Minden problémád oda vezethető vissza, hogy nem ismered önmagad.

Legyen ez a probléma a pároddal, a munkahelyeddel, anyagi helyzeteddel, életcélod keresésével, önmagaddal kapcsolatos.

Legyen ez a probléma bármilyen jellegű. Végső soron, mindig a probléma okát, a hiányos önismereted adja.

Problémád mindig abból adódik, hogy nem tudod 100%-osan megélni azt, aki te valójában vagy.

Mert nem tudod, ki vagy. Ezáltal nem tudod, mit is akarsz valójában.

A jelenlegi valódi problémád az, hogy nem látod tisztán, mi a valódi problémád.

A velem való konzultációk során, fogsz hallani

A tudatalattidban megbúvó önkorlátozó hiedelmeidről, melyek miatt nem tudod a céljaidat megvalósítani. 

Megfelelési kényszerekről, melyek által mások irányítják az életedet.

Védekezési mechanizmusokról, amik által öntudatlanul teremted a negatív dolgokat az életedben.

Negatív énképről, ami a kishitűségedet adja, és talán nem isigaz, amit magadról gondolsz.

Minden információt meg fogsz kapni önmagadról.

Problémamegoldás önismeretre építve?

Azért foglalkozom emberekkel, mert szeretem fejleszteni és felszabadítani a tudatukat. Hiszen és tudom, hogy a boldogság, a béke, a kiegyensúlyozott élet, csakis akkor érhető el valaki számára, ha 100%-osan felvállalja önmagát. Ehhez viszont az önismeret mély gyakorlására van szüksége.

Hiszem, hogy problémáinkat mi teremtjük. Miért? Hogy lefoglaljuk agyunkat, hogy ne kelljen szembesülni mind azzal a ténnyel, hogy sokkal többet érünk, sokkal többre vagyunk képesek. És sokkal többről szól az élet, mint dolgozni a pénzért sok időben, és kevés időben meg élvezni azt.

Hiszem és tapasztalom, hogy az OtthonFa Önismeret révén megértve gyengeségeinket, felfedezve erősségeinket bátran szembe tudunk nézni félelmeinkkel, problémáinkkal, így megoldva azokat, tudunk végre koncentrálni mind azon dolgokra, személyekre, eseményekre, amelyek valóban boldoggá tesznek minket.

Hiszem, hogy az őszinte élet, egy magasabb rezgésszintre emel mindenkit. Meglátva kik is vagyunk valójában, mit is akarunk valójában alapja a kiteljesedett önmegvalósításnak.

Minden problémánk gyökere és oka, azon rögzült, negatív gondolatainkban gyökeredzik, melyek kívül esnek látható tudatosságunkon és megbújnak a tudatalattink bugyraiban. Fel kell térképeznünk ezt a világot, hogy ne féljünk többé a még ismeretlen erőnktől, hogy megtanuljuk uralni gondolataninkat, így állítva szolgálatunkba az erőnket és a mindent kitöltő és építő energiát.

Ám ahhoz, hogy valaki visszavegye az uralmat saját maga mögött meg kell szabadulni a probléma centrikus gondolkodásmód csapdájából és egy egyszerűbb, tisztább magasabb tudatossági szintre kell felfejlődnie. Ehhez meg kell érteni és be kell gyakorolnia, életformává kell tennie az OtthonFa Önismeret által elérhető pozitív-fejlődő-megoldás centrikus gondolkodásmódot, hogy alázatos tanítványként fejlesztve a négy fő intelligenciát, megérkezhessen a tisztánlátás állapotába. Ez az igazi szabadság. Mikor szabadok vagyunk térben, időben és gondolkodásmódban.

És ahhoz, hogy valaki kijöjjön az önámítás biztonságos illúziójából, bizony sok figyelmet, útmutatást, megoldások mátrixát igényli az OtthonFa Önismeret útján. Azaz tőlem.

És nekem ez a szenvedélyem. A közös felszabadító utazás. Az OtthonFa Önismeret komplex rendszere.

Hogyan éld a saját életed könyv

Félsz picit?

Teljesen természetes, hogy ha most félsz.
Félsz megismerni azt, aki te valójában vagy, mert mi van akkor, ha nem fog tetszeni, amit találni fogsz.

Mindenki, aki a valódi önismeret útjára lép, és kitartó,rendszeres önmunkával, pici-apró lépésenként halad önmaga felé, annak az élete pozitív irányba változik. Mindig! Szenvedélyesebb párkapcsolat, jobb anyagi helyzet, boldogabb és felszabadultabb mindennapok.

És mindig jobban megszereti önmagát, mint a tisztán látás állapota előtt.

A terhek és a nehézségek kezelése, sokkal könnyedebbé válik.
Van igazi értelme felkelni reggel. És nem csak akár hogyan! lelkesen és boldogan!

Rengetegen foglalkoznak önismerettel.

Ám senki sem képes kihozni belőled azt, aki te valójában vagy, ha nem érzed közben magad biztonságban, otthon.

Fantasztikus tréner vagy, árad belőled a segítő szándék, a benned lévő letisztult tudás, a rendezett, összeszedett tematika. alapján tisztán érthetően kommunikálsz. Lelkesen és nagy figyelemmel igyekszel alám tenni mindazt ami neked van annak érdekében, hogy valóban ki tudjak lépni a bezártságomból. Nagyon sokat tanultam tőled és tapasztaltam önmagamról mióta beszélgetünk. Valóban rendkívül jól ráérzel arra, hogy hol kell keresgélni az ember lelkében és személyiségében.  – Cili

ÖnfelvállalásOm

Hivatásomat tekintve Az Önismereten Alapuló Problémakezelés Specialistájának tartom magam.
1997 óta foglalkozom Önismerettel.
 
Minden bugyrát bejártam a személyiség lélek-szellemtanának. Ami fájdalom, félelem, önmarcangolás, rombolás, pusztítás, perverziók, nőiesség, férfiasság mocska fellelhető az emberben, megtapasztaltam. Átéltem. Szembenéztem vele. Tisztán látom folyamataikat.
 
Iskolák, technikák, kurzusok, könyvek, szeánszok, tanítok, mesterek, tisztulások, tanfolyamok, meditációk, és ami csak megtalálható ebben az országban önismerettel kapcsolatban, én ott voltam, és nem csak meghallgattam, végigcsináltam, amit csak kellett.
 

ÉletfeladatOm

Felszabadítani az emberek tudatát, hogy megélhessék a mindennapjaikban a lehetőségeket és a bőséget.

Hiszem, hogy a mélyebb önismeret, ahogy önmagadat egyre tisztábban látod, adja meg neked azt a boldogságot, amire vágysz.

7 éve próbálom különböző segítőkkel megoldani az életem nagy rejtélyeit és tulajdonképpen ehhez képest semmire nem jutottam. Soha nem beszéltem még így ,ilyen formában magamról és nem találtam ekkora értő és támogató figyelemre. Nekem ez így volt tökéletes. – Zuppán Brigitta,

Létezésednek értelme és célja van 

Én ezt kerestem folyton, minden helyzetben, minden emberben. Ki milyen tükröt tart nekem, amitől fejlődhetek, melyik helyzet, mire akar tanítani, amitől tisztán láthatok, és tágabb tudatú lehetek?
 
Boldog életet, egészséget, bőséget akartam, mint azt hiszem mindenki, de nem láttam túl önmagam korlátain. Kerestem a bennem rejlő lehetőségeket, az isteni szikrát, mely elvezet egy könnyed, szenvedélyes szerelemmel teli élethez. Mindig tudtam mit akarok, hogyan akarok élni, hogyan akarom érezni magam itt a Földön.
Mégis sokszor mentem a kisebb ellenállás felé, elfelejtve az igaz mondatomat:
Ne várd meg míg fájni fog!
 
Nos, én sokszor megvártam. Mégis büszkén mondhatom semmit sem bánok, egy tévutat sem, mert ez mind segített felejtenem, egyszerűsödnöm, ELJUTNI VALÓDI ÖNMAGAMHOZ.
 
Belső Terem Rendjét akartam megteremteni. És teremtem folyamatosan, egyre táguló tudatossági szinttel. Ennek az útnak ugyanis sosincs vége! És én imádom ezt! Lelkesen, motiváltan kelek fel minden reggel, és élvezem a jelen pillanat csodáit! A mottóm: GYERÜNK TOVÁBB!
 
Célom, hogy mindaz, ami felismerésként, tudásként, tapasztalatként a jelenem része, olyan lehetőséget adjon bárkinek, hogy a valóságát olyanná formálja, amilyennek neki a legjobb.
 
Szeretek. Őszintén és tisztán. Álarcok, drámák nélkül.
 
Nem azzal szolgáljuk a világot, ha kicsinek képzeljük magunkat: arra születtünk, hogy lehetőségeinket megvalósítsuk. Amint hagyjuk, hogy saját fényünk szabadon ragyogjon, tudat alatt engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. – Nelson Mandela
 
Ám még ennél is fontosabbnak tartom, hogy a saját életemmel járjak elől jó példával. Így a valódi önismeret az önfejlesztés a mindennapjaim része.
A fejlődés örök. A valódi önismeret életforma, mely átszövi életünk minden pillanatát.  
 
Feltétel nélküli szeretettel teli, őszinte kommunikáció, tiszta tükör, lelkes, erős hit önmagadban és a célodban, vidám, pozitív kisugárzás, határozott egyéniség, folyamatos fejlődésed által. A példakép. – Sventek Klarisz
 

Miért érdemes egyáltalán önismerettel foglalkozni?

Hallgasd meg ezt a rövid (10perc) velem készült rádió interjút:

Miért van szükségünk az OtthonFa Önismeretre?

Mert oly csekély a rálátásunk, kik is vagyunk valójában.

A tudomány bebizonyította, hogy a napi cselekedeteink 90% öntudatlanul hajtjuk végre. Így agyunk, szinte egész nap, robotpilóta üzemmódban van. Tehát, amit teszünk, azt nem tudatosan tesszük.

Akkor ki irányít? Ki a főnök? Mennyi befolyásunk van az életünkre? Igaz lehet, hogy öntudatlan szokásaink áldozati vagyunk? És ez az oka, a nehézségeinknek, problémáinknak?

A tudósok azt is bebizonyították, hogy tudatos agyunk, akkor kapcsol be, ha hirtelen, váratlan helyzettel találjuk szembe magunkat. Problémamegoldásunk is öntudatlan. Így mindig, ugyan azt választva, ugyan azt az eredményt kapjuk. Ezért nem változik az élet könnyedén pozitív irányba.

A tudatalattink 200.000 szer több információt dolgoz fel, mint a tudatos agyunk. Tudatos agyunk az agykéregre koncentrálódik, mindössze egy milliméteres rétegre. Tudatos agyunkban 1 másodperc alatt, 15 milliárdnyi idegsejt aktiválódik használatakor. Ez több energiát von el, mint egy élsportoló teljes izomzata. Ezért agyunk igyekszik robotpilóta üzemmódban működni a túlélése érdekében, a tudatos agy működtetése nélkül.

Ép ezért van oly csekély rálátásunk, kik is vagyunk valójában. Egy boldogabb, tudatosabb élet megteremtése érdekében, szükségünk van arra, hogy megismerjük önmagunkat. Életünk, boldogságunk, gazdagságunk, sikereink azon múlnak, mennyire értjük belső működésünket.

Ebben segít és támogat téged az OtthonFa Önismeret.

Milyen területeken oldhatja meg a problémáidat az OtthonFa Önismeret?

Tudatalattidban megbúvó önkorlátozó hiedelmeidről, melyek miatt nem tudod a céljaidat megvalósítani.

Megfelelési kényszerekről, melyek által mások irányítják az életedet.

Védekezési mechanizmusokról, amik által öntudatlanul teremted a negatív dolgokat az életedben.

Negatív énképről, ami a kishitűségedet adja, és talán nem isigaz, amit magadról gondolsz.

Minden információt meg fogsz kapni önmagadról.

Hallgass bele a Győr+ Rádiónak adott interjúmba:

 

Az OtthonFa Önismereten alapuló, Probléma megoldási módszertan
3 (igazából 14) lépéses módszertan

1 Probléma feltárása, kalandozás a múltban

2 Felismerés meglátása, megérkezés a jelen pillanatba

3 Megoldás, a probléma megoldása, jövőkép tervezés, megvalósítás

 

A Juventusz Rádióban készítettek velem egy riportot, amiből még sok érdekességet megtudhatsz rólam.

Kattints a Play gombra és máris indul az interjú!
 
 

[su_button url=”https://otthonfa.hu/onismereti-treningek/?utm_source=magamro-post&utm_medium=of-blog&utm_campaign=innercampaign” style=”flat” background=”#ff7200″ color=”#ffffff” size=”10″ center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: chevron-right” text_shadow=”1px 1px 2px #000000″ title=”Önismereti Tréningek Kárpáti Bogival”]KATTINTS IDE és nézd meg a tréningjeimet![/su_button]

 

Kattints és oldjuk meg a problémáidat együtt!

Már nem is emlékszem, mikor találkoztunk először, de arra igen, hogy milyen hatással is volt rám ez a szuper csaj.
Megszeppenten keringtem a világban, szenvedtem keresztbe-hosszába és aztán megtaláltam Bogit.
Gatyába rázott pár év alatt, kitartóan mellettem volt, ha nem is intenzíven, de én mindig éreztem a jelenlétét és létének jelentőségét az életemben.
Rengeteget olvastam az írásait, jártam nála Antaresen, táborban és előadásokon is. Belenyomott olyan szituációkba, amikbe akkor magamat nem mertem volna. Így, sok évvel később is azt tudom mondani, életem egyik legjobb döntése volt, hogy néha testben is és szellemben Vele haladtam az úton.
Azon az Úton, amelyik mindenkinek egyedi, de majd a végén közös helyre vezet.
Most azért írok, mert lezárult életem egy nagy korszaka, és egészen máshol folytatódik.
Az Otthonfa írásai, vagy egyáltalán a csoport jelenléte minden nap itt volt, minden nap rá-rápillantottam, ezért érzem fontosnak, hogy megköszönjem és elbúcsúzzak. Sokatokat nem ismerlek, de akivel együtt jártunk azon a bizonyos rögös önismereti úton, azokat is ölelem, és köszönöm, hogy megismerhettem őket és tanulhattam tőlük, általuk is magamról.
Mindenkinek üzenem, hogy figyeljetek oda erre a csodás leányzóra, mert telis-tele van szeretettel és ismer titeket, tudja, hogy mit csinál. Tartsatok vele, hogy új világba vezethessen titeket is, ami már sokkal fényesebb, harmóniával telibb és boldogabb.
Köszönöm Losi a sok munkádat, amit arra fordítottál, hogy Bogi eljuthasson hozzánk, és köszönöm, hogy te is felvállalva magad, megmutattad, másképp is lehet.
Köszönöm Bogi, hogy vagy, köszönöm, hogy mutatod az embereknek az irányt, nagyon szeretlek.
Búcsúzom a csoporttól, de biztos vagyok benne, hogy még találkozunk.

Gyerünk tovább <3
Ölellek titeket.

Bényi Anna

Kattints az ingyenes értesítőért!