Michio Kaku, a Tudományos tisztem, tanácsadóm 😀 (amerikai filozófus, elméleti fizikus) mondja: Ha valamit nem értünk a kvantum világában, hogyan működhet, kérdezzük meg a leginkább hozzáértőket a dologról, a sci-fi rajongókat.

Mindenki első tisztnek születik, csak van, aki kapitánnyá képes fejlődni!

Az összes Star-Trek részben a kapitány és az elsőtiszt között, szinte észrevehetetlen a különbség. Mégis a kapitány szava a döntő, ő adja ki a parancsot. Ő vállalj a felelősséget, ő dönt életről és halálról. Soha nem lehet valaki jó kapitány, ha nincsenek mellette olyan tisztek, akik támogató közegként mellette lennének a legfurcsább döntésében. Ám, van olyan, amikor megszegik a parancsot, akkor mindig a kapitány tisztánlátásával van a baj. A feltétlen bizalom, loyalitás, tisztelet, maximális figyelem, egyszóval a szeretet kohéziója tartja össze az Enterprise-t, a kerek alakú hajót, ami a Földet menti meg, „általában”. A kapitány a fa tetejéről szemlélődik, ugyanakkor a tisztjei is. A tisztek, főleg az elsőtiszt, tisztánlátása, sokszor élesebb, mint a kapitányé, mégis a kapitány a kapitány. Hm…. ez nagyon érdekes.

Az Enterprise-ról kívülről szemlélik a Földet, hosszú évtizedeket nem töltenek a bolygójukon, mégis a legfontosabb, amit mindig meg kell menteni, a saját életül árán is a FÖLD és az emberiség.

A történetek, az idegenek, az események, a feladatok, a megpróbáltatások, a külső és belső harcok mindig arra hívják fel a figyelmet, hogy van egy sokkal fontosabb dolog az életnél: az OTTHON. Hm…

(Az ötödik elem című filmben, pedig azt tanítják: az idő nem fontos, csak az élet számít. Hm…)

Pedig a csillaghajón élnek, családdá kovácsolódtak, mégis a Földért és az emberiségért feláldozzák a családjukat. Fura nem?

Valami nem kerek itt. A földön jelenleg is egymást írtja az emberiség. A veszélytől való félelem elképesztő mennyiségű anyagi forrást tol a fegyverkezésbe. A gyógyszer lobbi uralja az egész világot. Az idősek este félnek kimenni a sötét utcára. Egyre több a tüntetés, az agresszió, a fajon belüli faji megkülönböztetés. (én sem értem, de így van). Az oktatás egyre hülyébbre neveli a gyerekeket, egyre több a korlát és a mentális szankció. egy kapocs a fejben, ami korlátozza a tudattágulást. Ez a kapocs az oktatás. Különös, nem?

A Földet, mint Otthont, valahogy senki sem akarja megmenteni. Csekély mennyiségű zöld aktivista megmozdulás van a világ számos pontján, de valahogy a politikai és a Globális Elit érdekei nem egyeznek a Földet megmentő törekvésekkel. (Talán ők a 8472-es fajhoz tartoznak. Vagy Szindik.)

Ahogy egyre mélyebben és mélyebben ásom magam a kvantum világ tudományaiba, úgy oldódik ki egyre több és több titok a sci-fi filmek mondanivalójából. De csak ha nagyon figyelek. Talán a Vulkáni Főtanács még mindig nem tart minket elég fejletnek ahhoz, hogy technológiát adjon nekünk? Mondjuk, ha földi híradót néznek, ezen nem is csodálkozom, hogy mint fajról, meg van a véleményük. Proth is megmondat (a K-paxban), hogy bizonytalan a túlélésünk, 50-50% hogy túléljük a fejlődést, vagy megsemmisítjük magunkat. Még nem értünk el, azon fejletségi szintre, hogy érdemes legyen minket megmenteni. Ahogy Obamát, Putyint és Orbánt nézem, nos igen, nekem is vannak kétségeim. És most sem politikai értelemben.

Jelenleg ott tartunk, hogy egy kapitány hatalomból és félelemből akar kapitány lenni és nem azért, hogy egyesítse a Föld népeit. Ha egyesítési törekvése van, kifullad a Hitleri mítoszban, Nagy Sándorban és egyéb hódítókban, akik egyáltalán nem a béke követei. A földi béke valóban csak akkor fog megtörténni, ha lesz egy közös ellenségkép, aki ellen összefog az emberiség, hogy megvédjük az otthonunkat? Tehát az első tisztek csatája zajlik, hogy ki legyen a kapitány?

Megvárjuk, amíg nagyon fog fájni?

A Kedvesem szerint: minden háború véget érne, ha a tudósok mindent őszintén elmondanának a biológia, űrkutatás, haditechnika, kvantum fizikai és a Hick’s bozon rejtélyéről. Ha nem lenne titok, nem lenne miért háborúzni, mert nem lenne félelem, hogy kiderül a titok. Amíg a titkok birtoklása hatalommal jár egy másik ember felett, addig bizony fogunk háborúzni.

Szerintem igaza van.

Mégis, vajon milyen erkölcsi, morális, személyiségbeli tulajdonságokkal kellene rendelkeznie annak az Embernek, aki egész fajunkat képviselhetné, a Bolygók Egyesült Föderációjában? Politikust választanánk, katona tisztet, elnököt, vagy tudóst? Az önismeret 5 körében ha nem fejlett, akkor bízhatunk benne? Ahogy a Kapcsolat című filmben is ez egy nagy kérdés volt, ki legyen a kiválasztott?

Méltó lehet arra bárki, hogy 7 milliárd ember nevében tárgyaljon a Föderációba küldött Emberi követünkként? Valahogy furán választunk vezetőket, nem?

Az Enterprise és a Voyager kapitányai felfedezőknek tartják magukat. Ahogy Picard kapitány mondja: „Az űr a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise csillaghajó, melynek feladata különös új világok felfedezése, új életformák, új civilizációk felkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még senki nem merészkedett.” És ez igaz a makrokozmoszra és a mikrokozmoszra egyaránt! Milyen érdekes, igaz?

Diplomáciai úton kezelik a konfliktus, mégis kiadják a tűzparancsot, ha támadás éri őket. A kommunikációs intelligenciájuk, az erkölcsi normájuk, alázatuk, önismeretük átlag feletti, a négy intelligencia szintjük harmonikusan fejlett, és mindig a szeretetet választják. Nem csak rombolnak, építenek is, nem szétválasztanak, hanem egységbe rendeznek. Olyan fajokkal képesek békeszerződést kötni, akiket az egész Univerzum ellenségnek tart, agressziójuk miatt.

Az elsőtisztből 3-5 év szolgálat alatt lehet kapitány. Katonai, tudományos, egzakt, és rengeteg féle kiképzést kapnak az űrakadémián. Bináris számrendszer folyik az ereikben, a kvantum mechanika és az idő paradoxonait kívülről fújják. McGyver-i ügyességgel javítják meg a térhajtóművet, ismerik a tahionok, gravitonok, neutrinók hatásait, diagnisztikákat fiutatnak kvantumszámítógépeken, amelyeket bioplazma épít fel, bátran feltérképezik a fekete lyukat, bátran szembenéznek űranomáliákkal, közben replikált ételeket fogyasztanak, és imádják a kávét. A Voyager kapitánya is szereti a kávét túlzásba vinni: „Ha még egy kávét iszom, teret váltok!”- viccelődik csata előtt.

Mi a fontos az életünkben? Valóban a kicsinyes dolgaink, a szánalmas hatalomra éhes törekvéseink?

Én szeretnék kapitány lenni. Nem csak azért, hogy kiadjam a parancsot: Indulás!

Sokkal inkább azért, hogy keresztül menjek e csodálatos önismereti fejlődésen, hogy eljussak oda, ahova ember eddig még nem merészkedett, hogy a titkot megtalálva, megmentsem e csöpnyi bolygót, amiről úgy tűnik, már majdnem mindenki lemondott. Megmentsem azt a fajt, amelyik talán keresztre feszít majd, miután apró kis legénységemmel, megkötöm az Univerzális békét az összes fajjal, akik az Univerzumban léteznek. Egyszóval, véghez vigyem a földi küldetésem: az emberiség felszabadítását önmaguktól, tudatuk felszabadítása által.

Bár szerintem az Univerzum összes lénye a békét tartja természetesnek. Kivéve az Romulánok. Hamarosan őket is rendbe tesszük.

Univerzális Béke! Mi ezt mikor felejtettük el? A Földön, miért természetesebb dolog a háború a békénél?

Ha véletlenül beleolvasok a hírekbe, összeszorul a szívem. Miért?

Mert még mindig annak hiszel, aki azt mondja, amit hallani szeretnél, és nem annak, aki az igazat mondja.

Hamarosan több MX-5-ös csillaghajó indul küldetésre.

Kapitányok kellenek a hídra.

Hasonlók, mint Jonathan Archer, Kirk, Picard, és sok olyan, mint a Voyager tudományos hajó kapitány asszonya, akibe az Univerzum legfejlettebb lénye Q is szerelmes lett, Kathryn Janeway!

Az én szent célom titka a csillagokban van. A titok, a csillag…. igen! Az Antares! Az Isteni szeretet szimbóluma, a skorpió csillagkép szívében. A maya naptár szerinti születési kinem is Csillag, 188-a számmal. Azaz 8 as csillag. Sorsfeladatom, az emberek szívét összekötni az Isteni Szeretettel. Azaz, összekötni az eget a Földdel. Ehhez fel kell szabadítanom az emberek tudatát, hogy az elméjük annyira kitáguljon, hogy ezt tisztán láthassák önmagukban.

Még szerencse, hogy a „Hogyan?”, nem az én dolgom. Csak figyelnem kell, hogy mit kértek tőlem, és ami a szent célommal összhangban van, teljesíteni. Bátran átlépni a legvégső határt!

Indul az csillaghajóm.

Az 5 önismereti körön haladunk keresztül, hogy eljuss oda, ahova eddig még nem merészkedtél. Önmagadba, hogy megismerd önmagad és olyan személyiség fejlődésen menj keresztül, hogy jutalmad a vágyaid elérésnek könnyed folyamata legyen!

Velem tartasz?

Kattints és nézd meg, milyen küldetésre invitállak>>> 

✱✱✱  Élő Online Önismereti Videó Tréning ✱✱✱

 

Kattints az ingyenes értesítőért!