Így készülj fel 2019-re

Arra van szükségünk, hogy feltöltsük elménket olyan gondolatokkal, szívünket olyan érzésekkel, melyeket élni akarunk most és mindig.
Csodálatos utazást kívánok neked a szeretet, a béke, és a boldogság világába.

Mentális rendezés a valódi önismeret útján

Itt az idő Újra Gondolnod Önmagad. Azaz a jelenlegi életed felé emelni az önértékelésed, hogy meg tudjon történni a pozitív változás az életedben, amiért egész 2018-ban dolgoztál.
Ebből az írásból megtudhatod mi vár rád, 2019-ben, és hogyan tedd rendbe a belső beállítottságodat.
Mire végig olvasod, sokkal jobban leszel.

Ahhoz, hogy rendet tehess a belső beállítottságodban, rendezd a mentális hozzáállásodat Önmagaddal kapcsolatban.
A következő kérdéseket gondold át, és írd is le a válaszaidat, hogy megfelelő helyre emeld magad az életedben. Ez most nagyon fontos, hiszen 2019-hez való kezdeti hozzáállásod meghatározza majd az egész 2019-es évedet.
Az ÖNISMERET most is, mint mindig a segítségedre áll.

 

RENDEZÉSRE VÁRÓ TERÜLETEID

1. Bizalom

A bizalom, az önbizalom az alapja a személyiségednek. Mennyire bízol magadban? Itt az idő eldöntened, hogy 100%-osan, hiszen ha folyamatosan alábecsülöd önmagad, és megkérdőjelezed a döntéseidet, nem tudsz tudatos teremtőként jelen lenni az életedben. Ennek okán, nem is fognak megvalósulni célkitűzéseid.

2. Hit

Az önmagadba vetett hited határtalan és végtelen erőforrás, mely csak azoknak ad támogató segítséget, akik kétségek nélkül hisznek önmagukban. Ha használni akarod biztonságban a benned szunnyadó végtelen erőforrást, 100%-osan hinned kell magadban, hogy a döntéseid megvalósulnak, és a célirányos cselekedeteid elérik eredményüket.

3. Elfogadás

A változás, változtatás első lépése az elfogadása mind annak, ami most van. Csak innen lehet tovább lépni. Fogadd el önmagad, a saját magad által megteremtett valóságodat, és mindenki mást is olyannak, amilyen itt és most. Ne másokat, ne a külvilágot akard megváltoztatni, mert az nem fog sikerülni. Ami bent az kint, így az első lépés önmagad újragondolása.

4. Megbocsátás

Aki haragot, dühöt tart a kezébe beragad a múlt árnyaiba. Újra és újra át fogja élni, azokat a fájdalmakat, amelyeket nem tudott megbocsátani. A megbocsátás nem feloldozás, hanem önmagad felszabadítása a lehúzó negatív gondolatoktól. A megbocsátás felszabadít a múltból, és felszabadítja a tudatodat ide a szabad jelen pillanatba. Fontos, hogy tiszta szívvel, mély szeretettel bocsáss meg önmagadnak és másoknak is mindenért.

5. Elengedés

Új idővonalra kell átlépned, ha új életet akarsz megteremteni magadnak. Így mindent el kell engedned, ami nem szeretetből való az életedben. Érzéseket, gondolatokat, képeket. Tehát az elengedés is belül zajlik első körben, aztán szép lassan kibontakozik a külvilágodban is. Majd, amikor a külvilágodban megjelenik az elengedés pillanata, nem szabad megfeledkezned arról, hogy belső határozott döntést hoztál, így a döntéseddel összhangban kell cselekedned a külvilágodban is. Engedj el mindent, hogy csakis az maradhasson veled, ami valóban szeretetből való. Így megszabadulsz testedet lelkedet terhelő terheidtől, végleg.

6. Szeretet

Önszeretet nélkül, nincs bőség. Ha nem szereted magad, nem fogsz kapni igaz szeretett és nem is tudsz adni abból, amivel nem rendelkezel. Rendezned kell torzult szeretet mintáidat, és szeretet látással tekinteni önmagadra és mindenki másra is. A szeretet látás azt jelenti, hogy látom és érzem magamban és másokban is a kibontakozó igaz szeretetet, és erre fókuszálok, mert ezt akarom látni. Ezzel nem csak önmagad, de mások önszeretet szintjének növeléséhez is hozzájárulsz.

7. Hála

A hála a jegyed belépni a Bőség birodalmába. Nézz körbe az életedben és lásd meg, mi mindenért tudsz hálás lenni. Minden apró dolog, a meleg víz, az otthon, a munkahely, az étel, a szeretteid, a sok dolgod, tárgyad, amiket imádsz, mind mondj értük hálát. És folyamatosan ébredsz fel magadban a hála érzését, hogy egyre könnyebben megláthasd mindig mindenhol. Folyamatosan mantrázd magadban: Hálás vagyok.

8. Méltó vagyok

Igen, méltó vagy a Bőségre. Itt ülsz a Bőség kellős közepén, de szemed nem tanulta meg látni, mert nem tartottad magad méltónak arra, hogy mindent megkapj. Itt az idő eldöntened, hogy méltó vagy a Mindenség Bőségére, a Mindenség támogatására, akkor is ha semmit sem teszel. Nem vagy egyedül, soha, és méltó vagy arra is, hogy kérj folyamatosan. Talán azt hiszed, ha többet kérsz az élettől, az már pofátlanság lenne. Pedig nem kérsz sokat az élettől, sőt túl keveset kérsz. Méltó vagy a Mindenre

9. Felelősségvállalás

A felelősségvállalás az alapja a tudatos teremtésnek. Itt és most azt tapasztalod, amit te teremtettél, akár tudatosan, akár tudat alatt. Az energiák mindig abba az irányba rendeződnek, amilyen döntést (parancsot) adsz ki. Ahogy érzed magad, amilyen érzések és gondolatok vannak benned (akár tudsz róla, akár nem) mind teremtenek. Minden pillanatban teremtesz a belső hozzáállásoddal. Itt az idő, rendet tenni elmédben, és vállalni a felelősséget az általad teremtett életért. A múltért, a jelenért, és a jövőért is.

10. Adakozás Adni és kapni egy és ugyan az.

Amikor kapsz, befogadsz, és befogadásoddal járulsz hozzá mások adakozásához. Amikor kérsz, adakozol, hiszen ezzel támogatod a másikat, hogy tudjon adakozni. Amikor adakozol, (adsz önmagadból és mindenedből) hozzájárulsz ahhoz, hogy a másik be tudja fogadni kincseidet, ajándékaidat. Adni és kapni egy és ugyan az, és ugyanabban a pillanatban történik. Ezt nagyon fontos elfogadnod, mert így tudsz örökre a Bőség állapotában maradni.

 

 

Mi vár rád 2019-ben?

2019 a Bőség megalapozásának és megteremtésének az éve lesz.

Sokat fogunk dolgozni a pénzügyi intelligencia fejlesztésével, a mentális intelligencia fejlesztésével, hogy megérkezhess a Bőség állapotába. Minden évnek van egy kulcsfontosságú témája, ami az önismereti fejlődésünket támogatja, így juthatunk el a boldog, szabad, saját életünk útjára.

Természetes, hogy az egod tombol, amikor az IGAZSÁGGAL szembesülsz.
De nem az egod az Úr belső Otthonodban, hanem a Szeretettel átitatott személyiséged. Ne az egod félelmei irányítsák mostantól az életed, döntéseid, cselekedeteid, hanem a szeretet. Az egoból a céltudatos gondolkodás, és azok a minőségek fognak felemelni, miket az előbb átbeszéltünk.

Könnyedén látható az út, amin végig megyünk most, hogy megláthassuk a minket körbeölelő Bőséget. Sok a tenni valónk most. És bár nagyon terhelt időszakot élünk, adj időt magadnak, rendezni önmagad.

Emeld fel az önértékelésed az új életedbe, hogy megérezd méltó vagy a Bőségre. 2018 ban rengeteget foglalkoztunk az OtthonFa Clubban az önszeretet szint, az önértékelés, az önbizalom, az önbecsülés, a hit, a szeretet, a bőség szintjeinek növelésével önmagadban.

Most itt az idő, meghoznod a döntéseidet, és rendezni magad. Nem visszafelé, hanem előre, az új vágyott életed felé, ami elhozza számodra a bőséget, a boldogságot, a harmóniát, az örömöt, és a szeretetet minden formáját (szenvedély, szerelem).

Adj magadnak időt, fogj egy tollat és füzetet, gyújts egy gyertyát, és emeld fel önmagad, jelenlegi önmagad fölé. Tegyél meg mindent Önmagadért, hogy megtehess mindet szeretteidért

 

Adakozás önmagadnak

Nekem teljesen sience fiction volt, amikor rádöbbentem, hogy nem szeretem magam, és nem adakozok magamnak. Hatalmas felismerés volt, amikor megértettem végre, hogy a szolgálat, nem egy kifele irányuló energia, ahogy az adakozás sem.

Hihetetlen volt előszór számomra, hogy az adakozás az önmagamnak adott értékek (idő, figyelem, pénz, energia, szeretet) által növekszem, és csak akkor tudok igazán adni másoknak (másik önmagamnak) ha már bennem túlcsordulásig feltölt az energia (bármilyen formája is).

Rendeznem kellett magamban minden. Újrarendeződni mentálisan, érzelmileg, spirituálisan, fizikailag. 

A bőség törvénye, a rezgés törvénye, a szeretet törvénye így teljesen más értelmet kapott. A vállalkozásomat is már ebben a szemléletmódban vezetem és építem, hogy minden adakozás.
Erre szuper visszajelzés volt a nemrég lezárt trénerképző, ahol a végzettek meghatódva mesélték, hogy mennyi tudást kaptak.

Ma már merek kérni, ám az adakozás törvénye értelmében mindig többet adok, mint amennyit kérek. Magamtól is és magamnak is. Az önmagamra való figyelem fókuszálása megnyitotta az elmém, és egy teljesen új világba léptem be.

4 lépés az adakozás útján – hogy mindent megkapj, amire csak vágysz

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

1. mentális szint:

Ahogyan magamról gondolkodom, azzá válok.
Gyorsan megtanultam, hogy nem gondolok, és nem mondok magamról (másik magamról) semmilyen negatív dolgot. Nem ítélkezem, nem bíráskodom, nem véleményezek, hanem elfogadok és szeretek.
Sokan furcsállták, hogy mindig csak és kizárólag pozitív hozzáállással beszéltem magamról.
Sokan nagyképűnek, beképzeltnek, narcisztikusnak tartottak. Ekkor döbbentem rá, mennyien nem értik az Univerzum működését. Mindig csak és kizárólag pozitívan gondolkodom magamról és másokról is.
Ez nem hurráoptimizmus. Azt teremtem, amit élni akarok. Hiszek az emberekben és szeretem őket. Ez nem azt jelenti, hogy önámításban szemlélném őket. Pontosan látom az egójukat, az ösztön énjüket, a sérült belső gyermeküket. És látom valódi énjüket, és törekszem megmutatni mindenkinek valódi önazonosságukat.
Mivel a támadások (félelemből) csak az ego szintjén valósulnak meg, így sosem reagálok egoból (legalább is nagyon törekszem ezt a szokást kialakítani) sem magamra sem másokra.

2. érzelmi szint:

Az önszeretet, önbizalom, önbecsülés, önértékelés szintemen sokat kellett dolgoznom. M már nem haragszom senkire, sem magamra. Nem bírálom felül múltbéli döntéseimet. Sem másokét. Asszertív attitűdben vagyok, és törekszem mindig is így kommunikálni. Nincs bennem félelem, ha van, akkor ez legyen az ego baja. 😀
A céltudatos gondolkodás és az asszertív attitűd együtt segített a szeretet törvénye szerint megtanulnom élni. Sosem állok bosszút, mert megbocsátásban vagyok. Mindig azt nézem, mire akar tanítani a helyzet, ember, és hol húzzam meg a határaimat, hogy én uralkodjak belső világomban. Mindenkire tükörként tekintek az egység törvénye szerint. Minden pillanatban a szeretetet választom, és ezért tűnök mások szemében (akik egoban vannak) sokszor érzéketlennek.
Mert nem szolgálom sem az egot sem a spiri egot többé. Minden szeretetnyelv (ha tényleg ezt így külön lehet választani) fontossá vált nekem. Kérem is, és adom is. Nem korlátozom be sem magam, sem a másikat.

3. fizikai szint:

A 3Dben vannak működési szabályok. A spirituális törvényeket meg kell feleltetni a sűrű gravitációs időtérben is. Hiszen a törvények a határtalan tér és a nem létező idő terében születtek. Ezt volt a legnehezebb megtanulnom.

Rengeteg gyakorlás, és még több gyakorlás általi tapasztalások, felismerések, transzmutációk sora segített levetkőznöm a korlátokat.
Nehezen tudtam elfogadni, hogy az emberiség mit művel magával. Azért volt nehéz, mert be kellett látnom én is ezt műveltem magammal, és mindent én teremtek, így 100%-os felelősséget vállalva, elfogadtam küldetésem.

Az életfeladatom nagy félelmet és terhet jelentett.

Talán néha picit még ma is. Ismerve a sorsfeladatomat, látom hol tartok most, és hova kell megérkeznem, és vannak pontok, amikről fogalmam sincs, hogyan fogom megvalósítani. De minden nap pici lépésekkel megyek előre.

Én vagyok az első az életemben, mindenből magamnak adok elsőként, így tudok kifele is adni.

Minden sikerem megünneplem, és megjutalmazom magam valamivel.

Egyre több pénzt költök magamra, így tudok egyre többet költeni másokra is.

Törekszem csak a legjobbal beérni, és nem alkuszom meg.

Soha többet nem leszek áldozat és alárendelt szerepben.

Nem foglalkozom a félelmeimmel. Foglalkozzanak magukkal.

4. spirituális szint:

Sokat vagyok egyedül, együtt Istennel.

A belső terem rendezése, a tudatos pihenés és feltöltődés nekem 50%-ban teszi ki az időmet. 50% marad minden másra. Ilyenkor rendeződöm, meditálok, írok, művészkedek, vagy csak bámulok ki az ablakon.

Utazás közben is sokat vagyok csendben.

A döntéseimet is ilyenkor rendezem, és ezekhez igazítok mindent. Szeretek magammal lenni. Ez az idő ad értelmet a 3Dnek is. Ugyanannyi időt és energiát foglalkozok a belső teremmel, mint a külvilágommal. Így teremtődik meg a bőség, harmónia és a béke.

Nem töltök időt ezoterikus dolgokra, és torzult spirituális eszmékre. Ezek csak felelősséghárító eszközök az én Univerzumomban.

[/bts_restricted_content]

 

Ez az én feladatom. Saját magam vagyok a feladatom.

Az életemet átalakítottam egy izgalmas játékká, kalanddá. Amit magamnak veszek (étel, ital, ruha, stb) nem az árát nézem, hanem azt, hogy mit is akarok. Vagy csak úgy meglepem magam valamivel.

Nem akkor, amikor szarul vagyok, mert ez ego, és nem akkor, amikor megérdemlem. Mindig megérdemlem, hiszen mindig teszem a dolgom. Mindent akarok, mindenből a legjobbat, házhoz szállítva 😀

Az idők folyamán megtanultam, hogy spirituális szellemként, nem ezek segítenek. Hanem a mentális szint növelése tud beavatni az emberi alkímia folyamataiba, törvényeibe.

Azt gondolom, nem csak lehetőségem boldognak lenni és bőségben élni, hanem kötelességem is.

Ezáltal úgy tekintek minden másik önmagamra is, hogy a boldogság és a bőség mindenkinek a feladata. És amikor eljut arra a tudatossági szintre, hogy ezt be merje magának vallani, akkor kezdődik (újra) közös utazásunk.

Ebben az értelemben az életem, nem csak az enyém. Hatással vagyok minden létezőre és kötelességem pozitív hatással lenni minden létezőre. Elsőként magamra, másodikként a másik magamra, rád.

Kezd pici lépésekként, ügyelj rá, hogy minden szinten megtörténjen.

Mert csak azzal tudsz adni a szeretteidnek, ha magadnak adsz először. És akkor meglátod, hogy adni és kapni, egy és ugyanaz. Aki kér, lehetőséget ad a másiknak, hogy adakozzon, így a kérés is adakozás. Aki kap, befogad, és azzal adakozik, hogy engedi a másikat adakozni. És ez a bőség törvénye.

 

Amint láthatod, adakozni önmagadnak nem egy kipipálandó feladat, nem egy technika, hanem egy szemléletmód.

 

Szeretet, szerelem, szenvedély, bőség, öröm, béke, harmónia, bizalom, hit, ősbizalom. Ezekre a minőségekre van most szükséged. Így ezekkel a gondolatokkal töltsd fel az elméd.

Különleges korban élünk, és megtiszteltetés ebben a világban élni. Méltóvá váltunk, hogy a földi élet legcsodálatosabb érzéseivel, gondolataival rendelkezzünk. Pusztán csak az választhat el e csodás dolgok megtapasztalásától, hogy nem ezek mellett döntesz minden reggel.

Ahhoz, hogy levágjuk, leépítsük magunkról, a fájdalom, a félelem, a szűkösség illúzióit, folyamatosan a fent említett minőségekre kell fókuszálnunk, és közben folyamatosan szembenézni félelmeinkkel, problémáinkkal, és föléjük emelkednünk úgy, hogy tágítjuk tudatosságunkat, és mélyítjük önismeretünket.

Mert bizony a külvilágban lévő változást, csakis a belső univerzumunk megváltoztatásával vagyunk képesek előidézni, és ehhez önismereti útra van szükségünk. És nem elég csak önismereti technikákat folytatnunk, használnunk kell bizalommal és erős hittel azt a határtalan erőt, mely megadatott nekünk, gondolataink teremtő erejét.

Így érünk el a szabad, boldog, saját életünk útjára.

Minden gondolatot elengedhetünk végleg, melyek kilöknek minket a bőség csodálatos és felszabadító világából, és felépíthetjük az igazságra alapuló életünket, túl az illúziókon és az ego gyötrelmes világán.

E radikális és új döntéseknek köszönhetően, biztosan tapasztalni fogsz magadon fizikai és érzelmi furcsaságokat. És ez így van jól, mert ez mutatja, hogy beindult a kívánt változásod, hiszen minden igazodik szívbéli döntéseidhez.

Belső beállítottságunk, és hozzáállásunk megváltoztatása, a szeretet, megbocsátás állapota, egy új világra nyit most ajtót. És mi be fogunk lépni rajta. Együtt, kéz a kézben, egymást támogatva.

Hiszen a ” Szeretem magamat és szeretlek téged is ” esszenciája támogatja, hogy önmagunkat és egymást támogatva léptessük életünket egy magasabb szintre.

Egyedül nem érhetünk el ehhez a csodás minőséghez, csakis együtt. Így arra kérlek, minden nap dolgozz elméd megváltoztatásán. Hagyd magad mögött a problématudatos gondolkodást, és emeld fel elméd a céltudatos gondolkodás tudatossági szintjére.

Itt már a célirányos cselekvés természetes állapot. És ez azért fontos, mert csakis így lehet felülemelkedni az egon, megszabadulva a félelmektől. 

Út közben bátran engedd el, ami nem szeretetből való. Bízz a Mindenség támogató erejében, tedd a dolgod szenvedéllyel és lelkesen. És akkor meg fogod látni, hogy minden megváltozott.

Mert te megváltoztattad a gondolkodási módodat, a mentális beállítottságodat.

 Arra van szükségünk, hogy feltöltsük elménket olyan gondolatokkal, szívünket olyan érzésekkel, melyeket élni akarunk most és mindig. 

Csodálatos utazást kívánok neked a szeretet, a béke, és a boldogság világába.

 

Kezd ezzel, töltsd le

A Pozitív változás 3 brutálisan egyszerű törvénye

Kattints az ingyenes értesítőért!