváltva semmissé válnak!
A létezés tökéletes egysége robbant belém szombat éjjel, és azóta is növekszik, tágul!
Az idő nem lineáris! Ohh Istenem, hogy mennyire nem az!
Törekedj a harmóniára és lásd meg mindenben a csodát!
Kezdd magaddal! Légy szerelmes Önmagadba!” – Kárpáti Boglárka 2015.06.29.

Július, a  Döntések hava a valódi önismeret útján!

Nos?

Mit választasz? 

Azt, aki voltál, vagy azt, aki valójában vagy?

Ha van kérdésed írd meg hozzászólásban!