Titkok: Antares Tábor 2017

Túl vagyunk rajta és mégis bennünk él hatása

Az Antares Tábor egy nagy játék volt idén is. Nevét az Antares csillagról kapta, ami a skorpió csillagkép szív csillaga és az Isteni szeretet szimbóluma. Az Antares minőség a szeretet és a radikális, mindent elsöprő változásokra ad lehetőséget, tudatos döntés által az élet jobbításában ad hatalmas segítséget.

Az élménymedencéből a Dunakanyar látható. No meg persze a szobákból és a szobák teraszáról is. 😉

Külön foglalt nyugágyak vártak ránk, az erdő szélén, csodálatos kilátással a koktélbár mellett. 😉

Az Antares Táborban non- stop játékok vannak

Ezt úgy kell elképzelni, hogy akkor is játékban van az illető, mikor nem is tud róla. A tábor minden mozzanatának, minden történésének, minden pillanatának, szimbolikus jelentősége van az életére nézve.

Megérkezéskor dördül el a startpisztoly, és a távozásig minden pillanat megmutat valamit arról, hol van beakadás, min kellene változtatni a cél sikeres megvalósításának érdekében.

A Mátyás király teremben (HOL? :O ) kezdtük és fejeztük be a tábort. A részletek szigorúan titkosak 😉

Forró fürdőzés hajnalban és közben meditáltunk 😉

Éjszakai túra … 😉

Indulás a Canopyra 😉

Indulás a Kalandparkba 😉

Milyen cél?

Az ő célja. Hiszen mindenkiről szinte mindent tudok, mire a táborba érünk, így folyamatosan megmutatok neki mindent önmagáról és a saját életéhez való hozzáállásról.

Persze, ez mindig csak a tábor zárásakor derül ki, mi mindenen ment keresztül. Így rengeteg felismeréssel és boldog mosollyal az arcán utazik hazafelé, hiszem rengeteg mindent megtudott magáról, miközben pihent, játszott, szeretett, koktélozott, és kacagott önfeledten a maximálisan támogató közegben. Újra ártatlanul, újra önmagaként.

A táborra 3 hónapot készülök

Az utolsó egy hét szinte végig meditatív állapotban telik. Így ürítem ki magam, és készülök fel a kb 60 órás folyamatos tábor tartásra. Mert én túl sokat nem pihenek 😀

Minden mozzanatát figyelve, vezetem őt egyre közelebb és közelebb önmagához, az Uralkodói minőségéhez. Csodálatos egy utazás. Szenvedélyes szerelemmel szeretem látni az egyre tisztuló arcokat, az egyre csendesedő és megnyugvó egót, és látni tapasztalni, ahogy a szívtér energiája egyre csak nő és magával ragadja a szeretet tiszta állapota.

Persze ezek a nagyon mélyben történnek. Sokszor öntudatlan lépésre késztetve őt, hogy haladjon, menjen előre a szeretet útján.

Az idei tábor fő célja

A fókuszálás és a mentális, érzelmi, testi, lelki megerősödés volt. “Acélozd meg magad, ha fényesedni akarsz és légy alázatos tanítvány” – mondta mindig a mesterem.
Most, ahogy az égi energiák az Uralkodói nemesedést kényszerítik, a szívtér megnyitása által, hogy bölcs királyokká érleljen bennünket odabent, azt tanultuk meg a táborban, milyen is egy Bölcs Király/Királynő.

Hogyan nemesedtünk?

 

Az ego maximális uralása a mentális és érzelmi önfegyelem által, 4 csillagos szállodában, a hegy tetején a Sárkányvonalak kereszteződésében, a vár mellett, kacagva tanulva, koktéllal a kézben. Mint egy igazi Uralkodó 😉

A szobatársaktól kezdve, a meditációkon, a játékokon, a Canopyn, a koktélokon, az éjszakai programokon át, minden azt a célt szolgálta, hogy összekapcsolódva a külső és belső energiákkal, feltöltődjenek, pihenjenek, és átlépjék saját korlátaikat, játszva, kacagva, úgy hogy szinte észre se vegyék.

Nem is vették. 😉 Csak miután gyorsan túl voltak rajta. És alig akarták elhinni, hogy milyen könnyű volt így.

Felismerések felfelé visznek

Amikor átbeszéltünk néhány játékot, az is rengeteg felismerést hozott. Bár úgy kb 2 hónapig fognak folyamatosan jönni a felismerések. Ami ennél is fontosabb információt, eszközöket és megoldásokat kaptak, a következő egy évre, hogy egyre magasabb szintre tudjanak lépni a saját életükben, és a valódi önismeret útját megszakítások nélkül tudják járni tovább.

Ami biztos, hogy az életük megváltozott. És én köszönöm, hogy ebben az utazásban részese lehettem Bölcs Uralkodói minőséged feltörésében.

Összegezve

Veszünk egy embert, átitatjuk Antares energiával, megmutatjuk neki az égi energiák lehetőségeit, beavatjuk, megtanítjuk, hogyan ugorja meg az elkövetkező egy év lehetőségeit, miközben játszik, kacag, lelazul és élvezi az életét.

Megváltozva hazaindul, és nem feledi, mi mindenre képes, ha önszeretetben és támogató közegben az OtthonFában van.

Nem tudom elmondani milyen volt az Antares Tábor.

Ezt át kell élni.

Újra és újra
Az életedben egyszer, biztosan ott kell lenned.

Találkozunk 2018 augusztus végén az Antares Önismereti  Élmény Táborban

Akkor is Antares minőségében átitatva, csodálatos helyen és környezetben, maximálisan támogató közegben, kacagva, játszva, koktéllal a kézben ugrod majd meg, az életedet megnehezítő korlátokat. És térsz haza megváltozva, pont úgy, ahogyan szükséged van magadra. Játszva, és komolyan véve magad. Végre.

u.i.: Nyugodtan beírhatod a naptáradba a dátumot, hogy tudj előre készülni rá.

Szeretnél még idei áron jönni a 2018-as táborba? Akkor katt ide!

Kattints az ingyenes értesítőért!