Változástól való félelem leküzdése élet vagy halál kérdése! Mert aki nem változtat, az lemarad!

 

Felépítettél egy életet

Felépítettél egy életet, dolgoztál keményen, hogy kialakítsd a biztonság érzését. Van tető a fejed felett, barátok, akikkel találkozhatsz, biztos állásod, kiszámítható jövedelmed, van, aki azt mondja, szeret. Meg van az élet ritmusod: dolgozol, edzel, teszed a dolgod, várod a hétvégét, takarítasz, főzöl, barátokkal bulizol, iszol, kertet rendezel, tervezed a síelést, a nyaralást, és vársz. Vársz, és egyre csak vársz. Egyszer minden a helyére kerül, valami csoda folytán valóra válnak a gyermeki álmaid, de ha nem már az sem baj, hiszen kezded őket elfelejteni. Kezded feladni az álmaidat, a milliomos lét ígéretét, a nagy utazásokat, a nagy örömöket. Feláldoztad a jelened a félelmetes jövő és a szörnyű múlt oltárán. Izgalmaktól, nagyobb döntésektől mentes az életed. nincs váratlan helyzet, nincs, megváltoztatom a világot érzés. A félelmek rabságban tartanak. Álarcokat viselsz, törekszel rá, hogy mindenkivel jóban legyél, nem csinálsz semmi rendkívülit, semmi őrültséget, nehogy azt mondják rád, hogy felelőtlen vagy és el fogsz bukni. Így jó mindenkinek, hiszen mikor is tennél bármi újat, újszerűt, miért is lelkesednél, hiszen minden jó, így ahogy van.

Közben, ott mélyen belül egy érzés, egy halk hang suttogva lassan mond valamit. Hiszen már rég nem figyelsz rá. Mentális zajoktól lüktető elméd, mely egyre szűkebb határokat von köréd, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyomja a csend és létezésed értelmének a hangját.

Érzed, hogy valami nem kerek, de nem figyelsz a jelekre, megvakultál, már nincs erőd, sem ötleted, kreatív energiád elhagyott, minden nap 80%-ban ugyan azt teszed, és leérveled magadnak, hogy az élet túlélésről szól, nem az alkotásról, nem az önmegvalósításról, nem a teremtésről. Olvasod a spiri könyveket, falod a youtube motivációs videókat, egész nap csak like-olsz a fészbúkon, eljársz jógázni, meditálni, előadásokra. Ezeken a helyeken megkapod a heti szeretet fröccsödet, amivel kihúzod egy hétig.

Minden rendben van.

Mondd meg nekem, miért vagy itt a Földön?

Ezért?

„Keserves fényűzés itt minden! Saját sorsomnak fogja lettem. Otthonos börtön épült bennem. Rab és őr is vagyunk mi ketten!” – Ákos

Miért félsz a változástól?

Mert felelősséget kellene vállalnod, azért aki vagy! Azért amilyen vagy! Azért, ami a szent célod!

Amíg utálsz dönteni, és gyáva vagy cselekedni, addig szenvedni fogsz!

Szenvedés vagy szenvedély az élet!

A döntés hatalma a tiéd!

És a leggyávább lépés az a döntés, amikor nem döntesz!

Ám minden reggel mikor felkelsz és belenézel a tükörbe tudd, egy gyáva életét éled!

Miért félsz a változástól?

Mert gyáva vagy szembenézni a hibáiddal, döntéseiddel, jelenlegi sivár életeddel, és ahogy telik az időd, egyre nehezebb és nehezebb lesz változni és változtatni!

A szeretet összeköt, nem szétválaszt! Egységbe rendez! A szeretet az erő, mely felemel! A szeretet a törvény, mely nem bírál, és nem ítélkezik, elfogad és hagyja, hogy a döntésed szerint éld az életedet! Hiszen mindaz, ami most körbe vesz, eddigi döntéseid eredménye!

Szabad akaratod ereje által élsz most úgy, ahogy!

Szabad akaratod, hogy megérkezel a méltó helyedre, vagy sem.

„A változás bennünk van …….” Ez egy sablonos szöveg …. Így kiegészíteném annyival, a változás bennünk van , és Bogi nélkül bennünk is marad. Így tudtam megfogalmazni a skype tréninget összességében! Köszönöm Neked”- Anonim

Miért félsz a változástól?

Mert kicsinyes elméd elhiteti veled, hogy elveszthetsz mindent, amit eddig megszereztél és elértél.

Birtoklás léted értelme, és szenvedésed magja is!

Mind az, ami igazán fontos nem lehet birtokolni.

Ha ezt megérted, nem fogsz félni a változástól és bátran mersz változtatni az életeden.

„Aki sorsát maga kívánja irányítani, annak ismernie kell önmagát:
lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait.
Nem lehet sorsa urának az, ki önmagát nem ismeri.”

/Tatiosz/

Szerinted megéri?

Kattints az ingyenes értesítőért!