2014. június 21-én szombaton, közép-európai idő szerint 12 óra 51 perckor veszi kezdetét a nyár! (GMT.: 10.51)

De nem csak ez történik holnap!

Hanem mi is?

A nyári napforduló a TŰZ és a Nap ünnepe!

Rengeteg babona, ősi szertartás, druida papok és papnők szertartásai, egyiptomi és hermetikai szent ünnepek, asztrológiai és egyéb tudomány foglalkozik e Szent Nappal!

Ebből is látszik, hogy a régi korok bölcsei harmóniában és szimbiózisban éltek a természettel. Sajnos, a mai társadalom ezt nem támogatja!

De én igen! És bízom benne, hogy Te is!

Mivel az interneten rengeteg információt találsz ezekről a szertartásokról, nem kívánok erről beszélni, inkább maradok hű önmagamhoz, és induljunk el befelé!

A holnapi nap katarzisára készülünk az elmúlt két hétben.

Biztosan érezted, tapasztaltad Te is, mennyi minden változott e pár nap alatt.

Több problémáddal is szembe kellett nézned. erős fizikai tüneteket tapasztalsz, fejfájás, szédülés, hangulatingadozások, tiszta felismerések, érzelmi hullámvasút, fejfájások tarkították „szenvedős” és csodálatos napjaidat.

No és a szexualitás, ami erős ingerenciát kapott. Ha hagytad magad, akkor tisztultak a régi rossz programok. Minden tiszta perverziódat meg tudtad élni, úgy hogy kinyilváníthattad, mi a jó neked. Ha partnereddel sikerült őszintén és nyíltan megbeszélni, sokkal magasabb szintre emelhetted a szexualitásodat, mint eddig valaha. Ha nem tetted meg, javaslom kezdd el, még nincs késő. Érdemes felhozni a szakrális csakrádból a szívcsakrádba a szexuális energiát, hogy szexuális transzmutáció révén, még csodálatosabb aktusokban és orgazmusokban legyen részed és még nagyobb teremtő erővel rendelkezz. Szerintem ez nagyon fontos és az gyik legnagyobb csoda itt a Földön ezt emberként megtapasztalni.

Ha hallgattál rám, sikerült mind ezt magas tudatossági szinten megélned. A folyamat alatt, ha figyelted magad, akkor mára már rengeteg új felismeréssel gazdagodtál, meghaltál és újjászülettél. ha nem is teljesen, bizonyos életterületeiden felforgató változások történtek. Nem mennék bele a csillagok tükrének értelmezésébe, sokkal inkább azt szeretném, ha szokásoddá válna, figyelni önmagadat, érzéseidet, a külvilágra adott reakcióidat.

Én mindig azt mondom, hogy könnyű belső békében létezni elbujdokolva a világ és önmagam elől, de hogyan lehet könnyedén megélni ezt a csendes-békés állapotot egy zaklatott, félelemmel, problémákkal, gondokkal teli valóságban!

Akik járnak hozzám tréningre, pontosan tudják, mit szoktam erre mondani, mikor megkérdezik tőlem:

–        Bogi, de HOGYAN? Mit kell csinálnom, hogy jól legyek? Nem akarok már harcolni, sem szenvedni, elegem van ebből. Mondd meg, hogy mit csináljak és megcsinálom, legyen már vége ennek az egésznek!

Nos, pontosan emlékszem magamra, mikor a kétségbe esés vett erőt rajtam. A sok munka, amit magamon végeztem semmit sem ért látszólag. Imádkoztam, könyörögtem egy Mesterért, aki majd jól megmondja, mit csináljak, megcsinálom, bármi is legyen az, ha garantálja nekem, hogy csodásan fogom magam érezni az elvégzett feladatok után.

Mit gondolsz, jött egy valaki? Nem! Így megadtam magam, elengedtem mindent, és csak hagytam, hogy legyen, ami lenni akar. Nagyon elegem volt.

És akkor hirtelen megváltozott minden!

Tehát, mit is szoktam mondani:

–        Döntsd el, milyen érzést szeretnél megtapasztalni, nyilvánítsd ki, a többi most nem a Te dolgod. A Hogyan, nem a Te dolgod.

És mivel ez így végtelenül egyszerűen hangzik, szinte senki sem hiszi el elsőre. No, de sebaj, majd mikor már nagyon fog fájni, elfáradsz végre az értelmetlen harcban, Te is megadod magad, és akkor majd hirtelen megváltozik minden.

Hogyan kapcsolódik mind ez a holnapi Szent Szakrális Ünnephez?

A Tűz pusztít és épít, erő és hatalom, pokoli és mennyei. Attól függ melyik aspektusát éled meg, hogy milyen attitűddel állsz hozzá. Félelemmel, vagy szeretettel. A Tűz ural téged, vagy te uralod őt!

A Tűz a Gyökér csakra eleme, a Déli rész építője, a Nap energiája, a Kundalini otthona, Ré hatalma, A Maya fő isten éteri tere, és még sorolhatnám!

Mit is kezdjünk magunkkal holnap?

Éld meg a tűz energiáját! Ne agresszióból, ne indulatból, szeretetből! Hagyd magad, élvezd, ahogy magával ragad a belső tüzed, élvezd a Napot, gyűjts gyertyát, szeretkezz, (ne háborúzz), pörögj, csacsogj, lelkesedj, ÉLJ!

Meditálj a tűzzel, főzz csípős ételt, vegyél fel piros ruhát, csinálj végig egy kemény test edzést, töltsd fel magad a Tűz erejével!

Lobogj Ég! Lángolj!

Hagyd és engedd meg, hogy minden önkorlátozó hiedelmed kiégjen belőled!

Halj meg, mint a főnixmadár és szüless újjá!

Alkoss, teremts, meríts erőt a RENGETEG ENERIÁBÓL!

Vagy csak feküdj le pihenni, aludj, és hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogyan az a számodra a legjobb!

Érzed, ahogy hevesebben ver a szíved?

Érzed, ahogy nő benned a feszültség?

Érzed, hogy élsz?

 

 

Vasárnapra, sok minden megváltozhat, ha hagyod!

Hagyd hát!