Végre vége – című könyvemből részlet  

 
Egy állandóan változó folyamat, amelyben, aki figyeli a folyamatot. Egészen addig, amíg bármely materializált, anyagba sűrűsödött gondolati energiahalmaznak azonosítod önmagadat, hazugságban élsz.  Minden, aminek eddig hitted magad, pont csak annyi, amit a szüleid, környezeted, vallásod programoztak beléd. Te nem csak egy ember vagy, akinek ha van rá ideje spirituális utat jár be. Te egy spirituális lény vagy, aki emberi tapasztalatszerzés miatt vagy itt a Föld nevű bolygón, mint egy átutazó.
Nem a testem vagyok. Nem is az, amit cselekszem. Nem az autóm, nem a házam, nem a tárgyaim. Nem a jövőm, nem a múltam. Nem az eddigi hitem, s hitrendszerem. Nem az vagyok, amit eddig elértem, nem az vagyok, aki a tükrökből visszanéz rám.

Hogyan láthatom meg valódi önmagamat?


A tükörképből a figyelmedet fordítsd a Fénybe! Ahonnan képből tükörkép lesz. A tükörkép csak egy torzított valóság. Illúzió! Lebbentsd fel a fátylat és lásd meg önmagad. Aki vagy. Nincsenek korlátok, nincsenek bevésődött elvárások. Felülírva a múlt félelmeit és korlátozó hiedelem rendszereit.


Szabad vagyok, lágy és könnyű. Együtt folyok az Univerzum energia folyójával. Amit szeretnék, azt már én szeretném, mint EGY-ÉN. Kibontakozni, kivirágozni, inspiráltan élni az Életemet. Szabadon szolgálni az ÉLET-et.


A Jelen pillanat is folyamatosan változik, mint Te. A Jelen pillanatra adott őszinte, és tiszta reakciód, mely a szeretetben gyökerezik, ad neked Életet.  Szer- etet, táplál, életet ad. A tiszta Jelen pillanatban, ahonnan már kigyomláltad a múlt árnyait, vesd el a jövő MAG-vait. Éltesd, tápláld, szeresd. Mert ebből a MAG-ból tud kihajtani Életed Fája!
Visszatérsz oda, ahonnan elindultál. Hazatérsz.

Átölel, majd felrepít
És óriási erőt ad,
Majd széttép, és megöl,
Életbe utat mutat.
Titkon éjjelente mellém szegődik,
Álomból ébreszt, hogy kezdődik.
Végre Kezdődik!”
 


Oda adom magamat az Életnek.       
Nem azért mert ismerem, hanem mert bízom benne!

 
Kattints az ingyenes értesítőért!